![]() |
#4711 |
Rozeznanie
|
Odp: Straszny Wątek ;)
Dzieki obejrze jutro
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#4712 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Wczoraj widzialam film "Mama" polecam
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zakorzenienie
|
#4714 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Wtajemniczenie
|
U mnie spory ślad w psychice zostawił Naznaczony, nie wiem czy przez to że oglądałam go u znajomego na rzutniku (czyli obraz na całą ścianę), czy przez to, że jest on o OOBE, czyli wiem że to nie taka bajka jak się zdarza w przypadku innych horrorów
|
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4717 |
Rozeznanie
|
A powiedzcie mi, dlaczego niektóre z was sądzą że TheRing działa na podświadomość? W jaki sposób,jak myśleicie dlaczego na wielu osobach on tak zadziałał, że siadł im na psychice? Bardzo mnie to zaciekawiło, jak przeczytałam wąrek..
#4718 |
Zakorzenienie
|
Co do Ringu. Postanowiłyśmy go kiedyś obejrzeć z koleżanką u mnie w domu, a potem koleżanka miała u mnie nocować. Podobno w nocy się podniosłam, wskazałam palcem drugi pokój i powiedziałam "Oni już tu są".
![]()
#4719 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Straszny Wątek ;)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez inga21 Czas edycji: 2013-08-29 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() http://youtu.be/V891L9HtuVU ![]() Edytowane przez 201612291251 Czas edycji: 2013-08-30 o 16:25 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4721 |
Bang Bang Bang
|
Hej dziewczyny
![]() Podczytuję wątek już od jakiegoś czasu i postanowiłam się dołączyć ![]() Jeżeli chodzi o horrory, to jestem ich maniaczką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=F_UxLEqd074 |
![]() ![]() |
![]() |
#4722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też lubię horrory, ostatnio mam ochotę oglądać tylko taki typ filmów. ![]() Może macie coś ciekawego, mniej popularnego do polecenia? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I też mam wrażenie, że już większość widziałam, nawet te kiepskie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Lady of Harley-Davidson
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=79827
tu jest wątek o horrorach, czytając od początku można dużo wyłapać nowych tytułów ![]()
#4725 |
Rozeznanie
|
Poczytałam forum o The Shutter Widmo - i też ludzie piszą, że siada ten film na psychice...Kurde, strasznie mnie to ciekawi-dlaczego? Jedyne co przychodzi mi do głowy to to, że jest to o duchach i o zemście zza grobu i jest całkiem prawdopodobne w realu, tak samo jak egzorcyzmy. Pamiętam, że jak oglądnęłam Egzorcystę tego starego z lat 70-tych to trzy dni nie spałam, pociłam się ze strachu i też mi siadło na psychice...Obrzydliwy film. Ale Ringi, Klątwy, Dark Water itp. też są mocne - dużą rolę też odgrywają te paskudy duchy - ich twarze powykrzywiane i oczy...bleeee. A może wrzucicie zdjęcie np. Samary?
![]()
#4726 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Dla mnie podobnie klimatycznym, chociaż nie tak przerażającym filmem, jest Silent Hill. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4727 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
[1=6610e975c85461a73511d7b 83bf3e01cd5d91d24_6487a38 504e0b;42594981]Dla mnie w ringu najgorsza była cisza. Nie było werbli, nie było budującej napięcie muzyki, nie było głośnego dźwięku przy strasznym widoku. Dla mnie najgorszy był szum telewizora i scena, gdzie widać twarz Noah - a jest w serii innych ujęć i widać to tylko przez chwilę. Dodatkowo, cały film (chyba od czasu obejrzenia przez Rachel kasety) jest w sinych, nienaturalnych kolorach. Ma po prostu klimat.
Dla mnie podobnie klimatycznym, chociaż nie tak przerażającym filmem, jest Silent Hill.[/QUOTE] Zgadzam się w 100% co do Ringu ![]() W Silent Hill bałam się tego klaustrofobicznego klimatu ![]() ---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- W grę bym raczej nie pograła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Bardzo straszna?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4730 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() jedyna gra na której się wystraszyłam to była Blair Witch Project ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Raczkowanie
|
1) kiedys jeden policjant opowiedzial mi pewna historie. mianowicie zaraz po szkolce podczas sluzby z jakas mloda policjantka dostal zgloszenie, ze po wsi lata nagi mezczyzna z siekiera i odgraza sie ze zamorduje rodzine. pojechali na miejsce zdarzenia, dodam ze bylo ok 16, zima a wiec juz ciemno, dom na koncu wsi pod lasem... po wejsci do domu zastali tego faceta z siekiera, jego matke stojaca na krzesle z petla na szyi, zone w zaawansowanej ciazy lezaca w kaluzy krwi i odkrecana butle z gazem w pakiecie. policjantka wyciagnela butle z gazem na dwor, pozniej zajela sie zona, a ten policjant przystapil do 'obezwladniania' mezczyzny. tylko nie jestem pewna czy to do konca mozna nazwac obezwladnianiem, bo facet po prostu stal niewzruszony a tamten go palowal. ilosc ciosow jaka na siebie przyjal byla niewyobrazalna i normalny czlowiek juz dawno zwijalby sie z bolu, a on nic... zupelnie jakby byl w jakims transie
![]()
#4732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Grobowce ślepej śmierci (cała seria jest niezła) - Linia Śmierci - Stary mroczny dom - Porywacz ciał wszystkie dość stare ale bardzo dobre. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4733 |
Zakorzenienie
|
ja byłam wczoraj na The Conjuring,podobal mi sie.
Ogolnie film fabuła nie zaskakuje ale dośc fanie zrobiony,nie ma nudy ani tez poczucia,że coś jest zmyślone |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj Paranormal Activity na TVNie jakby ktoś chcial
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, tak? Bela Lugosi ![]() ![]() Mnie Ring, Blair Witch Project, Silent Hill ani Paranormal Activity (żadna z części) jakoś bardziej nie poruszyły, aczkolwiek lubię filmy stylizowane na amatorkę w stylu BWP albo PA. Super klimat mają japońskie horrory, mimo że czasem trudno mi odróżnić bohaterów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4736 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Straszny Wątek ;)
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#4737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą takie stare filmy do dzisiaj mają coś w sobie lecz na takim Filmwebie są niedocenianie, a nawet krytykowane tak jak legendarny Nosferatu, parę latek i setka mu stuknie a ludziom nie podoba się że brak tam efektów, nie ma klimatu... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4738 |
Zakorzenienie
|
Odp: Straszny Wątek ;)
W dzień pogrzebu naszej babci albo dzień po siedziałam z siostrą w jej pokoju. Pokój jest na górze. Byłyśmy same w domu a niespodziewanie usłyszałyśmy jakieś hałasy na dole. Szuranie, stukanie, ktoś się tam krzątał. Zaczęłyśmy się szeptem naradzać co robić (to był dzień i jasno) i zdecydowałyśmy, że pójdziemy sprawdzić. Jak możecie się domyśleć na dole nie było nikogo. Obie jesteśmy pewne, że to babcia się krzątała po domu bo choć nie mieszkała z nami to bywała codziennie.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4739 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Co tu taka cisza, nikt nie ma żadnych historii?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:02.