![]() |
#301 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Witam.
Przeczytałam wiele waszych opini,na temat różnych fryzjerów.Wczoraj postanowiłam iść do RICCI E CAPRICCI.i co....i to była wielka pomyłka.Tak zachwalany P.Maciek togejek który z moich włosów zrobił szczote.Płakać mi się chce.mówiłam mu,że nie chce scinać z długości ale nie posłuchał mnie.miałam włosy do łópatek mam do szyji,wystrzzyżone jak by mi ktoś garnek załozyl na głowę.NIE POLECAM ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 |
Przyczajenie
|
dzieki wielkie
![]() ![]() oczywiscie ze chce do niej pojsc i porozmawiac, ale wiesz lepiej zawsze zapytac tez kogos kto był ![]() ![]() ale mysle ze sie skusze bo i ta cena jest całkiem przystepna
#304 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
Przyczajenie
|
Oki Dziekuje "marka1977".tylko Jest Mały Problem Bo Przeciez Onmi Włosów Nie Przykleji.tylko Zmieni Fryzure A Ja Nie Chce Jeszcze Jechac Z Długości.pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
#306 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Moja Droga, a kto Ci powiedział, że zetnie Ci z długości? Zwyczajnie poprawi Ci to co masz, żebyś wyglądała na ludzi... Pozdrowionka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
zielony stworek
|
A znacie może jakiegoś fryzjera niedrogiego,który ma wolne terminy przed świetami jeszcze.Wszędzie gdzie nie byłam dopiero po Nowym Roku
![]() Cena za podcięcie i modelowanie tak do 30zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
zielony stworek
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Raczkowanie
|
moja ulubiona fryzjerka p. Aneta pracuje na chojnach, niedaleko krańcówki tramwajowej 5,6 i 15. Jest to taki raczej osiedlowy zaklad fryzjerski, wiec ceny też nie są zbyt wysokie - moja mama za ścięcie i modelowanie krótkich włosów płaci 30 zł, ja mam włosy dłuzsze (prawie do łopatek) placiłam ostatnio 30 zł, samo sciecie bez modelowania. P. Aneta zawsze slucha, co sie do niej mówi i to mi isę najbardziej podoba - zawsze wychodzę zadowolona, bo zawsze mam na glowie to, co chcę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#310 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny .. nie chce zakładać nowego wątku a wierze, że zaglądające tu często Łodzianki mi doradzą..
Pod koniec stycznia mam studniówkę no i szukam fryzjera .. właściwie to dobrego zakładu fryzjersko - kosmetycznego, lub osoby prywatnej która dojeżdza do domu .. Jeśli macie jakąs orientacje co do fryzjerów z "ręką" do fryzur wieczorowych to proszę o kontakt.. Z góry wieeelkie dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ale w piatek ide do jednego fryzjera wlasniew łodzi, jaki bedzie efekt postaram sie napisac i moze przez to cos podpowiem a poza tym ten temat pełen jest opinii chyba o najlepszych fryzjechach w łodzi wiec popatrz, moze cos znadziesz ![]()
![]() |
#312 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
a ja z kolei nie chciałabym ścinać włosów ale je przedłużyć. Może któraś zna namiary na jakiś fryzjerów z Łodzi którzy robią takie rzeczy. pomóżcie!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Przyczajenie
|
A ja byłam dziś u p. Ewy z salonu Jean Beira, Piotrkowska 44. Jestem bardzo zadowolona. Ładna fryzurka za rozsądne pieniądze (56 zł za obcięcie). P. Ewa doradzi i zrobi Wam na głowie to co chcecie!! Oczywiście ma swoje propozycje, ale nie narzuca ich na siłę. Powie Wam ciekawe rzeczy o Waszych włosach, porozmawia... Miła atmosfera (a to dla mnie równie ważne jak dobry fryzjer). Przez salon przewija się dużo różnych ludzi i czasem ciężko się zorientować kto tam pracuje a kto jest tak po prostu... gościem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
ja mogę z czystym sumieniem polecić salon Zofia na ul.Stefana 5B(od strony Zgierskiej) i pracującą tam Panią Agnieszkę
![]() jest świetna,ma mnóstwo dyplomów i wyróżnień,była pierwszym fryzjerem do którego poszłam na ścięcie i nie żałuję - chodzę do niej już od roku,podobnie jak moja siostra i mama. ścięcie kosztuje od 21 zł wzwyż(w zależności od długości włosów) balejaż z 3 kolorów max.130 zł moje włosy do łopatek na których robiłam refleksy blond kosztowały 89 zł. Panie pracują z kosmetykami Loreal i Schwarzkopf. nr telefonu dla zainteresowanych: 640 61 68
#315 |
Przyczajenie
|
![]()
hhm dzień dobry..
