![]() |
#361 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
A gdzie sobie strzelic delikatna trwala na duze walki?
Nat
#363 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#364 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Wzystkie wypowiedzi od chwili rejestracji sa tylko na temat tego fryzjera- mnie to reklama podejzdza
![]() Poleca sie uwadze moderatorstwa ![]() Nat
#367 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nat
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
banbucia_92 raz podany adres to wystarczajaco duza reklama salonu, to wyglada na nieoplacona reklame , pzreczytaj regulamin ....
a jak tam tam pieknie wszystko robia to potwierzd to moze jakimis fotkami...
#369 |
Raczkowanie
|
[quote=d'ou vient le vent;3761899]Jesli to salon na Partyzanckiej 40-costam (taki maly) to bylam. Nawet fajnie choc zaklad moze nie najpiekniejszy i nienajlepiej wyposazony. Ceny o niebo nizsze niz w Lodzi (wtedy - ze 3 lata temu) Jedyny minus to to ze sciela mnie prawie identycznie jak moja kumpele, ktora mi ten salon poradzila
![]() ![]() ![]() Salon,w ktorym ona pracuje znajduje sie na Powstancow Warszawskich, takze to nie ten o ktorym piszesz, ale dzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Ups sorr to ja nie wiem - bo tamta tez Gabrysia byla
![]() A Tomek jak najbardziej. Chwale sobie scinanie ale nic poza tym u niego nie robilam ![]() ![]() Chce sobie zrobic lekka trwala na cienkich i dosc delikatnych wlosach wiec szukam "pewniaka", zeby mi wlosow nie zniszczyl (choc nie ma sie co oszukiwac bo zabieg i tak jest szkodliwy). Nat
#372 |
Raczkowanie
|
Kurcze ten salon tez w tamtych okolicach ponoc sie znajduje
![]() ![]() ![]() ![]() A o Tomku slyszalam wlasnie ze super scina ale nikt ze znajomych sie u niego nie farbuje a mi marzy sie ladny balejaz i nie wiem jak mu to wychodzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
A trwalej to ja nigdy nie robilam i nic na ten temat nie slyszalam wiec nie moge pomoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#374 |
Przyczajenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() Jestem nowa i chcialam sie zapytać gdzie mozna sie opciąc tak jak sie chce. Gdzie fryzjer obetnie mnie tak jak mu powiem??Albo doradzi?? Po ostatnich przezyciach z nozyczkami bylam w szoku jak fryzjerzy niszcza włosy ![]() Pomużcie MI!! |
![]() ![]() |
![]() |
#375 |
Przyczajenie
|
Mam pytanko do ORANGEJUICE!
Byłaś może w tym salonie, ktory poleca banbucia_92?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#377 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#378 |
Przyczajenie
|
ja tez tu nowa.... wlosy blond (naturalnie nic z kolorem nie trzeba robic) w sumie proste ale za bardzo "freezy" grzywka jest ale teraz za dluga... generalnie wlosy fajne, tyle ze potrzebuja stylizacji i jakiegos pomyslu. maja zostac dlugie, jest ich duzo mozna ciac jak sie chce.....
bede w lodzi tylko tydzien i to juz za tydzien kasa nie gra duzej roli w porownaniu z anglia i tak taniej a angolom nie wierze... pomocy!! kto potrafi dobrze strzyc dlugie wlosy?? o nic innego mi nie chodzi, pozdrowienia i buziaki za***iste forum |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Przyczajenie
|
Droga vretko!!
Masz rację nie pomyślałam ![]() i cos nie moge się zdecydować ![]() ![]() Może iśc na Piotrkowską??Albo tam gdzie mowi banbucia_92?? Może ten salon jest dobry skoro on go tak poleca nikt w koncu go nie sprawdził ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#380 |
Przyczajenie
|
Droga BANBUCIU_92!!
Mam pytanko, a właściwie 3: 1. Jaki jest telefon kontaktowy do tego slaonu, który tak strasznie reklamujesz?? 2. Jaki jest adres tego salonu?? 3. Mieszkam koło krań cówki 70<na górnej> możesz mi powiedziec jak trafic do tego fryzjera transportem miejskim?? Czekam na odpowiedź..... |
![]() ![]() |
![]() |
#381 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() 1. (042) 682-05-68 2.ul.Łaczna 28 3.no to tak mozesz 70,75 i wyściac przy bialamy kościele ok. 8 przystanow 70 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#382 |
Przyczajenie
|
Dziekuje!!!!
A więc wiem gdzie pójde na Łączna i napewno podziele się z Wmi informacjami o obsłudze, wystroju in oczywiscie mojej wryzurze ![]() ![]() ![]() A poz a tym to byłam w super salonie kosmetycznym<wiem, że nie na temat> znajduje sie na Piotrkowskiej 69, w podworku kamienicy prwie naprzeciwko Grand Hotelu. W tym salonie <BEAUTICA> jest bardzo miła obsługa. Bardzo POLECAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#383 |
Przyczajenie
|
polecam salon JACEQ OLEJNICZAQ na piotrkowskiej. mnie obcinal TOMEK - wlosy swietnie sie ukladaly, po prostu same tak jak chcialam.
do tego fajny salon, swietna atmosfera, profesjonalne kosmetyki i sprzet. fajnie, zabawnie i na loozie. naprawde warto. tyle razy bylam skrzywdzona przez fryzjera ze teraz to po prostu rewelacja. no do tej pory ubolewam tez nad faktem ze na sienkiewicza nie ma juz salonu atelliere fryzur, bo tam tez super obcinali. no i taniej niz na piotrkowskiej ![]() pozdrawiam i zycze dobrych wyborow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Wątek ten przeszukuję już odponad roku! Tutaj znalazłam dobrą fryzjerkę z Ricci & Capricci ![]() Ciągle jednak poszukuje czegoś nowego- kogoś, kto zadba o moje włosy i będzie coś tam czarował nowego ciągle ![]() Ponieważ fryzjerów boję się bardziej niż dentystów i lekarzy, ciężko jest mi zaryzykować ![]() ![]() ![]() Teraz postanowiłam odwiedzić Agniechę z Narutowicza- ale na samą myśl o wykonaniu telefonu, trzęsą mi się spodnie ![]() Potrzebuję kopa w strone tego salonu ![]() Pomożecie mnie "kopnąć"? |
![]() ![]() |
![]() |
#385 |
Przyczajenie
|
Cześć
![]() Mam pytanie do marthitaaa0220 - czy ten p. Tomek to może jest z Piotkwskiej 25? Ile kosztuje strzyżenie? Pozadrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#386 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#387 |
Przyczajenie
|
już odpowiadam dziewczynki. salon jest na piotrkowskiej 51 i należy niestety do tych droższych, za strzyżenie około 70 zeta. mimo to polecam. bardzo rzadko ścinam włosy więc wychodzę z założenia ze mogę sobie wtedy pozwolić na taką wygodę
![]() ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#388 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki za odp ![]() Wychodzę z tego samego założenia - lepiej zapłacić więcej niż się potem męczyć. Tylko problem polega na tym, że w tych drogich salonach też ,,psują" włosy. ![]() Byłam u p. Agnieszki z Narutowicza, niby wszystko ok, ale więcej tam się nie wybiorę. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#389 |
Przyczajenie
|
Kurczę, znowu nie wiem gdzie się wybrać...
Może macie jakieś informacje o salonie na Piotrkowskiej 25 i o p. Tomku, czy o salonie Lokers na Piotrkow. 28 Jakie są tam ceny? Czy może ktos tam jeszcze był? Dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.