![]() |
#541 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Ja rowniez polecam wspomniane wczesniej Studio Star
![]() ![]() maleństwo w salonie o ktorym mowie własnie scinalam sie na tzw. boba i wyszlo tak jak chcialam wiec polecam szczerze! A ja w srode ide na farbowanie i podciecie wlosow ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
Maleństwo-po pierwsze nieco za krótko, ale w tym sporo mojej winy bo jak pokazywała ile będzie ścinać to nie chciało mi się wkładać okularów i powiedziałam ok chociaż nie bardzo widziałam ile to jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#543 |
Przyczajenie
|
![]()
P.S. A Łodzianki o paznokciach rozmawiają tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=128250
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#544 |
Raczkowanie
|
No własnie ja chcialabym mieć wyraźny skos, najlepiej dość ostry... Czekam na fotki
![]() Shangri-La odwiedzam wątek o fryzurce Victorii i właśnie bardzo mi się Twoja fryzurka podoba, tylko nie zwróciłam uwagi, że też jesteś z Łodzi ![]() ![]() ![]() Już nie mogę się doczekać aż zrobię coś ze swoimi włosami!! |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Raczkowanie
|
No to jestesmy w takiej samej sytuacji bo ja tez jestem brunetka i wlasnie bede rozjasniac wlosy najprawdopodobniej to ciemnego karmelowego blondu.... wkleje jutro fotki na watku VB wiec zajzyj sobie tam jutro, a salon naprawde polecam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Przyczajenie
|
byłam u Agnes Płoszaj
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Przyczajenie
|
Nie chciałabym nikogo skrzywdzic (ani wypowiadajacych sie na tym forum ani Agnes) ale od jakiegoś czasu odnosze dziwne wrażenie,ze to właśnie wlaścicielka Agnes w większosci udziela się na tym forum.
Nie pisze tak dlatego,ze nie podobał mi się eefekt końcowy w tym salonie ale dlatego,że: Po pierwsze; wg mnie Agnes wcale nie jest tak cudowną fryzjerką,zeby ta nazwa przewijała się tutaj co chwila Po drugie: kiedy tam byłam powiedziałam,że do wizyty w jej salonie skłoniło mnie forum gdzie jest b. dużo pozytywnych opinii o jej pracy i strasznie zdziwiła mnie jej odpowiedź. Powiedziała,że wiele osób jej o tym mówi od dawna ale ona nigdy na to forum nie zagląda. Szczerze dziwi mnie to ponieważ gdybym ktoś zasugerował mi ,ze istnieje forum, w którym co druga osoba wypowiada się na mój temat (tymbardziej nt mojego biznesu) codziennie monitowałabym co o mnie piszą. A ona zachowała sie tak jakby jej to wcale nie obchodziło.... Jeszcze raz podkreslam,iż wierze ,żę na tym forum mogą byc osoby zadowolone z jej pracy...ale naprawdę byłam tam, widziałam..i jestem baaaaaaaaaardzo zdziwiona,że jest tu tyle pozytywnych opinii na temat tego salonu. |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Wtajemniczenie
|
Haha spiskowa teoria dziejów
![]() Na mnie sam salon nie zrobił kompletnie żadnego wrażenia, wyglada jak co drugi osiedlowy salonik, nikt mnie nie częstował herbatą ani nie zagadywał mocno, czego zresztą nie lubię. Nie zachwyciło mnie też zbyt mocne scięcie ani fryzura wymodelowana przez Agnieszkę. Nie mniej jednak włosy tak świetnie mi się układają, mogę je upiąć, podkręcić, wyprostować, zostawic do wyschnięcia i zawsze wyglądają rewelacyjnie. I dla mnie własnie to świadczy o cudowności Agnes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 | |||
Raczkowanie
|
Dot.: Łódź - dobry fryzjer poszukiwany
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#551 |
Raczkowanie
|
Dot.: Łódź - dobry fryzjer poszukiwany
Przepraszam cie Milk ty masz jakis staz, zamiast ciebie chcialm zacytowac panią Elizabeta
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#552 |
Raczkowanie
|
A co ztym Krystianem z Piotrkowskiej 51??? Jak zajzalam na jeden watek (z 2005) to co druga osoba go chwalila (co prawda osoby te mialy tylko po jednym poscie na kacie - wiec to mogl byc sam szanowny Krystian
![]() Chcialam tez poruszyc jeszcze jedna sprawe... a mianowicie wyksztalcenia fryzjerow. Czasami zdarza sie, ze sa fajne salony fryzjerskie i podono dobre... idzie sie do takiego, a pani fryzjerka ani bee ani mee, rozmawia sie z nia jak z robotnikiem budowlanym, a zeby to jeszcze mialo jakies poczucie stylu... i co z tego, ze takapani fryzjerka ma wyuczone 6 fryzur na super extra, skoro jak sie ja poprosi o cos troszeczke innego to juz zero wyobrazni Kiedys bylam w takim "fajnym" salonie na pietrynie (to juz pare ladnych lat) - wydawalo sie ze ma undergroundowa atmosfere - robili tam warkoczyki, dready, baa, nawet piercing ciala. Poszlam jeden raz, nie wiedzialm co chce, to mi zrobila fryzurke calkiem calkiem, z ktorej bylam zadowolona. Poszlam gdzies za 1,5 roku znowu jak mi wlosy odrosly, ale juz z pomyslem... i co? znowu to samo dostalam!!! (mimo, ze wyraznie wyslowilam sie co do moich żądań) - z resztamoglam sie tego domyslec, wlasnie po tym jak sie rozmawialo z nia (max. zawodowka)... Fryzjerki powinny miec conajmniej srednie wyksztalcenie fajnie jakby pisano to na dyplomach, albo w formie reklamy (np. "Nie zatrudniamy fryzjerek po zawodowkach"... no z calym szacunkiem, bo nie watpie, ze moga zdarzac sie wyjatki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Wtajemniczenie
|
Naprawdę uważasz, że fryzjerka po szkole średniej będzie miała lepszy styl i wyobraźnię niż taka (taki) po zawodówce?
To że się z kimś nie można dogadać to znaczy że po zawodówce? No wybacz, ale.......... ![]() I chyba nie trzeba zakładać nowego, trzeciego jak sama słusznie zauwazyłas, wątku o łodzkich fryzjerach, te same informacje można zebrać w jednym dużym - czyli właśnie tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Raczkowanie
|
No na pewno mniejsze prawdopodobienstwo znalezienia osoby z wyobrazna po zawodowce niz po szkole sredniej... co nie oznacza ze sie moze zdarzyc
![]() A ta dziewczyna nie wiem, moze nie byla po zawodowce, nie bede roztrzasac tego, ale w kazdym badz razie malo kapowata Co do tzreciego wątku jest on zasadny, bo mi przegladanie topikow o fryzjerach w lodzi zajelo dobrze ponad godzine, a i tak stanelam na 7mej stronie tego watku! Chodzi o to, ze dla jednych dobrym fryzjerem jest ten kto zrobi dobrze farbowanie czy pasemka, a dla innych ci co sami zaproponuja cos ciekawego/oryginalnego... i wlasnie chcialam stworzyc taki temat gdzie by ludzie wpisywali takich fryzjerow z wyobraznia (i tylko takich), zeby nie trzeba bylo przeszukiwac niewiadomo ile stron tego forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#555 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nawet podobno podkupuje sie osoby z duza iloscia postow (nie mowie, ze tu, ale kiedys czytalam o takim zjawisku - ja ogolnie bardzo ufam osobom z duza iloscia postow; raczej jak ktos cos tu reklamuje to robi kilku uzytkownikow po jednym poscie, ktorzy akurat rejestruja na ten jedne post a potem sluch o nich znika ![]() Kiedys szukalam kursow angielkiego przez neta i weszlam na forum bardzo popularnego serwisu jezykowego... tam to sie dopiero dzialo!!! Takiego nachalnego (i oczywistego!) kryptomarketingu nie widzialm jeszcze nigdzie |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#556 |
Wtajemniczenie
|
Pozwole sobie zastąpić moda i przypomniec o funkcji edytowania postów
![]() Uwierz mi, wizaż nie jest opanowany przez kryptoreklamę, reklamę ukrytą ani przez inne chłyty. A na pewno nie w 1/3, jak sugerujesz, bo jasne, że takie przypadki się zdarzają (choćby studio star w tym wątku). A porządek na forum polega wlasnie m. in. na przeszukiwaniu tych kilkunastu stron, zresztą zajrzyj na wątki typu pryzmy czy składy - tam jest co przeglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#557 |
Zakorzenienie
|
kala252, bardzo mnie dziwi ,ze akurat zauwazyłaś wiele opinii o Agnes, pzrecież na tym forum jest wiele innych opinii, i nikogo to nie dziwi, po to jest to forum, aby użytkownicy wypowiadali się o tym, czy dany fryzjer im odpowiada lub nie...
to czy Anes powinna wejsc na forum czy nie, to chyba nie Ty powinnas decydować , to jest jej i tylko jej sprawa i o niczym to nie świadczy
#558 |
Zakorzenienie
|
qui?moi.... no teraz to chyba sie uśmieje...
"Chcialam tez poruszyc jeszcze jedna sprawe... a mianowicie wyksztalcenia fryzjerow. Czasami zdarza sie, ze sa fajne salony fryzjerskie i podono dobre... idzie sie do takiego, a pani fryzjerka ani bee ani mee, rozmawia sie z nia jak z robotnikiem budowlanym, a zeby to jeszcze mialo jakies poczucie stylu... i co z tego, ze takapani fryzjerka ma wyuczone 6 fryzur na super extra, skoro jak sie ja poprosi o cos troszeczke innego to juz zero wyobrazni" a rozmawiałaś z wieloma robotnikami budowlanymi?? że masz takie dobre porównanie? wiesz, moge Cię zapewnić że romawiałam z wieloma ludzmi z wykształceniem,nawet wyższym i..... nie było o czym gadać ![]() już kiedyś poruszaliśmy taki temat, i nie należy obrażać osób ,które ukończyły zawodówkę mylisz się myśląc, ze fryzjer po zawodówce to ,ktoś taki jak opisujesz(to raczej zależy o cechach charakteru np...)nawet sie nie dowiedzialaś ,zew Polsce nie ma możliwości rozpoczęcia szkoły fryzjerskiej na poziomie szkoły średniej, więc wielu zdolnych młodych ludzi, pragnących byc fryzjerami, muszą isc do szkoły zawodowej , aby potem ewentualnie isc do technikum wieczorowego pozatym , jak można okreslić czyjeś zdolności artystyczne na podatawie ukończonej szkoły.. absurd.. " Fryzjerki powinny miec conajmniej srednie wyksztalcenie fajnie jakby pisano to na dyplomach, albo w formie reklamy (np. "Nie zatrudniamy fryzjerek po zawodowkach"... no z calym szacunkiem, bo nie watpie, ze moga zdarzac sie wyjatki"" no tu to już całkowicie pzresadziłaś.. wydaje mi się że nie pzrezcytałaś tego co napisalaś..... mi poprostu szczęka opadla....
#559 |
Zakorzenienie
|
"Co do tzreciego wątku jest on zasadny, bo mi przegladanie topikow o fryzjerach w lodzi zajelo dobrze ponad godzine, a i tak stanelam na 7mej stronie tego watku!
Chodzi o to, ze dla jednych dobrym fryzjerem jest ten kto zrobi dobrze farbowanie czy pasemka, a dla innych ci co sami zaproponuja cos ciekawego/oryginalnego... i wlasnie chcialam stworzyc taki temat gdzie by ludzie wpisywali takich fryzjerow z wyobraznia (i tylko takich), zeby nie trzeba bylo przeszukiwac niewiadomo ile stron tego forum." wątki o dobrych fryzjerach, salonach itp , są właśnie po to żeby sie wypowiadać o takowych nie zakładamy więć watkówo podobnych lub takich samych tematach, bo to jest zasmiecanie Forum A Forum jest po to zeby sobie w nim pobuszować i poczytać
#560 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jaki fryzjer dobrze,naprawdedobrze i profesjonalnie robi TWRALA lub headlines???
#561 |
Przyczajenie
|
avialle pisałaś kiedys o salonie na piotrkowskiej 44 i bardzo go zachwalas czy on jeszcze istnieje??
|
![]() ![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
istanieje ,ale ja tam scinam i farbuje zawsze i jestem zadowolona u poani Ewy.Ale trwalanierobilam nigdy alepiej wiedziec jakie dziewczyny majadosiwadczenia bo latwo spaprac
![]()
#563 |
Raczkowanie
|
no ja tez mam problem co do fryzjeraaaa...pomozcie plizzzz!!!! do tej pory zadna fryzjerka nie potrafila mi zrobic sliczej emo fryzury i zawsze wychodizlo cos dziwnego potrzebuje naprawde niezlego fryzjera ktory doradzilby mi co moge zrobic z moimi wlosami!!!!! mam strasnzie miekkie wloy i zeby dobrze sie ukladaly musza byc sciete bardzo ale to bardzo profesjonalna reka bo inaczej bedzie lipaaaaaaaaaaaaaa ..ogolnie wlosy mi sie nei hcca za dobrz eukladac....i ostatnio sciela mnie profesjonalistka ale nei z lodiz i juz nei mam z nia kontaktu...fryzura byla naprawde doskonala..niestety teraz nie iwiadomo co mamna tej glowei..POMOZCIE !!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#564 |
Wtajemniczenie
|
No ale jak mamy Ci pomóc? Chyba przejrzałas wątek więc już wiesz jakich fryzjerów polecamy? Czy może chodzi Ci konkretnie o takiego który ładnie strzyże w stylu emo?
|
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Przyczajenie
|
A ja się wybieram do Macika z Ricci. Na pewno zdam relację. Bardzo mi się podoba fryzurka Pakosty ,,po Maćku". Pakosta, powiedz mi proszę czy pokazałaś mu jakieś zdjęcie, czy sam ci tak doradził.
Pozdrawiam wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#567 |
Wtajemniczenie
|
Ola pokazałam i wyjaśniłam też, o co dokłądnie mi chodzi
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#568 |
Przyczajenie
|
Ok, wróciłam i zamieszczam fotki. Pszeprasam że tak długo to trwało ale miałam problemy z kompem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Raczkowanie
|
ja chce fryzure taka jaka mam na tej mojej miniaturce....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.