![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: dodatki z najnowszych gazet
Hej, ja dzis znowu wybrałam sie na poszukiwanie fioletowego eyelinera, ale takowego nie znalazlam, wiec jego istnienie coraz mocniej powatpiewam. Czy go w ogole ktos widzial "na zywo"??
Kupilam sobie na pociechę Twista (dzizzz, co za porazka!) + cien sypki, kolor złoto. Myslalam, ze pewnie jakis totalny badziew bedzie, no ale 5,50 moge przezyc ostatecznie... I sie zdziwilam, bo: -buteleczka b.przypomina tą z cieni sypkich Bourjois, co ogolnie jest pozytywne,ma tez fajny pędzelek w srodku -niestety nie ma wewnatrz siteczka i cień jest wszędzie, tzn pod nakrętką i jak sie go otwiera to wylatuje na zewnatrz -sam cień, przetestowany na razie jedynie na dloni: pięknie polyskuje zlotem i b.drobnymi drobinkami (nie brokatowymi tylko bardziej perlowymi). - z dloni sciera sie dosc/srednio ciezko, a gdy juz zejdzie kolor zostają jeszcze sliczne zlote drobinki -kolor b.ladny, takie swietliste zloto, nie miedziane ani nie za bardzo zolte... Podsumowujac: mam tez sypkie Bell, Cinema i APC i ten wcale im nie ustępuje. Ogolnie b.milo sie zaskoczylam. Oprocz zlotego sa jeszcze: jasny niebieski, jasny zielony i jakby ciemna miedz. Tyle widzialam w kazdym razie. Aha, oprocz cienia dodaja takze niespodziankę: ja mam bryloczek-maskotkę, ale widzialam chyba jeszcze opakowania na plyty CD czy cus... Nio to koniec mojej relacji ![]()
Como se porta la vida cuando vales lo que tienes... Edytowane przez Beekeeper Czas edycji: 2005-11-02 o 23:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TOREBKA z OLIVII - ma któraś z WAS?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
TO JUZ 3 Z KOLEII ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w gazetce Barbie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1087 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Wtajemniczenie
|
Co do Twista to jednego nie rozumiem: przecież w tamtym miesiącu były te cienie (sama mam złoty), więc w tym miesiącu nie ma nowego numeru?? Powinien być na grudzień :/
Love that cannot harm and love that never abandons and love that cannot imagine betrayal. And then there is love that corrupts and love that destroys, and love that works in blood like poison. And they are not so far apart as you might think." |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 |
Raczkowanie
|
a wiecie może czy jeszcze mozna kupić te pokrowce z sagi? nigdzie nie moge ich znaleźć T.T mam piórniczek i chcialabym tez futeral
|
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam "Oliwię" z brązową trebką. Torebka wygląda dość sympatycznie, nie jest brzydka, dopóki nie znajdę odpwiednieg brązowego mdelu , ta może go zastępować
![]() Paski są z twardego materiału, który ma imitować skórę, w środku jest bardzo sztywna i szeleszcząca podszewka ![]() Narazie torebka sbie wisi obciążona ładunkiem w postaci grubego tomu książki, może paski się wyprostują i nieco zwiotczeją ![]() Reasumując moją wypowiedz, napiszę tylko , że torebeczka podoba mi się i narazie będę ją nosić. Będzie to pierwszy gaetowy gadżet, dla ktorego kupiłam gazetę i z którym pokażę się na ulicy ![]() Edytowane przez manolita Czas edycji: 2005-11-03 o 14:11 Powód: zacytowałam nie tą odpowiedz :) |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Raczkowanie
|
Pokusiłam sie o zakup Olivi z torebką. Nie wiem, czy to był dobry pomysł. Torebka jest mała, długośc zamka 22cm, długość uch(to chyba nie "uszu") od torebki - 50cm. Materiał z zewnątrz bardzo miękki, w środku strasznie szeleszczący. Uszy od torebki są straasznie sztywne. Są w 2 odcieniach, delikatnie rózniących się: brązowy(ucha brązowe) i czarnym (ucha czarne).
W następnej Olivii(za miesiąc): -"modne bransoletki" -"kultowy film o tańcu i miłości na DVD 'Dirty Dancing' " - Kolejna książka z serii literatura w spódnicy 'Prosto z mostu' |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 |
Raczkowanie
|
powiedz mi prosze czy :
1)ta torebka jest pojemna,czy zmieszcza mi sie notatki na uczelnie i formaty dużych koszulek 2)czy jest przegroda? Khem czy ta torebka ze zdjec jakie postowalas to ta z Olivii?? masz jakis wiekszy format? ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1093 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak dla mnie torebka jest mało pojemna ![]() ![]() Wśrodku nie ma żadnych przegródek czy kieszonek(nawet na telefon ![]() Ta torebka to z Olivii (wersja brązowa) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1094 |
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo ^^ kurcze mam dylemat,chcialam cos w stulu tej z gali jaka byla niedawno,duza ale jednoczesnie pojemna i trwala najlepiej o stonowanej lub jednolitej kolorystyce ^^
dziekuje za podpowiedzi *hug* |
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj znalazłam nowego TWISTA (;
W prezencie futerał na komórkę ... z futerka ![]() Kosztuje niecałe 6zł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 |
Raczkowanie
|
a jaki kolorek ? masz może jakąś fotkę ? mam nokie 5510 i nie wiem czy zmieścilaby sie ona ^^""
#1097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz poszukam fotek ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny w grudniowym Cosmopolitan będzie kalendarz na scianę z najseksowniejszymi mężczyznami świata
![]() ![]()
![]() |
#1099 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Annake mam nadzieje ze bedzie to duuuuży format ^^
__________________ I luv u 4 ever.....and always 2 the end....i cant live with out ya..... Edytowane przez Kinia Kim Czas edycji: 2005-11-03 o 18:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
torebka z Olivii nie jest nawet brzydka a futerału z Twista nie kupię bo mam z Sagi a kupiłam ja w Minimalu
#1101 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1102 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupie sobie tą gazetę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
tej torebki nie mam ale widziałam jej zdjęcie w gazecie ale mnie się zdaje że te sagi sa częściej w wiekszych sklepach bo ja u mnie w żadnym go nie wiedziałam tak jak za ok. 5,50zł sage owocową z puszką metalową
#1105 |
Raczkowanie
|
dzięki wielkie ^^ jutro wyruszam na miasto i mam nadzieje znalezc ^^ a tej sagi z puszka to nie wiedzialam ze istnieje OO
#1106 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Musiałam kupić torebkę z Olivii, musiałam. Jestem bardzo zadowolona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Raczkowanie
|
Sorry ta strona to www.nici.de
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Zakorzenienie
|
ja własnie widziałam w Mini Malu jak byłam na zakupach z tydzień temu taka czerwono-niebieska z napisem saga i obrazkiem owoców takim małym
#1109 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wiesz,ta torebka tez mi chodzi po glowie ,czy rzeczywiscie ma krotkie raczki ![]() Cytat:
![]() |
#1110 |
Zakorzenienie
|
Ok, kolejna wiadomość ... Widziałam futerał ciemnoniebieski i zielony! (;
(chodzi o futerały z twista) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.