![]() |
#541 |
znaczy piżmak
|
Dot.: Najdziwniejsze historie, które się nam zdarzyły
Zawsze rano robię kawę w ekspresie sobie i ojcu. Gdy tata miał urlop i spał dłużej, robiłam kawę tylko sobie, więc sypałam o połowę mniej. Minął tydzień urlopu, tata wstał razem ze mną, więc robię nam kawę. Patrzę jak leci do filiżanek i dziwię się co ona taka jakaś rzadka i wodnista? Okazało się, że z przyzwyczajenia sypnęłam połowę miarki, bo w końcu ostatnio robiłam tę kawę tylko sobie. No dobra, trudno, wypijemy lurę. Nagle patrzę na ojca a on zamiast mleka leje do tej swojej wodnistej kawy... wodę gazowaną!
![]()
![]() |
#542 |
Zadomowienie
|
Kontynuuję watek
![]() gdy byłam w ciąży... niestety zagrożonej- oprócz ciągłych pobytów w szpitalu, gdzie byłam non stop kładziona na samolocik do badania.. to jeszcze pomiędzy hospitalizacjami również non stop latałam po lekarzach. W końcu kazano mi również iść do kardiologa. Tak na wszelki wypadek- bo miałam nadciśnienie tętnicze wywołane ciążą. Byłam wiecznie zmęczona, zrezygnowana... wizyta u kardio na 18.00, lał deszcz. Wchodzę taka pół senna zamotana do tego gabinetu. Siadam... gadam z lekarzem.. w końcu lekarz mówi: "dobrze...to proszę się teraz rozebrać do badania." Wstaje i majtki w dół! Lekarz patrzy-szok na twarzy i mówi łamiącym głosem: "Ale ja nie będę pani badał ginekologicznie, serce jest pod klatką piersiową" Domyślcie się jak się poczułam. zaczęłam go przepraszać, tłumaczyć... ehhh...bezcenne wspomnienie ![]()
![]() |
#543 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() " ja tylko oglądam " hahahah Edytowane przez Ieka Czas edycji: 2013-09-21 o 11:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.