![]() |
#931 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Ineczka ąłdne zdjecia
![]() ![]() niestety nie znam fryzjera, który by zrobił trwałą... ale wiesz myślę, że Maciek ma rację, nie rób jej, ja miałam u Hirka parę lat temu taką b.delikatną i żałuję włosy jak siano tak ok. po m-cu i w ogóle podniszczone |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
Raczkowanie
|
Po wielokrotnym przejrzeniu postow w tym temacie zdecydowalam sie na STUDIO GLAMOUR na Kopernika i jestem zachwycona efektem
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Przyczajenie
|
A powiedz mi jeszcze ineczka7 czy idąc do Maćka miałaś już gotowy pomysł na swój wygląd czy twoje włoski to jego sugestie?? Podobają mi sie fryzurki
![]() ![]() P.S. Jaki jest u niego koszt takiego balejage na średnich lub długich włosach? |
![]() ![]() |
![]() |
#935 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnim razem na farbowaniu chciałam jasny brąz albo kasztan i Maciek powiedział (tu będzie fragment rozmowy): -'Nie' -'ale czemu?' -'bo w jasnych kolorach wyglądasz mdło' Koniec rozmowy, koniec jasnych kolorów ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zadomowienie
|
aha, dziś byłam w dwóch DOBRYCH salonach fryzjerskich w Łodzi i w obu powiedzieli, że mam ładne włosy i oni mi trwałej nie zrobią :/ cóż, oswoję się jeszcze trochę z tym pomysłem i zdecyduję, czy chcę robić coś wbrew dobremu fryzjerowi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 |
Wtajemniczenie
|
[quote=ineczka7;7132659]
nie wiem, nigdy nie mialam ![]() ![]() -'Nie' -'ale czemu?' -'bo w jasnych kolorach wyglądasz mdło' Koniec rozmowy, koniec jasnych kolorów ![]() quote] oj to Maciek raczej nei dla mnie, ostatnio fryzjerka powiedizała, ze ładnie mi by było w rudościach i strzeliła mi coś w podobie, a mi się i moim znajomym nie podoba nowy image za bardzo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#938 |
Zadomowienie
|
bo nie wolno się do końca słuchać
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale wiesz trauma trwa ![]() ![]() tylko, że cały czas chciałabym miec ładne włoski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 |
Zadomowienie
|
To w ramach poprawienia humoru Tobie i innym wizażankom pokażę Wam, co z moich paskudnych traumatycznych włosów umieli wyczarować łódzcy fryzjerzy, opis zdjęć: to na którym mam włosy a'la trapez (czytaj: fryzjer mi tylko podcinał końcówki, nigdy nie były normalnie ścięte, uroki pochodzenia z małego miasta) nie były robione u nikogo normalnego(dla ulatwienia - zdjecie z gitara). Z nich miałam zrobione coś, co mój brat do dziś nazywa borsukiem <włosy zafarbowane na bardzo ciemny brąz, prawie czarne, skośna grzywka, mocno cieniowane, od ramion właściwie taki welon z włosów>, robiła mi to Jowita i chwała jej za to, niestety wyjechała na wyspy i pewnie tam została. Potem miałam włosy ścięte dużo mocniej i potem zupełnie na krótko, to jest dzieło pani Oli, która w Ricci ścinała przed Maćkiem, było fajne dopóki nie odrosło, jak odrosło nie wiedzieć czemu ni cholery nie chciało się układać. Nie wiem gdzie teraz tnie pani Ola, może któraś z Was kojarzy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Zadomowienie
|
i jeszcze Wam pokażę coś co robił Maciek(rudawa fryzurka na zdołowaną nastolatkę) i coś co robiłam ja sama (loki, na wałeczki
![]() ![]() to tyle mojego uzewnętrzniania się ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#942 |
Wtajemniczenie
|
Ineczko, jakie Ty masz ładne, grube włosy
![]() ![]() powiem ci, że z każdym zdjeciem jest lepiej i dzięki za taką okazałą galerię ![]() ja swoje zdjecia wkleiłam gdzieś tam na której stronie... ale oczywiście, zdjecia ułatwiałyby podjęcie decyzji... i może wykluczyłyby reklamy ![]() Pozd ![]() p.s. ja bardzo chwaliłam sobie Pawła z le grandu,a le wyjechał i niewiadomo kiedy wróci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#943 |
Przyczajenie
|
Witam.
Adresu Ci nie podam - nie znam dokładnego, po prostu wiem "gdzie to jest". Numer telefonu do Pani Izy : 604 444 164 Podrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zadomowienie
|
Czyli Iza jednak, niestety w ogóle nie mam pamięci do imion
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |||
Raczkowanie
|
Poczytałam całą dysksuję w tym wątku i jakieś dwa tygodnie temu postanowiłam wybrac się do Krystiana i zobaczyć jak to naprawdę z nim jest, czy rzeczywiście jest taki dobry jak mówi...?
Oto moje wrażenia. Cytat:
Spodziewałam się, że Krystian nie bedzie należał do najmilszych osob, po tym co tu przeczytałam i... pierwsze rozczarowanie - okazało się, że jest bardzo sympatyczny. Tak naprawdę wszyscy byli dla mnie mili, a w salonie panowała luźna atmosfera. Cytat:
![]() Cytat:
Włosy suszył mi Krystian - nie musiałam robić tego sama ![]() Na samym początku powiedziałam mu co chcę mieć mniej więcej na glowie i sam zaproponował mi kilka fryzur. Ani przez chwilę nie poczułam się olewana czy źle traktowana. Z samego cięcia jestem bardzo zadowolona. Włosy są dość mocno wycieniowane i fajnie się układają. Na samym początku kilku moich znajomych mnie nie poznało ![]() Co bardzo mi sie spodobało (robiłam sobie grzywkę) Krystian stwierdził, że jeśli poczuje, że grzywka jest za dluga, zawsze mogę do niego przyjść i on tak po prostu, za darmo mi ją podetnie. Podsumowując - mogę wszystkim szczerze polecić salon Jacka Olejniczaka. I raczej na pewno wybiorę się tam ponownie ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#947 |
Przyczajenie
|
Witam.
Jutro idę do fryzjera na teofilowie. W Teofilku na dole jest salon. Czy może ktoś już tam był i cos robił? Będę robiła baleyage blond na ciemne włosy. Dziękuję za odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#949 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny,
w końcu wybrałam tego fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#950 |
Przyczajenie
|
![]()
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-04-10 o 06:00 Powód: bład |
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2008-04-10 o 06:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Zadomowienie
|
wyczuwam reklamę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#953 |
Raczkowanie
|
Heja!
Postanowilam sie zarejestrowac ![]() ![]() Szukam wiec dalej i jakos nie moge dojsc do zadnych wnioskow, kogo wybrac? czekam na odp, dzieki z gory! |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Przyczajenie
|
Jesli chodzi o mojego posta to bez obaw. Nigdy nie bylam w Salonie Urody 101 i nawet nie wiem gdzie to dokladnie jest
![]() ![]() ![]() P.S. Wlasnie sie zorientowalam ze posty pod moim sa usuniete z informacja "nieoplacona reklama" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#955 |
Zadomowienie
|
a skąd, nie mówiłam o Tobie, reklama troszkę inaczej wygląda niż to co napisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
DEKOLORYZACJA -ŁÓDZ gdzie ?
WITAM
czy któras z Was orientuje sie gdzie w Łodzi wykonuja dekoloryzacje? obdzwonilam ok 20 salonow fryzjerskichi i jedynie dekolryzacje proponowali przez geste pasemka A mnie chodzi o całkowita dekoloryzacje i nałozenie koloru -czy ktos moze pomóc? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#957 |
Raczkowanie
|
absolutnie odradzam LOOKERSA na Pitrkowskiej,Fryzjerki nadete wymalowane lale, tragicznie drgo --absolutnie odradzam tam koloryzacje
|
![]() ![]() |
![]() |
#958 |
Przyczajenie
|
hej! widze ze pochodzisz z Limerick. znasz moze fryzjerkę ktora robi ladne pasemka i nie pali wlosow . prosze o odpowiedz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Raczkowanie
|
DEKOLORYZACJA -ŁÓDZ..gdzie ?
WITAM
czy któras z Was orientuje sie gdzie w Łodzi wykonuja dekoloryzacje? obdzwonilam ok 20 salonow fryzjerskichi i jedynie dekolryzacje proponowali przez geste pasemka A mnie chodzi o całkowita dekoloryzacje i nałozenie koloru -czy ktos moze pomóc?? ? pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Przyczajenie
|
a ja skusiłam się i poszłam do Ilony...i uważam to za błąd..
włosy się kompletnie nie układają nawet przy porządnym ich ułozeniu na szczotkę wygladają jak wystrzępione gdzie popadnie pióra lub jakby piorun w rabarbar strzelił.... porażka... nie polecam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:23.