![]() |
#481 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
I chylę czoła przed banbucia 92, którą niesłusznie oskarżyłam o reklamowanie tego salonu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#482 |
Przyczajenie
|
![]()
To bardzo się ciesze, że również masz dobre wrażenia po wizycie w STUDI'u STAR ;] ;] .
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Przyczajenie
|
To ciesze sie ze jestes zadowlona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#484 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki dajcie jakies namiary do fryzjera ktory umie dobrze doradzic i w sumie ma duzo ciekawych pomyslow tak sam z siebie, ze siadam mowie ze nie dokonca wiem co chce i on mi daje jakies pomysly na cos niebanalnego...i jeszcze gdyby ceny byly tak do 60 góra (mam wlosy troszke za ramiona)
bo przeszukalam caly watek ale mam metlik w głowie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#485 |
Przyczajenie
|
![]()
Cześć wszystkim
![]() ![]() Natomiast szczerze odradzam Sławka, syna Hirka z salonu "Hirek coutture", może facet i jest obeznany, ale mnie zrobił taki bajzel na głowie, że trzy dni ryczałam. Hirek tak (chociaż drogi), Sławek nigdy więcej!!!!!!!!!!!!także startujcie na Więckowskiego, ja napewno często tam jeszcze zawitam. |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Przyczajenie
|
A ja chodziłam do bardzo dobrego i reklamowanego niegdyś fryzjera, ale kilka razy zupełnie spaprał mi fryzurę. Postanowiłam więc zaufać osiedlowemu salonowi (choć mama bardzo mnie przestrzegała!) i muszę przyznać, że byłam zachwycona. Lekka, modna fryzura i dziewczyna naprawdę zaangażowana w swoją pracę. Polecam! Dokładnego adresu nie znam, ale salon nazywa się "Kleopatra" i mieści się przy ul. Narutowicza, mniej więcej na przeciwko BUŁ-y.
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() byłam u Karoliny z tatrzańskiej(któras polecała) chciałam aby mnie uczesała na wesele- ale już więcej tam nie pójdę, chyba że na obcięcie(? w desperacji), bo byłam na fotelu max 5min. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#488 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() to bedzie Narutowicza 107 chyba, zaraz obok jest weterynarz.. a jak ma na imie ta dziewczyna? bo z tego co wiem to tam jest dosc sporo ich. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Zadomowienie
|
a ja potrzebuję fryzjera , kótry zrobi coś sensownego z moimi cienkimi włoskami. Do kogo mogłabym pójść? Pytam ,bo wydaje mi się że grube i puszyste włosy zawsze będą wyglądać dobrze, ale zrobić coś z cienkimi, takimi jak moje , to już sztuka.
|
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Szczerze mówiąc nie wiem jak ma na imię, ale strzygła mnie brunetka z krótkimi włosami ![]() I zawsze na tę staram się "polować" :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#491 |
Raczkowanie
|
ŁODZ-szukam fryzjera -CIENIOWANIE !
WITAJCIE
znacie moze fryzjera w lodzi(najlepej gdzies w centrum) ktory ładnie i porzadnie mocno cieniuje włosy. z tym ze grzywka leciutka nie takie geste jak na fotkach ponizej nie chodzi mi o cieniowanie na objetosc poniewaz mam bardzo duzo włosów tylko o cos takiego ja na foto. byłam u 3 fryzjerek i kazda robi to samo -zwykłe warstwowe strzyzenie po których mam szopę, choc przychodze z fotografia. zalezy mi na stopniowaniu włosów tak aby po wyprostowaniu wygladały jak na zdjeciu u dołu czy ktos mozane mi polecic jakis konkretny salon |
![]() ![]() |
![]() |
#492 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ŁODZ-szukam fryzjera -CIENIOWANIE !
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#493 |
Przyczajenie
|
w czwartek byłam w "Da Vinci" na rogu Więckowskiego i Zachodniego. Zdecydowanie polecam. i juz na samym poczatku razem z fryzjerka dobrałysmy odpowiednią dla mnie fryzurke. i w porownaniu z innymi fryzjerami tanio- ja zaplacilam za strzyzenie 44 zl
|
![]() ![]() |
![]() |
#494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziłam do niego wiele lat temu, był naprawdę znakomity. Jak jest teraz - nie wiem ![]() Sławek, syn Hirka, kilka lat temu był świetny ![]() ![]()
![]() |
#495 |
Wtajemniczenie
|
A Da Vinci nie jest salonem męskim? Kiedyś tam zajrzałam i się dziwnie na mnie popatrzyli, to uciekłam
![]() A do jakiego fryzjera iść tylko na czesanie? Idę na wesele i chciałabym sobie upiąć włoski jakoś ładnie. Tzn - strzyżenie też mi się przyda, ale nie takie konkretnie pod fryzurkę weselną - czyli chcę żeby najpierw mnie po prostu dobrze ostrzygł, a potem upiął włosy. Proste, nie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#496 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich i również chciałabym, żebyście poleciły mi fryzjera, który dobrze czesze. Chodzi o fryzurkę na wesele, włosy rozpuszczone, coś kobiecego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam, jak najbardziej "Da Vinci" jest salonem damskim. Od Zachodniej jest wejście do męskiej części salonu, a od Więckowskiego do damskiej. Fryzjerzy dokładni. Cieszę się Eleniątko, że skorzystałaś z mojej podpowiedzi. Pozdrawiam wszystkich.
|
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Przyczajenie
|
Hej, dziewczyny, w koncu sie wybralam (wow), i poszlam do tej waszej zachwalanej agnes na narutowicza - rzeczywiscie mloda dziewczyna, ale bardzo mila i towarzyska, dowcipna wesola, no i co najwazniejsze - swwwwwietnie mnie obciela. za wymyslne farbowanie i obciecie zaplacilam 150zl, nie jest zle.
oficjalnie polecam, na serio, ja jestem zachwycona, moj chlopak kazal mi spac na kanapie bo chodze i powtarzam - jaka jestem piekna, o rany, jaka jestem piekna ![]() po fryzjerze za 70zl (samo ciecie) jest to mile zaskoczenie, z czystym sumieniem potwierdzam opinie poprzedniczek i polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny, ja jestem od 2 lat blondynka po latach swietlnych ciemnych i baardzo ciemnych wlosow.
Zaczelam od salonu JACQA OLEJNICZAQA, Tomek (ktory jest swietnym fachowcem od scinania ![]() ![]() ![]() Bylam zadowolona z Mariusza z Piotrkowskiej (tam gdzie kiedys Jackpot drugi a teraz jakis sklep dla surfingowcow). Moje odkrycie to pani Marzenka, ma swoj salon na Milionowej i w zwiazku z tym ludzkie ceny oraz cechuje ja rzadkie zrozumienie potrzeb kolorystycznych klientki- bosko robi balejaz, nie wiem jak scina, ja robilam tylko koncowki. Teraz chce zmienic jasny balejaz na zblizony do mojego naturalnego ciemnego blondu i rozwazam Jacka Olejniczaka, z drzeniem serca no i te bandyckie ceny...Jesli ktoras z was moze mi polecic dobrego koloryste/kolorystke- bede ultra wdzieczna. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#500 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja byłam u Agnes Płoszaj na Narutowicza, na kolorze- no cóż, z biegiem czasu uważam ze mógłby być lepszy, zbyt naturalny, jakbym wcale nic nie robiła, niestety nie obcinała mnie wiec nie wiem jak obcina. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Przyczajenie
|
mialam jedna cudowna fryzjerke nazywala sie Agnieszka byla przesympatyczna pracowala na zubardzkiej przy tzw. kwadracie , niestety przeniosla sie gdzies....a co do tragicznych fryzjerow to nie polecam "Frątczakow" sama szefowa tak mnie zalatwila ze od 9 miesiecy nie bylam u fryzjera poprostu sie boje... od samego czubka glowy zrobila mi grzywke ze nawet nie potrafila tej fryzury po ludzku ulozyc, powiedzialam zeby podciela koncowki a ta obciela mi ok 7 cm wlosa! beznadzieja! Fryzjer dla lysych to moze i dobry....
|
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Przyczajenie
|
lovely look <- bylam dwa razy: u goscia jakiegos blondasa farbowal mi wlosy z jasnego brazu ktory chcialam jakims cudem zrobil mi czarny, drugi raz bylam zakrecic wlosy na wesele tym razem u dziewczyny pfff.... wygladalam jakbym miala poplatane dredy wedlug mnie to pracuja tam poczatkujacy fryzjerzy i tak naprawde dopiero sie ucza....
|
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny polecam fryzjerkę z Łodzi Anię. Ma zakład na Limanowskiego 97 (ciąg pawiloników). Jest tez tam zakład kosmetyczny. Ania robi cuda z włosami. Zawsze była zadowolona.
|
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Przyczajenie
|
Hej!
Sprawdzilam Agnes i...szczerze mówiąc rozczarowałam się trochę. Na forum same pozytywne opinie a ja szczerze mówiac rewelacji nie widzę. Kolorek taki sobie..nieco inny niż oczekiwałam, jeśli chodzi o podcięcie t w porządku (ale w tym chyba nie ma filozofii skoro były podcinane końcówki)...takwięc nie pozostaje mi nic innego jak szukać dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#505 |
Zadomowienie
|
hej, ja, mimo, że zawsze bałam się fryzjerów w hipermarketach ostatnio za namową koleżanki wybrałam się do 'laufera' w tesco- na pojezierskiej, a przyjął mnie niejaki tomek. i muszę powiedzieć, że byłam (i nadal jestem) zachwycona. facet przemiły i przede wszystkim SŁUCHA. zasugeruje i owszem, ale nie lekceważy woli klientki. z czystym sumieniem mogę polecić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#506 |
Przyczajenie
|
gobaj, Limanowskiego to jakoś niedaleko mnie powinno być... mogłabyś spróbować jakoś mi ten salon wizualnie umiejscowić? I czy tam nie robię tak, że jak powiem 2 cm tniemy, to oni 7? Bo szczerze mówiąc ja się boję fryzjerów... A chciałabym teraz lub na początku roku iść podciąć końcówki i pazurki reaktywować. I jak ceny się rysują w tym salonie? Masz może numer telefonu?
Pozdrawiam P.S. byłam już nawet u jednego z droższych na Piotrkowskiej i fakt efekt fajny, ale facet nie słuchał, za dużo własnej inwencji jak na mój gust...
![]() |
#507 |
Przyczajenie
|
Witam moje drogie Panie
Jestem zaprawiona w"bojach z fryzjerami" i szczerze polecam Jacka Olejniczaka z Pietryny,tylko jemu od razu trzeba powiedziec czego sie chce i caly czas obstawac przy swoim,nie polecam dac mu wolnej reki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#508 |
Zadomowienie
|
hmm...a mnie marzy sie jakas rewolucja na głowie...czy któraś z was była ostatnio w salonie AGNES? bo słyszałam (między innymi tu na forum) mase dobrych opinii właśnie o P. Agnieszce...i interesuje mnie czy jeśli pójdę do niej ze słowami 'niech mi Pani zrobi rewolucję na głowie' to czy popisze się kreatywnością i wymyśli mi jakieś cudo...bo niestety sama nie mam pomysłu na fryzurke (jedynie jakieś małe przebłyski :P) a odczuwam potrzebę zmiany...tak więc czy w Agnes potrafią zaskakiwać kreatywnością? a jeśli nie, to w jakim salonie fryzjerzy popisują się kreatywnością? pomocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Przyczajenie
|
yamiss
bylam calkiem niedawno u agnes i wyszlam bardzo zadowolona, ale... jesli rzeczywiscie chcialabys cos fajnego, tworczego, to osobiscie polecam Ci jednak pokusic sie o odlozenie kasy i pojscie do ktoregos z tych fryzjerow z wyzszej polki. ja chodzilam do piotra alexandra, zreszta gdzies wczesniej o nim pisalam sporo, moze olejniczaq, sama u niego nie bylam, ale slyszalam sporo dobrych opinii, nawet jarek, ktory mnie wkurza. chodzi o to, ze to sa fryzjerzy po zagranicznych szkoleniach, po pracach przy pokazach, tworczy faceci i po prostu znaja sie na rewolucjach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A ostatnio byłam gdzieś na Pabianickiej chyba... U p.Renaty (nazwisko mi umknęło)... Bardzo fajnie nie zrobi krzywdy. Jak się powie tak robi, doradzi owszem, bardzo rzeczowo, zadaje sporo pytań, żeby wszystko było ok, ale warto bo efekt ma się taki jak chce ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.