Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-15, 16:12   #721
Krystian Wojewoda
Przyczajenie

Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Cytat:
Napisane przez Marka1977 Pokaż wiadomość
Witam, czytam wątki pojawiające się w forum i nasuwa mi sie jedno spostrzeżenie dotyczace wspomnianego Krystiana. Powiem jedno jest to człowiek, który uwielbia jedynie siebie. Wcale rewelacyjnie nie ścina - wręcz przeciwnie, a kolory płowieja po 2 tygodniach. Pan Krystian zapomniał, kto mu płaci za jego pracę i to duży bład. Dla mnie fryzjer, który w salonie daje klientce suszarkę by sama wysuszyła włosy, bo on jest stworzony do wyższych celów, popełnia samobójstwo marketingowe. Jego zachowanie skutecznie ułatwiło mi podjęcie decyzji o rezygnacji z usług salonu w którym pracuje. Zresztą z tego co mi wiadomo w szkole, w której wykładał fryzjerstwo tez nie byli z niego zadowoleni... Tak naprawdę to chciałabym podsumować ten wątek w następujący sposób. Dziewczyny nie zapominajcie, że są rózni fryzjerzy ale tak naprawdę wygrywa ten, który ma lepszą strategię marketingową i lepiej wyćwiczoną obsługę klienta. Zawsze chetniej pójdziemy do fryzjera, który poczęstuje nas kawą lub herbata, ma wysokiej jakości sprzęt i produkty do pielęgnacji oraz przede wszystkim... słucha co do niego mówimy. Pozdrawiam
PO drugie...
czy uwielbiam jedynie siebie???
nieee
nie dokońca może troche.. wiesz jak zajmuje sie trzecie mejsce na mistrzostwach europy w wieku22 lat to jest to spore osiągnięcie można obosnąć w piórka
uwielbiam też moją mamę i wspaniałą narzeczoną ale to nie ważne
P.S.przystojny też jestem więc co mi tam...... ghe he he
Krystian Wojewoda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 16:41   #722
Krystian Wojewoda
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Marka1977 Pokaż wiadomość
Witam, czytam wątki pojawiające się w forum i nasuwa mi sie jedno spostrzeżenie dotyczace wspomnianego Krystiana. Powiem jedno jest to człowiek, który uwielbia jedynie siebie. Wcale rewelacyjnie nie ścina - wręcz przeciwnie, a kolory płowieja po 2 tygodniach. Pan Krystian zapomniał, kto mu płaci za jego pracę i to duży bład. Dla mnie fryzjer, który w salonie daje klientce suszarkę by sama wysuszyła włosy, bo on jest stworzony do wyższych celów, popełnia samobójstwo marketingowe. Jego zachowanie skutecznie ułatwiło mi podjęcie decyzji o rezygnacji z usług salonu w którym pracuje. Zresztą z tego co mi wiadomo w szkole, w której wykładał fryzjerstwo tez nie byli z niego zadowoleni... Tak naprawdę to chciałabym podsumować ten wątek w następujący sposób. Dziewczyny nie zapominajcie, że są rózni fryzjerzy ale tak naprawdę wygrywa ten, który ma lepszą strategię marketingową i lepiej wyćwiczoną obsługę klienta. Zawsze chetniej pójdziemy do fryzjera, który poczęstuje nas kawą lub herbata, ma wysokiej jakości sprzęt i produkty do pielęgnacji oraz przede wszystkim... słucha co do niego mówimy. Pozdrawiam
po trzecie.
rewelacyjnie nie ścinam............
ok
na całym pieprzonym świecie nie ma takiego fryzjera który dogodził by każdej kobiecie. nie było nie ma inie bedzie z różnych względów..
fryzjer też człowiek może miec zły dzień. klientka też człowiek może mieć zły dzień...
czasem musze zrobić klientce coś w czym dla mnie wygląda paskudnie ale ona sie w tym czuje dobrze i na odwrót .. bywały takie przypadki że zrobiłem za***istą fryzure mojej kliente (mega) a ona na mnie z taaaaaaaaaaaaaaaaką gębą że jak ona fatalnie wygłąda
Czasem można poprostu mieć załamanie w wizji.. tak tak uważam że coś takiego jest. przy tej liczbie klientek (a mam ich niesamowicie dużo) ilości przepracowanych godzin i firm które mam na głowie moge mieć chwile słabości w których dana fryzura mi gorzej pójdzie ale każda klientka która bedzie miała awaryją sytuacje ( sama ufarbuje włosy bądz wyskoczy nie planowany wyjazd) zawsze może lizyć na to że zostane po pracy bądź przyjade przed pracą.. chyba to sie liczy...
po za tym FUCK od 4 lat szkole fryzjerów .. o czymś to świadczy
Stary 2007-11-15, 17:03   #723
sapho16
Raczkowanie

GG do sapho16

Cytat:
Napisane przez Krystian Wojewoda Pokaż wiadomość
po trzecie.

Szkoda tlyko, że twoj styl wypowiedzi nie świadczy o wysokim poziomie kultury osobistej. Nie wiem czy czułabym sie dobrze u fryzjera, który wypowiada się jak zbulwersowany piętnastolatek =]
sapho16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 17:22   #724
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
hmmm
to ja
krystian wojewoda we własnej osobie...
chciałbym zaprotestować..to nie ja pisałem na tym poscie...
jeżeliktoś mi robi koło pióra jego sprawa..mnie to wali...
nie potrzebuje sie reklamować na jakims wizarzu..
nie wierzysz przyjdz do mnie do salonu i zobaz ile mam pracy....
lepiej sama sie zapisz zobazysz ile bedziesz musiała czekać.
ide narazie
Cytat:
witam
po pierwsze uważam ze Marka1977 jest osobą dobrze mi znaną która mnie nie lubi i w ten sposób chce mi dokuczyć gdyż moje klientki nie znają kwesti ze szkoły. ale moze sie myle. jak tak to sorry
Cytat:
PO drugie...
czy uwielbiam jedynie siebie???
nieee
nie dokońca może troche.. wiesz jak zajmuje sie trzecie mejsce na mistrzostwach europy w wieku22 lat to jest to spore osiągnięcie można obosnąć w piórka
uwielbiam też moją mamę i wspaniałą narzeczoną ale to nie ważne
P.S.przystojny też jestem więc co mi tam...... ghe he he
Cytat:
po trzecie.
ok
na całym pieprzonym świecie nie ma takiego fryzjera który dogodził by każdej kobiecie. nie było nie ma inie bedzie z różnych względów..
fryzjer też człowiek może miec zły dzień. klientka też człowiek może mieć zły dzień...
czasem musze zrobić klientce coś w czym dla mnie wygląda paskudnie ale ona sie w tym czuje dobrze i na odwrót .. bywały takie przypadki że zrobiłem za***istą fryzure mojej kliente (mega) a ona na mnie z taaaaaaaaaaaaaaaaką gębą że jak ona fatalnie wygłąda
Czasem można poprostu mieć załamanie w wizji.. tak tak uważam że coś takiego jest. przy tej liczbie klientek (a mam ich niesamowicie dużo) ilości przepracowanych godzin i firm które mam na głowie moge mieć chwile słabości w których dana fryzura mi gorzej pójdzie ale każda klientka która bedzie miała awaryją sytuacje ( sama ufarbuje włosy bądz wyskoczy nie planowany wyjazd) zawsze może lizyć na to że zostane po pracy bądź przyjade przed pracą.. chyba to sie liczy...
Szanowny kolego, reklamy to Ty sobie nie zrobiłeś za dobrej Piszesz troszkę jak nadęty gburek, a jeśli tak samo zachowujesz się na żywo to stałe klientki zdobywasz chyba tylko na ładną buźkę

A może to wcale nie Krystian pisze? Chyba profesjonalista aż tak by się nie wygłupił

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 18:53   #725
19angie_88
Przyczajenie

Talking Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Ja chodze do świetnego fryzjera przy ul. 1 Maja nazywa sie Robert Barvinsky.Jeden z tych fryzjerów, któremu jak powiesz ze z długosci ma nie scinać to nie zetnie.Pracuje na świetnych kosmetykach firmy Tigi i robi naprawde ładnie pasemka POLECAM!! tel. 042 6333-505 ścięcie z ułozeniem-75zł ale warto!!

