Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!! - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-11, 12:16   #901
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

wróciłam od p.Małgosi z Pietryny 39 .. zdjec narazie nei mam... ale powiem wam, ze obcięcie ok, w tyłu nieco krócej niż z przodu... tylko że ja blondynką byłam, a ona mi zrobiła brąz w rudy wpadający przy skórze ;( za pare dni wkleje zdjecia

Po paru dniach

zdjęcie nr1, 2, 3 --> PO

zdjęcie nr 4 i 5 --> PRZED

uważam, ze ładniej było PPRZED :/
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (41,2 KB, 318 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (41,2 KB, 128 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11.jpg (8,2 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (6,6 KB, 87 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 55.jpg (10,6 KB, 93 załadowań)

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2008-03-17 o 11:57
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-12, 19:08   #902
personal shopper
Przyczajenie

GG do personal shopper Send a message via Skype™ to personal shopper

Dla mężczyzn można polecić "Salon Czesław" na Piotrkowskiej. Strzygą tam sami mężczyźni i tylko mężczyzn. Mój mąż jest bardzo zadowolony. Ścięcie ok 28 zł.

personal shopper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-14, 11:02   #903
ola007
Przyczajenie

a ja znowu od Agnes Ploszaj wrocilam zadowolona jest tak jak mialo byc i do grzywki nie mam zadnych zastrzezen wiec polecam
ola007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-15, 18:14   #904
sylwana85
Przyczajenie

Witam,
dziś wróciałm od najlepszego dla mnie fryzjera-Roberta Barvinskiego.
Dla mnie to profesjionalista byłam u niego 4 razy i za każdym razem jestem zadowolona- mało tego ludzie bytają się gdzi się farbuję. Zawsze to on doradza mi fryzurę , zresztą nigdy nie ide konkretnym planem- zdaje sie na opinie fachowca i nigdy sie nie zawiodłam. Czesał mnie też na moje wesele- czułam sie super -przede wszystkim naturalnie.
Dziś jestem szczególnie zadowolona bo po traumatycznych przerzyciach z trwałą- facet doprowadził moje włosy do porządku! nawet sąsiad powiedziął ,ze wygłądam jakbym była u prawdziwego fryzjera!
Dla mnie dość drogo bo 190 za refleksy ściecie i modelowanie -ale nie zmienie. Bo raz chciałm zaoszczedzić i zmarnowałm zdrowe włosy
POLECAM!!!

to fakt! Seweryna, facet od początku do końca robi wszystko samodzielnie. Rzadko sie to zdarza u innych

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2008-03-15 o 22:32 Powód: post pod postem
sylwana85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 09:50   #905
beticzek
Raczkowanie

hmm...dlugo sie zastapisac..ale trudno..powiem

zachwalancie tak slawny salon Jacka O.na Piotrkowskiej..

i byłam...

generalnie staram sie być obiektywna..lubie bywać w różnych salonach..poznawać nowych ludzi..kratywnych ,majacy swój styl ale ...

to co sie dzieje w tym salonie to jakas masakra

zaczne od poczatku...

wchodze do salonu ,siadam,czekam,czekam,czekam,czeka m...coz ok kazdemu zdaza sie jakas obsuwa itd...

po x czasie nikt nawet nie zapytał od tak z uprzejmosci czy chce kawe badz herbate

cóż...przykre bo widzialam ze znajome klientki byly traktowane inaczej

nastepnie wchodzi wielki stylista...w czapce na glowie...rekach w kieszeniach i nic...ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d...cisza..zajety soba...robi swoje show wokol siebie...

nastepnie dochodzi do dziewczyny ktora ma strzyc i mowi do niej:
ty jestes pierwszy raz u mnie??
-nie ,juz ponad rok przychodze
ale nie do mnie?u kogo bylas ?
-tylko u Pana sie strzyge

a jaki z tego morał?jak mozna nie kojarzc swojej klientki ktora regularnie przychodzi...nie mowie zeby pamietac jej problemy z dziecinstwa itd ale kurcze od tak zapamietac buzie chociaz

co robi fryzjer dalej?

IDZIE PO REDBULA,pije..pije...dochodzi.... łapie brzytwe...i tnie jak popadnie...nie robi separacji,nie oddziela,nie mierzy wlos do wlosa..masakra...

znow odchodzi...po REDBULA

I znow pac pac...5minut i juz..niby obciete.. w miedzy czasie toczy sie mega rozwojowa rozmowa o tym jak to juz 3 dni imprezuje...eh..

i koniec opierd...nbo obciete wlosy napewno nie byly....

i kazał wysuszyc i wyszedł....teraz strikte pytanie...GDZIE ZNIKNAł FRYZJER??

A NO....POSZEDł NA KAWE NAPRZECIWKO DO DYBALSKIEGO CUKIERNI ..

cena za strzyzenie-90zł....dziekuje nie mam wiecej pytan....

i powiem jedno...jezeli ktos lubi takie traktowanie..olewanie..ok ..wasza sprawa..ja osobiscie pasuje bo nie lubie gdy mnie ktos lekcewazy..a tak sie czulam w tym salonie...

o jakosci farb Keune nie bede sie wypowiadac..ale najwyzsza polka to napewno to nie jest...raczej przecietna....

zreszta długoby wymieniac co bylo nie tak...wolny wybor...co kto lubi..

ah.Ps.NIE powiem ktory sty;ista tak sie zachował ale mam nadzieje ze to przeczyta i lekko spauzuje bo robienie wokol siebie szumu juz sie nudne robi..i CZAJKA napewno juz nie bedzie..

aha i fajnie jest byc laseczka z duzymi oczamibo wtedy widnieje sie w kalendarzu nie jako jakas tam pani x tylko LASKA
beticzek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-16, 17:11   #906
silverts
Przyczajenie

a ja byłam w piątek u Lidki Buczek na Młynarskiej- i jestem bardzo zadowolona
poszłam bez pomysłu na fryzurę- i poddałam się pomysłowi )
nie żałuję
silverts jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-17, 22:06   #907
Agata 80
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez beticzek Pokaż wiadomość

i byłam...

generalnie staram sie być obiektywna..lubie bywać w różnych salonach..poznawać nowych ludzi..kratywnych ,majacy swój styl ale ...

to co sie dzieje w tym salonie to jakas masakra

zaczne od poczatku...

wchodze do salonu ,siadam,czekam,czekam,czekam,czeka m...coz ok kazdemu zdaza sie jakas obsuwa itd...

po x czasie nikt nawet nie zapytał od tak z uprzejmosci czy chce kawe badz herbate

cóż...przykre bo widzialam ze znajome klientki byly traktowane inaczej

nastepnie wchodzi wielki stylista...w czapce na glowie...rekach w kieszeniach i nic...ani dzien dobry ani pocaluj mnie w d...cisza..zajety soba...robi swoje show wokol siebie...

nastepnie dochodzi do dziewczyny ktora ma strzyc i mowi do niej:
ty jestes pierwszy raz u mnie??
-nie ,juz ponad rok przychodze
ale nie do mnie?u kogo bylas ?
-tylko u Pana sie strzyge

a jaki z tego morał?jak mozna nie kojarzc swojej klientki ktora regularnie przychodzi...nie mowie zeby pamietac jej problemy z dziecinstwa itd ale kurcze od tak zapamietac buzie chociaz

co robi fryzjer dalej?

IDZIE PO REDBULA,pije..pije...dochodzi.... łapie brzytwe...i tnie jak popadnie...nie robi separacji,nie oddziela,nie mierzy wlos do wlosa..masakra...

znow odchodzi...po REDBULA

I znow pac pac...5minut i juz..niby obciete.. w miedzy czasie toczy sie mega rozwojowa rozmowa o tym jak to juz 3 dni imprezuje...eh..

i koniec opierd...nbo obciete wlosy napewno nie byly....

i kazał wysuszyc i wyszedł....teraz strikte pytanie...GDZIE ZNIKNAł FRYZJER??

