![]() |
#271 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
gdybyscie mi jeszcze powiedziała jak mogę usunąc wiadomości na tym forum bo kliknęłam o 2 razy za durzo a teraz nie wiem jak te 2 usunąc . z góry dzięks
|
![]() ![]() |
![]() |
#272 |
Przyczajenie
|
mhm..ja jestem z Pabianic <to w sumie niedaleko> chodzę do fryzjera na ulicy Kościuszki <mhm numeru nie pamiętam> w centrum miasta, salon "Być kobietą". zresztą wystrój salonu bardzo mi się podoba
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#273 |
Przyczajenie
|
Kobietki moje kochane...od tych waszych postów aż krci mi się w głowie!!nic innego nie robie tylko czytam(po raz kolejny)wszystkie wypowiedzi... No i nie wiem co dalej. Byłam dawno u fryzjera,nawet bardzo dawno!właśnie u Aleksandra i super się czułam po wizycie.
A włosów to nie musiałam jakoś specjalnie układać bo były elegancko ścięte. ale mam ochote na wypróbowanie kogoś innego. A wiecie jak ścina mąż p. Ewy?? ogólnie to nie mam pomysłu na fryz więc który z "fachowców" bedzie dla mnie odpowiedni?? Pomóżcie proszę!! i to jakoś szybko jeśli można bo chce jutro zadzwonić aby się umówić |
![]() ![]() |
![]() |
#274 |
Przyczajenie
|
oczywiście już teraz dziekuje
![]() ![]() ![]() ...moja mama mi powiedziała: matko,dziecko jak Ty wyglądasz...chyba aby włosy Ci się zregenerowały to się na chłopaka obetniesz... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Przyczajenie
|
...a Maciek z Ricci ma ciekawe pomysły??
|
![]() ![]() |
![]() |
#276 |
Przyczajenie
|
ja polecam salon Rachel jest na rzgowskiej obok salonu ricci. Jeśli chccesz bardziej klasyczna fryzure polecam Terese a jesli mozesz zaszalec i miec naprawde fajna fryzurke polecam Marzene. Chodze do Marzeny juz od jakiś 8 lat i nie zamieniłabym jej na żadna fryzjerke. Jest tam rowniez kosmetyczka, mozna zrobic paznokcie i pojsc na solarium.Salon ma bardzo ciepla atmosfere.Zawsze dostanie sie kawe , mozna z kims pogadac i nawet te 3 godziny zlatuja szybciutko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Przyczajenie
|
dziekuje Ci bardzo IkilledSanta za odpowiedź
![]() Powiem wam wizazanki, że pewnie...i tak trafie do Aleksandra :czarodzie i tyle bedzie z moich wyczerpujących poszukiwań ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Przyczajenie
|
![]()
oki Wizazanki... Widze że już większość z was była u fryzjera i...teraz już się na forum się nie udzielacie...
Jakiś teraz spokój na tym wątku Ja dziś idę do Ricci do Maćka na 18!! ![]() ![]() Jutro wam napiszę czy mi się podobało... a teraz to już czekać w ciszy i spokoju na ścięcie |
![]() ![]() |
![]() |
#279 |
Zakorzenienie
|
Maciek jest niezły.... ale za to co on mi robi ( podcięcie końcówek i grzywki ) 40 zł mi szkoda i wynalazłam prawdziwy skarb w moim małym miasteczku - Kamil, młodziutki 19sto latek ale już super obcina i płacę... 17 zł!!!
![]()
#280 |
Przyczajenie
|
cześć Dziewczyny,
a jeśli chodzi o włosy krótkie to co polecacie? Ostatnio obcielam z włosów do ramion na króciutko i niby jestem zadowolona, ale tak naprawde chyba nie do końa. Chcialłabym mieć takie fajne sterczące, żeby się wydawało, że jest ich bardzo dużo ![]() m0lly |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Wtajemniczenie
|
A ja polazlam skuszona Waszymi postami do Maćka do Ricci jakieś 2 miechy temu. Bardzo byłam zadowolona, zrobił mi upragnioną grzyweczke ale tak fajnie mnie do tego podciął że nie miałam potem żandych problemów z układaniem. Nie mniej jednak tak jak pisze aga01, 40 zł za podcięcie grzywki (która już mi odrosła) i końcówek (które mi się popsuły
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#282 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj byłam u Kamila na podcięciu grzywy i końcówek i.... już go nie opuszczę!
![]()
#283 |
Przyczajenie
|
witajcie!to prawda ze ceny usług w ricci nie sa tak niskie jak w tych salonach gdzie sie płaci,np.17,-.Maciek do kazdej usługi dodaje kosmetyki bardzo dobrych firm,które to poprawiaja kondycje włosa .W zakładzie mozna poza podstawowa usługa uzyskac profesjonalna porade,poprawic kondycje włosa,no i to co wazne w miłej atmosferze wypic kawe.PRAWDA?
|
![]() ![]() |
![]() |
#284 |
Zakorzenienie
|
Sympatycznie jest owszem.... Dobrze obcina ale ja znalazłam u mnie w miescie prawdziwą perełke...