Edytowane przez 19angie_88
Czas edycji: 2007-11-15 o 19:21
19angie_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-15, 19:36   #726
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

nie jeden juz obrosl w piorka...i mu wypadły.....
Jakby to cok tos tam napisal na tema t tego Pana , tak go nie poruszylo ,nie pisalby post po poscie...niby od niechcenia,
czyli jednak jakis tam "wizarz"czytuje
ja osobiście znam wiele osobistosci ze swiata fryzjerskiego i w kraju i za granica...ale nie sa to nadeci buce..tylko normalni ludzie
a niestety zauwazylam , ze ci zakompleksieni, ktorym sie cos tam udalo..nie zawsze z wlasna pomoca ... sa nadeci jak balony..
aleto naprawde dluga i ciekawa historia zza kulis fryzjersrwa polskiego...
moze napisze ksiazke
to teraz modne...
ale narazie mam za duzo pracy.....
jak bede na rencie, wloze kapcie druty do reki.. i sprzedam ciekawe opowiesci...
no chyba ze popadne w skleroze..moze niektorym by bylo na reke
Stary 2007-11-16, 13:46   #727
Marka1977
Przyczajenie

Witam ponownie,

Jestem do głębi wzruszona, że sam wielmożny Pan Krystian odpowiedział na mojego posta, używając przy tym tak oryginalnego słownictwa.
Co do jednego ma Pan rację znam Pana, bo zachęcona Pańską sławą byłam u Pana jako klientka - ale widać niezbyt uważnie przeczytał Pan moją wypowiedź. Nie przygotował się Pan, jak widać...
Pozwoli Pan, że nie będę komentowała Pana wypowiedzi, bo zrobiły to już inne Wizażanki. Powiem jedno przedstawił się Pan nam z jak "najlepszej"strony i widzę przed Panem "świetlaną" przyszłość. No cóż, a o Pana wątku szkolnym naprawdę nie jest się ciężko dowiedzieć - w końcu Łódź nie jest wielkim miastem... A do Pana idealnie wręcz pasuje powiedzenie "nie wszystko złoto, co się swieci".

Pozdrawiam.
Marka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 14:01   #728
Marka1977
Przyczajenie

I jeszcze jedno...
Nie przypominam sobie Panie Krystianie, żebyśmy byli na "Ty", więc nie życzę sobie z Pana strony tego typu zwrotów.
I proszę pamiętać, że "Wizaż" to świetny nośnik informacji i co tu dużo mówić świadczy o prestiżu fryzjerów o których się tu pisze w pozytywny sposób.

Pozdrówka.
Marka1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 14:14   #729
pakosta
Wtajemniczenie

Marka, używaj opcji edytuj, i nie złość się na Krystiana bo szkoda nerwów

Orientowałam się co do cen strzyżenie + farbowanie, i tak:
Olejniczak -170 - 180 zł
Tomek Stańczak 120 - 130 zł
Maciek Ricci e Capricci 100 - 110 zł.

Wymiana

Edytowane przez pakosta
Czas edycji: 2007-11-16 o 16:20 Powód: głupoty wypisuję :D
Stary 2007-11-16, 14:58   #730
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Marka, używaj opcji edytuj, i nie złość się na Krystiana bo szkoda nerwów

Orientowałam się co do cen strzyżenie + mycie, i tak:

Tomek Stańczak 120 - 130 zł
Jakim cudem az tyle - ja zabulilam ledwie 50 za full serwis myscie+stzyrzenie i ukladanie

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 16:20   #731
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent Pokaż wiadomość
Jakim cudem az tyle - ja zabulilam ledwie 50 za full serwis myscie+stzyrzenie i ukladanie

Nat
aaaaaaajjjjjjjj

Tam miało być farbowanie + strzyżenie, już edytuję

Wymiana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-16, 16:45   #732
surykata
Zadomowienie

GG do surykata

js bylam w salonie jarek na sienkiewicza11 w bramie ostatnio, ale nie pan Jarek mnie obcinal no i wlasnie moze dlatego nie wyszlo wloskie mialam obciete niedbale, ukladaly sie dennie, a wlasciwie wcale, a zaplacilam 60 zeta, wczesniej bylam w salonie tym w manfakturze,u takiej kobitki nie pamietam jak ten salon sie nazywa ale wiecie o co mi chodzi wlosy pol roku po obcieciu wygladaly ekstra, pieknie sie ukladaly, mialam taka fryzure jaka chcialam i w ogole sama wizyta byla bardzo przyjemna
surykata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 17:52   #733
oleszka88
Raczkowanie

Cytat:
po trzecie.
ok
czesc Krystian, bylam u Ciebie 2 razy - i za kazdym bardzo zadowolona co do opinii innych dziewczyn to troche sie z nimi zgadzam - jak sie z kims widzisz pierwszy raz to staraj sie troche mniej przeklinac ja tez mam ciety jezyk, ale jak Ciebie uslyszalam to myslalam, ze z krzesla spadne ale z drugiej strony juz po kilku minutach widac jak na dloni, ze przynajmniej nie wchodzisz kazdej klientce w dupe dla zasady i jestes w tym swoim sposobie bycia naturalny, wiec wybaczam jesli natomiast chodzi o mowienie na "Ty" to wydaje mi sie Marko1977 ze troche przesadzasz. ja mam 20 lat i mi to nie przeszkadza, aczkolwiek moja mama by padła trupem gdyby Cie Krystian posłuchała a poza tym to nie wiem jak jest ale wydaje mi sie ze Krystian nie do kazdej klientki wyjedzie na "Ty"!
co do salonu to tak jak wczesniej pisalam - polecam. troche drogo macie tylko
pozdrawiam, buzka
oleszka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-16, 17:53   #734
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Pakosto - ale mnie wystraszylas Myslalam ze juz tak ceny podskoczyly ...

Nat

Legite aut Perite!
Stary 2007-11-18, 18:02   #735
sepulveda
Przyczajenie

Witam wszystkich, dzięki zamieszczonym tu opiniom odwiedziłam ostatnio salon Agnes Płoszaj i muszę przyznać, że faktycznie wyszłam stamtąd zadowolona. A czy któraś z was wie może gdzie można znaleźć Łukasza, który pracował kiedyś w Da Vinci???
sepulveda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 17:25   #736
Angi74
Wtajemniczenie

Moj Tz był w salonie u Agnes Płoszaj i niestety....Fryzurka beznadziejna,będę musiała mu sama poprawiać.

Nie jestem fryzjerką ale od dawna strzygę siebie , jego i całą rodzinę .Nie wiem co mnie podkusiło zeby go wysłać do Agnes? Miał na dodatek zdjęcie z fryzurą jakiej oczekiwał. To naprawdę nie było nic skomplikowanego....
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 17:30   #737
pakosta
Wtajemniczenie

Może Agnieszka tylko babki potrafi obcinać

Idę w sobotę do poleconego przez Nat Tomka Stańczaka na farbę i strzyżenie, zdam relację

Wymiana
Stary 2007-11-21, 18:26   #738
Angi74
Wtajemniczenie

Cytat:
Może Agnieszka tylko babki potrafi obcinać

Idę w sobotę do poleconego przez Nat Tomka Stańczaka na farbę i strzyżenie, zdam relację
Mozliwe..Ale w sumie to miała być taka fryzrurka niezbyt krótka,cos jak ma Keanu Reeves http://www.imdb.com/gallery/granitz/...hint=tt0318761
Angi74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-21, 19:31   #739
oleszka88
Raczkowanie

ja wlasnie wrocilam od Krystiana, to bylo tylko obciecie grzywki, ale jak zwykle jestem zadowolona

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-21, 21:58   #740
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oleszka88 Pokaż wiadomość
ja wlasnie wrocilam od Krystiana, to bylo tylko obciecie grzywki, ale jak zwykle jestem zadowolona
Niedawno słyszałam opinię, że dobry fryzjer nie podejmie się obcinania samej grzywki

Wymiana
Stary 2007-11-22, 22:33   #741
oleszka88
Raczkowanie

Cytat:
Niedawno słyszałam opinię, że dobry fryzjer nie podejmie się obcinania samej grzywki
no błagam, nie rozsmieszaj mnie...
Stary 2007-11-23, 09:11   #742
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oleszka88 Pokaż wiadomość
no błagam, nie rozsmieszaj mnie...
Nie nie miałam zamiaru Cię rozśmieszyć, ale skoro Cię to rozbawiło to tylko dobrze, śmiech to zdrowie

Wymiana
Stary 2007-11-23, 17:46   #743
oleszka88
Raczkowanie

REKLAMA
Stary 2007-11-24, 14:33   #744
pakosta
Wtajemniczenie

Wróciłam właśnie od Tomka Stańczaka z Fabryki Fryzur, polecanego przez Nat (wielkie dzięki, ucałowałabym Cie ale nie lubisz )

Robiłam sobie koloryzację (ale jednak nie farba tylko tonerem czy czymś takim, Tomek stwierdził że jeśli nie będę używała mocno oczyszcających szamponów to kolor może mi trzymac lepiej niż farba, a na pewno zdrowsze to i bez odrostów) i strzyżenie, chociaz bardziej podcięcie końcówek i poprawienie kształtu

Z koloru jestem bardzo zadowolona - mocny błyszczacy chłodny brąz. Samo cięcie ok, żadnych cudów, troszkę cieniowania - tak jak chciałam. Urzekło mnie wymodelowanie, bo uczesał mnie normalnie na szczotkę, a potem powykręcał mi tak fajnie włosy rękoma że utowrzył się kontrolowany nieład, fryzura nabrała lekkości, nie była płaska i przyklapnięta tylko taka rozczochrana, co uwielbiam

A sam Tomek jest cudowny, kompletne przeciwieństwo tych wszytkich Krystianów Maćków i innych - męski, pokolczykowany, luźne spodnie, koszulka z nadrukiem, sportowe buty i mina jakby balował przez tydzień

Wymiana
Stary 2007-11-24, 15:13   #745
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Marto - bardzo sie ciesze ze ci sie spodobalo. Ja sie chyba tez wybiore jak znajde chwile. Mnie zawsze rozwalaja te rysunki, ktore Tomkowy dzieciak zostawia tacie w pracy

pozdrawiam

Nat

Legite aut Perite!
Stary 2007-11-24, 15:27   #746
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent Pokaż wiadomość
Marto - bardzo sie ciesze ze ci sie spodobalo. Ja sie chyba tez wybiore jak znajde chwile. Mnie zawsze rozwalaja te rysunki, ktore Tomkowy dzieciak zostawia tacie w pracy

pozdrawiam

Nat
Tak, rysunki sa boskie

Wymiana
Stary 2007-11-24, 20:35   #747
Krystian Wojewoda
Przyczajenie

A jednak.
Dobry fryzjer podetnie za długą grzywke z uśmiechem na twarzy i nie weźmie za to złotówki i zaprosi na ponowne podcięcie.
Mało tego jeżeli jest krótka fryzurka która zarośnie na karku też dobry fryzjer powinien odświeżyć bezpłatnie. Wkońcu klientka to chodząca wizytówka....

REKLAMA
Stary 2007-11-25, 13:30   #748
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
A jednak.
Dobry fryzjer podetnie za długą grzywke z uśmiechem na twarzy i nie weźmie za to złotówki i zaprosi na ponowne podcięcie.
Mało tego jeżeli jest krótka fryzurka która zarośnie na karku też dobry fryzjer powinien odświeżyć bezpłatnie. Wkońcu klientka to chodząca wizytówka....
No dobrze, ponieważ jesteś specjalistą to spytam tak - czy podcięcie samej gzrywki nie psuje fryzury jako całości? Np. przy pocieniowanych włosach przy twarzy do grzywki późnijesze podcięcie samej grzywki traci sens fryzury, czyż nie?

Wymiana
Stary 2007-11-25, 16:12   #749
Kronos
Przyczajenie

Krzstjan Wojewoda napisał
A jednak.

Dobry fryzjer to się ceni i nawet za podcięcie grzywki bierze pieniądze bo to jego praca. Podcięcie grzywki to tez jest sztuka i nie każdy fryzjer potrafi to zrobić perfekcyjnie.
Grzywka to jak przód auta. Źle podcięta grzywka to jak auto po przedniej kolizji.
Kronos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-26, 11:02   #750
oleszka88
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kronos Pokaż wiadomość
Krzstjan Wojewoda napisał
A jednak.

Dobry fryzjer to się ceni i nawet za podcięcie grzywki bierze pieniądze bo to jego praca. Podcięcie grzywki to tez jest sztuka i nie każdy fryzjer potrafi to zrobić perfekcyjnie.
Grzywka to jak przód auta. Źle podcięta grzywka to jak auto po przedniej kolizji.
to moze ja sie wypowiem, bo to o moja grzywke chodzi!!!
nie uwazam, ze "dobry fryzjer" nie podetnie samej grzywki! a jesli np. mam w sobote wesele i wlosy po dlugosci musza zostac takie jakie sa, czyli maksymalnie dlugie bo chce miec koka, albo warkocza dobieranego ale z grzywka, to co? no przeciez nie wycieniuje mi wlosow na calej glowie tak, ze ja nie bede ich w stanie spiac w koka, tylko dlatego, ze tak robi rzekomo "dobry fryzjer"!!!
pozdrawiam...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości