Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!! - Strona 36 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-06-22, 07:16   #1051
madziazysia
Przyczajenie

Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

już mogę zdać relacje po wizycie u Agnes.Poza tym ze się spóźniła z 20 min(ale to każdemu może sie zdarzyć) to cała otoczka - na plus (miłe panie, kawka , herbatka i takie tam).Jeżeli chodzi o najważniejsze to po wyjściu jeszcze byłam w szoku i ciężko mi stwierdzić czy na + czy - , ale już po przybyciu do domu i leciutkim poprawieniu(dosłownie tylko podniesienie palcami całości bo oklapła) to SUUUUPERRRRR!!!!zobaczymy tylko jak umyję włosy .ogólnie:pierwszy raz naprawdę zadowolona!koszt 170zł. mycie strzyżenie 2 kolory modelowanie i ułożenie (włosy długie i grube-farby poszło dużo).
madziazysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-22, 14:27   #1052
mourie
Zakorzenienie

Dziewczyny, gdzie w Łodzi zrobią mi ładny styling?
Byłam u jednej fryzjerki, ale powiedziała mi, że styling robi tylko na krótkich włosach, a moje są za łopatki.
Nie mam dobrych wspomnień z fryzjerami, dlatego byłabym wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-23, 01:54   #1053
Agata 80
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez madziazysia Pokaż wiadomość
cześć wszystkim.ja tu nowa więc troszkę jestem zagubiona a od czytania o wyborze fryzjera to na dodatek skołowana więc proszę o wyrozumiałość i pomoc: a mianowicie potrzebuję na gwałt odpowiedzi do którego fryzjera iść. Mam w planie balejage (czy jakoś tak) podcięcie końcówek i wymodelowanie (choć liczę też na podpowiedź fryzjera).mam tylko kilka dni na to a wiem że jest termin dla mnie pasujący w : bello, glamour i u Agnes.Wezmę wszystko pod uwagę tylko obawiam się że nie będzie terminu na teraz. Z góry dzięki.

Cześć. Z tych trzech to spokojnie polecam Anię z glamour. Jeszcze nigdy się u niej nie zawiodłam ani na kolorze ani na modelowaniu. cięcia też robi extra. jakieś ich nowe kolekcje. dla mnie bomba i wygodnie się nosi.
Agata 80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 19:08   #1054
Lukas86
Przyczajenie

Mam pytanie, czy p. Maciek z salonu Ricci e Capricci strzyże także mężczyzn?
Lukas86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 19:16   #1055
ineczka7
Zadomowienie

raczej nie, za to w tym samym salonie jest pani Jola i ona strzyze mezczyzn, moim zdaniem bardzo dobrze jej to wychodzi
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-25, 21:17   #1056
Lukas86
Przyczajenie

Potrzebuje żeby mi wyczarowano na glowie coś w tym stylu
http://fryzury.naczasie.info/compone.../key,24/hit,1/

Jak myślisz czy pani Jola podoła temu zadaniu?
Stary 2008-06-26, 06:01   #1057
ineczka7
Zadomowienie

ej no, z takimi długimi włosami to śmiało do Maćka uderzaj, on tnie mojego eks, właśnie z takimi coś włosami, tylko kręconymi Tylko albo idz osobiście albo przez telefon mu powiedz ze masz długie włosy.
Ale ale - jeśli któraś dziewczyna poleci jakiegoś męskiego fryzjera, który takie fryzurki robi, to _ja_ na Twoim miejscu wybrałabym fryzjera męskiego
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-06-26, 10:44   #1058
Lukas86
Przyczajenie

Wszyscy tak zachwalają pana Maćka to zadzwonię i się umówię u niego pytanie tylko ile około takie cięcie będzie kosztować?
Stary 2008-06-27, 13:44   #1059
Lukas86
Przyczajenie

Byłem u pani Joli i jestem mega zadowolony namęczyła się ze mną z 40 min (mycie i cięcie) i efekt końcowy taki jak oczekiwałem, kosztowało mnie to tylko 30 zł

Polecam salon ricci e capricci
Stary 2008-06-28, 14:43   #1060
PaulaSun
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maleństwo Pokaż wiadomość
Poczytałam całą dysksuję w tym wątku i jakieś dwa tygodnie temu postanowiłam wybrac się do Krystiana i zobaczyć jak to naprawdę z nim jest, czy rzeczywiście jest taki dobry jak mówi...?

Oto moje wrażenia.

Zaznaczam, że byłam tam pierwszy raz, więc nie jestem stałą klientką.

Spodziewałam się, że Krystian nie bedzie należał do najmilszych osob, po tym co tu przeczytałam i... pierwsze rozczarowanie - okazało się, że jest bardzo sympatyczny. Tak naprawdę wszyscy byli dla mnie mili, a w salonie panowała luźna atmosfera.

Krystian zaproponował mi kawę lub herbatę

Siedziałam na fotelu ponad 30 min, w czasie których Krystian obcinał mi włosy, doradzał również jak o nie dbać, układać i co robić, żeby wyglądały dobrze.

Włosy suszył mi Krystian - nie musiałam robić tego sama

Na samym początku powiedziałam mu co chcę mieć mniej więcej na glowie i sam zaproponował mi kilka fryzur.

Ani przez chwilę nie poczułam się olewana czy źle traktowana.

Z samego cięcia jestem bardzo zadowolona. Włosy są dość mocno wycieniowane i fajnie się układają. Na samym początku kilku moich znajomych mnie nie poznało Więc jeśli ktoś potrzebuje zmiany - zdecydowanie powinien wybrać się do Krystiana.

Co bardzo mi sie spodobało (robiłam sobie grzywkę) Krystian stwierdził, że jeśli poczuje, że grzywka jest za dluga, zawsze mogę do niego przyjść i on tak po prostu, za darmo mi ją podetnie.

Podsumowując - mogę wszystkim szczerze polecić salon Jacka Olejniczaka. I raczej na pewno wybiorę się tam ponownie
hej jestem zaskoczona twoja pozytywna opinia o nim szczerze mowiac. bylam klientka krystiana przez wiele lat i zawsze wychodzilam zachwycona- wlosy pikenie sie ukladaly, kolor supr, znajomi zachwyceni, ale od 3 lat sie u niego nie pojawiam, bo:
1. dwa razy zamiast slicznej czekolady na glowie pomyli farby i mialam fiolet:/
2. obcinal mnie w 5min, zdarzylo mu sie kilka razy obciac na sucho, wlosy przestaly mi sie ukladac i generalnie nie poswiecal mi czasu
3. wlosy suszyly mi i ukladaly praktykantki, ktore namietnie palily mi skore glowy kierujac strumien goracego powietrza centralnie w glowe
4. czulam sie olewana- wielokrotnie czeklama a to godzine, a to pol
i dlatego zrezygnowalam i od 3 lat szukam jakiegos fyzjera (niestety nieudolnie, wielki "-" dla piotra aleksandra), ale po tym pozytywnym poscie chyba wroce do krystiana, moze sie zmienilo i jest jak kiedys- czyli suoer bosko
pzdr!
PaulaSun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 16:19   #1061
Kronos
Przyczajenie

PaulaSun napisałaś post identyczny słowo w słowo jak Maleństwo dnia 04.06.2008r wychwalający Krystiana Wojewodę . Dla mnie to REKLAMA zwłaszcza że Nika2 w poście 04.06.2008r też pisze że już wcześniej to czytała
Czyżby trzy trole piszące teksty identyczne J
Kronos jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-06-28, 16:24   #1062
Kronos
Przyczajenie

SorryJ Czytałam forum w wersji nie rozszerzonej na 5 stronach stąd taka była moja reakcja.
Przepraszam PauleSun i Maleństwo L
Kronos jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-28, 19:35   #1063
musicman
Zadomowienie

Dziś pierwszy raz byłam u osławionej Agnes Płoszaj. Uczucia mam mieszane.
Najpierw te dobre: miła, młoda dziewczyna z tej Agnieszki, spokojna, nie nachalna, nie wydziwia i nie komentuje (co często zdarza się innym gdy widzą moje cienkie włosy).
W salonie panuje spokój , gra tylko miła spokojna muzyczka - cóż to za miła odmiana po całej serii rozkrzyczanych, gadatliwych fryzjerek przekrzykujących radio i suszarki.
Natomiast jeśłi chodzi o fryzurkę, nie do końca odpowiada ona temu co pokazałam na zdjęciu. W trakcie obcinania pokazałam Agnieszce fryz jeszcze raz żeby porównać a na końcu i tak nie wyszło to co na zdjęciu. Generalnie włosy są obcięte starannie a mojemu mężówi fryzura podoba się bardzoej niż fryzurki mojego dotychczasowego fryzjera. Ale no właśnie ale - mam wrażenie że to nie do końca fryzurka jaką pokazałam na zdjęciu. Dodam że nie chodzi tu o to jakie mam włosy ale o samo cięcie. No cóź zobaczę co będzie po myciu.
Gereralnie fajnie i jeszcze tam pójdę ale spodziewałam się cudu.
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-06-29, 15:46   #1064
veron1988
Rozeznanie

GG do veron1988

A przedłużałyście sobie może włoski gdzieś w Łodzi? Pytam, bo interesują mnie ceny. Nie chce bardzo długich, mam do ramion to tak z 10-15 cm.
veron1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 15:17   #1065
agusiajnw
Zakorzenienie

Question Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Mam pytanie czy ten cudowny pan Maciek z Ricci'ego wyczaruje mi coś takiego jak na zdjęciu? Mój kolorek wyjściowy to średni blond, ale rozjaśniany.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 840469.jpg (80,6 KB, 62 załadowań)
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-02, 15:32   #1066
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
Mam pytanie czy ten cudowny pan Maciek z Ricci'ego wyczaruje mi coś takiego jak na zdjęciu? Mój kolorek wyjściowy to średni blond, ale rozjaśniany.
Pewnie wyczaruje, ale po 15 lipca, bo jest na urlopie

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-03, 10:53   #1067
agusiajnw
Zakorzenienie

dzięki za info
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 18:55   #1068
ewka25
Przyczajenie

Smile Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!

Cytat:
Napisane przez veron1988 Pokaż wiadomość
A przedłużałyście sobie może włoski gdzieś w Łodzi? Pytam, bo interesują mnie ceny. Nie chce bardzo długich, mam do ramion to tak z 10-15 cm.
polecam przedluzanie w studio Bello ok 1200 zl naturalne wloski
ewka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-04, 21:13   #1069
nikaa2
Wtajemniczenie

bożeeeee
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-05, 13:18   #1070
YOUdith
Rozeznanie

Ja pochodzę z małego miasteczka, gdzie za baleiage, obcięcie i modelownie płacę ok 60-70 zł. Na codzień mieszkam i studiuję w łodzi i chciałabym znaleźć tam dobrego i niedrogiego fryzjera. Wiem, że za tak niską cenę jaką zawsze płaciłam pewnie nikogo nie znajdę ale 60zł za samo obcięcie też wydaję mi się dość dużo. Z drugiej strony może warto tyle zapłacić i być zadowolonym ze swojego wyglądu niż tak jak ja po ostatniej wizycie przeklinać fryzjera i płakać patrząc w lustro. Do tej pory z reguły byłam zadowolono...no może tak nie do końca bo nigdy nie było dokładnie tak jak sobie zażyczyłam ale za takie pieniądze nie było źle. Ale po ostaniej wizycie powiedziałam, że nigdy więcej się tam nie obetnę. Fryzjer już nie pierwszy raz mnie tak urządził. Zapuszczałąm włosy, sięgały juz do połowy pleców. Poprosiłam tylko o delikatne podciecie końcówek. No i mam włosy do ramion Jestem wściekła! Na dodatek miał być brąz a jest rudy Wiem, że nikt mi tego nie naprawi, bo włosy muszą odrosnąć ale na przyszłość chciałąbym znależć jakiegoś fryzjera w łodzi, któremy gdy powiem, że zapuszczam włosy to zetnie je tak by pozostały jak najdłuższe.
YOUdith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 21:07   #1071
ninka24
Przyczajenie

dobry fryzjer

szukam super fryzjera w łodzi, mam krótkie włosy i potrzebuje zeby mi ktos cos w nich zmienił oprócz koloru
ninka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-05, 21:45   #1072
ola007
Przyczajenie

Dot.: dobry fryzjer

no wlasnie ja szukam fryzjera ktory by doradzil mi fryzure najlepsza dla mne.myslicie ze Maciek z tego ricci(?) by sie nadal? albo znacie jakiegos godnego polecenia,potrafiacego dobrac fryzure fryzjera?bo sama zadnej wizji niestety nie mam dziekuje z gory
ola007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 12:23   #1073
Agata 80
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
Maciek jest na urlopie, ale bez problemu poradzi sobie z tym Ania ze studio glamour polecam.

Byłam tam ostatnio z chłopakiem. Ja usiadłam jak zwykle do Ani i też jak zwykle bez absolutnie żadnego zarzutu a mój chłopak był na fotelu obok u Grzegorza (pierwszy raz go tam widziałam) dość wolno pracował, ale dokładnie a strzyżenie "mojemu" zrobił takie, że co teraz na niego spojrzę w tej fryzurze to jest dwa razy bardziej "miodzio" (wiecie o co chodzi Byłam też kolejny raz u kosmetyczki Basi, która robi naprawdę świetnie depilację woskiem i manicure oraz pedicure. Trochę tam u nich gorąco, ale robotę swoją wykonują perfekcyjnie. W ogóle to gorąco wam polecam spróbować skorzystać z usług tego salonu, bo moim zdaniem ci ludzie wiedzą co robią a to rzadkość w Łodzi.
Agata 80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 13:13   #1074
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agata 80 Pokaż wiadomość
Maciek jest na urlopie, ale bez problemu poradzi sobie z tym Ania ze studio glamour polecam.

Byłam tam ostatnio z chłopakiem. Ja usiadłam jak zwykle do Ani i też jak zwykle bez absolutnie żadnego zarzutu a mój chłopak był na fotelu obok u Grzegorza (pierwszy raz go tam widziałam) dość wolno pracował, ale dokładnie a strzyżenie "mojemu" zrobił takie, że co teraz na niego spojrzę w tej fryzurze to jest dwa razy bardziej "miodzio" (wiecie o co chodzi Byłam też kolejny raz u kosmetyczki Basi, która robi naprawdę świetnie depilację woskiem i manicure oraz pedicure. Trochę tam u nich gorąco, ale robotę swoją wykonują perfekcyjnie. W ogóle to gorąco wam polecam spróbować skorzystać z usług tego salonu, bo moim zdaniem ci ludzie wiedzą co robią a to rzadkość w Łodzi.
Wiesz, że wszystkie Twoje posty dotyczą tego Studia?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 18:40   #1075
nikaa2
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Wiesz, że wszystkie Twoje posty dotyczą tego Studia?
i że reklama jest płatna??????
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-08, 21:00   #1076
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

tak tak...oczywiscie reklama na wizazu i nie tylko na wizazu jest platna...na wizazu jest bardzo tania wiec mozna sie zareklamowac u szefowstwa
Stary 2008-07-10, 11:58   #1077
black_sun
Rozeznanie

witam czy któraś z drogich wizażanek zna salon fryzjerski w ścisłym centrum łodzi, w którym mogę TANIO podciąć końcówki?
w kilku, które znam i bywałam - strzyżenie w postaci 15 minutowego wyrównywania końcówek kosztuje tyle ile zwykłe strzyżenie, a na moich włosach do ramion - traktowanych jako długie - od 50 PLN w górę

albo - czy ktoś wie gdzie teraz pracuje fryzjerka, która jakiś czas temu pracowała w małym salonie fryzjersko-kosmetycznym w podwórku obok biura paszportowego przy piotrkowskiej? [podwórko wśród garaży, obok robilli zdjęcia do paszportu, teraz na miejscu salonu jest biuro podróży]
podcinałam u niej końcówki tylko dwa razy, ale za 15 lub 20 PLN podcinała super! tylko nie wiem gdzie teraz pracuje i jak ją znaleźć
black_sun jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-10, 12:26   #1078
IWillBeLegend
Raczkowanie

Ja umówiłam się do Pani Karoliny na jutro z salonu "U Darka" na ul. xxxxxxx Zdam wam relacje jak tylko wróce . A wszystko tak naprawde przez komentarz gabi86. Ja też NIGDY, naprawde NIGDY nie wyszłam z salonu zadowolona. Dopiero kiedy włosy troche odrastał stwierdzałam że jest więcej niż nieźle.
Studio Olejniczaka na xxxxxxxxxxx
Najbardziej mi odpowiadało kiedy strzygłam się tam. U Madzi. Moje włosy były naprawde zawsze świetnie ścięte (co zauważałam kiedy oczywiście ochłonęłam i troszke odrosły). Polecam ją z całego serca Mi też zaproponowała tak samo jak Krystian maleństu,żebym przychodziła "na grzywke" jakby była za długo i za darmo mi ją podetnie Ja jako fryzjerce daje Magdzie 5. Nie więcej bo zawsze włosy wydawały mi sie ciut za krótkie.
Chciałabym udać sie do Krystiana bo widziałam jak jedną dziewczyne tak pięknie ostrzygł że mi dech zaparło, miała tak wycieniowane włosy że miałam ochote podbiec i jej obciąć z zazdrości wspomniałam że miała je do talii? Jeszcze sylwetka modelki i niezwykle urodziwa twarz... No ale nie o tym mowa Jak już powiedziałam chciałabym iść do Krystiana ale nie chce "zdradzić" Magdy. Jakby ktoś wiedział kiedy Madzia ma urlop prosze mi dać znać na PW
Tak więc musze powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z tego salonu.... jednak ide jutro do pani Karoliny.

Grace w manufakturze

Przenigdy już więcej tam nie pójde. Fryzura do kitu, za krótka, grzywki nigdy nie miałam tak okropnie obciętej nawet kiedy robiłam to sama w domu przed lustrem! O stanie w jakim Arek (tak nazywał sie fryzjer który mnie obcinał) zostawił moje włosy nie wspomne! Nigdy nie byłam tak niezadowolona z pójścia do fryzjera! Zero kontaktu z klientem. Nawet sie nie zapytał co chce mieć na głowie! Zaczął ciąć i wtedy sama powiedziałam co chce. Oczywiście nie posłuchał mnie i ciął jak mu sie podoba. Moje długo zapuszczane włosy zcięto do ramion, a były za łopatki! Myślałam że zabije idiote! Poparzył mi skóre suszarką, a kiedy prostował włosy prostownicą (którą mają jedną na salon!) powyrywał połowe! Włosy były suche i totalnie do d.... Prostownica najgorszej jakości, niczym z gazety browogirl! I to w salon który bierze 140 zł za strzyżenie włosów! Ale mi ciśnienie podskoczyło. Matka mojej koleżanki również u niego była i ma takie same odczucia jak ja.
Dziewczyny strasznie nie polecam tego salonu! A Arkowi nawet 1 sie nie należy.

Edytowane przez kaska222
Czas edycji: 2008-07-10 o 20:45 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum
IWillBeLegend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-13, 11:31   #1079
IWillBeLegend
Raczkowanie

żadnych adresów, , już będę grzeczna

Na Pani Karolinie sie zawiodłam z salonu "u Darka"
Już niestety więcej tam sie nie udam
przód mam zjechany po całości, nijak sie ze mną to nie komponuje
I znów za krótko... a prosiłam....
Daje 3... Mogło być gorzej
IWillBeLegend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-14, 08:45   #1080
isia121
Przyczajenie

Polecam panią Ilonkę.Salon...xxxxxx w bramie.Bardzo miła kobietka i fajnie strzyże.

Edytowane przez gaga
Czas edycji: 2008-07-14 o 08:54 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum
isia121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości