![]() |
#361 |
Raczkowanie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Ja zawsze mam tak, że nie ruszę się z pokoju np. do łazienki czy do kuchni nie zapalając świetła i nie rozglądając się wokół
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Zakorzenienie
|
Ja znam kilka takich strasznych historii, ale nie wiem czy są prawdziwe
![]() 1. Niedaleko mnie przepływa pewna rzeka(a raczej kanał, bo jest to rzeka uregulowana). I po tym kanale pływają czasem barki(takie małe stateczki ![]() ![]() ![]() 2. Słyszałam, że podczas uroczystości weselnej, gdy goście huśtali pannę młodą, to ona nagle upadła na marmurową podłogę i umarła a jej mąż poszedł i się powiesił ![]() 3. A teraz coś co sama przeżyłam strasznego ![]() ![]()
#363 |
Zakorzenienie
|
icee dissy jak to wywyołała ducha?? Możesz coś heszcze powiedzieć?
#364 |
Raczkowanie
|
Moja prababcia jak zmarła przyszła się ze mną pożegnać we śnie.Pocałowała mnie w usta,były lodowate.Obudziłam się i moje usta były trupio fioletowe i zimne.
Poszłam siku.Pomodliłam się za babcię,zawsze proszę,żeby się mną opiekowała i przychodziła do mnie. ![]() ![]() Nie trzeba się bać duchów ze swojej rodziny.Ja zawsze się modlę jak nawet mam czarne myśli... Wierzę,że moja prababcia mnie chroni.Miała na imię WIERA... |
![]() ![]() |
![]() |
#365 |
Wtajemniczenie
|
[quote=isa666]Ja znam kilka takich strasznych historii, ale nie wiem czy są prawdziwe
![]() 1. Niedaleko mnie przepływa pewna rzeka(a raczej kanał, bo jest to rzeka uregulowana). I po tym kanale pływają czasem barki(takie małe stateczki ![]() ![]() ![]() 2. Słyszałam, że podczas uroczystości weselnej, gdy goście huśtali pannę młodą, to ona nagle upadła na marmurową podłogę i umarła a jej mąż poszedł i się powiesił ![]() co do pierwszej historii,to o ile się nie mylę,była to głośna sprawa,chodziło o jakieś morderstwo,itd. (w Krakowie,bodajże...) druga historia też jest mi znana,słyszałam ją od babci.podobno prawda. ![]()
#366 |
Zakorzenienie
|
Łehh znowu ten watek... Chcecie zebym sie bala??
![]()
#367 |
Wtajemniczenie
|
Cała ja!!! Trzęsę portkami jak tylko czytam ten wątek, ale wczoraj jak już wszyscy spali i w domu było całkiem cemno, to ja sobie Nawiedzony dom oglądałam. Na szczęście nie wpłynął jakoś specjalnie na mnie- wtrakcie się bałam, ale jak się tylko skończył w tych ciemnościach poszłam do łazienki i jeszcze żyje
![]()
![]() |
#368 |
Zadomowienie
|
Ja wierze ze osoby po smierci, nasi bliscy przy nas czuwaja. Bardzo kochalam moja babcie i gdy umarla przysnila mi sie i powiedziala zeby opiekowac sie moim wujkiem (ktory zostal sam bo moj dziadek juz wczesniej umarl). I od tamtej pory moja mam jezdzi do wujka i robi mu zakupy. A jeszcze bylo tak raz ze mialam duzo problemow przed snem sobie poplakalam troche i przysnila mi sie babcia tej nocy. Powiedziala zebym sie nie martwila i ze wszystko bedzie dobrze. Dala mi tez maly medalik, ktory kiedys nalezal do jej mamy. Gdy sie obudzilam, czulam sie dobrze, jakby wszystkie problemy odeszly.
#369 |
Rozeznanie
|
![]()
Niektóre historie naprawde straszne
![]() ![]() ![]() Otóz mieszkam na młocinach , niedleko mnie jest las i cmentarz. Wychodząc z psem do lasu i idąc w drogę po lewej aż odchodzę do móruw cmentarz słyszę jakby jechał pociąg nigdy nie zawracałam sobie ty m głowy oprócz tegio że zawsz jak jechałam to miałam przecucie jakbybył to pociąg wiozący polaków do obozów zagłady. Dzisiaj po przeczytaniu tego wątku coś mnie tkneło i zapytałam mamę czy są tam jakieś tory a ona na to że tam nic takiego niema! Poprostu mnie zamurowało bo słysząłm ten pociąg zawsze w tym miejscu ponadto w lesie są 2 mogiły rozstrzelanych polaków a do lasu już chba nigdy niepójdę sama ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#370 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co ja juz druga noc przez ten watek nie moge zasnac-ciagle mi sie wydaje ze ktos mi stoi na lozkiem-zaciskam az zeby ze stresu i nasluchuje dzwiekow.Wczoraj mi sie przypomniala ta historia z kobieta z obrazu stojaca nad lozkiem i usnelam dopiero o 3 nad ranem.Koszmar- musze wylaczyc ten watek......
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#372 |
Raczkowanie
|
Albo jeszcze jedna dziwna sytuacja z moja mamą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#374 |
Zakorzenienie
|
No, dziewczyny, piszcie wiecej strasznych historii, bo watek jakos zginal w odmetach wizazu
![]()
#375 |
Zakorzenienie
|
Lepiej nie ...
![]() Bede 3 dni sama w domu wiec nie piszcie ![]()
#376 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Takie małe pocieszenie... ![]()
![]() |
#377 |
Zadomowienie
|
![]()
Kurcze ja ostatnio niezle sie wystraszylam w nocy. Jakos zle mi sie spalo, i co jakis czas sie budzilam, ale od razu zasypialam. I gdy znowu sie obudzilam, przekrecilam sie na bok i juz bym zapewne zasnela gdyby nie.. kurcze nie wiem co to bylo, ale cos uslyszalam, wydawalo mi sie, ze ktos wypowiedzial moje imie. Myślałam, że to moja siostra, ale co by robiła w środku nocy, w progu mojego pokoju? Chore to wiem, moze mi sie wydawalo, bylam zaspana itd, ale jak tylko to uslyszalam to nagle oczy otworzylam szeroko, spojzalam na przedpokoj, ale nic nie zobaczylam. Zapalilam swiatlo, i tak staralam sie zasnac z zapalona lampka, ale troche to bylo trudne bo ciagle nasluchiwalam i skupilalam sie na najdrobniejszych szelestach
![]() Na domiar zlego, przypomnial mi sie ten watek, wiec myslalam, ze juz w ogle nie zasne! Ale jakos sie udalo.. ![]() ![]() Kiedyś się przez to wykończę ![]()
#378 |
Zakorzenienie
|
Może to co napiszę nie jest az takie straszne ale ja sie nieźle wystrachałam a najgorsze jest to, ze nie dało sie jakoś tego zdarzenia wytłumaczyć logicznie
![]() Któregoś dnia wróciłam z pracy weszłam do łazienki ( drzwi od łazienki sa prawie na przeciwko jednego z pokoi) usiadłam na kibelku ![]() ![]() okazało się, ze to lezała cześc od lampy (klosz) wiszącej na suficie... I teraz najlepsze. Klosz jest mocowany do lampy za pomocą śrubek i nie ma mozliwości zeby był zamocowany bez nich, poza tym srubki sa 3, Klosz spadł z wysokości 2,5 m na panele i nie stłukł się a zrobiony jest z niezbyt grubego szkła ![]() Nie umiem tego wytłumaczyc, dziwne to jest. Innym razem razem z moim TZ bylismy w pokoju gdy usłyszelismy hałas w kuchni. Z suszarki na naczynia spadła pokrywka od garnka. Najsmieszniejsze jest to, ze nie miala prawa spac bo była miedzy szczebelkami a juz nawet gdyby spadła to na pewno nie na taka odległosc w jakiej lezała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#379 |
Wtajemniczenie
|
Musze to wreszcie tu opisac.
Pewnego razu obudzily mnie dziwne dzwieki. Jak nic dochodzily spod sciany mojego pokoju! Nie przypominaly za bardzo niczego, moze jakies zywe szybko stapajace i szeleszczace stworzenie. Balam sie zapalic swiatlo. Glos przechodzil wzdluz jednej sciany do drugiej i nikl, i od nowa dreptal. Zapalilam w koncu swiatlo. Przeszukalam te sciany. Nic tam nie bylo! Mebli tam tez nie mam, widzialam cala sciane -nic! Z dusza na ramieniu poszlam w najciemniejszy kat mojego pokoju... i znowu nic. Dzwieki byly super wyrazne, nie moglam sie przeslyszec, chociaz bardzo chcialam sobie sama wmowic, ze to moja wyobraznia. Po paru minutach znowu ten dzwiek. Nerwy mialam juz zszarpane. Zaczelam myslec, ze zwariowalam, bo slysze glosy ![]() A teraz najlepsze... W pewnym momencie skoczylam najszybciej, jak umialam, do brata pokoju, aby go zlapac na goracym uczynku, ale moj brat byl w lozku. Przebudzil sie, zaczal cos mamrotac: Co..? Co jest, co...? , a wtedy popatrzyl na mnie, skoncentrowal wzrok i powiedzial zaskoczony: "O! Dwie osoby!". Nigdy nie zapomne tego uczucia w tamtym momencie. Balam sie spojrzec za siebie, ale w koncu to zrobilam. Ale nikogo nie zauwazylam. Nie wiem, kogo on tam widzial. Myslalam, ze umre ze strachu! Na szczescie potem rodzice sie obudzili. Rano moj brat nic nie pamietal, ale mi sie to nie przysnilo. Ale te dzwieki to moge wyjasnic wiatrem huczacym czasem w kominie, choc to tak dziwnie przechodzilo, ze... nie wiem, co to w koncu bylo. |
![]() ![]() |
![]() |
#380 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
Dzis mam zamiar obejrzec "egozorcyzmy.." dobrze ze spie u Tzta- nie bede Wam jeczec ze sie boje, ale nic straconego, mi strach zbyt szybko nie przechodzi
![]()
#382 |
Rozeznanie
|
Ja kiedyś spałam u cioci , byłam sama w pokoju i jak się przebudziłam to wydawało mi się że łóżko się trzęsie. Przestaraszyłam się bardzo, ale wytłumaczyłam sobie ze mi sie to przysniło.
Po kilku miesiącach , byłam z bratem znowu u cioci tylko ze wtedy on spał na tym łóżku ( ja się bałam ![]() ![]() Nie mam pojecia co to mogło byc |
![]() ![]() |
![]() |
#383 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() łee ale sie zestrachałam tym wątkiem pewnie spać nie bede mogła. tak samo jak po horrorach, nib nic wiem ze to nie prawda,a le spać nie moge, tak jak ogladałam teksańska masakre to w nocy co chwile myślałam ze wyskoczy gosciu z piłą, wiec nasłuchwiałam kazego najmniejszego szelestu...Eh ta wyobraźnia ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
No nie i jeszcze 13 strona....
#385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a raz poszlam spac tak ok21, obudzilam sie po23 i nasluchuje, slysze fortepian... swiatlo w pokoju rodzicow jeszcze sie palilo bo mama cos robila wiec panowala dziwna atmosfera. nad pokojem jest sala pzredszkola w ktorej stoi pianino. przekonana bylam ze jest tam duch ktory gra na nim !! ![]() a historii to duzo slyszalam o wywolywaniu duchow lub podswiadomosci. moj kolega z kumplami wywolali ducha Einsteina (glupki, mysleli ze zdradzi im wyjasnienia do jakichs tam wzorow matematycznych ![]() ![]() lubie takie hostoryjki... ![]()
![]() |
#386 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
No co ty, Bałaś się "Teksańskiej Masakry..." ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#387 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś pewna M., która zna się na tych sprawach, powiedziała mi, ze nies istniej cos takiego jak duch, którego chcemy wywołać. Zawsze w takich przypadkach pojawia się zły "duch", który ma już swój cel, zeby tak robić, oj ma. Te osoby, które chcemy wywołać, tak naparwdę nie mają celu, ani dostatecznej "mocy", żeby tu sie zjawić. Ile w tym prawdy nie wiem, ale ja jej wierzę, kobieta niejedno widziała i nie mówiła mi tego na obozie o północy, zeby nastraszyć, albo głupio żartować. W razie czego mogę jeszcze coś napisać
![]()
#388 |
Konto usunięte
|
Łiiii tam, Egzorcyzmy w ogóle nie straszne
![]() ![]() a ja mam nową historyjkę ![]() ![]() Jeśli oglądałyście kiedyś "Piątek 13" (film o niezwykle orginalnej fabula ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#389 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak się wywołuje ducha, to nigdy nie przyjdzie ten co się chce tylko jakiś inny "zły". I czasami może się tak zdarzyć, że nie da spokoju i mozna mieć problemy. Dlatego nigdy bym się nie odważyła wziąć udział w wywoływaniu duchów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#390 |
Zakorzenienie
|
Exactly
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:32.