Straszny Wątek ;) - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-04-01, 12:25   #361
icee_dissy
Raczkowanie

Dot.: Straszny Wątek ;)

Ja zawsze mam tak, że nie ruszę się z pokoju np. do łazienki czy do kuchni nie zapalając świetła i nie rozglądając się wokół JAk byłam mała, to nawet mame wołałam, żeby ta mnie zaprowadzała i odprowadzała A z takich moich " przeżyć " to pamiętam jak kiedyś panicznie bałam się spojrzeć w okno, bo zdawało mi się, że tam jakaś głowa " leży " ...brrr ! Ogólnie nie lubię ciemności i wogóle. Ale serial o którym tu mowa był moim ulubionym Moja mama, ma niezłe " doświadczenia " z duchami, wywołała kiedyś mojego pradziadka...do dziś to pamiętam I wogóle ciekawy wątek! A propo : miałyście kiedyś " spotkanie " z kimś/czymś pozaziemskim?
icee_dissy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-01, 12:42   #362
isa666
Zakorzenienie

Ja znam kilka takich strasznych historii, ale nie wiem czy są prawdziwe
1. Niedaleko mnie przepływa pewna rzeka(a raczej kanał, bo jest to rzeka uregulowana). I po tym kanale pływają czasem barki(takie małe stateczki ) Nio i kiedyś podobno jak taka barka sobie płynęła, to nagle o coś zahaczyła, a dokładniej to coś się zaplątało w śrubę napędzającą tę barkę. Ktoś z załogi tej barki zaczął sprawdać co się tam zaczepiło i okazało się, że to była......skóra kobiety Tak jakby ktoś po prostu zdarł z kobiety samą skórę bez wnętrzności Nie wiem czy to prawda, w każdym razie obrzydliwa historyjka i straszna.
2. Słyszałam, że podczas uroczystości weselnej, gdy goście huśtali pannę młodą, to ona nagle upadła na marmurową podłogę i umarła a jej mąż poszedł i się powiesił
3. A teraz coś co sama przeżyłam strasznego Byłam wtedy mała i spałam sobie smacznie aż tu nagle w środku nocy usłyszałam jakieś stukanie. Nad moim pokojem jest strych i odgłos ten był taki, jakby ktoś chodził po tym strychu w butach na obcasach i tak strasznie stukał. Przestaszyłam się, zakryłam głowę poduszką i jakoś zasnęłam, ale przerażona byłam okropnie
Stary 2006-04-01, 14:05   #363
jessy
Zakorzenienie

icee dissy jak to wywyołała ducha?? Możesz coś heszcze powiedzieć?
Stary 2006-04-01, 19:36   #364
Ginger1981
Raczkowanie

Moja prababcia jak zmarła przyszła się ze mną pożegnać we śnie.Pocałowała mnie w usta,były lodowate.Obudziłam się i moje usta były trupio fioletowe i zimne.
Poszłam siku.Pomodliłam się za babcię,zawsze proszę,żeby się mną opiekowała i przychodziła do mnie.
Nie trzeba się bać duchów ze swojej rodziny.Ja zawsze się modlę jak nawet mam czarne myśli...
Wierzę,że moja prababcia mnie chroni.Miała na imię WIERA...
Ginger1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-01, 20:15   #365
Tusio
Wtajemniczenie

[quote=isa666]Ja znam kilka takich strasznych historii, ale nie wiem czy są prawdziwe
1. Niedaleko mnie przepływa pewna rzeka(a raczej kanał, bo jest to rzeka uregulowana). I po tym kanale pływają czasem barki(takie małe stateczki ) Nio i kiedyś podobno jak taka barka sobie płynęła, to nagle o coś zahaczyła, a dokładniej to coś się zaplątało w śrubę napędzającą tę barkę. Ktoś z załogi tej barki zaczął sprawdać co się tam zaczepiło i okazało się, że to była......skóra kobiety Tak jakby ktoś po prostu zdarł z kobiety samą skórę bez wnętrzności Nie wiem czy to prawda, w każdym razie obrzydliwa historyjka i straszna.
2. Słyszałam, że podczas uroczystości weselnej, gdy goście huśtali pannę młodą, to ona nagle upadła na marmurową podłogę i umarła a jej mąż poszedł i się powiesił

co do pierwszej historii,to o ile się nie mylę,była to głośna sprawa,chodziło o jakieś morderstwo,itd. (w Krakowie,bodajże...)
druga historia też jest mi znana,słyszałam ją od babci.podobno prawda.
Stary 2006-04-01, 21:18   #366
Pyra1990
Zakorzenienie

Łehh znowu ten watek... Chcecie zebym sie bala??

I'll never let you down...
Pyra1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-02, 15:51   #367
lulina
Wtajemniczenie

Cała ja!!! Trzęsę portkami jak tylko czytam ten wątek, ale wczoraj jak już wszyscy spali i w domu było całkiem cemno, to ja sobie Nawiedzony dom oglądałam. Na szczęście nie wpłynął jakoś specjalnie na mnie- wtrakcie się bałam, ale jak się tylko skończył w tych ciemnościach poszłam do łazienki i jeszcze żyje

lulinka- Paulinka
Mój kochany Haseczek ;( [*]

[glamour]12655[/glamour]
dziękuje za klik
lulina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-02, 16:16   #368
mala_czarna
Zadomowienie

Ja wierze ze osoby po smierci, nasi bliscy przy nas czuwaja. Bardzo kochalam moja babcie i gdy umarla przysnila mi sie i powiedziala zeby opiekowac sie moim wujkiem (ktory zostal sam bo moj dziadek juz wczesniej umarl). I od tamtej pory moja mam jezdzi do wujka i robi mu zakupy. A jeszcze bylo tak raz ze mialam duzo problemow przed snem sobie poplakalam troche i przysnila mi sie babcia tej nocy. Powiedziala zebym sie nie martwila i ze wszystko bedzie dobrze. Dala mi tez maly medalik, ktory kiedys nalezal do jej mamy. Gdy sie obudzilam, czulam sie dobrze, jakby wszystkie problemy odeszly.
Stary 2006-04-02, 19:07   #369
aguca
Rozeznanie

Thumbs down Dot.: Straszny Wątek ;)

Niektóre historie naprawde straszne Ja opowiem swoją:
Otóz mieszkam na młocinach , niedleko mnie jest las i cmentarz. Wychodząc z psem do lasu i idąc w drogę po lewej aż odchodzę do móruw cmentarz słyszę jakby jechał pociąg nigdy nie zawracałam sobie ty m głowy oprócz tegio że zawsz jak jechałam to miałam przecucie jakbybył to pociąg wiozący polaków do obozów zagłady. Dzisiaj po przeczytaniu tego wątku coś mnie tkneło i zapytałam mamę czy są tam jakieś tory a ona na to że tam nic takiego niema! Poprostu mnie zamurowało bo słysząłm ten pociąg zawsze w tym miejscu ponadto w lesie są 2 mogiły rozstrzelanych polaków a do lasu już chba nigdy niepójdę sama
aguca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-02, 21:02   #370
CzarnyElf
Zakorzenienie

Wiecie co ja juz druga noc przez ten watek nie moge zasnac-ciagle mi sie wydaje ze ktos mi stoi na lozkiem-zaciskam az zeby ze stresu i nasluchuje dzwiekow.Wczoraj mi sie przypomniala ta historia z kobieta z obrazu stojaca nad lozkiem i usnelam dopiero o 3 nad ranem.Koszmar- musze wylaczyc ten watek......
CzarnyElf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-03, 13:05   #371
icee_dissy
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jessy
icee dissy jak to wywyołała ducha?? Możesz coś heszcze powiedzieć?
A mogę Moja mama ma trójkę rodzeństwa - dwie siostry i brata. No i jest najstarsza, toteż zawsze brała calą odpowiedzialność za wszystkich, jak moi dziadkowie gdzieś wyjeżdżali. No i jak któregoś dnia babcia z dziadkiem pojechali do swojej rodziny czy gdzieś, wiem, że na jedną noc, to zostawili dzieci same. Mama wtedy miała coś koło 13-14 lat . I ona zawsze interesowała się jakimiś duchami, mocami pozaziemskimi itp. Więc wykorzystała okazję i po namowie moich ciotek i wujka w pokoju swoich rodziców ustawili okrągły stolik, pozapalali świeczki, pogasili światła [ było po 23. ] i zaczęli przywoływać mojego pradziadka, mamy dziadka, którego wszyscy uwielbiali, ale niestety - odszedł. Złapali się za ręce, musze powiedzieć że jedna z moich ciotek potwornie się bała. I po jakimś czasie drzwi od kuchni zaczęły się kiwać na zawiasach, chociaż wiatru nie było , potem firanka zerwała się z okna i zaczęła wirować w powietrzu, a po kilku sekundach opadła I ta ciotka, która wtedy się tak bała, poszła się schować do rodziców do łóżka A moja mama nie mogła tego " czegos " przegonić. Pogasły świeczki - same. No i moja mama też wtedy była przerażona. Po jakimś czasie wszystko ustało, a oni jak pozbierali te wszystkie " akcesoria", to zasnęli. Obudzili się rano, i firanka wisiała na swoim miejscu, a świeczki były jakby nie używane! Do tej pory jak opowiadają to mi i mojemu kuzynostwu, to mi ciarki po plecach przechodzą. A najlepsze jest to, że moi dziadkowie o tym nie wiedzą .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-03, 13:11   #372
icee_dissy
Raczkowanie

Albo jeszcze jedna dziwna sytuacja z moja mamą Siedziała z wujkiem przy ławie i pili No i moja mama miała to w takim jakimś dość pojemnym kuflu czy szklance, nie wiem jak to nazwać I jak rozmawiała z bratem, to często gestykulowała rękami. Ten kubek stał prawie, że na samym środku ławy, nie na brzegu, nie na granicy. I jak w którymś momencie tak machnęła ręką do przodu [ właśnie gestykulując ] to ten kubek się przewrócił i poturlał na brzeg, skąd zaczęła wylewać się zawartość Rozumiem, że mogła spowodować lekki wiatr tym machnięciem, ale żeby najpierw się przewrócił, potem poturlał, a potem na skraju ławy zatrzymał ? Dziwne, mama potem przez cały dzień o tym myślała . Trochę niewiarygodne, ale widziałam na własne oczy, i do dzisiaj się zastanawiam, czy to był zwykły podmuch wiatru .
Stary 2006-04-03, 13:30   #373
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tusio
co do pierwszej historii,to o ile się nie mylę,była to głośna sprawa,chodziło o jakieś morderstwo,itd. (w Krakowie,bodajże...)
druga historia też jest mi znana,słyszałam ją od babci.podobno prawda.
Ja mieszkam jakieś 30 km od Krakowa, więc być może są to faktycznie prawdziwe historie
Stary 2006-04-14, 13:20   #374
lir391
Zakorzenienie

No, dziewczyny, piszcie wiecej strasznych historii, bo watek jakos zginal w odmetach wizazu

'I'll be more enthusiastic about encouraging thinking outside the box when there's evidence of any thinking going on inside it.'
/Terry Pratchett/

lir391 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 13:23   #375
kiciulka1985
Zakorzenienie

Lepiej nie ...
Bede 3 dni sama w domu wiec nie piszcie
Stary 2006-04-14, 14:22   #376
anakonda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiciulka1985
Lepiej nie ...
Bede 3 dni sama w domu wiec nie piszcie
Wiesz, zawsze jest wizaż.
Takie małe pocieszenie...

anakonda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-14, 16:13   #377
eM!
Zadomowienie

Wink Dot.: Straszny Wątek ;)

Kurcze ja ostatnio niezle sie wystraszylam w nocy. Jakos zle mi sie spalo, i co jakis czas sie budzilam, ale od razu zasypialam. I gdy znowu sie obudzilam, przekrecilam sie na bok i juz bym zapewne zasnela gdyby nie.. kurcze nie wiem co to bylo, ale cos uslyszalam, wydawalo mi sie, ze ktos wypowiedzial moje imie. Myślałam, że to moja siostra, ale co by robiła w środku nocy, w progu mojego pokoju? Chore to wiem, moze mi sie wydawalo, bylam zaspana itd, ale jak tylko to uslyszalam to nagle oczy otworzylam szeroko, spojzalam na przedpokoj, ale nic nie zobaczylam. Zapalilam swiatlo, i tak staralam sie zasnac z zapalona lampka, ale troche to bylo trudne bo ciagle nasluchiwalam i skupilalam sie na najdrobniejszych szelestach

Na domiar zlego, przypomnial mi sie ten watek, wiec myslalam, ze juz w ogle nie zasne! Ale jakos sie udalo.. Nie ma to, jak mieć chore schizy..
Kiedyś się przez to wykończę
Stary 2006-04-14, 21:29   #378
Kancia
Zakorzenienie

