![]() |
#1051 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry fryzjer w ŁODZI!!!!!!
już mogę zdać relacje po wizycie u Agnes.Poza tym ze się spóźniła z 20 min(ale to każdemu może sie zdarzyć) to cała otoczka - na plus (miłe panie, kawka , herbatka i takie tam).Jeżeli chodzi o najważniejsze to po wyjściu jeszcze byłam w szoku i ciężko mi stwierdzić czy na + czy - , ale już po przybyciu do domu i leciutkim poprawieniu(dosłownie tylko podniesienie palcami całości bo oklapła) to SUUUUPERRRRR!!!!zobaczymy tylko jak umyję włosy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, gdzie w Łodzi zrobią mi ładny styling?
Byłam u jednej fryzjerki, ale powiedziała mi, że styling robi tylko na krótkich włosach, a moje są za łopatki. Nie mam dobrych wspomnień z fryzjerami, dlatego byłabym wdzięczna za wszelkie podpowiedzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1053 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Cześć. Z tych trzech to spokojnie polecam Anię z glamour. Jeszcze nigdy się u niej nie zawiodłam ani na kolorze ani na modelowaniu. cięcia też robi extra. jakieś ich nowe kolekcje. dla mnie bomba i wygodnie się nosi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1054 |
Przyczajenie
|
Mam pytanie, czy p. Maciek z salonu Ricci e Capricci strzyże także mężczyzn?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1055 |
Zadomowienie
|
raczej nie, za to w tym samym salonie jest pani Jola i ona strzyze mezczyzn, moim zdaniem bardzo dobrze jej to wychodzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1056 |
Przyczajenie
|
Potrzebuje żeby mi wyczarowano na glowie coś w tym stylu
http://fryzury.naczasie.info/compone.../key,24/hit,1/ Jak myślisz czy pani Jola podoła temu zadaniu? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1057 |
Zadomowienie
|
ej no, z takimi długimi włosami to śmiało do Maćka uderzaj, on tnie mojego eks, właśnie z takimi coś włosami, tylko kręconymi
![]() Ale ale - jeśli któraś dziewczyna poleci jakiegoś męskiego fryzjera, który takie fryzurki robi, to _ja_ na Twoim miejscu wybrałabym fryzjera męskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1058 |
Przyczajenie
|
Wszyscy tak zachwalają pana Maćka to zadzwonię i się umówię u niego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1059 |
Przyczajenie
|
Byłem u pani Joli i jestem mega zadowolony
![]() ![]() Polecam salon ricci e capricci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1060 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 1. dwa razy zamiast slicznej czekolady na glowie pomyli farby i mialam fiolet:/ 2. obcinal mnie w 5min, zdarzylo mu sie kilka razy obciac na sucho, wlosy przestaly mi sie ukladac i generalnie nie poswiecal mi czasu 3. wlosy suszyly mi i ukladaly praktykantki, ktore namietnie palily mi skore glowy kierujac strumien goracego powietrza centralnie w glowe 4. czulam sie olewana- wielokrotnie czeklama a to godzine, a to pol i dlatego zrezygnowalam i od 3 lat szukam jakiegos fyzjera (niestety nieudolnie, wielki "-" dla piotra aleksandra), ale po tym pozytywnym poscie chyba wroce do krystiana, moze sie zmienilo i jest jak kiedys- czyli suoer bosko ![]() pzdr! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1061 |
Przyczajenie
|
PaulaSun napisałaś post identyczny słowo w słowo jak Maleństwo dnia 04.06.2008r wychwalający Krystiana Wojewodę . Dla mnie to REKLAMA zwłaszcza że Nika2 w poście 04.06.2008r też pisze że już wcześniej to czytała
![]() Czyżby trzy trole piszące teksty identyczne J |
![]() ![]() |
![]() |
#1062 |
Przyczajenie
|
SorryJ Czytałam forum w wersji nie rozszerzonej na 5 stronach stąd taka była moja reakcja.
Przepraszam PauleSun i Maleństwo L |
![]() ![]() |
![]() |
#1063 |
Zadomowienie
|
Dziś pierwszy raz byłam u osławionej Agnes Płoszaj. Uczucia mam mieszane.
Najpierw te dobre: miła, młoda dziewczyna z tej Agnieszki, spokojna, nie nachalna, nie wydziwia i nie komentuje (co często zdarza się innym gdy widzą moje cienkie włosy). W salonie panuje spokój , gra tylko miła spokojna muzyczka - cóż to za miła odmiana po całej serii rozkrzyczanych, gadatliwych fryzjerek przekrzykujących radio i suszarki. Natomiast jeśłi chodzi o fryzurkę, nie do końca odpowiada ona temu co pokazałam na zdjęciu. W trakcie obcinania pokazałam Agnieszce fryz jeszcze raz żeby porównać a na końcu i tak nie wyszło to co na zdjęciu. Generalnie włosy są obcięte starannie a mojemu mężówi fryzura podoba się bardzoej niż fryzurki mojego dotychczasowego fryzjera. Ale no właśnie ale - mam wrażenie że to nie do końca fryzurka jaką pokazałam na zdjęciu. Dodam że nie chodzi tu o to jakie mam włosy ale o samo cięcie. No cóź zobaczę co będzie po myciu. Gereralnie fajnie i jeszcze tam pójdę ale spodziewałam się cudu. |
![]() ![]() |
![]() |
#1064 |
Rozeznanie
|
A przedłużałyście sobie może włoski gdzieś w Łodzi? Pytam, bo interesują mnie ceny. Nie chce bardzo długich, mam do ramion to tak z 10-15 cm.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1065 |
Zakorzenienie
|
![]()
Mam pytanie czy ten cudowny pan Maciek z Ricci'ego wyczaruje mi coś takiego jak na zdjęciu?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1066 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1067 |
Zakorzenienie
|
dzięki za info
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1068 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1069 |
Wtajemniczenie
|
bożeeeee
|
![]() ![]() |
![]() |
#1070 |
Rozeznanie
|
Ja pochodzę z małego miasteczka, gdzie za baleiage, obcięcie i modelownie płacę ok 60-70 zł. Na codzień mieszkam i studiuję w łodzi i chciałabym znaleźć tam dobrego i niedrogiego fryzjera. Wiem, że za tak niską cenę jaką zawsze płaciłam pewnie nikogo nie znajdę ale 60zł za samo obcięcie też wydaję mi się dość dużo. Z drugiej strony może warto tyle zapłacić i być zadowolonym ze swojego wyglądu niż tak jak ja po ostatniej wizycie przeklinać fryzjera i płakać patrząc w lustro. Do tej pory z reguły byłam zadowolono...no może tak nie do końca bo nigdy nie było dokładnie tak jak sobie zażyczyłam ale za takie pieniądze nie było źle. Ale po ostaniej wizycie powiedziałam, że nigdy więcej się tam nie obetnę. Fryzjer już nie pierwszy raz mnie tak urządził. Zapuszczałąm włosy, sięgały juz do połowy pleców. Poprosiłam tylko o delikatne podciecie końcówek. No i mam włosy do ramion
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1071 |
Przyczajenie
|
dobry fryzjer
szukam super fryzjera w łodzi, mam krótkie włosy i potrzebuje zeby mi ktos cos w nich zmienił oprócz koloru
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1072 |
Przyczajenie
|
Dot.: dobry fryzjer
no wlasnie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1073 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Byłam tam ostatnio z chłopakiem. Ja usiadłam jak zwykle do Ani i też jak zwykle bez absolutnie żadnego zarzutu a mój chłopak był na fotelu obok u Grzegorza (pierwszy raz go tam widziałam) dość wolno pracował, ale dokładnie a strzyżenie "mojemu" zrobił takie, że co teraz na niego spojrzę w tej fryzurze to jest dwa razy bardziej "miodzio" (wiecie o co chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1075 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1076 |
Zakorzenienie
|
tak tak...oczywiscie reklama na wizazu i nie tylko na wizazu jest platna...na wizazu jest bardzo tania
![]() ![]()
#1077 |
Rozeznanie
|
witam
![]() ![]() w kilku, które znam i bywałam - strzyżenie w postaci 15 minutowego wyrównywania końcówek kosztuje tyle ile zwykłe strzyżenie, a na moich włosach do ramion - traktowanych jako długie - od 50 PLN w górę ![]() albo - czy ktoś wie gdzie teraz pracuje fryzjerka, która jakiś czas temu pracowała w małym salonie fryzjersko-kosmetycznym w podwórku obok biura paszportowego przy piotrkowskiej? [podwórko wśród garaży, obok robilli zdjęcia do paszportu, teraz na miejscu salonu jest biuro podróży] podcinałam u niej końcówki tylko dwa razy, ale za 15 lub 20 PLN podcinała super! tylko nie wiem gdzie teraz pracuje i jak ją znaleźć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1078 |
Raczkowanie
|
Ja umówiłam się do Pani Karoliny na jutro z salonu "U Darka" na ul. xxxxxxx Zdam wam relacje jak tylko wróce
![]() Studio Olejniczaka na xxxxxxxxxxx Najbardziej mi odpowiadało kiedy strzygłam się tam. U Madzi. Moje włosy były naprawde zawsze świetnie ścięte (co zauważałam kiedy oczywiście ochłonęłam i troszke odrosły). Polecam ją z całego serca ![]() ![]() Chciałabym udać sie do Krystiana bo widziałam jak jedną dziewczyne tak pięknie ostrzygł że mi dech zaparło, miała tak wycieniowane włosy że miałam ochote podbiec i jej obciąć z zazdrości ![]() ![]() ![]() Tak więc musze powiedzieć że jestem bardzo zadowolona z tego salonu.... jednak ide jutro do pani Karoliny. Grace w manufakturze Przenigdy już więcej tam nie pójde. Fryzura do kitu, za krótka, grzywki nigdy nie miałam tak okropnie obciętej nawet kiedy robiłam to sama w domu przed lustrem! O stanie w jakim Arek (tak nazywał sie fryzjer który mnie obcinał) zostawił moje włosy nie wspomne! Nigdy nie byłam tak niezadowolona z pójścia do fryzjera! Zero kontaktu z klientem. Nawet sie nie zapytał co chce mieć na głowie! Zaczął ciąć i wtedy sama powiedziałam co chce. Oczywiście nie posłuchał mnie i ciął jak mu sie podoba. Moje długo zapuszczane włosy zcięto do ramion, a były za łopatki! Myślałam że zabije idiote! Poparzył mi skóre suszarką, a kiedy prostował włosy prostownicą (którą mają jedną na salon!) powyrywał połowe! Włosy były suche i totalnie do d.... Prostownica najgorszej jakości, niczym z gazety browogirl! I to w salon który bierze 140 zł za strzyżenie włosów! Ale mi ciśnienie podskoczyło. Matka mojej koleżanki również u niego była i ma takie same odczucia jak ja. Dziewczyny strasznie nie polecam tego salonu! A Arkowi nawet 1 sie nie należy. Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-07-10 o 20:45 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
#1079 |
Raczkowanie
|
żadnych adresów,
![]() Na Pani Karolinie sie zawiodłam z salonu "u Darka" Już niestety więcej tam sie nie udam przód mam zjechany po całości, nijak sie ze mną to nie komponuje I znów za krótko... a prosiłam.... Daje 3... Mogło być gorzej |
![]() ![]() |
![]() |
#1080 |
Przyczajenie
|
Polecam panią Ilonkę.Salon...xxxxxx w bramie.Bardzo miła kobietka i fajnie strzyże.
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-14 o 08:54 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.