![]() |
#451 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Dzieki nikaa. to tanio u agnes, bardzo, jak na tak zachwalana fryzjerke, a dlugie masz wlosy?
u piotra alexandra rzeczywiscie nigdy nie zmienialam koloru, a tym sie chyba zajmuja glownie stazystki, ale obcina fajnie, jak dla mnie. no a co z tym jacqiem olejniczaqiem, dziewczyny, nie wiecie? kolezanka barrrdzo zachwalala, ze przezabawna atmosfera, ze wesolo i super, tylko wlasnie z tego co wiem, to dosyc drooogo. |
![]() ![]() |
![]() |
#452 |
Wtajemniczenie
|
byłam u Krystiana od Jacka Olejniczaka- zaplaciłam ok.80zl za obcięcie- koloru nie robiłam, atmosfera rzeczywiście b.na luzie, sami młodzi ludzie, a jak samo obciecie, moim zdaniem nieco za krótko mnie sciął, a mówiłam, ze cchę tylko pocieniować, średnio było powiem szczerze, nie wiem na jakich kosmetykach pracują... nie pamiętam znaczy się
![]() Mam włosy średnio-długie, z tyłu za ramiona a z przody do brody tak mniej więcej ![]() ale ja u Agnes nie podcinałam się, tlyko kolor+maseczka ja chodze b.rzadko do fryzjera, także na kilka m-cy amm spokój ![]() ![]() p.s. mnie obcinałą właśnie Agnieszka i robiła kolor u PiotraAlexandra- to trzeba się doniego bezpośrendio umówić tak? mi b.podobało się obcięcie i balejage u Pawła Kubickiego z LeGrandu(Pietryna), ale on teraz już tam nie pracuje ![]() ![]() ![]() pozd |
![]() ![]() |
![]() |
#453 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
moj brat był u niej i zapłacił 20 zł ![]() co do cen to ja byłma ostatnio zorietowac sie w cenach u Agnes i u Pani Ewy z jean beira i Agnes za sciecie i modelowanie i farbowanie bierze 100-120 zł a u Pani Ewy niestety to moze dojsc nawet do 160 przy moich włosach do ramion ![]() pozdrawiam i zycze udanej przemiany
![]() |
#454 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Raczkowanie
|
Czy ktos oprocz banbuci moglby sie jeszcze wypowiedziec na temat STUDIO STAR na ulicy Łącznej w Łodzi?
Zapisalam sie tam na balayage i sciecie, ale czy dobrze zrobiłam..??? Dzięki z góry za jakiekolwiek wiesci na temat tego salonu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#456 |
Wtajemniczenie
|
Dobrze zrobiłas po podzielisz się z nami wrażeniami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#457 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Wtajemniczenie
|
3-mam moooocno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#459 |
Przyczajenie
|
no u piotra alexandra trzeba przez telefon mowic, ze sie chce do niego wlasnie, zreszta on czesto wyjezdza, wiec trzeba polowac
![]() u niego moj chlopak obcinal niedawno wlosy i zaplacil 17zl. hmmm, chyba wiec wybiore sie do agnes, naprawde niedrogo, chociaz wlosy mam prawie do pasa, wiec duuuzo farby trzeba ![]() a z drugiej strony kusza mnie opowiesci tej kolezanki o salonie olejniczaka, jak przyszla i mowi 'chcialabym taka delikatna ziolowa trwala, ale nie loczki tylko zeby wlosy byly bardziej puszyste' 'aha, czyli karakulow k*** nie chcesz' ![]() no nic, bede zagladac sprawdzac wasze wrazenia z innych salonow, a jak sie juz zdecyduje to dam znac jak bylo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() oplułam monitor |
|
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Przyczajenie
|
Dzis byłam u pani Ewy z jean beira
byłam juz u niej 2 razy, za kazdym razem wychodze lekko zszokowana, ale znajomi których spotykam mowią ze jest o wiele lepiej moze to sie bierze stad ze nie mam na ogół pojęcia co chciałabym zrobic z włosami i czekam na inwencje fryzjera w tym przypadku bardzo mi sie ona podoba choc jeszcze musze sie przyzwyczaic ![]()
#462 |
Przyczajenie
|
kurcze, przydalyby sie zdjecia, nie?
'przed' i 'po' |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#464 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie. To ja jak przyjde do domu wkleje stare "po" Maćku z Ricci e Capricci.
Swoją drogą jak można takl debilnie nazwac salon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#465 |
Wtajemniczenie
|
To ja będę pierwsza z tymi fotkami: Dwa pierwsze z okresu gdy sama je cieniowałam a dwa następne po wizycie u fryzjera :http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=836
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#466 |
Wtajemniczenie
|
Prosze bardzo - to z dłuższymi włoskami bez mejapu, w czerwonej koszulce to przed fryzjerem, jak łatwo się domyśleć, to drugie jakieś pół dnia po fryzjerze.
Fryzjer: Maciek Salon: Ricci e Capricci |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Przyczajenie
|
To drugie zdjecie naprawde jest "po" fryzjerze?!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Wtajemniczenie
|
Oj na odwrót sie załączyły no
![]() ![]() 1sze po, 2gie przed. |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Przyczajenie
|
Tak tez myslałam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#470 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem duuu...za zmiana na plus
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#471 |
Wtajemniczenie
|
b. ładnie
![]() ![]() ale myslę, ze na tym przed fryzjerem zdjęciu, jakby były wyprostowane, tak jak na zdjeciu po fryzjerze.... to też by było całkiem nieźle ![]() podobnie mnie ściał, taką grzyweczkę zrobił Krystian u Olejniczaka, jakiś czas temu p.s. niestety nie mam zdjęć "przed" i "po" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Wtajemniczenie
|
Znaczy że macie coś przeciwko moim naturalnym włoskom?
![]() Maciek przyjmuje na Planu Niepodległości, niedaleko Górniaka. Jest bardzo młodziutkiwiec nie wiem jak u niego z doswiadczeniem, ale ciać umie. 3 miesiące później robił mi prostą grzywkę, i też super wyszło. Ale zdjeć nie mam. |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Przyczajenie
|
Dzisiaj byłam w Lovely Look w M1 i jestem zadowolona. Panie miłe,a uczesała mnie p.Justyna,bardzo ładnie mi włoski wycieniowała i wyrownala z tylu(prosiłam zeby nie bylo za krotko)A zapłaciłam tylko 25 zl z cieciem i modelowaniem. Polecam!!!
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#474 |
Przyczajenie
|
pakosta - super - stylowo
łebek nabral klasy,z e tak to nazwe angi - lepiej sie ukladaja? wygladaja zdecydowanie ladniej po obcieciu przez fryzjera. mowcie kto wac cial! ![]() kurcze, jednak dobre ciecie robi swoje, pol godziny mniej czasu przed lustrem przed wyjsciem, co ponownie przypomina mi o tym, zeby w koncu znalezc czas na wizyte u fryzjera... zabawne, ze znowu mysle o tym za dziesiec polnoc - ktos zna jakiegos calodobowego fryzjera? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam w sumie jedno "ale" jeśli chodzi o tych naszym polecanych fryzjerów - nie widzą oni różnicy między strzyżeniem a podcięciem. Nie widzą tej różnicy pod względem cenowym niestety
![]() A taki fryzjer osiedlowy, przynajmniej w moich okolicach, to za podcięcie gzrywki nie bierze nic lub np. 10 zł. |
![]() ![]() |
![]() |
#476 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, bardzo Wam polecam salon fryzjerki Atoll na ul. Wróblewkiego, nie wiem dokładnie jaki nr ale ok 120 (na ryneczku).
Chodzę tam od ponad roku do fryzjerki Eweliny i uważam że jest świetną profesjonalistką!!!!! Mogę usiąść na fotelu i zamknąć oczy-mam pewność że będę wyglądać dokładnie tak jak chcę. Dziewczyna jest młodziutka ale ma już spore doświadczenie i moim zdaniem TALENT!!! Cenyy są niskie, ja za strzyżenie i modelowanie krótkich włosów płacę 25 zł. Szczerze polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#477 |
Przyczajenie
|
A był z was ktoś u fryzjera w Carrefourze na Chojnach ? Słyszałam ze podobno tam jest dobry fryzjer, wiecie coś na ten temat
![]()
#478 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny co o tym sądzicie?http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1053
|
![]() ![]() |
![]() |
#479 |
Przyczajenie
|
![]()
Orange Juice!!
I co?? Byłaś juz w tym Studiu Star?? ![]() ![]() ![]() Ja byłam <jak napisałam wcześniej> i mi sie podobało ![]() A jak Twoje wrażenia?? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.