![]() |
#721 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Cytat:
czy uwielbiam jedynie siebie??? nieee nie dokońca może troche.. wiesz jak zajmuje sie trzecie mejsce na mistrzostwach europy w wieku22 lat to jest to spore osiągnięcie ![]() uwielbiam też moją mamę i wspaniałą narzeczoną ![]() P.S.przystojny też jestem więc co mi tam...... ghe he he |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
rewelacyjnie nie ścinam............ ok na całym pieprzonym świecie nie ma takiego fryzjera który dogodził by każdej kobiecie. nie było nie ma inie bedzie z różnych względów.. fryzjer też człowiek może miec zły dzień. klientka też człowiek może mieć zły dzień... czasem musze zrobić klientce coś w czym dla mnie wygląda paskudnie ale ona sie w tym czuje dobrze i na odwrót .. bywały takie przypadki że zrobiłem za***istą fryzure mojej kliente (mega) a ona na mnie z taaaaaaaaaaaaaaaaką gębą że jak ona fatalnie wygłąda ![]() Czasem można poprostu mieć załamanie w wizji.. tak tak uważam że coś takiego jest. przy tej liczbie klientek (a mam ich niesamowicie dużo) ilości przepracowanych godzin i firm które mam na głowie moge mieć chwile słabości w których dana fryzura mi gorzej pójdzie ale każda klientka która bedzie miała awaryją sytuacje ( sama ufarbuje włosy bądz wyskoczy nie planowany wyjazd) zawsze może lizyć na to że zostane po pracy bądź przyjade przed pracą.. chyba to sie liczy... po za tym FUCK od 4 lat szkole fryzjerów .. o czymś to świadczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Szkoda tlyko, że twoj styl wypowiedzi nie świadczy o wysokim poziomie kultury osobistej. Nie wiem czy czułabym sie dobrze u fryzjera, który wypowiada się jak zbulwersowany piętnastolatek =]
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A może to wcale nie Krystian pisze? Chyba profesjonalista aż tak by się nie wygłupił ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja chodze do świetnego fryzjera
![]() ![]() Edytowane przez 19angie_88 Czas edycji: 2007-11-15 o 19:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
nie jeden juz obrosl w piorka...i mu wypadły.....
![]() Jakby to cok tos tam napisal na tema t tego Pana , tak go nie poruszylo ,nie pisalby post po poscie...niby od niechcenia, czyli jednak jakis tam "wizarz"czytuje ja osobiście znam wiele osobistosci ze swiata fryzjerskiego i w kraju i za granica...ale nie sa to nadeci buce..tylko normalni ludzie a niestety zauwazylam , ze ci zakompleksieni, ktorym sie cos tam udalo..nie zawsze z wlasna pomoca ... sa nadeci jak balony.. aleto naprawde dluga i ciekawa historia zza kulis fryzjersrwa polskiego... moze napisze ksiazke ![]() ![]() to teraz modne... ale narazie mam za duzo pracy..... jak bede na rencie, wloze kapcie druty do reki.. i sprzedam ciekawe opowiesci... no chyba ze popadne w skleroze..moze niektorym by bylo na reke ![]()
#727 |
Przyczajenie
|
Witam ponownie,
Jestem do głębi wzruszona, że sam wielmożny Pan Krystian odpowiedział na mojego posta, używając przy tym tak oryginalnego słownictwa. Co do jednego ma Pan rację znam Pana, bo zachęcona Pańską sławą byłam u Pana jako klientka - ale widać niezbyt uważnie przeczytał Pan moją wypowiedź. Nie przygotował się Pan, jak widać... Pozwoli Pan, że nie będę komentowała Pana wypowiedzi, bo zrobiły to już inne Wizażanki. Powiem jedno przedstawił się Pan nam z jak "najlepszej"strony i widzę przed Panem "świetlaną" przyszłość. No cóż, a o Pana wątku szkolnym naprawdę nie jest się ciężko dowiedzieć - w końcu Łódź nie jest wielkim miastem... A do Pana idealnie wręcz pasuje powiedzenie "nie wszystko złoto, co się swieci". Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
I jeszcze jedno...
Nie przypominam sobie Panie Krystianie, żebyśmy byli na "Ty", więc nie życzę sobie z Pana strony tego typu zwrotów. I proszę pamiętać, że "Wizaż" to świetny nośnik informacji i co tu dużo mówić świadczy o prestiżu fryzjerów o których się tu pisze w pozytywny sposób. Pozdrówka. |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
Marka, używaj opcji edytuj, i nie złość się na Krystiana bo szkoda nerwów
![]() Orientowałam się co do cen strzyżenie + farbowanie, i tak: Olejniczak -170 - 180 zł Tomek Stańczak 120 - 130 zł Maciek Ricci e Capricci 100 - 110 zł. Edytowane przez pakosta Czas edycji: 2007-11-16 o 16:20 Powód: głupoty wypisuję :D |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nat
![]() |
#731 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tam miało być farbowanie + strzyżenie, już edytuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
js bylam w salonie jarek na sienkiewicza11 w bramie ostatnio, ale nie pan Jarek mnie obcinal no i wlasnie moze dlatego nie wyszlo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() co do salonu to tak jak wczesniej pisalam - polecam. troche drogo macie tylko ![]() pozdrawiam, buzka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Pakosto - ale mnie wystraszylas
![]() Nat
#735 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich, dzięki zamieszczonym tu opiniom odwiedziłam ostatnio salon Agnes Płoszaj i muszę przyznać, że faktycznie wyszłam stamtąd zadowolona. A czy któraś z was wie może gdzie można znaleźć Łukasza, który pracował kiedyś w Da Vinci???
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Moj Tz był w salonie u Agnes Płoszaj i niestety....Fryzurka beznadziejna,będę musiała mu sama poprawiać.
Nie jestem fryzjerką ale od dawna strzygę siebie , jego i całą rodzinę .Nie wiem co mnie podkusiło zeby go wysłać do Agnes? Miał na dodatek zdjęcie z fryzurą jakiej oczekiwał. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
Może Agnieszka tylko babki potrafi obcinać
![]() Idę w sobotę do poleconego przez Nat Tomka Stańczaka na farbę i strzyżenie, zdam relację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
ja wlasnie wrocilam od Krystiana, to bylo tylko obciecie grzywki, ale jak zwykle jestem zadowolona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Wtajemniczenie
|
Wróciłam właśnie od Tomka Stańczaka z Fabryki Fryzur, polecanego przez Nat (wielkie dzięki, ucałowałabym Cie ale nie lubisz
![]() Robiłam sobie koloryzację (ale jednak nie farba tylko tonerem czy czymś takim, Tomek stwierdził że jeśli nie będę używała mocno oczyszcających szamponów to kolor może mi trzymac lepiej niż farba, a na pewno zdrowsze to i bez odrostów) i strzyżenie, chociaz bardziej podcięcie końcówek i poprawienie kształtu ![]() Z koloru jestem bardzo zadowolona - mocny błyszczacy chłodny brąz. Samo cięcie ok, żadnych cudów, troszkę cieniowania - tak jak chciałam. Urzekło mnie wymodelowanie, bo uczesał mnie normalnie na szczotkę, a potem powykręcał mi tak fajnie włosy rękoma że utowrzył się kontrolowany nieład, fryzura nabrała lekkości, nie była płaska i przyklapnięta tylko taka rozczochrana, co uwielbiam ![]() A sam Tomek jest cudowny, kompletne przeciwieństwo tych wszytkich Krystianów Maćków i innych - męski, pokolczykowany, luźne spodnie, koszulka z nadrukiem, sportowe buty i mina jakby balował przez tydzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Marto - bardzo sie ciesze ze ci sie spodobalo. Ja sie chyba tez wybiore jak znajde chwile. Mnie zawsze rozwalaja te rysunki, ktore Tomkowy dzieciak zostawia tacie w pracy
![]() pozdrawiam Nat
#746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Przyczajenie
|
A jednak.
Dobry fryzjer podetnie za długą grzywke z uśmiechem na twarzy i nie weźmie za to złotówki i zaprosi na ponowne podcięcie. Mało tego jeżeli jest krótka fryzurka która zarośnie na karku też dobry fryzjer powinien odświeżyć bezpłatnie. Wkońcu klientka to chodząca wizytówka.... |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
Krzstjan Wojewoda napisał
A jednak. Dobry fryzjer podetnie za długą grzywke z uśmiechem na twarzy i nie weźmie za to złotówki i zaprosi na ponowne podcięcie. Mało tego jeżeli jest krótka fryzurka która zarośnie na karku też dobry fryzjer powinien odświeżyć bezpłatnie. Wkońcu klientka to chodząca wizytówka.... Dobry fryzjer to się ceni i nawet za podcięcie grzywki bierze pieniądze bo to jego praca. Podcięcie grzywki to tez jest sztuka i nie każdy fryzjer potrafi to zrobić perfekcyjnie. Grzywka to jak przód auta. Źle podcięta grzywka to jak auto po przedniej kolizji. |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie uwazam, ze "dobry fryzjer" nie podetnie samej grzywki! a jesli np. mam w sobote wesele i wlosy po dlugosci musza zostac takie jakie sa, czyli maksymalnie dlugie bo chce miec koka, albo warkocza dobieranego ale z grzywka, to co? no przeciez nie wycieniuje mi wlosow na calej glowie tak, ze ja nie bede ich w stanie spiac w koka, tylko dlatego, ze tak robi rzekomo "dobry fryzjer"!!! pozdrawiam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.