|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#361 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Najdziwniejsze historie, które się nam zdarzyły
ostatnio,wracajac ze spotkania z przyjaciolka, by skrocic sobie droge do domu, przeszlam przez rynek. w pewnym momencie musialam rozplatac sluchawki od mojej empetrojki, wiec niewiele myslac, przysiadlam na laweczce. zaraz sie z niej poderwalam...bo byla cala mokra! (przed momentem musial padac deszcz). mysle: kurcze, co tu robic? sobota, trzecia po poludniu, tlum ludzi, a ja z plamiskiem na spodniach. wygladalo to tak, jakbym sie posikala
naciagnelam kurtke,jak najbardziej sie dalo, pobieglam na przystanek i wrocilam do domu tramwajem
|
|
#362 |
|
Zadomowienie
|
chyba czas podbić wątek
kiedyś tam z mamą na zakupach, przyzwyczaiłam się że każda sobie ogląda, ale zawsze tak jakos w pobliżu jesteśmy. tak przez chwilę straciłam mame z oczu, i znów jest obok, więc oglądam dalej, nic ciekawego nie ma, ale widzę że mama coś upatrzyła i wybrała do mierzenia. podchodzę i biorę sweterek, który przewiesiła sobie przez rękę "co tam masz fajnego?", ona odwraca się i ![]() ja w szoku, taka była podobna z tyłu, a zaczepiłam jakąs kobitkę, która przestraszyła się chyba tak samo jak ja
|
|
|
#363 |
|
Zadomowienie
|
Swietny watek
![]() Z moich ostatnich wpadek: 1. Siedzimy z kolezanka na uczelni i obgadujemy jednego doktorka, z ktorym mamy zaraz ustny egzamin: Ja: Ale te jego zajecia nudne byly, masakra poprostu Ona: Nooo.. Dobrze, ze juz z nim nie bedziemy miec, ale rok temy tez byly nudy Ja: Nie wiem, prawie do niego nie chodzilam, a referat sciagnelam z internetu.. W tym momencie otwieraja sie drzwi od gabinetu i wychodzi ow pan doktor i mowi: Wiecie panie, ale to wszystko slychac, a panie chyba mowia o rzeczach, o ktorych nie powinienem wiedziec i poszedl ![]() Myslalam, ze umre ze smiechu No i mialam pietra jak nigdy przed zadnym egzaminem ![]() 2. Tez na uczelni Idziemy z dziewczynami do toalety, wchodze do kabiny i krzycze: - Idziecie na zajecia do Pani X? Mi sie nie chce, chyba nie ide... I slysze tylko rozlegajacy sie chichot.. Okazalo sie, ze pani X wlasnie wyszla z kabiny obok. Ja to mam wyczucie
|
|
|
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa no i jeszcze.. wpadka mojego zycia...
Mieszkalam jakis czas z moim juz teraz bylym TZtem w jego mieszkaniu. Jednego dnia troche nam sie zaspalo i sie bardzo spieszylismy, zostawilismy balagan, szczegolnie w sypialni: porozrzucane ciuchy, bielizna i opakowania po kondomach lezace na ziemi . Ale nic to, nie ma czasu rano sprzatac.Wracamy po calym dniu do domu a tam porzadek. ![]() Okazalo sie, ze jego mama wpadla z wizyta, a ze miala zapasowy klucz do jego mieszkania to sobie weszla i posprzatala. No myslalam, ze ze wstydu schowam sie pod ziemie i nigdy jej w twarz nie spojrze
|
|
|
|
|
#365 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Moja historia będzie trochę obrzydliwa
ale ja płakałam ze śmiechu dwie godziny ![]() Wracałam do domu z uczelni okrutnie zatłoczonym autobusem, na wpół śpiąca, wciśnięta między setki dzielących ze mną los pasażerów ![]() Tradycyjnie wszystkie miejsca zajęte, nie ma gdzie szpilki wsadzić. Niedaleko ode mnie siedział mężczyzna, lat okolo 45-50, wyglądał normalnie, przysypiał jak każdy ![]() I tak jedziemy, jedziemy... Aż tu nagle ten mężczyzna zrywa się z miejsca (a spał!) rzuca się do okna i zaczyna nim szarpać we wszystkie strony, próbuje je otworzyć, wyważyć, no sama nie wiem!! Wyglądało to strasznie, myślałam, że facetowi się coś przyśniło, albo,ze zbzikował i zaczęłam się wręcz bać Ludzie tez nie wiedzieli co robić.Az tu nagle koles odwraca sie twarzą "do ludu" i wrzeszczy: "Który się tak k**** zesrał?!". Ja piszczałam ze śmiechu normalnie A co najgorsze naprawdę po chwili zaczęło okrutnie śmierdzieć jakby ktoś puścił bąka... bleee.Ja wysiadałam na następnym przystanku,ale koleś dalej krzyczał jak nakręcony ![]() Hyhhyhy |
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
ehh miałam kiedyś taką wstydliwą historię
oczywiście wszytsko przez moją mamę. Kąpałam się w najlepsze, jak przyszła do mnie koleżanka, ja oczywiście nie wiedziałam, bo mama otwierała drzwi, a łazienka była zamknięta. I nagle patrzę a mama do mnie mówi "Madziu koleżanka do ciebie" i wpuściła ją do łazienki jak się kąpałam . Koleżanka też miała bardzo głupią minę i na szczęście odwróciła się i wyszła, bo chyba sama była w szoku. Ehh cóż te mamy nie wymyślą
|
|
#367 | |
|
... choć nie Westwood
|
Cytat:
Matko Boska Nie mogę
|
|
|
|
#368 |
|
Zadomowienie
|
Historia ze mną w roli głównej, ale znam ją tylko z opowiadań. Miałam może 2 latka, gdy poszliśmy na wesele kuzynki. Ślub był dosyć późno, ja prawie nic nie jadłam przez cały dzień. Już przy końcu jak ksiądz mówi coś o chlebie i winie. A ja się na cały głos wydarłam "Chleba dajcie mi chleba, jestem głodna, chce mi się jeść"
rodzice mnie pod pache i fruu z kościoła
|
|
#369 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
o kurde to też dobre
|
|
|
#370 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
żart
|
|
|
|
|
|
#371 |
|
Zadomowienie
|
właśnie
chyba im wtedy nie było do śmiechu
|
|
#372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Komicznie to musiało wyglądać
|
|
|
|
|
|
#373 |
|
Raczkowanie
|
W gimnazjum pewna nauczycielka poprosiła abym z kumpelą sprzedała kilka kartek świątecznych, zgromadzone pieniądze miały trafić do jakiegoś chorego dzieciaka. Kiedy sprzedaż słabo szła nam wśród uczniów postanowiłyśmy przenieść się z biznesem na ulice miasta - nie uprzedzając wcześniej nauczycielki. Uderzyłyśmy w służby miejskie
|
|
|
#374 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zadomowienie
|
dzisiaj właśnie przypomniała mi się historia opisana przez noseknosek na polskim
opanować się nie mogłam tak mi się brechtać chciało, a koleżanka nie wiedziała z czego ja się tak ryje całą lekcje
|
|
|
|
|
#376 |
|
|
ja też chyba będę to długo jeszcze wspominać
szkoda, że w jego wypowiedziach tyle wulgaryzmów było, to bym jeszcze pocytowała niektóre, bo Temu Panu weny nie brakowało ![]() noooo dobra jeszcze jeden: "I żaden się skunks nie przyzna!!! Dupę na zameeeeeeeek!" |
|
|
|
|
#377 |
|
Zadomowienie
|
Omg
Chyba się strasznie zirytował ![]() Tylko żeby znowu mi się to na lekcji żadnej nie przypomniało bo nie wytrzymam 'dupę na zamek' ![]() Ach, mam lepszy humor |
|
|
|
|
#378 |
|
|
w ogóle ten wątek nieziemsko działa
|
|
|
|
|
#379 |
|
Zadomowienie
|
dokładnie!
tylko, że już przeczytałam cały od góry do dołu, eh
|
|
|
|
|
#380 |
|
Zakorzenienie
|
watek jest naprawde boski
mozna sie niezle usmiac ![]()
|
|
|
#381 |
|
Zadomowienie
|
Nie wiem czy to się tu nadaje, ale co tam
![]() Różaniec - siedzimy sobie w kościele z koleżankami, pierwsza ławka i się modlimy, modlimy Nagle zaczyna mi się słabo robić więc sobie siadam. Za moment baaach, pyrcia leży na ławce A tu one nagle patrzą, ja cała blada zaczyna się akcja ratownicza, rozwiązują mi szalik a ja sie dre na cały kościół 'zostawcie mniee!' [nie wiedziałam co mówie]
|
|
|
|
|
#382 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#383 | |
|
|
Cytat:
![]() chciały Cię ratować |
|
|
|
|
|
#384 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#385 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#386 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#388 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#389 | |
|
Gość
|
Cytat:
normalnie ze smiechu sie popłakalam :P Ale wygdany facet bo by mnie chyba wyrzucili jakbym sie tak smiała
|
|
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Ajj kolej na mnie
Podkradanie czyiś plecaków bądź koszyków w sklepie,papilot pozostawiony na czubku głowy w drodze do szkoły,bluzki tył na przód to u mnie chleb poszedni W dzieciństwie często też szukałam nowych mamuś,łapiąc za ręke różne kobiety No to ostatnie akcje: -Pewnego dnia wracając ze szkoły z TŻ-tem (a była to pogoda jesienna czyli wszędzie błotko) zaczeliśmy się wygłupiać no i w pewnym momencie TŻ chciał mnie tak na niby kopnąć i całe błoto z jego butów wylądowało mi n twarzy i kurtce.Po chwili,gdy doszlam po szoku stwierdziłam,że dzisiaj już ni bede musiala robić sobie maseczki bo jedną już na twarzy mam Myślalam że padne wtedy ze śmiechu sama z siebie,do tego TŻ mial tak wystraszoną mine TŻ do teraz gdy widzi mnie z maseczką na twarzy wspomina jak dobrze podziałała na mnie maseczka błotna Wspomne,że jestem bardzo roztrzepaną dziewczyną i czasami nie myśle co mówie. No i tak było ostatnio jak wychodziłam już po 24 od TŻ i spotkałam przy wyjściu mojego ,,teścia" do którego zamiast dobranoc powiedziałam DZIEŃ DOBRY.Wtedy nie było mi do śmiechu,a ojciec TŻ miał zdziwioną i zbulwersowaną mine.Przez miesiac nie pokazywałam się u niego w domu bo zwyczajnie głupio mi było.Dodam,że jego tata nie należy do osób z poczuciem humoru. W wakacje,gdy byłam z rodziną i znajomymi nad jeziorem posanowiłam poskakać z chłopakami z pomostu no cóż zapomniałam też,że moje wiązane bikini może samo rozlecieć się pod wodą.I tak po jednym z wyskoków poślizgnełam się,pokaleczyłam noge i co gorsza zgubiłam góre od kostiumu Nigdy nie zapomne miny mojego kolegi,gdy wynurzyłam sie z wody
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:22.

naciagnelam kurtke,jak najbardziej sie dalo, pobieglam na przystanek i wrocilam do domu tramwajem

. Ale nic to, nie ma czasu rano sprzatac.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
oczywiście wszytsko przez moją mamę. Kąpałam się w najlepsze, jak przyszła do mnie koleżanka, ja oczywiście nie wiedziałam, bo mama otwierała drzwi, a łazienka była zamknięta. I nagle patrzę a mama do mnie mówi "Madziu koleżanka do ciebie" i wpuściła ją do łazienki jak się kąpałam

rodzice mnie pod pache i fruu z kościoła