A NO....POSZEDł NA KAWE NAPRZECIWKO DO DYBALSKIEGO CUKIERNI ..

cena za strzyzenie-90zł....dziekuje nie mam wiecej pytan....

i powiem jedno...jezeli ktos lubi takie traktowanie..olewanie..ok ..wasza sprawa..ja osobiscie pasuje bo nie lubie gdy mnie ktos lekcewazy..a tak sie czulam w tym salonie...

o jakosci farb Keune nie bede sie wypowiadac..ale najwyzsza polka to napewno to nie jest...raczej przecietna....

zreszta długoby wymieniac co bylo nie tak...wolny wybor...co kto lubi..

ah.Ps.NIE powiem ktory sty;ista tak sie zachował ale mam nadzieje ze to przeczyta i lekko spauzuje bo robienie wokol siebie szumu juz sie nudne robi..i CZAJKA napewno juz nie bedzie..

aha i fajnie jest byc laseczka z duzymi oczamibo wtedy widnieje sie w kalendarzu nie jako jakas tam pani x tylko LASKA

Widzę, że masz podobne przemyślenia do moich. Też byłam u Jacka O (tylko raz) i moim zdaniem jest to po prostu absolutny przerost "braku formy" nad treścią. Informuję wszystkie te dziewczyny, które do tej pory niestety znoszą taką postawę fryzjera aby zajrzały do Studio Glamour na Kopernika. Byłam tam czwarty raz i dopiero tam naprawdę czułam, że jestem ważna dla fryzjera (nie jak główka do robienia show, ale jak człowiek) Moje oczekiwania sprawnie zostały sprecyzowane i spełnione. Pyszną kawkę wypiłam, w miłej atmosferze, jeszcze ani razu (jak do tej pory) nie było poślizgu z umówionym czasem, kolorek włosów i strzyżenie super (jakaś nowa kolekcja), jeszcze odżywkę Kadusa dostałam gratis. Czułam się taka otoczona opieką po prostu dobrze. Może tanio nie jest(podobnie jak u Jacka O), ale moim zdaniem bomba. Oceniam minimum 9 na 10 możliwych.
Agata 80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 10:59   #908
Moniq73
Przyczajenie

Mam pytanko.Czy odwiedziła któraś z was Studio fryzjerskie Rezydencja Hair Style na Piotrkowskiej 80? Jeśli tak to będe wdzięczna za jakąkolwiek informację.
Moniq73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-18, 12:55   #909
zuuz
Raczkowanie

Zgadzam sie z Beticzka w 100%
Dokladnie tak wyglada ''excellent customer service'' w wykonaniu tego pana, o ktorym byla mowa.
Ja jestem pewna, ze juz wiecej tam nie pojde, uważam że przecietna osiedlowa fryzjerka potrafi lepiej sie zajac klientka
pozdrawiam
zuuz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 09:21   #910
lazurkam
Przyczajenie

Red face Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

witam was wszystkie serdecznie
Z tego co tu przeczytałam, przoduje Agnesa
a mi zależy na tym,żeby fryzjer miał jakis pomysł i naprawdę dobrze mnie obciął bo włoski trudno mi się układają. Zebym nie musiała godzine ich układać przed wyjściem do pracy:/

Wcześniej bywałam u Ewy z Teofilowa jednakże jak tu napisała jedna z was...nie przykłada się jak dawniej...i nie słucha o co się ją prosi.

Czy ktoś może się jeszcze podzielić swoimi spostrzeżeniami?

A może któraś z was poleci mi dobrą fryzjerkę do ułozenia włosków bo niebawem wybieram się na wesele...
pozdrawiam ))
lazurkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-20, 18:21   #911
massmediale
Przyczajenie

Byłam ostatnio w salonie u Jacka Olejniczaka i zgadzam się z następującymi postami:

Cytat:
Napisane przez personal shopper Pokaż wiadomość
Mam kilku sprawdzonych fryzjerów:
1. w studiu Jacqa Olejniczaka na Piotrkowskiej 51 ale pod warunkiem,że pójdziesz do Tomka u niego przez 3 lata siadałam na fotelu bez obaw i bez obaw wysyłałam do niego swoje klientki i koleżanki.
Reszta panów mimo, że obcina świetnie jest troszkę nadęta.
Cytat:
Napisane przez beticzek Pokaż wiadomość

i byłam...

[B]to co sie dzieje w tym salonie to jakas masakra

jak łatwo się domyślać obcinał mnie Tomek, a u niego na fotelu nie czuje się jakoś tej całej niefajnej atmosfery, na którą wszyscy narzekają...

ps.włosy mam świetne, w ładnym kolorze, dobrze się układają. postaram się o fotę, ale nie obiecuję - rzadko mam czas na wizyty tutaj, pozdrawiam wszystkich.
massmediale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-21, 07:57   #912
lazurkam
Przyczajenie

A czy któraś z was odwiedziła wcześniej salon "Ilona i Jacek" na Piotrkowskiej 81 bo niestety ale Pani Agnesa jest podobno chwilowo nieobecna w pracy a mi zależy na czasie
lazurkam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 15:21   #913
benia1234
Raczkowanie

Hej
a moglabys mi podac numer telefonu do tego salonu? i czy jest tam bardzo drogo?
benia1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 20:28   #914
elleves
Przyczajenie

Witam.

A polecam fryzjera z Pabianic - i nie jednego a nawet dwóch

Pierwszy to Iza Furmańska (Nefretete) z Poprzecznej - robi piekne balejaze i chociaz spedzam u niej przewaznie po 4 godziny to jednak warto - efekt piekny i naturalny a do tego uzywa swietnych farb, ktore nie niszcza wlosow.

Drugi to Gabi na Powstańców Warszawy - ale to juz bardziej ekstrawagancko i odwaznie niz u Izy; polecam kazdemu - kto sie chce wyróżniac

Pozdrawiam
elleves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-22, 21:13   #915
OrangeJuice
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez elleves Pokaż wiadomość
Witam.

A polecam fryzjera z Pabianic - i nie jednego a nawet dwóch

Pierwszy to Iza Furmańska (Nefretete) z Poprzecznej - robi piekne balejaze i chociaz spedzam u niej przewaznie po 4 godziny to jednak warto - efekt piekny i naturalny a do tego uzywa swietnych farb, ktore nie niszcza wlosow.

Drugi to Gabi na Powstańców Warszawy - ale to juz bardziej ekstrawagancko i odwaznie niz u Izy; polecam kazdemu - kto sie chce wyróżniac

Pozdrawiam
A Gabi robi ładny balejaż? Chodzi mi o blond. Słyszałam kiedyś, ze jest b. dobra, miałam sie nawet do niej wybrać ale zawsze było za daleko. A jak kształtują sie u niej ceny? Która fryzjerke bardziej polecasz?
OrangeJuice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 08:29   #916
elleves
Przyczajenie

Witam.

Ciężko mi powiedziec - ja zwracam uwage na farby, gdyż kiedyś popaliłam sobie wlosy Kadusem - a mam wlasnie blond balejaz, wiec musze uwazac.

Nefretete - tam uzywaja bardzo naturalnych farb wloskich Selective; u mnie efekt jest taki, ze jak robie 3 kolory (cieply blond, chlodny blond i braz) to przez okolo tydzien lub dwa widac u mnie balejaz a pozniej wszsytko zlewa sie w jedna calosc - i choc na poczatku bardzo mi sie to nie podobalo, to jednak teraz jestem tym efektem zachwycona, gdyz wlosy wygladaja bardzo naturalnie a kolor jest sliczny. Poza tym po Selectivie wloski sie ladnie i naturalnie swieca i nie sa przesuszone.
W tym salonie pracuje Agnieszka - prawa reka Pani Izy Furmanskiej, która potrafi poswicic klientce tyle czasu ile rzeczywiscie trzeba - kiedys spoźniłam się i przyszlam na 18ta zamiast na 16ta - w innym salonie by mnie odslano z kwitkiem - w Nefretete wyszlam po 22ej, ale za to ze zrobionymi wloskami)

Gabi - tam pracuja na Schwarzkopfie, czyli na niemieckiej farbie. Szczerze powiem, iż balejaże robią sdobrze i bardzo efektowne, ale
Gabi bardziej nastawia sie na masówke, zaś w Nefretete podchodzi sie do kazdej kliegntki indywidualnie.
Aha - no i Gabi jest duzo droższa...

Polecam zatem balejaz u Nefretete zas obciecie u Gabi.

Pozdr.

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2008-03-24 o 12:06
elleves jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 09:57   #917
OrangeJuice
Raczkowanie

Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Jestem jeszcze ciekawa jak wygladają ceny balejazu w Nefretete. Mam długie włosy.Poproszę jeszcze nr telefonu i adres. Dziękuje i pozdrawiam.
OrangeJuice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 12:11   #918
kaska222
Moderator

Cytat:
Napisane przez elleves Pokaż wiadomość
Witam.

Ciężko mi powiedziec - ja zwracam uwage na farby, gdyż kiedyś popaliłam sobie wlosy Kadusem - a mam wlasnie blond balejaz, wiec musze uwazac.

Nefretete - tam uzywaja bardzo naturalnych farb wloskich Selective; u mnie efekt jest taki, ze jak robie 3 kolory (cieply blond, chlodny blond i braz) to przez okolo tydzien lub dwa widac u mnie balejaz a pozniej wszsytko zlewa sie w jedna calosc - i choc na poczatku bardzo mi sie to nie podobalo, to jednak teraz jestem tym efektem zachwycona, gdyz wlosy wygladaja bardzo naturalnie a kolor jest sliczny. Poza tym po Selectivie wloski sie ladnie i naturalnie swieca i nie sa przesuszone.
W tym salonie pracuje Agnieszka - prawa reka Pani Izy Furmanskiej, która potrafi poswicic klientce tyle czasu ile rzeczywiscie trzeba - kiedys spoźniłam się i przyszlam na 18ta zamiast na 16ta - w innym salonie by mnie odslano z kwitkiem - w Nefretete wyszlam po 22ej, ale za to ze zrobionymi wloskami)

Gabi - tam pracuja na Schwarzkopfie, czyli na niemieckiej farbie. Szczerze powiem, iż balejaże robią sdobrze i bardzo efektowne, ale
Gabi bardziej nastawia sie na masówke, zaś w Nefretete podchodzi sie do kazdej kliegntki indywidualnie.
Aha - no i Gabi jest duzo droższa...

Polecam zatem balejaz u Nefretete zas obciecie u Gabi.

Pozdr.
Napisalas wczesniej prawie to samo,raz wystarczylo.Mam podejrzenia male ze reklamujesz ta osobe,usunelam rowniez post z paznokciami ktore opisywalas,poniewaz temat jest jak w temacie.

RegulaminWizaz.pl
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno.
Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum.

Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!)
kaska222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-24, 22:53   #919
misia116
Przyczajenie

Witam
Czy ktos moze udzielic mi informacji na temat fryzjera pani Małgorzaty Rośniak??
jaki jest cennik za pasemka + modelowanie + ciecie?
czy to jest fryzjer godny polecenie? jesli tak ile dni z wyprzedzeniem trzeba sie zapisac na wizyte?
szukam fryzjera pilnie najlepiej żeby to był fryzjer na piotrkowskiej bo tylko ta ulice znam rzadko bywam w Łodzi a zależy mi na czasie

Licze na wasza pomoc
pozdrawiam
misia116 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 20:49   #920
maleństwo
Raczkowanie

Dziewczyny ile kosztuje ścięcie i modelowanie u Jacka Olejniczaka? Włosy średnie/długie? W wątku jest podana cena, ale jeszcze z 2006 roku...
maleństwo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 21:55   #921
Qualami
Przyczajenie

Witam
Na gwałt potrzebuje dobrego fryzjera (w sobotę wyjeżdżam i muszę wyglądać jak człowiek, a na głowie mam nimfę błotną). Stąd pytanie: u którego z polecanych przez was fryzjerów nie trzeba się zapisywać z kilkudniowym wyprzedzeniem. Dla jasności dodam, że chodzi mi tylko o ścięcie.

Niestety gorąco zachwalana tutaj Agnes właśnie została szczęśliwa mamą i, co zrozumiałe, jest nieco trudna do złapania . Ale może któraś z was strzygła sie w tym salonie również u kogoś innego? Byłabym wdzięczna za recenzję.

Na koniec może moje własne 3 grosze opinii o fryzjerach w Łodzi:
1. Wspomniany już wcześniej na forum Paweł Kuza- tfu...rca tejże nimfy błotnej. Technicznie- ekstra, facet naprawdę zna sie na swoim fachu, ale mam wrażenie, że się już nim znudził i przestał sie przykładać.
2. Tomek z salonu "Avangarda" na Wyszyńskiego- ryzykowny i nierówny, z tendencją do ścinania krócej niż sobie tego klientka życzy, choć zdarzają mu sie przebłyski geniuszu, niestety niepowtarzalne- nigdy mu się nie udało uzyskać drugi raz takiej samej fryzury.
Qualami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 22:03   #922
misia116
Przyczajenie

Ja dzisiaj odwiedzialam na piotrkowskiej 39 pania Malgorzate Rośniak.
Tylko sciecie + wyprostowanie + modelowanie zaplacilam 60 zlotych
jestem z niej zadowolona bardzo strzygla mnie mloda pani ktora pracuje upani Malgosi-Marzena.Bardzo sympatyczna znaja sie panie na swoim fachu.
Uwazam ze 60zl za dobrze obciete i przycieniowane wlosy to nie majatek.
Ja zadzwonilam rano zeby sie umowic a na 14 mialam juz wizyte.
Zaznaczam bylam pierwszy raz u tego fryzjera.
Godny polecenia
misia116 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 22:18   #923
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia116 Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj odwiedzialam na piotrkowskiej 39 pania Malgorzate Rośniak.
Tylko sciecie + wyprostowanie + modelowanie zaplacilam 60 zlotych
jestem z niej zadowolona bardzo strzygla mnie mloda pani ktora pracuje upani Malgosi-Marzena.Bardzo sympatyczna znaja sie panie na swoim fachu.
Uwazam ze 60zl za dobrze obciete i przycieniowane wlosy to nie majatek.
Ja zadzwonilam rano zeby sie umowic a na 14 mialam juz wizyte.
Zaznaczam bylam pierwszy raz u tego fryzjera.
Godny polecenia
i ja byłam u p.Małgosi, ale ona sama się mną zajmowała (chyba) taka brunetka dobrze wygladajaca
b. miła, sympatyczna atmosfera, ale kolor mi się nei podoba jaki mi zrobiła( zdjecia powyżej) taki w rudy wpadajacy obcięcie niezłe. Koloru już tam robiłą nie będę... a nei pamiętasz jakiej FIRMY ma farby? (chyba jakies abc albo coś podobnego) i chciałabym za m-c zrobic balejage(może złocisty blond) na tym co mam teraz, tylko mam andzieję, że jak pójde do inengo frzyjera, to farba mi złapie z innej f-my to co mam teraz na głowie (pozostałości po p.Małgosi) ???
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-28, 01:28   #924
olgierdjedlina69
Przyczajenie

Witam po raz pierwszy "werbalnie" na forum. Do tej pory tylko przysłuchiwałam się rozmowie. Wyciągnęlam wnioski (nie było łatwo - tyle informacji) i nie bez lęku wybrałam się do Tomka Stańczaka na strzyżenie. Poszłam przygotowana, tzn z wyborem kilkunastu krótkich fryzur (postanowiłam obciąć proste włosy do ramion). Tomek popatrzył, wysłuchał a potem zrobił mi na głowie zupełnie coś innego. I to było GENIALNE!!! Ponieważ dobrał fryzurę dla mnie w taki sposób, że nie można wymarzyć sobie nic lepszego. Muszę w tym miejscu zaznaczyć, iż moje włosy to bardzo zniszczone rozjaśnianiem, niepodatne, cienkie strączki. Efekt: Nie dość że włosy wyglądają na zdrowsze, fryzura super, to jeszcze mogę ją ułożyć na 10 sposobów - PALCAMI! Powiem więcej - nie mam zamiaru zapuszczać włosów - tak dobrze się czuję w mojej nowej krótkiej fryzurze! Jestem w szoku, mam tylko nadzieję, że nie był to chwilowy przebłysk geniuszu i p. Tomek nie ma w zwyczaju " olewania" stałych klientek tak jak większość przedstawicieli tego zawodu. I jeszcze mały drobiazg, a właściwie dwa: p. Tomek bardzo miły, zero pozerstwa, i szanuje czas klientek - precyzyjnie przewiduje czas następnej wizyty- a to dla mnie bardzo ważne, ponieważ nie lubię spędzać całego dnia u fryzjera żeby nie wiem jak był miły. Pozdrawiam
olgierdjedlina69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-29, 17:22   #925
Isabelle24
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez olgierdjedlina69 Pokaż wiadomość
Witam po raz pierwszy "werbalnie" na forum. Do tej pory tylko przysłuchiwałam się rozmowie. Wyciągnęlam wnioski (nie było łatwo - tyle informacji) i nie bez lęku wybrałam się do Tomka Stańczaka na strzyżenie. Poszłam przygotowana, tzn z wyborem kilkunastu krótkich fryzur (postanowiłam obciąć proste włosy do ramion). Tomek popatrzył, wysłuchał a potem zrobił mi na głowie zupełnie coś innego. I to było GENIALNE!!! Ponieważ dobrał fryzurę dla mnie w taki sposób, że nie można wymarzyć sobie nic lepszego. Muszę w tym miejscu zaznaczyć, iż moje włosy to bardzo zniszczone rozjaśnianiem, niepodatne, cienkie strączki. Efekt: Nie dość że włosy wyglądają na zdrowsze, fryzura super, to jeszcze mogę ją ułożyć na 10 sposobów - PALCAMI! Powiem więcej - nie mam zamiaru zapuszczać włosów - tak dobrze się czuję w mojej nowej krótkiej fryzurze! Jestem w szoku, mam tylko nadzieję, że nie był to chwilowy przebłysk geniuszu i p. Tomek nie ma w zwyczaju " olewania" stałych klientek tak jak większość przedstawicieli tego zawodu. I jeszcze mały drobiazg, a właściwie dwa: p. Tomek bardzo miły, zero pozerstwa, i szanuje czas klientek - precyzyjnie przewiduje czas następnej wizyty- a to dla mnie bardzo ważne, ponieważ nie lubię spędzać całego dnia u fryzjera żeby nie wiem jak był miły. Pozdrawiam
Mam pytanko-ile będę musiała zapłacić w tym salonie za 2-kolorowy balajage (farba+pasemka blond rozjaśniaczem) i za ścięcie na włosach do ramion? Przyznam, że trochę boję się zmiany fryzjera, bo mam raczej cienkie i nieukładne włosy, ale moja fryzjerka chyba nie ma już na mnie pomysłu
Isabelle24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-31, 22:03   #926
Dorotic26
Przyczajenie

Czesc wszystkim ,

udalo mi sie w koncu przebrnac przez caly watek . Mam kilka swoich typow ale mimo wszystko potrzebuje dodatkowej porady. Potrzebuje fryzjera, ktory odmieni moj image, takiego ktory potrafi dobrac kolor do cery, fryzure do ksztaltu twarzy itp. Nie mam pomyslu na swoja fryzure i chce sie oddac w rece fachowca . Po przeczytaniu watku wybralam:
1. Agnieszke Ploszaj/ Salon Agnes, ale nie wiem czy ja teraz mozna zastac w salonie skoro zostala mamusia.
2. Maciek z Ricci e Capricci - mialabym blisko. Czytalam ze dobrze tnie, ale jak u niego z koloryzacja??
3. Salon Star i Sebastian - tez niedaleko mnie, ale czy faktycznie taki dobry? Ktos moze cos wiecej o nim napisac??

Myslalam jeszcze o salonie Piotr Alexander i Glamour, ale to juz drozsza impreza. Wolalabym tak nie szalec .

Jesli mozecie mi cos podpowiedziec. Chcialabym moze jakis balejage, z 2 kolorkow moze, ale wlasnie najwazniejesze zeby mi fryzjer ladnie dopasowal kolorek i nalozyl. Z gory dzieki za wszystkie podpowiedzi.

Ponizej fotka z moja aktualna fryzura, albo raczej z pozostaloscia po tym co bylo. Wlosy po pasemkach wiec nie wiem co mi fryzjer na to wszystko wymysli . Poza tym wlosy krecone wiec nie bedzie jakiegos rewolucyjnego ciecia. Dzieki dziewczyny za pomoc. Pozdrawiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg moje foto.JPG (26,1 KB, 52 załadowań)
Dorotic26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 01:25   #927
Qualami
Przyczajenie

Spieszę donieść, że zdrowy rozsądek wziął górę i jednak nie wyrwałam się do fryzjera na łapu capu, tylko grzecznie związałam swoją miotłę w kitę i umówiłam sie do Agnes na sobotę . Dam znać co z tego wyszło.

Wbrew pozorom nie jest wcale tak trudno dostępna. W tygodniu wprawdzie raczej się zapisać nie da ale w soboty w salonie gości i spokojnie można się umawiać, tylko lepiej z kilkudniowym wyprzedzeniem.

Pozdrawiam
Qualami jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-03, 14:06   #928
maciek300
Przyczajenie

Witam

Mam pytanko, kojarzy może któs Marcina który pracował w beuaty planet w manufakturze?? Może ktos wie gdzie on teraz pracuje???
albo ktos zna dobrego męskiego fryzjera???
maciek300 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-03, 14:10   #929
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez lazurkam Pokaż wiadomość
A czy któraś z was odwiedziła wcześniej salon "Ilona i Jacek" na Piotrkowskiej 81 bo niestety ale Pani Agnesa jest podobno chwilowo nieobecna w pracy a mi zależy na czasie
Ilona i Jacek już nie pracują razem Jacek ma salon po prawej stronie a Ilona w głębi po lewo byłam u niej przed świętami

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-04, 22:30   #930
ineczka7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dorotic26 Pokaż wiadomość
2. Maciek z Ricci e Capricci - mialabym blisko. Czytalam ze dobrze tnie, ale jak u niego z koloryzacja??
Włosy cięłam u Jowity na Zachodniej, później też u niej w Bello i myślałam, że po jej wyjeździe nie znajde dobrego fryzjera, a tymczasem - zupełnie przypadkiem trafiłam do Maćka. w załącznikach jest to co Maciek zrobił z moimi włosami w ciągu ostatnich dwóch lat (zarówno cięcia jak i koloryzacje), a najlepszym dowodem na to, że Maciek się sprawdza są ciągłe pytania moich koleżanek o adres mojego fryzjera Aha, w salonie gdzie tnie Maciek włosy chłopakom obcina pani Jola, ją też polecam, zabieram do niej brata i chłopaka i są zadowoleni (a przede wszystkim ja jestem zadowolona, że wyglądają jak ludzie ;] )

Aha, Maciek na ogół nie farbował mnie farbą permanentną, tylko pół trwałą, co w moim przypadku idealnie się sprawdziło, bo ni cholery nigdy nie było widać odrostów, włosy po prostu zmieniały kolor Nie znam się na farbach i nie wiem o co w tym wszystkim chodzi, ale dobrze się czułam nie mając aż tak widocznych odrostów

A teraz ja mam pytanie i proszę o dość szybką odpowiedź, jeśli ktoś będzie miał jakiś pomysł. Chcę zrobić trwałą, ładną, delikatną trwałą. Polecono mi do tego fryzjera koło Sportery, ma ktoś z nią jakieś doświadczenia? A może ktoś poleci kogos innego? Maciek powiedział, że nie zrobi mi takiej krzywdy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN3621.JPG (64,6 KB, 207 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN5311.JPG (76,4 KB, 169 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6182.JPG (50,0 KB, 164 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN6649.JPG (71,5 KB, 176 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg finka.jpg (35,1 KB, 149 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010469.JPG (45,7 KB, 220 załadowań)
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości