|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Drenafast
Przeszukałam forum, niestety nic nie znalazłam. Więć, postanowiłam założyć nowy wątek, mam nadzieję, że mi pomożecie.
Otóż nie zależy mi na odchudzeniu się, bo nie wierzę, że taki płynik by mi w tym pomógł, nie jestem naiwna, mam inny problem cierpie naprawdę bardzo z powodu wzdęć i kolek jelitowych. Byłam dwa razy na gastroskopii i miałam stwierdzoną nadżerkę żołądka, ale już mam ją wyleczoną(od pół roku). Czy pijąć taki tonik przez te 20 dni jak zalecają może oczyszcze swój organizm z toksyn, które mi(może) zalegają gdzieś, co o tym sądzicie? Dziewczyny liczę na Was! Działanie: Drenafast to innowacyjna kompozycja związków roślinnych i minerałów, która umożliwia szybsze wydalanie nadmiaru płynów z organizmu oraz stymuluje przemiany tłuszczów i węglowodanów. Preparat ten ma również aktywne działanie detoksykacyjne oraz usprawnia procesy trawienia, stymulując efekt „płaskiego brzucha”. Preparat ten jest niezastąpionym likwidatorem nadmiaru tkanki tłuszczowej. Wieloskładnikowy, naturalny preparat Drenafast wykorzystuje zjawisko synergizmu, aktywnie wspomagając odchudzanie. W swym składzie zawiera on m.in.: wyciąg z zielonej herbaty przyspieszający metabolizm tłuszczy i węglowodanów oraz ekstrakt z kopru włoskiego wspomagający pracę jelit i zapobiegający zaleganiu w nich pokarmu. Skład: Skład w mg na dawkę 25 ml: Płynne wyciągi z: brzozy (Betula alba) 600mg; żeńszenia (Panax ginseng) 300mg; mniszka lekarskiego (Taraxacum officinale) 300mg; jasnoty białej (Lamium album) 300 mg; kory kruszyny (Rhamnus frangula) 250 mg, herbaty jawajskiej (Orthosifon spicatus) 250mg, Pilosella oficinarium 250 mg, męczennicy (Passiflora incarnata) 200mg, kopru włoskiego (Foeniculum vulgare) 175 mg, oliwki (Olea europaea) 175 mg; mącznicy lekarskiej (Arctostaphylos uva ursi) 150 mg; zielonej herbaty (Camellia sunensis) 100mg; cytryny (Citrus limon) 100mg oraz siarczan manganu (Mn) 1,92 mg; chlorek potasu (K) 1,62 mg; siarczan cynku (Zn) 1,02 mg. Substancje dodatkowe: woda oczyszczona, alkohol etylowy 5%, aromat naturalny brzoskwiniowy, sorbitol, sacharyna - substancje słodzące. Sposób użycia: 25 ml rozpuścić w 1 l wody i pić w ciągu dnia. Opakowanie: 500 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Drenafast
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: Drenafast
Witam, odświeżam ten temat ponieważ wczoraj byłam na wizycie u dietetyczki i poleciła mi, abym stosowała masaże średnio co dwa - trzy dni przez okres około 2 tygodni i w trakcie piła właśnie Drenafast w proporcjach 10 ml na 1 l wody. Później przynajmniej miesiąc przerwy. Ja również wielokrotnie eksperymentowałam z różnymi dietami i powiem wam, że na ten środek bez konsultacji z dietetykiem bym się nie zdecydowała. Jak widzicie proporcje i czas stosowania jest inny niż sugerowany, ponieważ mam jeszcze mnóstwo pysznych dodatkowych składników do jedzenia i nie jest go tak wiele wymagane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.