Najdziwniejsze historie, które się nam zdarzyły - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-06-19, 15:33   #451
Lynn
Zakorzenienie

Dot.: Najdziwniejsze historie, które się nam zdarzyły

Cytat:
Napisane przez quadra616 Pokaż wiadomość
Ohhh.. dla mnie to było okrpne

Kiedyś dawniej troszkę miałam ok 10 lat i były organizowane wybory miss w moim mieście. Zglosilo sie trochu osob i co tydzien byly proby. To bylo na krańcu miasta, wiec zawsze podwoził mnie tato. Pewnego dnia, jeszcze przed probą byłam u babci na działce i biegałam, zrywałam kwiaty,truskawki itp rzeczy.
Po jakimś czasie przyjechał po mnie tato, odstawił na próbę i pojechał. Boże, niezapomnęwzroku koleżanek. Okazało się, że zapomniałąm zmienić buty i przy tych wszystkich "slicznotkach" wyszłam w starych, podartych, brudnych z ziemi, okrpnych adidasach BABCI!
To bylo tragiczne Ale dzisiaj mozna sie smiac
Przypomnialas mi historie, jak ja kiedys poszlam w papuciach do kosciola Mialam wtedy z 12 lat, ale znając moje rozkojarzenie, wcale bym sie nie zdziwila, gdybym zrobila to raz jeszcze
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-19, 21:44   #452
malenka146
Zadomowienie

GG do malenka146

Ja tak pół dnia czytam i czytam... Aż przypomniało mi się coś
Z moim TŻtem poszłam do bardzo eleganckiego salonu kosmetycznego. Wystrój w stylu egipskim, na ścianach faraoni, hieroglify.... Siedziałam z tż w poczekalni, było tam jeszcze kilka kobiet, w wieku około 30 lat, eleganckich, poważnych... Bardzo cichutko leciała muzyka. I ja tak sobie siedzę bardzo zamyślona, wpatrując się w te hieroglify.
No i mój chłopak pyta się półgłosem o czym tak myślę. Ja, nie wiem co we mnie wstąpiło, patrząc się na takiego ptaka, który miał coś namalowanego pod ogonem, wypaliłam głośno "ON SRA....". Po sekundzie się zorientowałam co palnęłam, panie patrzą na mnie oburzone, ja zdezorientowana, a TŻ już się dusił ze śmiechu... Jak mi było głupio...
Zimą szłam po schodach które znajdowały się na dworze. Były bardzo oblodzone. A że był to czas świąteczny, to u sąsiadów było sporo gości. Akurat ktoś u nich był na dworze, gdy ja schodziłam Zapatrzyłam się i sruuuuuu poleciałam jak długa po tych schodach. Wszystko byłoby w miarę normalne, gdyby nie to, że mój but wylądował aż za płotem sąsiadów... Jakiś chłopak mi go przyniósł
Dziwna sytuacja, z gimnazjum jeszcze... Siedzę na muzyce. A to było w takim oddzielnym budynku, a klasa znajdowała się tak trochę niżej pod poziomem morza. Budynek był bardzo blisko szkoły. Siedzę, nudy, tak sobie patrzę, a akurat w tym momencie pewien chłopak wymiotuje przez okno szkoły Niecodzienna sytuacja...

malenka146 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 12:36   #453
juliaaa199
Raczkowanie

Sytuacja z wczorajszego wieczoru:

Siedzę sobie w salonie i czeszę mojego kocura.
Dzwonek do drzwi-dzwoni i dzwoni jednak nikt nie kwapi się żeby otworzyć-podchodzę więc zrezygnowana (wogóle miałam wczoraj jakiś zamułkowaty dzień), patrzę przez judasza-nikogo nie ma.
Odchodzę.
Dzwonek dzwoni znowu(!)
Wściekła podlatuję do drzwi i wrzeszczę przez nie :
" Kto tam do cholery?!"
PIETRUSZKA
ja...?!?
Ok więc odpowiadam:
"Nie, dziękuję-pietruszkę już mamy"

Spełniłam swój domowy obowiązek (dobra córeczka) i odprawiłam sprzedawców-krążycieli więc zadowolona człapię na górę do swojego pokoju.
Na schodach spotykam odstawioną ponadprzeciętnie rodzicielkę-jak się okazało wybierającą się do kina z parą znajomych (spóźniają się trochę)
-....jestem już na szczycie w/w schodów i znów zaczyna dzwonić ten dzwonek (!)

Z miną seryjnego zabójcy zbiegam na dół krzykiem okraszonym niewybrednymi epitetami opowiadając mamie o natrętnych domowych sprzedawcach
Otwieram drzwi-za nimi znajomi mamy, która podbiega i wita się z nimi wylewnie i pyta dlaczego się spóźnili-czy cos się może stało bo Ci Państwo mieli trochę 'niewraźne miny' - na co Pani- "My już tu raz byliśmy..."

Chyba nie musze kończyć... Nazwisko tych Państwa PIETRUSZKA
juliaaa199 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 13:44   #454
Nezka07
Rozeznanie

Robiłam kilka dni temu pranie. Mam to 'szczęście', że moja pralka jest już dosyć wiekowa. I tak się prały te ubrania, prały... Po pewnym czasie podchodzę do pralki, otwieram ją... A tu woda wylatuje na podłogę. W tej pralce niestety trzeba inaczej te 'pokrętełka' ustawić, żeby pranie się opłukało i odwirowało. Przy okazji wycierania podłogi drzwi mi się przejechały po paznokciu

Kiedyś robiłam ciasto. Wszystko było dobrze, dopóki go nie wyjęłam z piekarnika- w ogóle nie wyrosło. Zdenerwowałam się i stweirdziłam, że następnym razem dam proszku do pieczenia. Mama mi potem pokazała, że proszek był w przepisie. W ostatniej linijce składników

W te wakcje 2 razy wpadłam w krzesło (siedzisko było rozkręcone). Za drugim razem przestawiłam sobie kręgosłup
Druga historia wakacyjna- kuzynka wyjęła drzwi, bo je malowała. Moim zadaniem było trzymanie ich. W tzw. międzyczasie odłożyłam jeden z pędzli na szafkę i niechcący ubrudziłam boazerię. A że był tak akurat kawałek mokrej ścierki, to zaczęłam boazerię wycierać (wiadomo, świeże lepiej się czyści) i w ten sposób zapomniałam o trzymaniu drzwi. Przypomniałam sobie, kiedy spadły mi na głowę
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 14:01   #455
Arethaf
Wtajemniczenie

Ja kiedyś wyszłam z wózkiem na zakupy ze sklepu i szłam dobry kawałek, zanim się zorientowałam. Porażka

Przewijam się przez palce czasu,
plączę się w zdradzieckie supły.
Czasami pękam, bo mnie przerywa
niecierpliwość życia.
Arethaf jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 14:48   #456
enjoy89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juliaaa199 Pokaż wiadomość
Sytuacja z wczorajszego wieczoru:

Siedzę sobie w salonie i czeszę mojego kocura.
Dzwonek do drzwi-dzwoni i dzwoni jednak nikt nie kwapi się żeby otworzyć-podchodzę więc zrezygnowana (wogóle miałam wczoraj jakiś zamułkowaty dzień), patrzę przez judasza-nikogo nie ma.
Odchodzę.
Dzwonek dzwoni znowu(!)
Wściekła podlatuję do drzwi i wrzeszczę przez nie :
" Kto tam do cholery?!"
PIETRUSZKA
ja...?!?
Ok więc odpowiadam:
"Nie, dziękuję-pietruszkę już mamy"

Spełniłam swój domowy obowiązek (dobra córeczka) i odprawiłam sprzedawców-krążycieli więc zadowolona człapię na górę do swojego pokoju.
Na schodach spotykam odstawioną ponadprzeciętnie rodzicielkę-jak się okazało wybierającą się do kina z parą znajomych (spóźniają się trochę)
-....jestem już na szczycie w/w schodów i znów zaczyna dzwonić ten dzwonek (!)

Z miną seryjnego zabójcy zbiegam na dół krzykiem okraszonym niewybrednymi epitetami opowiadając mamie o natrętnych domowych sprzedawcach
Otwieram drzwi-za nimi znajomi mamy, która podbiega i wita się z nimi wylewnie i pyta dlaczego się spóźnili-czy cos się może stało bo Ci Państwo mieli trochę 'niewraźne miny' - na co Pani- "My już tu raz byliśmy..."

Chyba nie musze kończyć... Nazwisko tych Państwa PIETRUSZKA
Stary 2008-09-01, 16:40   #457
aagnesska22
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość
Ja kiedyś wyszłam z wózkiem na zakupy ze sklepu i szłam dobry kawałek, zanim się zorientowałam. Porażka
ja tez tak mam czasami
aagnesska22 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-01, 17:17   #458
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arethaf Pokaż wiadomość

ja tez wychodze czasami i któregoś razu pani wybiegla za mna i krzyczy oburzona: to nasz koszyk, proszę ODDAĆ

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 21:37   #459
aine16
Raczkowanie

GG do aine16

Były proboszcz naszego kościoła znany był z przydługawych i dośc nudnych kazań. Do tego miał charakterystyczny sposób mówienia: przez kilka minut ciągnął swoje wywody głosem usypiającym a następnie wrzasnął sobie dla równowagi. Tego dnia mówił o św. Maksymilianie Kolbe. Ludzie przysnęli, niektórzy patrzyli na zegarki.bo kazanie powinno już się kończyc a tu nagle proboszcz, chyba chcac wyrwac wiernych z tego marazmu ryknął: POSTAC (przerwa,wszyscy się zerwali na równe nogi, myśląc, że chodzi o "powstac")...Maksymil iana Kolbe. Wszystkim zrobiło się strasznie głupio i usiedli a na twarzy księdza widac było lekkie zdezorientowanie ale ciągnął dalej

Właściwie to aine21, jak ten czas leci...

zapinajcie pasy, zawsze!

mistrzowie Europy w ceili, Stuttgart 2010 !
aine16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-01, 22:39   #460
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aine16 Pokaż wiadomość
Były proboszcz naszego kościoła znany był z przydługawych i dośc nudnych kazań. Do tego miał charakterystyczny sposób mówienia: przez kilka minut ciągnął swoje wywody głosem usypiającym a następnie wrzasnął sobie dla równowagi. Tego dnia mówił o św. Maksymilianie Kolbe. Ludzie przysnęli, niektórzy patrzyli na zegarki.bo kazanie powinno już się kończyc a tu nagle proboszcz, chyba chcac wyrwac wiernych z tego marazmu ryknął: POSTAC (przerwa,wszyscy się zerwali na równe nogi, myśląc, że chodzi o "powstac")...Maksymil iana Kolbe. Wszystkim zrobiło się strasznie głupio i usiedli a na twarzy księdza widac było lekkie zdezorientowanie ale ciągnął dalej
(pomijając fakt, że udowodnili, ze wcale go nie słuchają) Widać, że ludzie wypełniają bez szemrania nawet takie komendy jak POWSTAĆ, pod warunkiem, że padły z ust duchownego
Amani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-02, 18:03   #461
bowszystkotoiluzjajest
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aine16 Pokaż wiadomość
hahaha "postać".... a to niespodzianka
bowszystkotoiluzjajest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-12, 14:32   #462
Nezka07
Rozeznanie

W moim oknie aktualnie siedzi mały nietoperz i chyba szykuje się do snu zimowego Tak się zastanawiam, jakby mu tak delikatnie dać do zrozumienia, żeby sobie poszukał innego miejsca
Nezka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-12, 14:35   #463
AryaxD
Wtajemniczenie

Nezka nie mam pojecia, ale ja na dzialce co chwile mam nietoperza w oknie ;D Może go delikatnie wypchnij za okno ;P np. łapką na muchy ;p
Stary 2008-09-21, 11:08   #464
lotta6
Zakorzenienie

Ja ostatnio prawie bym wyszla ze h&m'a a z niezaplaconymi kolczykami w rece. Pol metra przed bramkami mnie oswiecilo. Ale bylaby kapa potem
lotta6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-09-22, 14:06   #465
rybenka_
Zadomowienie

Ostatnio śnilo mi sie ze siusiałam, i no krotko mowiac zesikałam sie do łózka, obudzilam sie w trakcie bo zrobilo mi sie mokro
rybenka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-27, 18:35   #466
-Finezja-
Rozeznanie

Historia którą opowiedział mi dziś mój przyjaciel:

Od 11 lat znał takiego chłopaka z sąsiedztwa, kilka domów dalej. Zawsze bawili się razem itp Dwa tygodnie temu mój przyjaciel wpadł do niego i coś tam robili. Potrzebne im było jakieś zdjęcie czy coś i ten jego kumpel wziął album ze zdjęciami. Przy okazji zaczęli oglądać i na jednym z nich Tomek rozpoznał swojego wujka. Kumpel powiedział no jak to to niemożliwe. Potem wyszło na jaw że ten kumpel Tomka to jego kuzyn ! Bo wujek dawno temu "zaszalał" i urodziło się nieślubne dziecko

Jestem szczęśliwa. Mam kilka rzeczy które nadają życiu sens

-Finezja- jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 22:44   #467
magd00sinek
Zakorzenienie

Podnosze bo chetnie bym poczytala jakies nowe wizazankowe historie
Stary 2009-01-10, 23:22   #468
Amani
Zakorzenienie

nalałam mleka do szklanki z colą zamiast do kubka z kawą i się napiłam

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-10, 23:48   #469
liliputek
Raczkowanie

Obciach mojego zycia...Kiedys malowałam oczy tuszem do rzes przed wyjściem na zajęcia. Pobrudzilam sobie powieki tuszem, a jako ze skonczyły mi sie paytczki do uszu,nawinelam na spinkie ( tzw, wsówke) kawałek waty , zanurzylam w płynie do demakijażu i zmyłam tusz z powieki. W szkole zauwazylam ze ludzie mi sie dziwnie przyglądaja, ale nie przywiązałam do tego wiekszej wagi. Dopiero moja babcia uświadomiła mi w domu, ze ową wsówką (bez zdejmowania wacika) podpięłam sobie włosy...What a great shame...Myslałam, że się spalę ze wstydu, a babcia miała ubaw chyba przez tydzień.... O koleżankach ze studiów nie wspomne...
liliputek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 12:28   #470
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Rossie Pokaż wiadomość
hehe jak to sie stalo,ze w piżamie poszlas ? Ja chyba nie miałam takich sytuacji albo ich nie pamiętam ale za to pamiętam sytuacje głupią mojej cioci jak sprawdzała w jakim cieniu do powiek jest jej lepiej i pomalowała jedno oko na brązowo, drugie na niebiesko. Za chwile poszła na rynek, wszyscy sie na nią dziwnie patrzyli i nie wiedziala o co chodzi, wrócila do domu i jak sie przejrzała w lustrze to zrozumiała czemu sie wszyscy na nią gapili..moze mysleli,ze to jakas nowa moda

Kiedyś ubrana na elegancko- podobnie jak mnóstwo moich znajomychj poszłam do toalety i wychodząc nie zauważyłam, że mam z tyłu spódnicę w majtkach. Myślałam, że się spalę ze wstydu
Jeszcze jedno mi się przypomniało, kiedy byłam młodsza miałam problemy z nerkami i musiałam dać mocz do badania. Nasiusiałam do pojemniczka i rano razem z mamą miałam to zaniesc na badanie. W nocy tata wstał i myśląc, ze to inny napój wypił to :O Ale mielismy ubaw rano<hahaha>
Nie jest za późno!

Edytowane przez dusia139
Czas edycji: 2009-01-11 o 12:30
dusia139 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 12:37   #471
Arethaf
Wtajemniczenie

Moja dziwna historia z dzisiaj. Wyczytałam kiedyś na wizażu, że jak się zmieni cyferkę pierwszą w numerze telefonu, to i tak niby dojdzie do osoby, którą mamy na karcie sim z inną cyferką na początku (czy jakoś tak). Postanowiłam wypróbować. Wysłałam do siostry SMS "Hejka" Potem zmieniłam pierwszą cyfrę z 6 na 5 i wysłałam znów.

A 10 minut później dostałam telefon "Dzień dobry, przepraszam, ale z tego numeru dostałam wiadomość..." Ale wstyd

Jak całkiem niedawno (miesiąc temu) poszłam do kościoła, to znajomy ksiądz zrobił coś zabawnego, a to mnie tak rozśmieszyło, że wybuchnęłam śmiechem i co najlepsze on podczas błogosławieństwa też, jak zobaczył, że płaczę ze śmiechu. Stał za ołtarzem i się cieszył. Konsternacja ludzi- bezcenna.

niecierpliwość życia.
Stary 2009-01-11, 12:49   #472
lapus
Wtajemniczenie

Ja wczoraj zrobiłam coś dziwnego, to znaczy zupełnie nielogicznego, otóż byłam u koleżanki do której mam spory kawałek, no obrazowo mówiąc jakieś 8 przystanków. Miałam wracać ostatnim autobusem-22:11 albo nocnym-4 minuty po północy. No i jakoś o 22:05 stwierdziłam że lecę jednak na autobus, szybko się ubrałam i wyleciałam z domu na przystanek, ale czekaj czekam... nic nie jedzie, więc przyjechał wcześniej, jak to ostatni zazwyczaj. I zamiast jak normalny człowiek wrócić się do koleżanki i poczekać te 2 h na ostatni, tym badziej że sama mi to sugerowała, to stwierdziłam że idę na piechotę do domu . Oczywiście ciemno, non stop skrzyżowania, ronda, w końcu nie wiedziałam w którą stronę mam iść, musiałam się pytać jakieogoś faceta . I po godzinie doszłam, nie muszę mówić że nogi mi odpadały (jeszcze w dodatku miałam kozaki) i że to nie była najbezpieczniejsza wyprawa

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-11, 13:17   #473
Arethaf
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lapus Pokaż wiadomość
Ja wczoraj zrobiłam coś dziwnego, to znaczy zupełnie nielogicznego, otóż byłam u koleżanki do której mam spory kawałek, no obrazowo mówiąc jakieś 8 przystanków. Miałam wracać ostatnim autobusem-22:11 albo nocnym-4 minuty po północy. No i jakoś o 22:05 stwierdziłam że lecę jednak na autobus, szybko się ubrałam i wyleciałam z domu na przystanek, ale czekaj czekam... nic nie jedzie, więc przyjechał wcześniej, jak to ostatni zazwyczaj. I zamiast jak normalny człowiek wrócić się do koleżanki i poczekać te 2 h na ostatni, tym badziej że sama mi to sugerowała, to stwierdziłam że idę na piechotę do domu . Oczywiście ciemno, non stop skrzyżowania, ronda, w końcu nie wiedziałam w którą stronę mam iść, musiałam się pytać jakieogoś faceta . I po godzinie doszłam, nie muszę mówić że nogi mi odpadały (jeszcze w dodatku miałam kozaki) i że to nie była najbezpieczniejsza wyprawa
Lapus, przypomniałaś mi, jak odprowadzaliśmy ciocię z Nowej Iwicznej na Puławską (dobrze, że to niedaleko) z moim pijanym tatą

niecierpliwość życia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-01-11, 15:34   #474
lady_chwila
Zakorzenienie

jeszcze w podstawowce byłam u kolezanki na urodzinach i bawilismy sie w chowanego. wpadlam na genialny pomysl schowania sie w wannie. niestety nie zapalilam swiatla i weszłam noga do ogromnej miski z woda boze, tak bylo mi wstyd;p
lady_chwila jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 17:08   #475
dusia139
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lady_chwila Pokaż wiadomość
jeszcze w podstawowce byłam u kolezanki na urodzinach i bawilismy sie w chowanego. wpadlam na genialny pomysl schowania sie w wannie. niestety nie zapalilam swiatla i weszłam noga do ogromnej miski z woda boze, tak bylo mi wstyd;p

Nie jest za późno!
dusia139 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 18:46   #476
Aneczka91
Zakorzenienie

Ja też całkiem niedawno zaliczylam wtopę.
W Rzeszowie byłam umówiona ze stomatologiem . Pomyslałam sobie że mam kupę czasu i łaziłam po mieście . pół godziny przed wizytą kapnełam się która godzina i jak głupia leciałam na przystanek . Zobaczyłam że ten autobus który miał jechać na daną ulicę będzie dopiero za godzinę . Przestraszona zobaczyłam że jedzie inny z innym numerkiem . w pośpiechu patrzyłam na rozkład jazdy i zobaczyłam że jedzie na ulicę na którą chciałam jechać . Bez zastanawiania się wsiadłam w pospiechu w autobus miejski . Jadę , jadę i widzę że końca jazdy nie widać . Jechałam godzinę przestraszona bo przecież jechało się w 5 min . Okazało się że wsiadłam w zły autobus i dojechałam do jakiejś wsi pod rzeszowem Na szczęście powiedziałam kierowcy co się stało i zawiózł mnie tam gdzie chciałam
No i potem jeszcze lepiej .Biegnę do tego gabinetu a okazało się że go przenieśli koło podstawówki , jakieś 200 metrów dalej . Biegnę , biegnę widzę szkołę a gabinetu nie widzę Przed szkołą spytałam się woźnego gdzie ten gabinet jest a on pokazuje mi że kilkanaście metrów ode mnie
Na szczęście później nie zaliczyłam już żadnej wtopyy ...
Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń!

Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-01-12, 19:21   #477
stella06
Raczkowanie

Jesli juz mówimy o stomatologach, jak mialam tak hmmm z 14 lat bylam na nieprzyjemnej wizycie. Cos mi tam Pani Stomatolog wiercila, dłubala. Niby nic nie bolało, ale wiecie - jak sie ma tak otwarta buzie caly czas to zbiera sie slina i zwykle co jakis czas inni dentysci pozwalaja pozbyc sie jej nadmiaru do jakiegos pojemniczka obok fotela czy tam krzesła, a Pani o ktorej pisze chyba zupelnie o tym zapomniala. Pamietam, ze wtedy czułam z tego powodu straszny dyskomfort, a Pani wydawala sie nie widziec w ogole mojej meki. Kiedy w koncu wyjela mi wszystko z buzi i powiedziala mozesz wypluc, ja zamiast wypluc grzecznie do pojemniczka, z tej desperacji wyplułam wszystko ...... na Panią Dentyskę
Myslałam, ze spalę sie ze wstydu :P
Stary 2009-03-12, 16:56   #478
Katelicious
Zadomowienie

Kiedyś z moja klasą byłam w maku. Nasza uwagę przykuła starsza pani (ok 80-85 lat)... Robiła takie rzeczy że ryczałam ze śmiechu i o mało się zaczęłąm się tarzać po podłodze .
1. Na początku siedziała przy oknie i rozmawiała oraz głaskała szybę!
2. Kiedy się zorientowała, że mamy z niej niezłą polewkę (wiem, że to nie kulturalne ale nie mogliśmy sie powstrzymac ;p!), to przesiadła się do stolika przy kwiatach... I teraz zamiast do szyby to zaczęła gadać do kwiatków i przy okazji strzelac strasznie smieszne miny !
3. Potem poszła do toalety. Czekałą na swoją kolejkę (kiedy się czeka jest się na 'zewnątrz' toalety a nie w środku) ponieważ przed nią weszła jakaś dziewczyna. Kiedy ta dziewczyna wychodziła z toalety zostawiła światło zapalone a ta staruszka wchodząc zgasiłą sobie światło ! I siedziała w tej ciemnej toalecie przez ok. 10 minut .
4. Kiedy już wyszła z toalety poszła z powrotem do swojego stolika i zamiast wyrzucić papierki po hamburgerze, frytkach itd. spakowałą je do torebki ! Też niezbyt normalne co nie ?!

A kiedy wychodziłą to stanęła przede mną i moimi kolegami i zaczęła jakoś machać rękoma - tak jakby była jakąś szamanką! Wtedy to już nie wytrzymałam ... Śmiałam się na cały regulator !

mój największy cel na wakacje : wyśmienita zabawa + niesamowite wspomnienia : wykonany!

walczę z trądzikiem: kuracja skinorenem, isotrexinem i tetracyliną

Edytowane przez Katelicious
Czas edycji: 2009-03-12 o 16:57
Katelicious jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-12, 17:15   #479
ankasz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katelicious Pokaż wiadomość
Kiedyś z moja klasą byłam w maku. Nasza uwagę przykuła starsza pani (ok 80-85 lat)... Robiła takie rzeczy że ryczałam ze śmiechu i o mało się zaczęłąm się tarzać po podłodze .
2. Kiedy się zorientowała, że mamy z niej niezłą polewkę (wiem, że to nie kulturalne ale nie mogliśmy sie powstrzymac ;p!), to przesiadła się do stolika przy kwiatach... I teraz zamiast do szyby to zaczęła gadać do kwiatków i przy okazji strzelac strasznie smieszne miny !
3. Potem poszła do toalety. Czekałą na swoją kolejkę (kiedy się czeka jest się na 'zewnątrz' toalety a nie w środku) ponieważ przed nią weszła jakaś dziewczyna. Kiedy ta dziewczyna wychodziła z toalety zostawiła światło zapalone a ta staruszka wchodząc zgasiłą sobie światło ! I siedziała w tej ciemnej toalecie przez ok. 10 minut .
4. Kiedy już wyszła z toalety poszła z powrotem do swojego stolika i zamiast wyrzucić papierki po hamburgerze, frytkach itd. spakowałą je do torebki ! Też niezbyt normalne co nie ?!

A kiedy wychodziłą to stanęła przede mną i moimi kolegami i zaczęła jakoś machać rękoma - tak jakby była jakąś szamanką! Wtedy to już nie wytrzymałam ... Śmiałam się na cały regulator !
sorry, ale ewidentnie z babcią było coś nie teges, i wyśmiewanie sie z niej i to na głos było co najmniej niekulturalne..

mam orta w poście? daj znać, nie obrażę się
ankasz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-12, 17:32   #480
Ines-ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katelicious Pokaż wiadomość

Człowiek potrzebuje pomocy, a tu się z niego śmieją.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości