![]() |
#31 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Drenafast
Cytat:
Teoretycznie nie powinno to przeszkadzać ale juz nei wiem, może podpowiecie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Raczkowanie
|
Podbijam wątek. I jak dziewczyny jest to skuteczne czy poprostu kolejne cudo które robi tylko wiele nadziei?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
Czy Drenafast pomaga przy zaparciach? Mam problemy z wypróżnianiem i wtedy powiększa mi się brzuch i trochę tyję. Czy po skończeniu kuracji Drenafastem zaparcia wrócą z większą siłą?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
stisujac ten specyfik nie mialam problemow z wyproznieniem. Po odstwaieniu niezauwazylam, ze zaparcia wrocily ze zdwojona sila. Byly takie jak wczesniej. Najgorzej u mnie jest zawsze przed okresem.
![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Kupiłam dzis Drenafast, jestem ciekawa efektów. zalezy mi na spłaszczeniu brzuch, bo ostatnio przez wzdęcia i zaparcia trochę spuchł i spodnie zrobiły się ciasnawe.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
czarnaasia, a nie jestes przypadkiem uczulona np. na mleko krowie? Bo ja momentalnie puchne w okolicach brzucha nawet po spozyciu niewielkiej ilosci mleka. Dopiero niedawno to zauwazylam. No i na splaszczenie brzucha nic tak nie dziala jak cwiczenia.
![]() na mnie Drenafast obecnie wogole nie dziala. ![]() ![]()
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Ostatnio jadam bardzo mało nabiału albo wcale. Mam zaparcia i wtedy mnie wzdyma. Gdy przez np.tydzień regularnie się wypróżniam to brzuszek się spłaszcza nie nie mam wzdęć.
Drenafast piję i na razie tylko duuuuuuuuuuużo sikam, nawet w nocy. Wypróżnienia brak. Jestem ciekawa efektu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
moja mama tez miala problemy z wyproznianiem sie.
![]() ![]() ![]()
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
Myślę, że trzeba poczekać na działanie preparatu. Zauważyłam, że dziś nie mam wzdęć .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Raczkowanie
|
Brzuszek zrobił się mniejszy, spodnie luźniejsze, ale ćwiczę callanetics, ograniczam jedzenie. Więc nie wiem czego to zasługa.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Hej Hej
![]() Całą tą wiedzę czerpię z książki od koleżanki, która dzięki tym prostym zasadom straciła 7kg.
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 |
Raczkowanie
|
Już go nie piję. co prawda nie schudłam, ale oczyścił organizm, usprawnił trochę przemianę materii, wzdęcia trochę przystopowały. Co jakiś czas będę używała tego specyfiku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Rozeznanie
|
podnoszę temat..
chcę zainwestować w ten płyn. czy ktoś jeszcze go używał??
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
tak ja uzywalam i sobie bardzo chwale... dzieki niemu po ciazy waga ktora za zadne skarby nie chciala ruszyc choc robilam rozne rzeczy, wkoncu ruszyla...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Przyczajenie
|
![]()
wypróbowałam już wiele środków odchudzających, oczywiście drenafast też,wypiłam 2 butelki i okazało się że to kolejna "lipa".W sumie przez 40dni schudłam ok 3kg, a taki wynik można osiągnąć bez środków wspomagających.Dużo schudłam licząc kalorie do 1000kcal dziennie, to była masakra,ważyłam dosłownie wszystko i liczyłam.Przestawałam jeść gdy doszłam do 800-950kcal i oczywiście wynik był rewelacyjny 12kg w 40 dni .Niestety skutki uboczne to więcej zmarszczek sucha skóra, zwisający brzuch(jak wypompowany balon) i biust prawie znikł.Wracając do drenafastu to myślę że zamiast tego można pić 2l wody mineralnej i też oczyści organizm z toksyn,do tego herbatki ziołowe np:mięta, lipa,coś na wątrobę itd.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Raczkowanie
|
A czy tego typu środki oczyszczające (np ostatnio widziałam w aptece FISIODUR czy jakos tak) można stosować razem z tabletkami anty?
Nie obnizają jakoś nawzajem swojej skuteczności? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Ja pilam Drenafast i brałam pigułki. Błonnik zażyty mniej niż 2 godz. przed pigułką może zaburzyć jej działanie, ale takie preparaty jak Drenafast raczej nie powinien, bo one odwadaniają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
Witam, zdesperowana chwyciłam się tego specyfiku. już 11 dni za mną i powiem szczerze że jestem zadowolona. Moim problemem jest, przede wszystkim to, że jak jestem zdenerwowana i zestresowana to jem i jem bez opamiętania. zwłaszcza przed sesją. A drenafast daje mi poczucie sytości. Po prostu nie mam ochoty obżerać się. Z wypróżnianiem to chyba gorzej... Normalnie pije czerwoną herbatę bez opamiętania, i tylko ją, czasem wode mineralną. i nie miałam problemów z wypróżnianiem, teraz jak pije drenafast już nie pije tyle hebaty, może przyzwyczaiłam organizm do niej i takie skutki?
poza tym jest bardzo słodki - mówię jako osoba nie słodząca nie mam też ochoty na słodycze, czuje się lżejsza no i czuje, po spodniach, że coś spadło, bo po świętach i sylwestrze mieściłam się tylko w jedne spodnie (które zresztą kupiła w październiku jak przestałam się mieścić w pozostałe ![]() jak skończe to napisze coś więcej, no i jak się zważę ![]()
![]() |
#49 |
Raczkowanie
|
Już jestem po 20 dniowej kuracji
![]() ![]() Z chęcią zakupie drugą butelkę (kuracja może trwać chyba 3 m-ce, a następna po 3 tyg przerwy), choć jestem realistką i wydaję mi się że waga nie drgnie tak szybko. pozdrawiam i powodzenia
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Dziś kupiłam drenafast,ciekawe czy na mnie zadziała-a zapłaciłam 39,50
![]()
![]() |
#51 |
Raczkowanie
|
-
Edytowane przez xox Czas edycji: 2009-08-18 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Przyczajenie
|
Stosowałam Drenafast jest rewelacyjny schudłam 6kg w ciągu miesiaca wczesniej stosowalam kilka różnych preparatów w tabletkach (bez efektu zresztą).
Były zbyt kłopotliwe w użyciu typu: 3xdziennie,po jedzeniu przed jedzeniem itp. a Drenafast wlewasz do wody stawiasz na widoku i pijesz to w ciagu dnia zamiast innych napojów.Ja rozcieńczam do 1,5 l i nie piję niczego innego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Przyczajenie
|
Hej..czy moge zwiększyć dawke drenafast ?Tak jak Plantaslim.
MA podobny skład a Plantaslim podaje sie w wiekszych dawkach..Już jedną butelkę wypiłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
zmniejszenia wagi i poprawy samopoczucia.Poza tym można się narazić na niepożadane efekty typu biegunka i nadmierne odwodnienie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
Zaczęłam dzisiaj pić, dam znać po, czy są jakieś efekty. Jestem bardzo ciekawa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.