dobry fryzjer bylam juz u wielu fryzjerów i moge wam naprawde polecić Studio Star na ul. Łacznej 28 tel. 042 682-05-68 . Jest tam świetna załoga (obsuła) wszyscy dbają o klienta bo klient najważniejszy . Naprawdę polcam . ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#316 |
Zadomowienie
|
A ja polecam Sergiusza z Gdańskiej 19. Młody koles, który super obcina moje cienkie włosy, robi takie cuda ze nie widac przerzedzonych przedziałków i innych paskudztw no i robi super balejaż - starannie nakłada farbę przez godzinę chyba na poszczególne pasma włosów i wychodzi super.
I nie marudzi jak inne fryzjerki ze takie cienkie , co z tym zrobic, nie ma co i inne bzdety... Moje włosy są jakie są i on sobie z nimi radzi. Polecam , fryzurka 40 zł, fryz plus balejage 140 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Wtajemniczenie
|
Niedługo wybieram się do fryzjera, chciałbym sobie zrobić balejaż. Ile kosztuje waszym zdaniem tani a ile droższy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#318 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Przyczajenie
|
![]()
czesc ja zam naprwde duzo fryzjerów i polecam Ci w łódzi to Salon Studio Strar na ul.Łacznej 28 tel. 042 682-05-68 to jest przy czerwonym ryczeku w czerwonym wjezowcu... jest tam bardzo sympatyczna opsluga i rabia swite fryzury i niedrogie.. polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#320 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ooo znalazłam dokładny adres: Rzgowska 190 tel. 645 - 30 - 40, czynne w godzinach pn-pt 9-20, sob 8-15 dodam, ze ja jestem zadowolona tylko z pani Anety, któa dokladnie słucha o co chodzi (zwłąszcza jeśli sie jej powie, ze do tej pory to każda fryzjerka cieła jak chciala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, przeglądałam wasze archiwum - czy któraś z Was nadal strzyże sie u p. Ewy Świtalskiej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
balejaz kosztuje ok. 100- 160 zl zalezy od dlugosc wlosow i produktu polecam Ci STUDIO STAR na ul. Łaczna 28 (w czerwnonym wiedzowcu ) tel.042 - 682-05-68.. Naprwde swietny Salon ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
Heja
Chciałabym zrobic warkoczyki syntetyczne za 30-350 zł ktos wie gdzie takie w Łodzi dobre jakościowo mozna? |
![]() ![]() |
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
hey czy wie któraś czy strzyże gdzieś teraz pani Magda (dawniej Piotrkowska 39) ?? Niedawno się dowiedziałam, że już tam nie pracuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mogę polecić salon na Sienkiewicza w bramie na wysokości Roosevelta. Nie pamiętam dokładnego adresu, ale wiele osób poleca. Moja koleżanka robiła warkoczyki i efekt był super, pomimo że warkoczyki nie są do końca w moim guście.
![]() |
#326 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ jakoś nie specjalnie Wizażanki zaglądają na forum spotkaniowe, zamieszczam linka dotyczącego spotkania, które prawdopodobnie odbędzie się 4 lutego (termin do ustalenia
![]() Spotkanie Wizażanek
#327 |
Zadomowienie
|
A ceny nie zwala z nóg?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#328 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zadomowienie
|
Nie, raczej nie. Z tego co pamiętam to moja koleżanka płaciła ok. 250 zł.
Cytat:
![]()
![]() |
#330 |
Przyczajenie
|
wszystko pieknie i slicznie jak czytam.. tyle.. że.. z tego co widze wy macie juz jakies wizje odnosnie tego jak wasza potencjalna fryzura ma wygladac chociazby przynoszac fotografie czy szczegolowo je opisujac. ja niestety nie mam pomyslu, raczej szukam u kogos kto zajmuje sie stylizowaniem a zarazem cięciem, jakiegos pomyslu na siebie. tak wiec.. niesmialo zapytam czy ktoras z was zna fryzjera-styliste ktory potrafi odnalezc i stworzyc cos pozadanego z niczego?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:05.