![]() |
#931 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Ja też wysylam pw
![]() Tak sie tylko zastanawiam co Anioły maja do daty urodzenia..Bóg mówi: "słuchaj no Ariel, ty bierzesz tych od maja do września 86, Mehiel ty do grudnia itd.." czy jak? ![]() Aha, i co mam mu powiedzieć? Moge liczyc na jakąś odpowiedx z jego strony? A jak mi nie odpowie, to mam próbować dalej? ![]() Jeszcze jedno ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#932 |
BAN stały
|
Znam już imie moje Anioła : Nith-haiah . Troche trudne do wymowy
![]() Zaczne do niego mówić może mi odpowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
ej, a co jak zamiast mojego Anioła przybędzie do mnie jakiś byt nieczysty?
![]() ![]() ![]() A znacie ten podział Aniołów? Jak macie jakiegoś linka, albo znacie rozdział z Biblii gdzie coś mogę znaleźć na ten temat byłabym wdzięczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 |
Konto usunięte
|
Przypomniała mi się jedna historia, o gościu, który dostał zawał w baaardzo nietypowych warunkach
![]() ![]() ![]() Co do Waszych strachów, że obudzicie się w trumnie-nie martwcie się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#935 |
Zakorzenienie
|
a moj to Hamaiah
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#936 |
Zakorzenienie
|
ale jesli trumna lezy w grobowcu to nie ulega zmiazdzEniu a te historie zdarzyly sie w wypadku grobowcow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A "Pogromców mitów" i ich 'kurczakowe działo' uwielbiam ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o znikające i przesuwające się rzeczy: mowa tu o Poltergeistach. Ponoć jako jednyne nie ukazują się tylko dają znać o sobie przesuwając przedmioty itd.Istnieją wokół nas ale najczęściej nie dostrzegamy ich obecności.Nie chciałam nikogo przestaszyć jakby co ![]() ![]()
![]() |
#939 |
BAN stały
|
Znalazłam strone o Aniołach -> http://angels.lap.pl/
Zaczeło mnie to fascynować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#941 |
Raczkowanie
|
Dzieki Leo$
![]() Duchy istnieją obok nas - hmmm. To może bezpieczniej brykać po ciemku i pod kołdrą ![]() Nie czytam dziś za dużo bo śpię dziś sama, a mam bujną fantazję.
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skąd one sie właściwie biorą? Jakies zagubione duszyczki pomiędzy niebem a ziemią? Anka, mój też to Nith-haiah ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#944 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Duchy wyżej rangi zazwyczaj korzystają ze zdolności tych 'stukających' Duchy wpływają na nasze zycie, jdnak tego nie odczuwamy. Naprzykład Anioły właśnie mają takie zadanie : kierować nas na właściwe ścieżki. Skąd się biorą duchy ? Hm , jedne są z nami, bo mają taką rolę. Inne zostają przywołane, a potem nie umieją wrócić w zaświaty. Jeszcze inne nie widzą co się z nimi stało, tzn. że ich ziemski właściciel nie żyje. Faktycznie są zagubione między niebem a ziemią. Nie ma chyba jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie ![]()
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
Kiedyś od siostry słyszałam dość ciekawą historię która zdarzyła się naprawde.Były to lata 70 a dokładniej zima.Paczka chlopaków założyła sie o to który pójdzie na cmentarz o 12 w nocy-czyli tzw próba odwagi.Aby nie być gorszym i akceptowanym pierwszym ochotnikiem był najmłodszy w grupie 17-letni chłopak.Idąc między grobami nagle "coś" złapało go za płaszcz (w tych latach były modne takie długie skórzane płaszcze do kolan) i nie chciało puścić. Potem okazało się że idąc miedzy grobami jego płaszcz zachaczył o metalowy krzyż.Znaleziono go rano prawdopodobnie umarł na zawał serca.I tak skończyła sie jego próba...to taka przestroga dla tych odważnych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#946 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Polecam wszystkim grube tomisko : "Wielka Księga Aniołów" - Jeanne Ruland, historia rozwoju relacji pomiędzy aniołami a ludźmi, opisuje anioły z innych kręgów kulturowych, ich działanie i właściwości. Zawiera także leksykon ponad 1400 imion aniołów wraz z opisem ich znaczenia i przyporządkowaniem do odpowiednich grup i chórów anielskich. Znajdziecie tez rozne nauki. oraz nieco lzejsza pozycja : Wszystko o Aniolach , Paul O’Sullivan Cytat:
![]() Strach zywi sie Strachem... Inaczej mowiac Zla energia zywi ze Strachem, zloscia, nienawiscia... Gdy sie boicie, polecam wtedy "wysylanie zoltego swiatla" (milosci) w dany obiekt, mysl, byt. To "unieszkodliwia" ZLe byty. (ciekawostka: zauwazcie ze taki snop swiatla uwidaczniany jest na wielu obrazach przedstawiajacych postac Jezusa). (Heh, Staralam sie napisac w miare zrozumialy sposb ![]() W kazdym badz razie polecam goraco lektury o takowej tematyce ![]()
![]() |
#947 |
BAN stały
|
Nymphetamina a skąd ty tyle wiesz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#948 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Sporo się dowiedziałam na stronie : http://www.komnatadusz.ostrowiec.net.pl/ Niesety, obecnie jest niedostępna. ![]() Podobna treść jst na stronie: http://www.zakida7.republika.pl/spirytyzm.html ![]()
![]() |
#950 |
Zakorzenienie
|
Fajnie tak miec jakis kontakt ze swoim aniolem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#951 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#954 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam nieraz jak wygląda trumna : na żywo oraz na zdjęciach, To jest porządny kawał beli, nie wyobrażam sobie by takie coś mogło zostać zmiażdżone przez ziemię... A po za tym, dokonuje się ekshumacji, nieprawdaż?Nieraz odkopuje się trumny w nienaruszonym stanie .Po jaaakimś czasie trumna może być nadgnita ( w końcu to drewno),ale zmiażdżona? W życiu w to nie uwierzę.
![]() |
#956 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#957 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli chodzi o pochowanie żywcem to słyszałam od koleżanek ze studiów dwie takie historie: Jedna wróciła z pogrzebu ciotki i oświadczyła, ze pogrzebu nie było, bo jak jej matka chciała ostatni raz zobaczyć siostrę w trumnie zastała ją siedzącą obok.... Druga opowiadała, jak to u nich na wsi ktoś z ludzi pracujących na cmentarzu usłyszał dobiegające spod ziemi krzyki kobiety. Słyszało to jeszcze kilka osób, ale że widocznie ciemnota wiejska nie zna granic - nikt jej nie pomógł. Po trzech dniach krzyki ucichły. I jak tu nie być za kremacją?? |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Zadomowienie
|
Mogę też się czegoś dowiedzieć o moim aniołku?
![]()
#959 |
Zakorzenienie
|
Kurka, racja z tą ekshumacją..A juz mi sie tak fajnie spało w nocy
![]() ![]() I jak dziewczyny, gadałyście ze swoim Aniołem? Ja sie troche bałam i poczekam z tym aż nie będę sama w domu.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#960 |
Zakorzenienie
|
ja gadalam z moim aniolem wczoraj wieczorem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:22.