Aha no i przy minimalnym podcięciu końcówek i grzywki 40 zł to przesada... ( oczywiście jak dla mnie ), ale nie wykluczam odwiedzenia Maćka jeszcze kiedyś... Ale pierwszeństwo ma Kamil ![]() ![]()
Żona z mężem w restauracji. Żona zamawia: - Stek, pieczone ziemniaczki i lampkę wina... - A warzywo? - pyta kelner. - On? To samo co ja. ![]() Edytowane przez aga01 Czas edycji: 2006-11-04 o 07:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj w przypływie desperacji postanowiłam wybrać się do fryzjera po ponad rocznej przerwie. Byłam w salonie Laufer w Tesco na Pojezierskiej. Ścinała mnie Marika i jestem bardzo zadowolona z efektów. Zapłaciłam 38 złotych, ale bez modelowania. Byłam razem z przyjaciółką i ona za balejaż z dwóch kolorów i ścięcie kręconych włosów zapłaciła 150 zł.
#286 |
Raczkowanie
|
witam, wie ktoś gdzie pracuje teraz Marcin z Kilińskiego120?
|
![]() ![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
kreciczku,nie pomoge ci sory.jak jestes gapa to cierp.Kazdy klient,klientka zabezpiecza sie i bierze nr.tel.do swojego fryzjera jest to wygodne i daje gwarancje ze nasz ulubiony fachman nie zniknie ci .DZIS gdy wszyscy mamy zbyt mało czasu by tracic go na siedzenie w kolejce dzwonimy i umawiamy sie na godz.z fryzjerem,przychodzimy,si adamy i zawsze jestesmy pierwsi-hm.zadzwon pod nr..... i umów sie z nowym swoim fryzjerem.Moze lepszym.
Edytowane przez annfas Czas edycji: 2006-11-24 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Edit: A byłyście może we fryzjerni Da Vinci?
#289 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
potwierdzam ![]() ![]() ![]() Teraz sie do niego wybieram i ciekawa jestem co mi wymyśli, bo ostatnio zdaje sie na jego inwencję i jak fo tej pory zawsze byłam zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Przyczajenie
|
witam was moje drogie tak przygladam sie waszej rozmowie i stwierdzam jeden fakt Najlepsze fryzjerki sa w STUDIU METAMORFOZA polecila mi je moja siostra ktora chodzi tam super kosmetyczki pozdrawiam aga
|
![]() ![]() |
![]() |
#291 |
Przyczajenie
|
![]() ![]() nie wiem dlaczego tak drogo placicie za strzyzenia i balejaze ![]() ![]() ![]() ![]() dam wam kontakt www.stidio-metamorfoza.lodz.pl mam nadzieje ze te super dziewczyny ziszcza wasze marzenia o fajnej fryzurce ![]() ![]() ![]() i super pazurach ![]() ![]() CHODZI TAM MOJA CALA RODZINA I ZNAJOMI I KAZDY Z NICH MA ODJADOWA FRYZURKE ![]() sa dwie sprawdzone i doswiadczone fryzjerki z zaj****tym kontaktem z klientem ![]() Edytowane przez GrochowskaAga Czas edycji: 2006-11-28 o 14:20 Powód: zly adres strony internetowej |
![]() ![]() |
![]() |
#292 |
Przyczajenie
|
przeraszam zle podalam adresik
www.studio-metamorfoza.lodz.pl |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Przyczajenie
|
Hej
A czy była moze jeszcze któras z Was drogie dziewczyny u Agnes Płoszaj na Narutowicza?
#294 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Przyczajenie
|
PROSZE PODAJCIE NR TEL DO TEGO kAMILKA
|
![]() ![]() |
![]() |
#296 |
Zakorzenienie
|
Ja do Kamina numeru teledonu nie mam, ale przyjmuje u nas w Rawie w salonie Lidii Franciszewskiej ul.Tomaszowska (nr. nie pamietam) a umawiać sie nie trzeba, bo az tak dużo klientów nie maja, no chyba, że chcesz na sobote
|
![]() ![]() |
![]() |
#297 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
A czy wiesz moze ile tam kosztuje balejaz?
bo zainteresował mnie ten salon bo jest mi bardzo po drodze ![]() a czy ona cos pomaga w doborze fryzury/ kolorku sorry za tyle pytań ale ja sie zastanwiam co zrobic z moja głowa bo juz na miesiac z kawałkiem ma studniówke wiec to po pierwsze, no i bym chciała cos zmienic tylko ze chciuałabym zeby ktos mi doradził fryz, a moze i nawet wybrał za mnie ;p ![]()
#299 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#300 |
Zadomowienie
|
OrangeJuice a wiesz może jak wygląda tam cena ścięcia??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:46.