![]() |
#421 |
Raczkowanie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
mnie jeszcze do niedawna paralizowalo obudzenie sie o 3.00 :/ wplyw egzorcyzmow emilii rose...brrrr....no i jak zostaje w domu sama na noc to zawsze przy wlaczonym swietle. raz gdy po przeprowadzce zostalam sama to uslyszalam szuranie czegos na dole [pokoj mam na gorze] wzielam bagnet ktory lezal u mnie w pokoju i zaczelam sie czaic na schodach...okazalo sie ze to moj pies sobie zrobil nocna podroz do pokoju na dole
![]() innym razem leze sobie w lozku a pies zaczyna patrzec sie w okno i szczekac i w tej samej chwili spada plecak z krzesla....brrr..... no i oczywiscie nieobce mi stukotanie ze dworu itp ![]() a jak snia sie zmarli to po obudzeniu zmawiam w ich intencji modlitwe [sposob mojej babci] i juz sie pozniej na dlugi czas "nie odzywaja". moja babcia mowi ze w ten sposob prosza o modlitwe... a co do mojej babci jeszcze to ona zawsze prosi swojego zmarlego meza by ja np obudzil jesli musi wczesnie rano wstac...i zawsze sie budzi w okolicach tej godziny o ktorej wstac zamierzala.... |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Zadomowienie
|
uwierzycie ze klatwy widzialam tylko fragmencik, a ring ani jednego ?
![]() ![]()
#423 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Właśnie ściągam shuttera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#426 | |
Killing me softly
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#427 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O sobie nie bede pisala bo ja tchorz jestem, ale moj TZ (ktory sie horrorow nie boi ani troszeczke)w kilku momentach az podskoczyl i przyzal ze film byl straszny ![]()
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
no ja tez przez kilka dni po obejrzeniu filmu egzorcyzmy emili rose budziłam sie jakos po 3;/ i łapałam schizy. wogole bardzo boje sie histori o opętaniach i o działaniu samego szatana. wczoraj trafiłam na ten watek i zaczełam go czytac i pozniej oczywiście nie mogłam zasnąc a jak juz zasnełam to budze sie patrze na zegarek a tu 3.02 i usłyszałam jakis głośny hałas na balkonie ale to suszarka uderzała o balkon bo zerwał sie straszny wiatr( na szczęście)
|
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#432 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#433 |
Wtajemniczenie
|
ufff.... przebrnęłam przez cały wątek boski jest.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#436 |
Zadomowienie
|
Powiem Wam jedno: Jestescie okropne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Coś Wam opowiem, to takie różne opowieści kolonijno-obozowe, takie typowe wkręty ![]() ![]() ![]() Kiedyś w jednej książce ("Odweidziny z zaświatów") przeczytalam, że patrząc w lustro można "coś" zobaczyć, trzeba tylko oslonić ściany czarnym materialem i tak siedziec. Moj kolega to sprawdzal, ale nic nie zobaczył... A ja i tak mam schize lustrową. ![]() Na jednej stronie w necie (takiej o duchach) przeczytalam,że jeden chlopak nie wierzyl w duchy. Wpadl na pewien pomysł, kiedy byl w łazience i się mył. Byl to chyba gdzies 20.sierpnia. Powiedzial na głos takie slowa: "Nie wierze w żadne duchy. Jeśli naprawde istnieją, to niech przyjda do mnie 1 września, i wtedy nie pojde do szkoły". No i ten chlopak to powiedzial i nic sie nie stalo, zapomnial o tym. Rano, 1.wrzesnia wszedl do łazienki i zaczął sie myć i nagle coś zaczeło go dusić!!! Chcial krzyczeć, ale nie mogl. W koncu, przerażony, wybiegł z lazienki i powiedzial o tym rodzicom. Rodzice sie przerazili również i wezwali księdza, ktory odprawil egzorcyzmy i na szczescie dalo sie to odkręcić. Na tej stronce chlopak ten napisał, żeby w żadnym razie nie bawić się słowami, bo można je wypwiedzieć w złą godzine. Lepiej w ogole nie myśleć o takich rzeczach, a już na pewno lepiej sie w to nie bawić a już na pewno nie wywolywać duchów. Nie uwierzylabym w to, gdyby nie znajomy ksiądz... Ksiądz ten zna ksiedza egzorcystę, ktory widzial mnostwo przypadków opętania, przyczepiania się różnych duchów itp. do ludzi. Ksiądz egzorcysta nawet nie chcial za wiele opowiadać, gdyż mowil, że lepiej tego tematu nie poruszać, bo jeśli ktoś , kto to uslyszal, zacznie to analizować, to "coś"sie może przyczepić do jego osoby. Opowiedzial o jednym przypadku wypędzania diabła, straszenia owego ksiedza przez diabła podczas modlitwy za owego opętanego. Mowil nawet o wypadku samochodowym, ktory mu sie przydarzył zaraz po modlitwie za duszę opętańca, a, gdy sie modlił, spadł obraz Jezusa Miłosiernego -a zawieszony był dobrze. Podobno "byty" tylko czyhają na słabych ludzi,jest ich pełno,radził, żeby nawet nie czytać o magii - bo jeśli ktos jest bardzo słaby, to nawet czytanie może sie źle skonczyć... Ja w to osobiście wierze, modlę się, chodzę często do Kościoła - robie tak, jak radził ksiądz egzorcysta. Tylko to może zapobiec przypętaniu się jakiegoś "czegoś". Aha - i nie odwiedzam strony internetowej, na ktorej czytalam o tym chłopaku. Bo gdy na nią wchodzilam, to spać po nocach nie mogłam . Ks. egzorcysta mowil, że właśnie takie schizy nas osłabiają, dlatego lepiej sie nie "wkręcać" ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#437 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#438 |
Zakorzenienie
|
Co do egzorcyzmów, to przywołam, zapewne już to wspomniane "Egzorcyzmy Emily Rose" - przypominam, że ten film bazował na prawdziwej historii...
#439 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hihihi, wiesz, że moja pierwsza myśl była dokladnie taka sama, jak Twoja ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Anakonda, też tak często mam. Ostatnio tata ściągał najnowszą fife i ściągnęły mu się jakieś niecenzurowane filmy
![]() Askawtn, to oglądaj! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#442 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#444 |
Przyczajenie
|
jetsescie straszne przez was nie zasne bo beda mi sie jakies jazdy zalanczac nie pozostaje mi nic jak wlaczyc swiatlo i telewizorek brr...i tak pewnie dlugo nie zasne
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Moderator
|
czekoladka -mozesz podac tego linka o tym chlopaku.Lubie takie opowiesci czytac
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Obudzialam sie o 3.00 - nic sie nie stalo... ee... oszukuja:P
#447 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#448 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PeeS. Z Waszych wypowiedzi zauważyłam, że po obejrzeniu egzorcyzmów Emilie budzicie się o 3.00 - to chyba nie jest spowodowane przez film... ![]() ![]()
![]() |
#449 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#450 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.