![]() |
#1021 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
Cytat:
Fajnie wszystko, tylko szkoda że nie pocieniował mi grzywki od spodu, lepiej by się układała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1022 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny! Błagam napiszcie co sądzicie o Hirku! Wybieram się tam jutro (do Sławka-syn Hirka). Nie wiem czy warto bo ponoć koszmarnie drogi... Napiszcie jakie macie doświadczenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1023 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
![]() |
#1024 |
Przyczajenie
|
u hirka bylam raz, u slawka dwa. hirek robi fryzury dobre dla starszych osob, slawek mam wrazenie lepiej zna sie na uczesaniach dla mlodych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Raczkowanie
|
no więc poszłam do Hirka (a raczej Sławka). Z sercem na ramieniu, pęłna obaw- poszłam! I powiem wam, że jeżeli ktoś ma troche zbędnej gotówki to chyba warto. Pasemka- nigdy nie miałam zrobionych tak ładnie i równo! Cięcie trwało rzeczywiście może 5min ale efekt naprawdę niezły. Włosy układają mi się same (dziś już umyłam więc wiem). Facet ma niezłą wprawę bo nożyczkami operuje tak szybko, że prawie ich nie widać ale robi to naprawdę profesjonalnie!
Co do samego salonu to jakoś mnie nie przekonuje chyba jego atmosfera. Trzy fryzjerki farbują włosy na raz 11 klientkom (policzyłam), peleryny w nienajlepszym stanie (chyba można je wyprać a jak się nie nadają już do użutku to salon o takim standardzie powinien je jednak wymieniać czasem). Co lepsze klientki zaprasza się na jakiś tzw. rytualik (nie wiem co to, nie zaproszono mnie ale z tego co słyszałam to jakiś masaż). Pani ktora robiła mi kolorek bardzo miła ale dwie pozostałe chodzą jak napuszone pawie! Sławek jest tam chyba od wszystkiego! Biega pomiędzy klientkami farbowanymi (dobiera kolory i farby) a tymi które ścina akurat (zostawiał mnie 3 razy żeby coś tam zrobić innego: zamieść, dobrać kolor, odebrać ręczniki od jakiegoś pana). Najciekawszy jest jednak Starszy Pan. Tanecznym krokiem porusza się po swoich włoścach. Snuje się między klientkami ale oprócz cięcia (szybkiego) nie widziałam żeby coś więcej robił- MISTRZ! Generalnie jezeli ktoś szuka porady, oczekuje że ktoś poświęci mu chwilę uwagi, trochę czasu to tutaj nie ma co na to liczyć. Jak w fabryce- następny, następny... Ceny też mogą odstraszać- 250zł za pasemka i ścięcie (włosy półdługie) Muszę jednak im przyznać, że pojęcie o tym co robiom mają niezłe! |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Wtajemniczenie
|
Ja kiedyś chodziłam do Sławka, zauwazyłam, że im częściej tam byłamm tym bardziej mnie zapamiętywał i coraz mniej się starał...
pierwszą fryzurkę mi zrobił super, potem było juz gorzej Tak jak Wam już pisałam byłam u Agnes parę dni temu, balejage mi robiła druga dziewczyna(zafarbowała mi strasznie skórę, i pasemk anie sa asymetryczne) a obcinała sama Agnieszka, ściachała mi ostro włosy i zmieniła kolor, bo poprzednio miałam jakies takie miedziane(kolor mi się nei podobał), skzoda tylko, że więcej nie ma tych włosów blond ogólnie było ok, myślę ze do niej wrócę tak było PRZED: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1205752620 A tak PO: to nie jest mój ideał, bo uważam, ze sa za krótkie i za ciemne, ale chociaż tego rudawego kolorku nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1027 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nat
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1028 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnie cięcie u niego było rano, Tomek był niewyspany i chyba jemu też nie bardzo się podobało co zrobił z moją grzywką ![]() Dziewczyny czy wypada poprosić fryzjera, aby poprawił mi grzywkę? Tomek mi ją tak fajnie cieniował od spodu, że sama się układała, a Maciek po prostu równo ciachnął. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nat
![]() |
#1030 |
Przyczajenie
|
A możecie polecić jakiegoś znakomitego fryzjera od męskich fryzur. Właściwie cena nie gra roli
![]() ![]() Chodzi o mniej więcej taka fryzurę: http://www.ukhairdressers.com/style/index2.asp?R1=9798 http://www.salonfryzur.pl/fryzjerstw...ria/photo/1400 http://www.salonfryzur.pl/fryzjerstw...ria/photo/1410 http://www.cosmoty.de/frisuren/geschlecht/M%E4nner/954/ Nie szukam fabryki, szukam kogoś kto podejdzie do moich włosów indywidualnie ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Raczkowanie
|
Ja odnoszę wrażenie, że tomek ogólnie ma kiepskie farby. Zawsze się maxymalnie spierają... A tak poza tym to chyba faktycznie chłopak jest zarobiony i niewyspany chodzi... Szkoda bo uwielbiam jego salon. Klimacik jest niepowtarzalny. I tak pewnie tam jeszcze pójdę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1032 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
to jak cena nie gra roli to idz do le grandu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Przyczajenie
|
A co myslisz Olu o Agnes Płoszaj jesli chodzi o meskie ciecie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1034 |
Przyczajenie
|
nie mam pojecia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Zadomowienie
|
mój mąż chodzi do Agnes i nie narzeka, ani on ani ja
![]()
#1036 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1037 |
Przyczajenie
|
Witam,
chciałabym zrobić sobie grzywkę i ew. wyprostować włosy (puszą mi się, a przy grzywce i tych fryzurach to nie wygląda zbyt pięknie), ale nie wiem gdzie się udać! Fryzjer do którego chodziłam bardzo mnie zawiódł, gdy obciął mi włosy, tworząc jakieś dziwne 'schody'.. Włosy mam nieco za łopatki, twarz okrągłą. Fryzury (chodzi ogólnie o sam styl, grzywka na bok, proste kosmyki), szczególnie pierwsza: 1 2 Przyznam że cena też gra tu rolę. Ale najbardziej zależy mi na samym efekcie. Dodam że zapuszczam włosy, więc jak najmniej chciałabym uszczknąć z ich długości (zaznaczam to, bo mam już przejscie z fryzjerami którzy mimo że mają robić coś innego, potrafią zamiast stereotypowego 'podcięcia', "slicznie" skrócić). Może któraś z Wizażanek polecić jakiegoś fryzjera? Czytając ostatnie strony wątku myślę nad Ricci e Capricci.. Właściwie wiem niby co bym chciała, ale to co ja bym chciała może trochę się mijać z tym w czym byłoby mi dobrze, dlatego jestem otwarta na propozycje fryzjerów - a czasem nawet silne, szybko podejmowane decyzje. Z tego co czytałam pan Maciek z Ricci (...) pasuje do opisu. Edytowane przez Shicca Czas edycji: 2008-06-10 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Przyczajenie
|
![]()
Goraco polecam wam studio bello w Lodzi,bylam tam kilka razy u fryzjerki Izy Tomaszewskiej,po jej strzyzeniu wlosy bardzo dobrze sie ukladaja,za kazdym razem mam cos wystrzalowego i kazdy pyta gdzie chodze,kolory tez boskie.Moja mama i siostra tez tam chodza.mila atmosfera i ceny ok;-))polecam
iza pracowala w czesniej w Le grandzie wiec mozecie jej zaufac a jesli chodzi o meskie to w Bello Lukasz super strzyze;-) Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-11 o 20:19 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1040 |
Przyczajenie
|
w Bello pracuja na Welli,a ceny za farbowanie ze strzyzeniem wachaja sie od 120 gora do 220 z pielegnacja,wiec nie jest drogo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Przyczajenie
|
Ile kosztuje meskie strzyzenie w Bello? Sa w stanie cos zaproponowac, jakas fryzurke?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1042 |
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu odwiedziłam salon "Sara" . Przyznam, że byłam nie lada wyzwaniem dla Pani Małgosi. Na koniec nie dość, że ja wyszłam zadowolona to i Ona poczuła satysfakcję. Zapragnęłam z koloru ciemnej miedzi stać się znowu blondynką (to mój naturalny kolor włosów) i udało sie. Nie zostałam jakimś pomarańczowym kurczakiem
![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-06-13 o 15:59 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
#1043 |
Raczkowanie
|
...
Edytowane przez Kasicka85 Czas edycji: 2009-01-11 o 10:19 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1044 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki, sluchajcie, a ktory z Mackow potrafi polecic fryzurke? bo ja nie mam pomyslu kompletnie, a chcialabym aby fryzura pasowala mi pod kazdym wzgledem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, a któraś z was przedłużała sobie kiedyś włoski w Łodzi właśnie i orientuje się cenowo???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1046 |
Przyczajenie
|
cześć wszystkim.ja tu nowa więc troszkę jestem zagubiona a od czytania o wyborze fryzjera to na dodatek skołowana więc proszę o wyrozumiałość i pomoc: a mianowicie potrzebuję na gwałt odpowiedzi do którego fryzjera iść. Mam w planie balejage (czy jakoś tak
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Przyczajenie
|
Czesc, ja bylam w piatek w salonie Ricci e capricci u Maćka i jestem zachwycona!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiwm ![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-06-15 o 19:40 Powód: zapoznaj sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
#1048 |
Przyczajenie
|
do nich też dzwoniłam ale tam już nie ma w tym tygodniu terminu dla mojej przypadłości
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1049 |
Przyczajenie
|
jak szukasz przedluzania to polecam Bello przedluzaja tasmami i ringami za naturalne wloski zaplacisz ok 1200 ;-)))
a strzyzenie meski w Bello cos ok 40 zl;-))) na meskie wybierz sie najlepiej do Łukasza napewno cos fajnego zaproponuje. Edytowane przez ewka25 Czas edycji: 2008-06-23 o 21:17 Powód: post pod postem/korzystaj z opcij edycji i multicytowania |
![]() ![]() |
![]() |
#1050 |
Przyczajenie
|
ja tez bylam w Bello u Izy na rozjasnieniu i strzyzeniu i jestem zadowolona bo mam rowny ladny blad nie zolty i super strzyzenie ala victoria beckham,wlosy ukladaja sie super,nie musze modelowac.iza zaproponowala mi saune parowa na wlosy i rewelacja wlosy bardzo po niej odzyly.goraco polecam wszystkim niezdecydowanym;-)))
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.