|
|
#301 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: House MD :)
Cytat:
Ta druga pioseneczka też bardzo fajna Cytat:
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
niestety musze zasmucic wizazanki ogladajace house`a na biezaco bo 12 odcinek 5 sezonu bedzie dopiero po swietach :/
|
|
|
|
|
#303 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#304 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#306 |
|
BAN stały
|
- a nie ma innych mozliwości zajscia w ciążę? Jak np. usiąść na desce sedesowej?
- oczywiście! musiałby siedzieć jakis facet pomiędzy tobą a deską, ale - tak, oczywiście!
Edytowane przez Hultaj Czas edycji: 2008-12-14 o 00:49 Powód: a dam sobie wykrzyknik, a co. :sol: |
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Ach, dla mnie i tak to będzie najlepsze:
- Ale nie mogłam być w ciąży, przecież od roku nie współżyłam! - Zatem to musiało być niepokalane poczęcie. - I co mam zrobić, doktorze? - To jasne: założyć kościół. |
|
|
|
|
#308 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
BAN stały
|
House ma mnóstwo zabójczych txtow ofc, ale dla mnie najlepsze w całym serialu padło w odcinku, gdzie, wątek poboczny, do przychodni przychodziła taka gruba pani ze zgagą
, z dużym brzuchem, House jej powiedzial, że jest w ciąży, ona na niego, że na pewno nie i zaczeła mu serwować kazanie o tym, że kobieta tak właśnie powinna wyglądać (pokazując swoją linię), że to nie tylko skóra i kości, we have flash, we have curves <ciało, krągłości>, a House jej to komentuje, takim tonem pieknym , zza tych swoich pieknych niebieskich oczu :- you have little people inside you. < >(i na co ta oczywiście foch , już ma wychodzić, House ok, ok, ajm sorry, jak przypuszczam, muszę mieć mózg wyprany przez media i te wszystkie frajerskie lata praktykowania medycyny, i zleca pobranie krwi). I potem, okazuje się, że pani ma w brzuchu 15kilowego niezlosliwego guza, i w gabinecie, jest przy tym Willson, pani mówi, że nie chce operacji, bo będzie miała olbrzymią bliznę, i że nie będzie mogla nosić bikini, a House spod sciany z brewkami w górze :- you wear bikini now? - yeah, you got a problem with that? - no. I've never gone swimming with you. - I knew it. To po to to wszystko. Próbujecie mnie zmusić, żebym miała operację plastyczną. - thaa. to właśnie dlaczego zaplanowałem pani 30funtowego guza na pani jajniku. (już mi się dalej nie chce 'pisac tej sceny' , ale piękna jest do końca).Padam ilekroć mi się to wspomni. Albo, gdy sobie np. wspomnę scenę, jak np. Georgia (staruszka z syfilisem) oddawała Gregowi receptę. (swoją drogą, chwile później tamten mu dyskretnie dał do zrozumienia, że Greguś jest niechluj, niewyprasowana koszula, włoski nieczesane, a G. mu na to, że, z 2 strony, on nie ma w nosie grzybicy stóp). Albo, jak wyciągnął dzieciakowi z nosa brygadę ratunkową wysyłaną po kota. <zawsze chciałem tego uży. very smart. very cool.>.Nie no, kocham ten serial. ![]() W ogóle najbardziej lubię jak Gregowi idzie przy kpinie glos w górę, jak np. do tej mamusi, która broniła córce tortu na urodziny. You could be twince! Oh! She can't be your daugher, it's impossible, you look way too young!! Albo przy tym: Open a hangar. Here comes the pleeejjjjn. Od razu widac, że gośc ma dzieci. Świetny jest aktor.Sorry za ewent błędy, poza tym piszę jak pamiętam. :p |
|
|
|
|
#310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to straszne
|
|
|
|
|
|
#311 |
|
BAN stały
|
e tam. ja się trochę cieszę, tak to zawsze muszę pamiętać, żeby ogladać, a tak do stycznia mam z głowy.
|
|
|
|
|
#312 |
|
Raczkowanie
|
Dobra, która ma bardzo dobre zdolności manualne? Która mi zrobi Hugh w pomniejszeniu?
![]() http://fc30.deviantart.com/fs23/f/20...Vulkanette.jpg |
|
|
|
|
#313 |
|
BAN stały
|
Przerażające.
|
|
|
|
|
#314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te wyłupiaste oczka ![]()
|
|
|
|
|
|
#315 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#316 |
|
Rozeznanie
|
A nie wie któraś, kiedy dokładniej będzie 12 odcinek? Bo obejrzałam ostatnio 10 i 11 i nie mam teraz co oglądać
|
|
|
|
|
#317 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zakorzenienie
|
Powiedzcie mi moje Drogie 5 sezon ogladacie w TV czy 'pożyczacie' z internetu?
![]() Ja własnie kończe 4 sezon oglądać.. Podoba mi się.
|
|
|
#320 |
|
Zadomowienie
|
W TV to chyba ciężko byłoby oglądać, nie wiem, czy ktoś tu odbiera amerykańskiego Foxa..? Ja w każdym razie to drugie ;P
I miłego oglądania piątego sezonu Zazdroszczę, że masz jeszcze jakieś odcinki, minusem oglądania na bieżąco jest to, że właśnie musimy czekać do 19 stycznia na kolejny... No, ale czego się nie robi dla Grega! xD
masterplanu część kolejna: Londyn od 25.08.2010! następne przystanki: Royal Academy of Dramatic Art --> West End --> Broadway --> ... aspirująca aktorka zawsze ma plan B i C ![]() 'Everytime I'm around you try to leave
but I'll be standing in your wayYou want antidote I got the poison!' |
|
|
|
|
#321 |
|
Raczkowanie
|
Ach, tutaj chyba większość ostro piraci. Mam do nadrobienia parę odcinków, ale na razie ściągam Króla Lwa i Pocahontas w ramach 'wspomnień z dzieciństwa'
|
|
#322 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli będę musiała się przyłączyć ^^
Mamooo przy oglądaniu ostatniego odcinku aż sie popłakałam! Nie spodziewałam sie takiego obrotu wydarzeń..
|
|
|
#323 |
|
Rozeznanie
|
Od razu piraci... Pożycza po prostu
|
|
|
|
|
#324 |
|
Raczkowanie
|
|
|
#325 |
|
Zakorzenienie
|
którego ostatniego? ostatniego 4 serii?
|
|
#326 |
|
Zakorzenienie
|
Taaak po porstu pozyczamy
Yhym, ostaniego 4
|
|
|
#327 |
|
Raczkowanie
|
To oczywiste, że 4 sezonu. Tylko tam była okazja, żeby tak na prawdę wylać rzekę łez. Zresztą zawsze płaczę, kiedy oglądam ten fragment, kiedy Wilson odłącza płucoserce
|
|
#328 |
|
Zakorzenienie
|
Podziwiam w tej sytuacji Wilsona bo nie wiem czy ja dałabym rate coś takiego zrobić
|
|
|
#329 |
|
Rozeznanie
|
Dopiero w połowie stycznia eh
cóż siądę nad 3i4 sezonem obejrzę drugi raz z napisami bo czasem coś mi umykało
|
|
#330 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.

ale uśmiech

>
to straszne

<3<3