|
|
#1111 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Cytat:
łoj , pan woźny dzisiaj będzie zbierał szczęki z podłogi ,łoj będzie zbierał Blueania : to bardzo mozliwe
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
piszcie jakies historie
|
|
|
|
#1113 |
|
Zakorzenienie
|
Znalazłam coś na blogu
Pewnego razu Sandra pojechała z rodzicami w góry. Jednego dnia została sama w hotelu, ponieważ bolała ją głowa. Pospała 4 godziny. Śniła mu się piękna łąka na której było pełno zwierząt... bawiły się z nią. Jednak nagle ze snu wyrwał ją okropny zapach. Coś strasznie śmierdziało jakąś padliną. Wyszła, by to sprawdzić. Zapach dobiegał z pokoju obok. Pomyślała, że może to lokator tamtego pokoju coś gotował na śniadanie i niedokładnie zmył naczynia... Zapukała raz. NIC. Zapukała drugi. NIC. Zapukała trzeci. NIC!!!. Chciała zapukać czwarty raz ale drzwi same się otworzyły, a w nich stał pół żywy mężczyzna z podrapaną twarzą. Sandra szybko wbiegła do jego pokoju żeby zadzwonić do rodziców. Podbiegła do telefonu, wykręcił numer ale nagle usłyszała jakieś piski z szafy. Bała się otworzyć, ale podeszła żeby rozpoznać po głosie zwierze, nagle drzwi same się troche otworzyły. Sandra nie chciała wiedzieć co tam jest więc je zamknęła. Lecz znowu się otworzyły ale tym razem z trzeskiem że aż odskoczyła na bok. W szafie siedział mały, biały królik. Po chwili usłyszała jakieś ryknięcie a kiedy się odwróciła zauważyła tylko jakieś pazury i poczuła straszny ból w nodze okazało się że w ułamku sekundy już jej niemiała. Umarła. Rodzice Sandry od razu gdy usłyszeli dziwny ryk w słuchawce postanowili wrócić. Ale gdy jechali mieli wypadek. Umarli. Niektórzy przechodnie mówili że wpadli w poślizg. Lecz jedna staruszka ciągle się sprzeczała i mówiła że na drodze widziała białego królika...
|
|
#1114 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie wierze w to. Jest pisane na pokaz. I skąd ten kto to pisał wie co czuła ta Sandra, skoro umarła? Cytat:
|
||
|
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
historie na blogach sa zazwyczaj zmyslene czesto dosc nieudolnie
![]() czasami ogladam sobie w necie zdjecia duchow a potem boje sie spojrzec w ekran tv bo moge cos zobaczyc heh ale niektore sa naprawder niezle |
|
|
|
#1116 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to oczywiste,że ta historia jest zmyślona
Sory nie wiedziałam,że muszą być one prawdziwe
|
|
#1118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1121 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
a tak na poważnie? hmm?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() za zle traktowanie zwierzat... hmm, bardzo mozliwe
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1124 |
|
Rozeznanie
|
Było to jakieś 2,3 lata temu
jechałam z mamą windą do wujka.Ledwo weszłysmy do windy przycisk 5 zapalił się sam (wujek mieszkał na 5 piętrze) a,ze ciocia wtedy niedawno zmarła . .mogła dać nam jakiś znak . . Pamiętam,ze strasznie się bałysmy..Albo jeszcze coś To tez było dawno ..mama siedziała w kuchni,sama. Płakała...i nagle włączył się pochłaniacz! sam! Moze to jakiś znak,ze nie jest sama? nie wiem ..nie potrafię tego wyjaśnić ..
|
#1125 |
|
Zakorzenienie
|
z winda to tez mialam podobnie,poszlam do siostry wsiadlam do windy wcisnelam 6 i nagle zapalilo sie 10 i wjechalam na sama gore
tez niezle sie balam,ze winda mi sie nie otworzy albo zacznie spadac<boje sie wind hehe>
|
|
|
|
#1126 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1127 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale tamta historia jest nieprawdopodobna. Wszyscy poumierali to skąd wiadomo co się stało?
|
|
|
|
|
#1128 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja mam zbyt bujną wyobraźnię...próuję nadrobic zaległosci na tym wątku wczoraj w nocy przeczytałam parę historyjek, niby nic, ide spać. Mam taki bardzo duzy pokój, który został podzielony na 2, większy jest mój, a taki mały mojje siostry ma tam zabwki itp...Przymknełam jej drzwi, bo nie chciałam trzaskać w środku nocy (trzeba nimi nieźle grzmotnąc zeby się zamknęły ) tak sobie leże i gapię się w te drzwi, było ciemno, a ja miałam wrażenie ze one się delikatnie otwierają, chociaż to było tylko takie "zmylenie" więc z kołdrą rura do pokoju rodziców i "mamo, moge spac z tobą, bo u mnie ejst gorąco? " wchodzę do pokoju, a tu nagle przyszedł mi sms, mam taki smieszny, glosny dzwonek w stlu "ding dong, dig, dig" jakby sobie króliczek po łące skakał. Aż mnie zamurowało, bo nie spodziewałam się o 1.30 smsów . Wracam do swojego pokoju zeby przeczytac wiadomosc i było napisane "napisz do mnie jak otrzymasz tę wiadomość" od numeru, którego nie znałam, a nikomu nie podawałam swojego...nie odpisywałam nic, bo nie mAm juz nic na koncie...
|
|
|
|
|
#1129 |
|
Zadomowienie
|
A właśnie, co do audiencji. Skoro mój Anioł nie ma podanych godzin - Trony (czyli odpowiednio 11 lipiec), a ma podane jako Archanioł, to równie dobrze mogę się modlić w tych "drugich" godzinach?
|
#1130 |
|
Konto usunięte
|
Anka, muszę przyznać ci rację
Ta historia na bank została wymyślona Blogi ze strasznymi historyjkami zakładają zazwyczaj zafascynowane złymi mocami nastolatki i same próbują swoich sił w wymyślaniu własnych, strasznych histori ![]() Wiem, bo historyjkę z krwiożerczą babcią też wzięłam z bloga A właścicielka tego bloga napisała, że historię tę ktoś jej przesłał - widocznie ktoś sobie robił jaja
|
|
|
|
#1131 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1132 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie całkowita ściema, króliczek pożerający nogi Cytat:
|
||
|
|
|
#1133 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Znalazłam takie coś : "Ania właśnie wracała ze szkoły, żeby skrócić drogę poszła przez stary lasek idąc tak usłyszała za sobą miauczenie, gdy się odwróciła zobaczyła Kota a raczej kota z rogami i kopytami na tylnych nogach i łatami krowy na głowie. Przestraszona zaczęła biec, gdy znów się odwróciła zwierzę znikło w domu opowiedziała to rodzicom ale oni uznali to za świetny kawał. Brat ciągle ją z tego powodu zaczepiał...Po tygodniu znaleziono zwłoki jej brata, ale to nie był to zwykły zgon na ciele miał mnóstwo zadrapań jakby miliony kotów go próbowało rozszarpać a szyję miał przebitą wielkimi i ostrymi Rogami." Nie uwierze, że kocio-krowa istnieje. No chyba, że jest to eksperyment mojej pani woźnej (tematu nie zbliże, to zbyt straszne)
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To moga być jakieś manipulacje genetyczne..Założe sie, że sytuacja miała miejsce w Stanach albo Rosji..
|
|
|
|
|
#1136 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ale podejrzewam, ze ze strachu przed atakiem koto-krowy, wszyscy cicho siedza ![]() zapewniam was, ze te historie nie sa prawdziwe. Dla odmiany, opowiem prawdziwa-z mojego zycia : Historia miala miejsce gdy bylam na obozie mlodziezowym ( mialam 14 lat) . Mieszkalam w pokoju z 2 kolezankami. jedna z nich byla swiadkiem Jehowy. Wszystkich draznily jej dziwne zachowania (krzyki, napady histerii, zlosliwosc) i "przesadna bogobojnosc". Dziewczyna byla bardzo dziwna. Miala slaby punkt :bala sie duchow itp. A ja niedobra.... )Pewnej nocy zwierzylam sie jej, ze moge komunikowac sie z duchami. Dziewczyna nie wierzyla. (Nasz pawilon znajdowal sie w lesie )Zawolalam ja do okna i wskazalam palcem miejsce z ktorego po polnocy nadejdzie duch, ktorego zawolam. Wypowiedzialam wlasciwe slowa przywolania ( w myslach jednak wymawialam slowa, ze przywolanie nie jest moim zamiarem ). 10 minut po polnocy, dziewczyna oznajmila, ze nie da sie nabrac i polozyla sie spac. Za chwile uslyszalam, bardzo glosne i intensywne trzesienie i stukanie w nocny stolik. Opierdzielilam ja, ze zamierzam zasnac i niech sie nie wyglupia! Okazalo sie, ze to NIE ONA. Bylam wsciekla na ducha, ze jednak przyszedl. Takie "nieposluszenstwo" potraktowalam bardzo osobiscie ).Odwolalam go. Wyjrzalam przez okno i zauwazylam we wskazanym wczesniej przeze mnie miejscu znikajaca postac). Wiecej sie nie pojawil. Nastepnego dnia okazalo sie, ze dziewczyna sie dziwnie zmienila Nie bylo z nia wiecej problemow. Tyle, ze panicznie sie mnie bala Glupio mi...Od tamtej pory "nie nasylalam juz na nikogo" duchow - to bylo nieodpowiedzialne !
Duch rzadzi materia. www.peta.com www.klubgaja.pl www.arka.strefa.pl www.viva.org.pl www.brightlion.com www.proequo.pl www.przystanocalenie.pl Edytowane przez Leo$ Czas edycji: 2006-07-21 o 23:05 |
||
|
|
|
#1137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie lubię takich historii... wolę z duchami i zjawami itp
|
|
#1138 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrozumiałam, ze inne dziewczyny wierzą, że to prawda...a może to tak na żarty pisały
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
ja dawno temu spalam i nagle obudzil mnie dzwiek jakby ktos z cale sily kopnal w lawe:/ w pokoju bylam sama z lawy nic nie spadlo,lawa bardzo solidna.dziwne ale najdziwniejsze bylo w zeszlym roku.zasypiamy sobie z TZ w lozku a tu nagle obok lozka po srodku pokoju huk jakby ktos podskoczyl i walnal w podloge:/ mowie do niego "slyszales?"
"tak" "co to? przeciez tam nie ma zadnych mebli" najlepsze jest to ze w druga noc stalo sie to samo.do dzis nie wiem co to bylo ale wytlumaczylam sobie ze to moj dziadek ktory moze byl przeciwny temu zwiazkowi i ehkmm .......przedmalzenskiemu i chcial nas wystraszyc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:37.

od numeru, którego nie znałam, a nikomu nie podawałam swojego...nie odpisywałam nic, bo nie mAm juz nic na koncie...
).Odwolalam go. Wyjrzalam przez okno i zauwazylam we wskazanym wczesniej przeze mnie miejscu znikajaca postac). Wiecej sie nie pojawil. Nastepnego dnia okazalo sie, ze dziewczyna sie dziwnie zmienila
Glupio mi...