![]() |
#721 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
To , że Szcze-cin-cin jest nawiedzony to to ja wiem. Ale ,żeby aż tak ? Trza by jakąś reklamę zrobić ze tym domniemanym UFO.
![]() ![]()
#722 |
Zadomowienie
|
Ja myślę, że ufo nie istnieje, jakoś teraz trudno mi w to uwierzyć.
Warte poczytania, naprawdę ciekawe: http://kulty.info/art/370 http://kulty.info/art/371
#723 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
mi też ![]()
![]() |
#724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#725 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Na rękach tysz Wy zbreźnicy Mwahahah !
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
![]()
Ehhhh ale muszę powiedzieć, że z perspektywy czasu patrzę na to z większym spokojem... Muszę też powiedzieć, że dużą rolę w budowaniu różnego rodzaju strachów i fobii odgrywa po prostu samonakręcanie się, poprzez oglądanie różnych filmów w tv i na necie, czytanie i słuchanie różnych niestworzonych historii, wyobrażanie sobie wielu rzeczy... a co do tego czy ufo istnieje czy nie to wyznaję pogląd, że przyjmowanie poglądu, iż jesteśmy sami we wszechświecie jest po prostu egoizmem...
Edytowane przez Fifty50 Czas edycji: 2006-07-05 o 23:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A najgorsze jest to, że dziś jestem SAMA w domu na noc! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
...ale i tak lubimy się postraszyć od czasu do czasu
![]() ![]() ![]() Bubastis, i jak- żyjesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
Heh dzisiaj w nocy przez zaśnięciem słuchałam Deine Lakaien. Niektóre piosenki baardzo rozbudzają wyobraźnie. Parę piosenek wystarczyło bym każdą rzecz identyfikowała z jakimś stworem nie z tego świata. Każdy cień to cień mordercy/gwałciciela/psychopaty. Każdy odgłos jest podejrzany. Doszło do tego ,że musiałam zdjąć szlafrok z drzwi od szafy ,bo aż za bardzo przypominał mi wisielca na sznurze
![]() I jeszcze sobie przypomniałam niektóre historie z tego wątku , m.in o dziwnym stworzeniu siedzącym na biurku... miałam wrażenie ,że zaraz coś wylezie z szafy ,albo z jej otchłani zaraz zaczną świecić żółte oczy... Ludzka wyobraźnia nie zna granic, a moja w szczególności. To była ciężka noc ![]()
#731 |
Wtajemniczenie
|
Nymphetamino, dziś weź do łóżka latarkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Lazy_Morning, żyję! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie straszcie mnie ![]() Pewno dzisiaj też będę spać z jednym otwartym okiem by w razie czego wygonić gwałciciela z mojego łóżka...
![]() |
#735 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#736 |
Wtajemniczenie
|
Jakby co , to ja mam palenię pod łóżkiem , zmora się pewno przestraszy i ucieknie w zaświaty od razu !
Wzajemnie co do milusińskiej nocy i milusińschich snów ![]()
#737 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
Niesamowite historie, nie można oderwać się od tego wątku.
Mo wujek 3 lata temu umarł na raka. Kilka dni po śmierci przyśnił się cioci ze słowami "daj pieniądze chłopakom, którzy pomogli mi zejść". Sen się powtorzył. Ciocia nie wiedziała o jakich chłopaków chodzi, więc nad grobem wujka spytała co miał na myśli. I nagle ją 'olśniło' - coś podpowiedziało jej, że chodzi o 2 pracowników zakladu pogrzebowego, którzy wujka znosili po śmierci z 3 piętra (wysokie i trudne do pokonania schody). Ciocia zadzwoniła do zakladu pogrzebowego, za pomocą terminarza pogrzebów i grafiku odnalazła tych 2 chłopaków (nie chcieli słyszeć o żadnych pieniądzach) , ale ciocia powiedziala że nie odjedzie póki nie wezmą (było to 50 zl). |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Kurczę, poczytałam, miałam coś napisać i zapomniałam
![]() 1. Jakieś 4 lata temu z moim pierwszym wtedy chłopakiem i znajomymi lubiliśmy spacerować na cmentarz. Oczywiście zdarzyło się dużo dziwnych rzeczy, więc tak na szybko. a) przyszliśmy pod bramę cmentarza w czwórkę, czekaliśmy jeszcze na resztę. Dwóch kolegów, którzy byli z nami, chciało zerknąć do kaplicy, bo stał obok taki granatowy bus. Z boku kaplicy, na dole jest taka mniejsza kapliczka, tam się zawsze modli rodzina przed pogrzebem, a za tą małą kapliczką są drugie drzwi. Były otwarte, samochód stał tyłem do nich. My z Jackiem (moim ówczesnym facetem) czekaliśmy przy bramie, a kumple poszli zerknąć, co tam jest. Wrócili w ciągu 5 sekund. Poszliśmy tam już całą paczką, stało koło samochodu dwóch gości. Mówimy im "dobry wieczór", oni grzecznie odpowiadają. Patrzymy do tego pomieszczenia a tam: na ścianach półki, na półkach trumny, na środku stojak, na stojaku trumna, a w trumnie sinoczerwone zwłoki mężczyzny ubranego w jakiś frak i pożółkłą koszulę z żabotem ![]() b) przyszliśmy kolejnego wieczoru na cmentarz, weszliśmy na nowy. Ogólnie każdej naszej wizycie towarzyszył pewien człowiek, którego spotykaliśmy na cmentarzu. Czarne spodnie, biała cienka kurtka i dwie białe reklamówki (wyglądało to tak, jakby w każdej reklamówce trzymał dużą główkę kapusty). Początkowo baliśmy się tej postaci, ale z czasem przyzwyczailiśmy się. Tak więc staliśmy przy jednym z rzędów na cmentarzu. Nowy cmentarz jest trochę niżej od starego, oddziela je malutka skarpa. Postać stała na tej skarpie, my może 20 metrów od niej, przy samej kaplicy. Zaczęłam się rozglądać po grobowcach. Przed pogrzebem jest zawsze taka cementowa płyta z trzema mniejszymi na środku (u mnie tak jest). Patrzę na jeden taki świeży grób, a tu na tych płytach leży trumna. Nie jakaś taka porządna tylko wyglądała jak skrzynia z jasnych desek w kształcie trumny. Na niej leżał wieniec ze sztucznyh białych kwiatów. Już miałam zacząć wrzeszczeć, ale moi znajomi zrobili to za mnie ![]() ![]() Swoją drogą, ta postać nas straszyła swoją obecnością czasem. Raz staliśmy grupką przed bramą główną. Dwóch kolegów uznało, ze idą się przejść po starym cmentarzu (a to już był hardkor). Poszli. Wszyscy stali tyłem/bokiem do bramy, a ja oparta na ramieniu faceta przodem. Patrzę, a tu zza dużego grobowca gdzieś na początku wychyla się ta postać, patrzy wgłąb ciemnej alei, którą poszli koledzy, w pewnej chwili odwraca się i patrzy na mnie pustymi oczyma, po czym odwraca się i ucieka między grobowce. Ogarnął mnie ogromny niepokój, zaczęłam wszystkich prosić, żebyśmy poszli po chłopaków, bo coś im się stanie. Oczywiście popukali się w głowę ![]() Pod koniec wakacji gryzło mnie sumienie odnośnie tej postaci. Czułam, że być może ten człowiek gdzieś spoczywa na tym cmentarzu, lecz nie wiedziałam, gdzie. W końcu pod kaplicą ustawiłam znicza modląc się za jego duszę. Któregoś wieczoru znów wybraliśmy się na cmentarz. W głębi alejki dostrzegliśmy tego mężczyznę. Stał trzymając w ręku jedną reklamówkę, a drugą ręką machał do nas. Od tej pory nie spotkaliśmy go więcej. Historia, która wydarzyła się w domu koleżanki, z którą obecnie nie utrzymuję kontaktu. Jej mama dzieliła dom z siostrą i swoją matką. Były tam trzy piętra, ona spała na parterze, ich mama na pierwszym, a siostra na drugim piętrze. Siostry bardzo się ze sobą kłóciły, cały czas. W którymś momencie matka nie wytrzymała i powiedziała im, że jak się nie uspokoją, to po swojej śmierci będzie je gnębić (to tak a'propos klątwy rzucanej na dzieci). Niedługo po tym zmarła. Siostry nie przestały się kłócić, wręcz ich konflikt zaostrzył się. Środkowe piętro zostawiły wolne, aby je dzieliło. Zaczęły się zdarzać dziwne rzeczy, od spadających szklanek począwszy, skończywszy na krokach na piętrze matki. Którejś nocy dał się słyszeć huk, potem miarowe stukanie za głową jednej z sióstr (tej mieszkającej wyżej). Obie wstały, wyszły na pole. W miejscu, gdzie po drugiej stronie ściany spoczywała podczas snu głowa siostry z ostatniego piętra, ukruszony został tynk tak, jakby ktoś go 'wytłukł" dłutem. Ale tynku nie było na ziemi. Siostry odebrały to jako kolejny znak od zmarłej matki, pogodziły się. Od tej pory był spokoj ![]() Resztę dopiszę zaraz.
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
![]()
a tak swoją drogą to macie tu filmik tak na spokojny sen <hehe> http://www.smog.pl/szukaj/istoty+pozaziemskie/ ale jeden warunek-obejrzyjcie go w nocy, w pustym domu, najlepiej podczas ulewy lub burzy albo przynajmniej wietrznej pogody;p a potem niech mi ktoras powie, ze zasnela spokojnie;p nie wiem jak na was, ale na mnie to on podzialal, nie jakos baaaardzo mocno, ale jednak
![]() ![]()
#742 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co to znaczy, że spojrzał się na Ciebie 'pustymi' oczami? ![]() Ja wiele razy chodziłam na cmentarz, nawet wieczorem i nigdy niczego podejrzanego nie spotkałam. Kiedyś babcia opowiadała mi, że gdy była młoda jakies coś przebiegło jej drogę, zresztą tą historię chyba już gdzies na tym wątku opisywałam, no i miała hardcor. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Nie wiem co to było, pewnie jakiś kosmita czy cuś
![]() ![]()
#746 |
Wtajemniczenie
|
Zawsze czytam ten watek w dzien i jest ok.Ale kiedy przychodzi noc i mam isc siku do lazienki to nagle mi sie przypominaja te wszystkie opowiesci i ide do tego kibla patrzac w podloge a jak sikam to zamykam oczy zeby nic przypadkiem nie zobaczyc, no i kolo lustra przechodze z szybkoscia swiatla, ale i tak w dalszym ciagu mnie tu cos przyciaga.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
Jak w nocy siadam na sedes to się zawsze boję, że z klopa wyjdzie Czarna łapa...
#748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale z wątku nie zrezygnuję ![]() Szkoda tylko, że sama nie znam żadnych historii ![]()
![]() |
#749 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem, jak ten film zrobili, ale jakos kiepsko wierzę w jego autentyczność. :/
![]() |
#750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:14.