Może to co napiszę nie jest az takie straszne ale ja sie nieźle wystrachałam a najgorsze jest to, ze nie dało sie jakoś tego zdarzenia wytłumaczyć logicznie
Któregoś dnia wróciłam z pracy weszłam do łazienki ( drzwi od łazienki sa prawie na przeciwko jednego z pokoi) usiadłam na kibelku i zauwazyłam, ze pod scianą coś lezy białego, coś czego rano na bank nie było wyszłam z łazienki i podeszłam bliżej przedmiotu...
okazało się, ze to lezała cześc od lampy (klosz) wiszącej na suficie...
I teraz najlepsze. Klosz jest mocowany do lampy za pomocą śrubek i nie ma mozliwości zeby był zamocowany bez nich, poza tym srubki sa 3, Klosz spadł z wysokości 2,5 m na panele i nie stłukł się a zrobiony jest z niezbyt grubego szkła
Nie umiem tego wytłumaczyc, dziwne to jest.

Innym razem razem z moim TZ bylismy w pokoju gdy usłyszelismy hałas w kuchni. Z suszarki na naczynia spadła pokrywka od garnka. Najsmieszniejsze jest to, ze nie miala prawa spac bo była miedzy szczebelkami a juz nawet gdyby spadła to na pewno nie na taka odległosc w jakiej lezała
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-04-19, 02:30   #379
Sylwia***
Wtajemniczenie

Musze to wreszcie tu opisac.

Pewnego razu obudzily mnie dziwne dzwieki. Jak nic dochodzily spod sciany mojego pokoju! Nie przypominaly za bardzo niczego, moze jakies zywe szybko stapajace i szeleszczace stworzenie. Balam sie zapalic swiatlo. Glos przechodzil wzdluz jednej sciany do drugiej i nikl, i od nowa dreptal.

Zapalilam w koncu swiatlo. Przeszukalam te sciany. Nic tam nie bylo! Mebli tam tez nie mam, widzialam cala sciane -nic! Z dusza na ramieniu poszlam w najciemniejszy kat mojego pokoju... i znowu nic.

Dzwieki byly super wyrazne, nie moglam sie przeslyszec, chociaz bardzo chcialam sobie sama wmowic, ze to moja wyobraznia.

Po paru minutach znowu ten dzwiek. Nerwy mialam juz zszarpane. Zaczelam myslec, ze zwariowalam, bo slysze glosy Jedna ze scian graniczy z duzym kominem, a po drugiej stronie byl pokoj mojego brata. Przekonalam sama siebie, ze to on sobie zartuje, choc o do niego niepodobne i nie mam pojecia, jak moglby takie dzwieki wytworzyc u mnie.

A teraz najlepsze... W pewnym momencie skoczylam najszybciej, jak umialam, do brata pokoju, aby go zlapac na goracym uczynku, ale moj brat byl w lozku. Przebudzil sie, zaczal cos mamrotac: Co..? Co jest, co...? , a wtedy popatrzyl na mnie, skoncentrowal wzrok i powiedzial zaskoczony: "O! Dwie osoby!".

Nigdy nie zapomne tego uczucia w tamtym momencie. Balam sie spojrzec za siebie, ale w koncu to zrobilam. Ale nikogo nie zauwazylam. Nie wiem, kogo on tam widzial. Myslalam, ze umre ze strachu! Na szczescie potem rodzice sie obudzili. Rano moj brat nic nie pamietal, ale mi sie to nie przysnilo. Ale te dzwieki to moge wyjasnic wiatrem huczacym czasem w kominie, choc to tak dziwnie przechodzilo, ze... nie wiem, co to w koncu bylo.
Sylwia*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-19, 15:08   #380
Basia_K
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martaa65
Czasami przytrafiaja mi sie bardzo dziwne rzeczy :| az sie potem bojeee...
Kiedys rozladowal mi sie telefon i wlaczylam go dopiero wieczorem, patrze na wyswietlacz godzina 23:23, za chwile sprawdzam stan konta...i mialam 23zlote i 23 grosze...az sama sie zdziwilam. przypadek??

Ostanio ciagle patrze na zegarki (chodzi mi o elektroniczne) o takich godzinach jak 11:11, 12:12 , 13:13 itd... i tak przynajmniej kilka razy dziennie. W ogole rzadko sprawdzam godzine a jak juz spojrze to wlasnie tak dziwnie cyfry sie ustawiaja

Zawsze jak spie to mam cichutko wlaczone radio (wylaczam je dopiero rano jak wstaje ) Kiedys o 5 rano budzi mnie glosna muzyka :| nikogo w pokoju nie bylo , wszyscy spali Kiedys kilka razy pod rząd o 3 w nocy budzilo mnie bicie dzwonow :|
ja wiem ze to sie smieszne wydaje ale ja po tym spac nie moglam

Zdarzylo mi sie tez 3 razy ze obudzilo mnie jaskrawe, czerwone swiatlo i po chwili zniknelo. Wtedy raz mi sie zdawalo ze widzialam sylwetke diabla...

Czesto tez mam takie jakby poł jawa, pol sen. Cos strasznego mi sie sni i dostaje paralizu, nie moge sie ruszyc (czuje go). Bo ja mam taki zwyczaj ze jak sie wystrasze to krzycze "mama!!" i w nogi do pokoju rodzicow :rotf: potem rodzinka ma ubaw po pachy ale mi wcale do smiechu nie jest . Musze czekac az zacznie switac, wtedy ide spac i wstaje okolo poludnia oszalec mozna... chociaz musze przyznac ze powoli mi przechodzi...
wsstyd...taka duza, a w glupoty wierzy
a oglądałaś "Egzorcyzmy Emily Rose"? 3 w nocy to nie przypadkowaq godzina...
Basia_K jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-19, 15:18   #381
kiciulka1985
Zakorzenienie

Dzis mam zamiar obejrzec "egozorcyzmy.." dobrze ze spie u Tzta- nie bede Wam jeczec ze sie boje, ale nic straconego, mi strach zbyt szybko nie przechodzi
Stary 2006-05-19, 19:25   #382
Darin
Rozeznanie

Ja kiedyś spałam u cioci , byłam sama w pokoju i jak się przebudziłam to wydawało mi się że łóżko się trzęsie. Przestaraszyłam się bardzo, ale wytłumaczyłam sobie ze mi sie to przysniło.

Po kilku miesiącach , byłam z bratem znowu u cioci tylko ze wtedy on spał na tym łóżku ( ja się bałam ). W tym pokoju jest też komputer i jakoś zasiedziałam sie do 3 w nocy (brat juz dawno spał) i w pewnym momencie się budzi i mówi do mnie że mam przestać trzęść łóżkiem

Nie mam pojecia co to mogło byc
Darin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-19, 20:01   #383
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basia_K
No własnie o co chodzi z tą 3 w nocy? bo kumpel tesz mi to mówił. Dzisiaj miałam to oglądnąć ale przypomniało mi sie to własnie i właczyłam co innego

łee ale sie zestrachałam tym wątkiem pewnie spać nie bede mogła. tak samo jak po horrorach, nib nic wiem ze to nie prawda,a le spać nie moge, tak jak ogladałam teksańska masakre to w nocy co chwile myślałam ze wyskoczy gosciu z piłą, wiec nasłuchwiałam kazego najmniejszego szelestu...Eh ta wyobraźnia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-19, 20:03   #384
freedka
Zakorzenienie

No nie i jeszcze 13 strona....
Stary 2006-05-19, 20:10   #385
olaaa99
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Basia_K
jak to obejrzalam to przed snem sie nie balam, plakalam z zalu, jakiegos wzruszenia, nie wiem co to bylo za uczucie ale nastepnej nocy jak sie obudzilam przed 2 to modlilam sie zeby zasnac do 3 bo chyba bym umarla ze strachu a nastepnej nocy obudzilam sie, cisza, ciemnosc, spojrzalam na telefon . .. 3:00 !!!! rowniutko myslalam ze sie posikam !

a raz poszlam spac tak ok21, obudzilam sie po23 i nasluchuje, slysze fortepian... swiatlo w pokoju rodzicow jeszcze sie palilo bo mama cos robila wiec panowala dziwna atmosfera. nad pokojem jest sala pzredszkola w ktorej stoi pianino. przekonana bylam ze jest tam duch ktory gra na nim !! szybko zerwalam sie na nogi i pognalam do opkoju rodzicow, patrze a tam konkurs fortepianowy leci... uuufff

a historii to duzo slyszalam o wywolywaniu duchow lub podswiadomosci. moj kolega z kumplami wywolali ducha Einsteina (glupki, mysleli ze zdradzi im wyjasnienia do jakichs tam wzorow matematycznych) i moj kolega zaczal mowic jakims obcym glosem, oni zadawali mu pytania ale on ciagle mowil nieswoim glosem : "niech on odejdzie" (czy cos takiego) nie umieli go odwolac, dzwonili do kolezanki ktora sie na tym zna i jakos sobie poradzili. gdy moj kolega przebudzil sie z transu, nic nie oamietal...

lubie takie hostoryjki...

olaaa99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-19, 20:15   #386
Darin
Rozeznanie

Wink Dot.: Straszny Wątek ;)

Cytat:
Napisane przez freedka
No własnie o co chodzi z tą 3 w nocy? bo kumpel tesz mi to mówił. Dzisiaj miałam to oglądnąć ale przypomniało mi sie to własnie i właczyłam co innego

łee ale sie zestrachałam tym wątkiem pewnie spać nie bede mogła. tak samo jak po horrorach, nib nic wiem ze to nie prawda,a le spać nie moge, tak jak ogladałam teksańska masakre to w nocy co chwile myślałam ze wyskoczy gosciu z piłą, wiec nasłuchwiałam kazego najmniejszego szelestu...Eh ta wyobraźnia

No co ty, Bałaś się "Teksańskiej Masakry..." ?
Darin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-19, 20:15   #387
jessy
Zakorzenienie

Kiedyś pewna M., która zna się na tych sprawach, powiedziała mi, ze nies istniej cos takiego jak duch, którego chcemy wywołać. Zawsze w takich przypadkach pojawia się zły "duch", który ma już swój cel, zeby tak robić, oj ma. Te osoby, które chcemy wywołać, tak naparwdę nie mają celu, ani dostatecznej "mocy", żeby tu sie zjawić. Ile w tym prawdy nie wiem, ale ja jej wierzę, kobieta niejedno widziała i nie mówiła mi tego na obozie o północy, zeby nastraszyć, albo głupio żartować. W razie czego mogę jeszcze coś napisać
Stary 2006-05-19, 20:27   #388
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Łiiii tam, Egzorcyzmy w ogóle nie straszne Główna bohaterka tylko pobiegała troche, pokrzyczała i koniec filmu
a ja mam nową historyjkę Bardziej śmieszną
Jeśli oglądałyście kiedyś "Piątek 13" (film o niezwykle orginalnej fabula ) gdzie mordercą jest niejaki Jason, to będziecie wiedziały o co chodzi Zawsze jak Jason zbliża się do ofiary to powietrze przepełnia złowroki dźwięk, brzmący mniej więcej tak: asiasiasiasiasia.....asia siasiasisa....(hehe, nie potrafię tego wytłymaczyć, nawet nabjardziej zawiłymi onomatopejami ) W każdym razie, ostatnio leżę sobie w łóżku, już prawie zasypiam i tu nagle słyszę takie cichuteńkie asiasiasiasa.... Przez chwilę miałam lekką pikawkę serducha, ale potem zaczęłam się śmiać, bo wiedziałam ,że to tylko wytwór mojej schizofrenicznej wyobraźni
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-19, 21:00   #389
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jessy
Kiedyś pewna M., która zna się na tych sprawach, powiedziała mi, ze nies istniej cos takiego jak duch, którego chcemy wywołać. Zawsze w takich przypadkach pojawia się zły "duch", który ma już swój cel, zeby tak robić, oj ma. Te osoby, które chcemy wywołać, tak naparwdę nie mają celu, ani dostatecznej "mocy", żeby tu sie zjawić. Ile w tym prawdy nie wiem, ale ja jej wierzę, kobieta niejedno widziała i nie mówiła mi tego na obozie o północy, zeby nastraszyć, albo głupio żartować. W razie czego mogę jeszcze coś napisać
Też tak słyszałam kiedyś od siostry na religi . Brała kiedyś udział w egzorcyźmie i nam troche opowiadała.
Jak się wywołuje ducha, to nigdy nie przyjdzie ten co się chce tylko jakiś inny "zły". I czasami może się tak zdarzyć, że nie da spokoju i mozna mieć problemy. Dlatego nigdy bym się nie odważyła wziąć udział w wywoływaniu duchów.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-05-19, 21:09   #390
jessy
Zakorzenienie

Exactly

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości