Straszny Wątek ;) - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-27, 11:33   #4051
Katerina_00
Zakorzenienie

GG do Katerina_00
Dot.: Straszny Wątek ;)

Cytat:
Napisane przez Denise Pokaż wiadomość
Ciekawe czy jej tak samo często łeb odpadał a swoją drogą to nie wiem jak Wy , ale ja jako dziecko zawsze oglądając ten odcinek "Alternatyw" z tym robotem miałam schizy i bałam się
ja tez,manekiny sa jakies takies ...straszne
Katerina_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:32   #4052
Denise
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Katerina_00 Pokaż wiadomość
ja tez,manekiny sa jakies takies ...straszne
Dokładnie , chyba każdy z nas tak reagował , a wracając do wspomnień z dzieciństwa , które budziły strach , pamiętacie ekranizację "Akademii Pana Kleksa"? Jest tam taka scena z wilkami "ludzie - wilki" czy coś takiego i w tle przerażająca muzyka , niesamowita trauma z dzieciństwa. Kiedyś to nawet czołówka programu edukacyjnego ("Przybysze z Matplanety") powodowała strach , a teraz nie ma się czego bać no co za czasy
Denise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 15:34   #4053
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Dokładnie , chyba każdy z nas tak reagował , a wracając do wspomnień z dzieciństwa , które budziły strach , pamiętacie ekranizację "Akademii Pana Kleksa"? Jest tam taka scena z wilkami "ludzie - wilki" czy coś takiego i w tle przerażająca muzyka , niesamowita trauma z dzieciństwa. Kiedyś to nawet czołówka programu edukacyjnego ("Przybysze z Matplanety") powodowała strach , a teraz nie ma się czego bać no co za czasy
no pewnie!
i nie zapominajmy o chlopcu robocie w Akademii Pana Kleksa, zdziebko byl straszny

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 16:24   #4054
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
O matko, pamiętam to Jeszcze ta muzyka jakby ktoś piłą metalową ciął blachę i te świecące oczy, niezłe schizy po tym miałam.

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 17:54   #4055
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
my z bracholem mieliśmy kasetę z muzą z Akademii P.K i wariowaliśmy do tej muzyki

Jeśli jesteśmy przy panu Kleksie zawsze bałam się, jak Kleks strzelał makaronem w wojsko Wielkiego Elektornika

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:07   #4056
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24
Konto usunięte

Ja miałam mega schizy po jednym filmie: "Przyjaciel wesołego diabła". O matko, jak ja się tego bałam
c640cdfa886255292692728c9c3f51a456c1754b_657ce90228a24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 18:19   #4057
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Ja największe po wilkach z Pana Kleksa

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 18:49   #4058
Keithlyn
Zadomowienie

Ja to miałam schizy jak w Muminkach pojawiały się Hatifnaty
i Te dziwne odgłosy jakie wydawały omg !
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 19:59   #4059
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Ja to miałam schizy jak w Muminkach pojawiały się Hatifnaty
i Te dziwne odgłosy jakie wydawały omg !
Hatifnaty to nic, Buki za to się bałam jak cholera Jak tylko się pojawiała na ekranie to ja uciekałam na drugi koniec domu

Webook
Filmweb
Last.fm
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:04   #4060
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Hatifnaty to nic, Buki za to się bałam jak cholera Jak tylko się pojawiała na ekranie to ja uciekałam na drugi koniec domu
A ja własnie nie bałam sie buki tylko tych Hatifnatów

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 20:16   #4061
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;34972128]Ja miałam mega schizy po jednym filmie: "Przyjaciel wesołego diabła". O matko, jak ja się tego bałam [/QUOTE]

Ja tak samo...

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-06-27, 20:26   #4062
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

Cytat:
Napisane przez Diablica z Tasmanii Pokaż wiadomość
my z bracholem mieliśmy kasetę z muzą z Akademii P.K i wariowaliśmy do tej muzyki

Jeśli jesteśmy przy panu Kleksie zawsze bałam się, jak Kleks strzelał makaronem w wojsko Wielkiego Elektornika

ja z kolei uznawałam to jako super tajną broń, która załatwi każdy zły charakter i sama taką chciałam mieć.
Podrzucasz mały makaron i spada wielgachny

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-27, 21:25   #4063
_Matilde_
Biała Dama

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
A ja własnie nie bałam sie buki tylko tych Hatifnatów
Ja je trochę zrozumiałam po przeczytaniu książki o Muminkach, w ogóle te książki dość filozoficzne są A psychiki Buki nie zgłębiłam, choć podobnież nie tyle była zła co samotna i to ten jej smutek tak mroził...
Ogólnie się bałam różnych potworów z kreskówek, pamiętam taką bajkę o misiach i tam był taki wysoki chudy lord, o skośnych oczach, trochę jak kosmita wyglądał, a już wypisz wymaluj jak później przeze mnie poznany Voldemort I do tej pory nie bardzo rozumiem po co w bajkach dla dzieci takie przerażające postacie

Webook
Filmweb
Last.fm

Edytowane przez _Matilde_
Czas edycji: 2012-06-27 o 21:26
_Matilde_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 12:52   #4064
lanavera
Zadomowienie

Haha, ja się bałam Buki po prostu potwornie! Pamiętam kiedyś, jak była scena z Buką, właśnie nadchodziła - to był specyficzny kadr, jak ona tak sunie na wprost - to uciekałam z pokoju i chowałam się najdalszym kącie mieszkania, w moim przypadku w kuchni lub łazience, bo bałam się, że wyjdzie z ekranu i prosiłam mamę, żeby mi powiedziała, jak już Buka sobie pójdzie
Ale teraz mi jej żal, biedna... Chciała miłości, towarzystwa, a wszyscy się od niej odwracali. I jak chciała się ogrzać to siadała na ognisku i je gasiła strasznie smutne mi się to teraz wydaje
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 13:34   #4065
Naya_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Haha, ja się bałam Buki po prostu potwornie! Pamiętam kiedyś, jak była scena z Buką, właśnie nadchodziła - to był specyficzny kadr, jak ona tak sunie na wprost - to uciekałam z pokoju i chowałam się najdalszym kącie mieszkania, w moim przypadku w kuchni lub łazience, bo bałam się, że wyjdzie z ekranu i prosiłam mamę, żeby mi powiedziała, jak już Buka sobie pójdzie
Ale teraz mi jej żal, biedna... Chciała miłości, towarzystwa, a wszyscy się od niej odwracali. I jak chciała się ogrzać to siadała na ognisku i je gasiła strasznie smutne mi się to teraz wydaje
Nie wiem dlaczego, ale jak to przeczytałam zaczęłam się śmiać. Wiem, okropna jestem
Jednak też szczerze jej współczuję, chociaż ja się nigdy jej nie bałam, ma taki niegroźny wyraz twarzy

Edytowane przez Naya_
Czas edycji: 2012-06-28 o 13:37
Naya_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 13:37   #4066
Tilluviel
Raczkowanie

Jak jesteśmy przy filmach z dzieciństwa, a szczególnie przy "Panu Kleksie", nie wiem dlaczego, ale jakiś iracjonalny strach wzbudzał we mnie ten chłopiec-lalka, który miał taki okrągły korek, chyba w klatce piersiowej.
Nie będę już mówić o "Laleczce Czaki" bo to nie dział o horrorach
Tilluviel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 18:58   #4067
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:

Tak samo to odbierałam, wiecznie smutna
A te Hatifnaty to zawsze mi owsiki przypominaly

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 00:25   #4068
Tysiakowa
Raczkowanie

No ładnie dziewczyny! Przeczytałam wszystkie posty od początku i teraz będę bała się zasnąć! Przed chwilką usłyszałam jakieś dziwne dźwięki z przedpokoju, a jestem aktualnie sama w domu..
Ale nie ma to tamto! Takie "historie z dreszczykiem" zawsze będą moimi ulubionymi!
Tysiakowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 14:21   #4069
lilka_vanilka
Zakorzenienie

Cytat:
hahha a mnie te wyrastające z ziemniaków łodyżki

i nie mogę sobie przypomnieć czego ja się bałam..ale padłam jak koleżanka oznajmiła poważnym tonem, że w dzieciństwie panicznie bała się King Konga
lilka_vanilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 16:40   #4070
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo to odbierałam, wiecznie smutna
Mój kolega jeszcze w gimnazjum stwierdził ze one przypominają mu kondomy

A my z siostrą bałyśmy sie bajki Przygody Jeżozwierza.... Tam czasami były straszne obrazki

Stary 2012-06-29, 16:57   #4071
Niambie
Zadomowienie

Ja tez sie balam pewnej rzeczy\sceny w "Akademii pana Kleksa". A mianowicie jak na Kleksografii rzucal kleksami i mowil "bardzo trudno mi jest orzec czy to ptak czy nosorozec". Naprawde! Zakrywalam oczy, plakalam i uciekalam. Hmm nie wiem co mnie tak przerazalo, mala bylam :-D

A co do strasznych historii w moim zyciu to widywalam w nocy zmarlego przed moim narodzeniem dziadka. Nie czulam zadnego zimna, dreszczy, wiatrow. Tylko sobie stal kilka nocy z rzedu. Babcia kazala mi sie pomodlic za niego i jak to zrobilam zniknal. Mozliwe, ze to byla moja dziecieca wyobraznia albo bardzo realistyczne sny, bo stal w drzwiach mojego pokoju. No, ale to moje wyznanie, wiecej grzechow nie pamietam ;-)

Malo straszne, wiem ;-)
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 17:07   #4072
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Mój kolega jeszcze w gimnazjum stwierdził ze one przypominają mu kondomy

A my z siostrą bałyśmy sie bajki Przygody Jeżozwierza.... Tam czasami były straszne obrazki
Wstyd sie przyznać ale mi też
Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-29, 18:26   #4073
Ervisha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość
Wstyd sie przyznać ale mi też
W sumie mi tak samo

Stary 2012-06-30, 18:08   #4074
Trymiga
Raczkowanie

Od kiedy pierwszy raz usłyszałam o obozach zagłady temat ten bardzo mnie poruszał (porusza zresztą do dziś), tak więc podczas pierwszej mojej wycieczki do KL Auschwitz w gimnazjum byłam bardzo przejęta, przygnębiona. Miałam wrażenie, że tylko ja z całej młodzieży tak bardzo to przeżywam i nie traktowałam tego jako typowej wycieczki. Był to okres zimowy, więc tym bardziej ponura aura tam panowała. Podczas zwiedzania podziemia bloku 11, gdzie znajdowały się cele, do których prowadziły mocne drzwi w których był prymitywny 'judasz', każdy mógł przez ten właśnie judasz zajrzeć do środka celi. Zajrzałam i ja - w pierwsze drzwi, drugie - ale nic nie było widać, nie dość, ze było w środku ciemno, przez szkiełko widać było niewyraźnie. Coś w środku kazało mi spojrzeć i w trzecie oczko. Żałuję tego do dzisiaj. Trwało to góra sekundę. W środku było jaśniej, niż w reszcie cel, tak, jakby przez małe okienko padało tam to szare, przygnębiające z zewnątrz światło, a na jego tle jakby w niedalekiej odległości od judasza - łysą głowę, drobną jak u wychudzonego człowieka, dokładnie jak u więźnia. Nie miałam odwagi spojrzeć tam drugi raz, do końca wycieczki nie byłam w stanie wydobyć z siebie głosu. Nikomu, prócz TŻ-towi nigdy o tym nie mówiłam.
http://pl.auschwitz.org/m/index.php?...2392&Itemid=17

Edytowane przez Trymiga
Czas edycji: 2012-06-30 o 18:10
Trymiga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 23:20   #4075
201703160948
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Trymiga Pokaż wiadomość
Od kiedy pierwszy raz usłyszałam o obozach zagłady temat ten bardzo mnie poruszał (porusza zresztą do dziś), tak więc podczas pierwszej mojej wycieczki do KL Auschwitz w gimnazjum byłam bardzo przejęta, przygnębiona. Miałam wrażenie, że tylko ja z całej młodzieży tak bardzo to przeżywam i nie traktowałam tego jako typowej wycieczki. Był to okres zimowy, więc tym bardziej ponura aura tam panowała. Podczas zwiedzania podziemia bloku 11, gdzie znajdowały się cele, do których prowadziły mocne drzwi w których był prymitywny 'judasz', każdy mógł przez ten właśnie judasz zajrzeć do środka celi. Zajrzałam i ja - w pierwsze drzwi, drugie - ale nic nie było widać, nie dość, ze było w środku ciemno, przez szkiełko widać było niewyraźnie. Coś w środku kazało mi spojrzeć i w trzecie oczko. Żałuję tego do dzisiaj. Trwało to góra sekundę. W środku było jaśniej, niż w reszcie cel, tak, jakby przez małe okienko padało tam to szare, przygnębiające z zewnątrz światło, a na jego tle jakby w niedalekiej odległości od judasza - łysą głowę, drobną jak u wychudzonego człowieka, dokładnie jak u więźnia. Nie miałam odwagi spojrzeć tam drugi raz, do końca wycieczki nie byłam w stanie wydobyć z siebie głosu. Nikomu, prócz TŻ-towi nigdy o tym nie mówiłam.
http://pl.auschwitz.org/m/index.php?...2392&Itemid=17
Aż mi ciarki przeszły...
201703160948 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 08:57   #4076
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Dzisiaj ok 1 w nocy była straszna burza. Grzmoci, wali, błyska, firany fruwają, alarmy w samochodach się włączają... ja oczywiście spać nie mogę, rzucam się na łóżku i jakoś wzrok skierowałam do drzwi - były otwarte. I widzę jakąś zjawę serce mi stanęło. dopiero po chwili sobie uświadomiłam, że to mleczna szyba od szafy w przedpokoju

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:37   #4077
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez boinnenazwybylyzajete Pokaż wiadomość
Dzisiaj ok 1 w nocy była straszna burza. Grzmoci, wali, błyska, firany fruwają, alarmy w samochodach się włączają... ja oczywiście spać nie mogę, rzucam się na łóżku i jakoś wzrok skierowałam do drzwi - były otwarte. I widzę jakąś zjawę serce mi stanęło. dopiero po chwili sobie uświadomiłam, że to mleczna szyba od szafy w przedpokoju
no ja tak miałam nieraz z krzesłem u mnie w pokoju. a jak na nim wisiała jakaś jasna bluzka, to już w ogóle...
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:28   #4078
boinnenazwybylyzajete
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tak miałam nieraz z krzesłem u mnie w pokoju. a jak na nim wisiała jakaś jasna bluzka, to już w ogóle...
ja raz się budze w nocy (nie pamiętam dlaczego, ale spałam z mamą) i patrze jakiś dziwny zagięty przedmiot, kurde, byłam tak posikana, że myślałam, że to jakieś ufo, duch cokolwiek. Budzę mame, a to się okazuje, że to lampa. nie wiem co miałam w głowie

o, raz jeszcze oglądałam paranormal activity (samych filmów się nie boje tylko potem dzikie schizy mam), a tej samej nocy (było zupełnie czarno, nic nie widać, ale mam też ciemny przedpokój) nie mogłam zasnąć i tak patrzę w ten przedpokój patrze, a tu nagle powoli pojawia się niebieska poświata, tak stopniowo i stopniowo po chwili znika. i tak co pięć minut. tak się bałam, że nie mogłam się ruszyć no, ale jak niektórzy wiedzą w starych nokiach przy nieodebranych sms tel przypominał się lampką właśnie, a komóreczka mojej mamy leżała na szafce

Mother
Tell your children not to walk my way
Tell your children not to hear my words
boinnenazwybylyzajete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 21:33   #4079
Stace
Zakorzenienie

Przedwczoraj około pierwszej w nocy słyszałam jakiś dziwny, przytłumiony dźwięk, tak jakby w oddali gdzieś krążył jakiś samolot (mieszkam niedaleko lotniska). Trwało to jakieś 15 minut, jak zaczęłam się już bać, to ucichło. Czy któraś wizażanka z Gdańska też to słyszała ?

Cytat:
Wszystko sprowadzasz do "bo ja": "bo ja zawsze czytam", "bo ja umiem ocenic ryzyko". A poza toba jest multum spoleczenstwa, wiec lepiej zalozyc jego glupote, niz przecenic geniusz
No tengas miedo a volar
Stace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 16:19   #4080
aezn913
Raczkowanie

Mimo, że nie uważam siebie za osobę wierzącą, wierze w życie pozagrobowe, reinkarnację... chce wierzyć, że po śmierci jeszcze nas coś czeka i na 90% jestem tego pewna

Z dzieciństwa pamiętam parę historii.

Kiedy miałam jakieś 10lat, moja babcia trafiła do szpitala, chyba z jakimiś kobiecymi problemami i miała zostać na badaniach. W tym samym szpitalu, na innym oddziale, leżał mój wujek chory na raka. Za życia nigdy się nie lubili i nie utrzymywali kontaktu. Jednak w jakiś sposób pogodzili się w szpitalu. Zbliżał się tłusty czwartek, a moja babcia z zawodu kucharka robiła zawsze pączki jak nikt inny Umówili się, że ten tłusty czwartek spędzą razem w szpitalu, kupią pączki i będą mieli okazję porozmawiać. Nie pamiętam w jakim odstępstwie czasu się to działo, ale wszystko było kwestią tygodni. Pierwszy zmarł wujek. Babcia opowiadała, że tej nocy kiedy zmarł widziała go za oknem i jak uśmiechnięty powiedział do niej, że jeszcze się spotkają na pączkach... Oczywiście, nikt w rodzinie to do końca nie wierzył. 2-3 dni przed tłustym czwartkiem, pamiętam swój sen jak dziś, że byłam w domu u drugiej babci i ktoś zapukał, i przyszła do nas babcia (ta ze szpitala), m.in powiedziała, że ona tylko na chwilę i śpieszy się do wujka, bo jest z nim umówiona na pączki. Opowiedziałam to rodzicom, bo jednak sen był związany z wujkiem, który już nie żył, ale nie do końca potrafiłam to przecież zinterpretować i zrozumieć. Rodzice, uznali to tylko za nic nie znający sen, a babcia za 2 dni miała wyjść ze szpitala. Na drugi dzień okazało się, że babcia nagle zmarła, miała wylew o 5 rano i nikt się nie spodziewał, że umrze. Tłusty czwartek, spędzili, więc razem tak jak się umówili.

Dziadkowie, mieszkali pod nami w domku jednorodzinnym, i mama mówiła, że po śmierci babci przed dobry miesiąc? 2? nie mogła spać, słyszała jak ktoś chodzi na dole po kuchni, przesuwa krzesło, odgłos drzwi, zamykania itp (babcia zawsze siedziała w kuchni przy stole do późna i czytała gazety) a tam nikogo nie było, inaczej paliło by się światło. Myślała, że wykorkuje. Kiedy postawili pomnik wszystko ucichło.

Miała też kiedyś sen, właśnie jakoś po jej śmierci, że babcia przyszła, i stała w drzwiach do pokoju(tam gdzie spała) i powiedziała, Bóg istnieje! Uwierz, módl się, naprawdę on istnieje. Tylko musisz uwierzyć I na ścianie nagle pojawiło się światło, tak ostre, silne, że oślepiało. Mama się obudziła cała mokra, uderzyła nogą w ścianę (złamała palce u stopy) i w sekundzie znalazła się pod ścianą na przeciw łóżka. Sen był tak realistyczny, jakby działo się to naprawdę, w tym samym pokoju itp.

Kuzynka, opowiadała również, że jakiś czas/ może to parę dni przed śmiercią wujka (jej ojczym) coś stukało w szafie - a były tam tylko ubrania. Szafa, była odsunięta parę cm od ściany i nikt nie mógł jej dosunąć. Tak jakby coś blokowało. W końcu dali sobie spokój. Po śmierci wujka uspokoił się ten stukot. A kuzynka sama dosunęła szafę, gdzie wcześniej dorośli mężczyźni nie mieli siły.

Ona miała również taki okres, ze znajomymi, kiedy jako nastolatka wywoływała duchy. Często bywało tak, że nic się nie działo, więc tego nie odwoływali, bo uważali, że to ściema... a po paru dniach, odkręcała się sama woda w łazience, zapalał się gaz w kuchence. Koty prychały nie wiadomo dlaczego jakby coś widziały.

Słyszałam również taką historię, kiedy przyjechała do nas kiedyś dalsza rodzina, że kiedy jakaś ciotka/babka była już b. chora, leżąca często słyszeli jakiś kroki po schodach, że ktoś idzie, ale nikt nie pukał i nikogo tam nie było. Wówczas zawsze ta babka krzyczała, żeby nikogo nie wpuszczać, bo po nią przychodzą i dostawała ataku histerii.

Ogólnie pamiętam, jak byłam dzieckiem, miałam może 7lat , często nad ranem wydawało mi się, że widzę węże i różne dziwne płazy w pokoju, np. na karniszu, albo przy suficie. Trudno to wytłumaczyć, bo to nie było takie b. realne, ale widziałam to. Moja inna kuzynka, która jest w tym samym wieku co ja, pamiętam, jak mówiła, że ona ma tak samo

Pamiętam też, jako dziecko, że mama zabrała mnie do siebie spać, ja nie mogłam zasnąć, i widziałam w kącie postać, ubraną jak zakonnik, w kapturze, nie widziałam twarzy tylko cień. Bałam się, ale zamykałam oczy i wmawiałam sobie, że to moja wyobraźnia. Nikomu o tym nigdy nie mówiłam

Czasami mój pies będąc w salonie, gapi się na drzwi balkonowe i warczy, ale tam nikogo nie ma. Jak staramy się odwrócić uwagę psa, żeby się uspokoił to nie da rady, ale za chwilę przestaje, i zachowuje się normalnie.

Zawsze, jak mojej mamie przyśni się ząb to ktoś, kogo znamy umiera.

Mojej ciotce, jak przyśni się teściowa, zawsze ma jakiś kłopot.

Edytowane przez aezn913
Czas edycji: 2012-07-07 o 16:33
aezn913 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości