|
|
#1411 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
Lazy- bo to pewnie jakaś psychiczna feministka była
Weź do ręki książkę z opowiadaniami Braci Grimm, a zobaczysz, że przynajmniej 50% wszystkich baśni kończy się źle.... |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha swietny watek!ale nie przeczytam calego o nie!tym bardziej jak jest ciemnoe,starszny tchorz jestem :P
|
|
|
|
#1413 |
|
Konto usunięte
|
Wiadomo, że świetny
Mój ulubiony I właśnie najlepiej się go czyta wieczorem, przy wyłączonym świetle Wtedy wyobraźnia pracuje pełną parą, pod kopułą aż dzwoni od nadmiaru wyimaginowanych dżwięków, postaci i innych niezidentyfikowanych zjawisk... Normalnie polecam...Brrr...
|
|
|
|
#1414 |
|
Przyczajenie
|
u mojej znajomej w mieszkaniu jest jeden pokój który sąsiaduje z komórką na graty w której wszyscy sąsiedzi cos składadali
no i tam siedział całymi nocami i dniami jeden sąsiad i cos tam reperował ,montował itd itp a żona w domu i dzieci i wszyscy sie na niego wypieli to sie zdolowal i powiesil no i teraz co jakiś czas w pokoju od komórki przy górze i tylko w nocy przez kilka godzin słychać jakby coś bardzo ciężkiego huśtało się na konopnym sznurze no wszyscy myśleli ,że to blok jakieś ruchy ma no ale brat ,budowlaniec powiedzial ze to nie ten halas i nie tak intensywny dziwne to bardzo |
|
|
|
#1415 |
|
Wtajemniczenie
|
Bracia Grimm byli okropni ! Zdecydowanie wykazywali za duże zainteresowanie ludobójstwem, ludożerstwem, dzieciobójstwem oraz krwią.
W dzisiejszych czasach spalono by ich na stosie za te bluźnierstwa. A, no i też się we Włóczykiju podkochiwałam. Był taki hm męski.
|
#1416 |
|
Konto usunięte
|
Prędzej zamknięto w wariatkowie
kkajaa o żesz w morde... straszne! |
|
|
|
#1417 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1418 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sprawa wyglada tak, ze ten nasz pokój sąsiadował bezposrednio z resztą tego strychu, a kawałek za nim była świetlica- ale na tyle oddalona, ze nie mozna było się z niej dostać za te drzwi. A chłopcy (sztuk 6) akurat mieli szlaban w swoim pokoju, po tym, jak urządzili bitwę na podgniłe mandarynki i nauczyciel, który zajrzał do ich pokoju dostał jedną sztuką w twarz. Dziewczyny były tak na mnie wściekłe, ze raczej one nie pukały, ale kto wie Tak czy inaczej efekt był fajny, a one jeszcze wiele lat mi to wypominały :dumny: Cytat:
Koleś se nie wiadomo jakiego pierona przygruchał tym swoim spirytyzmem.... Brrr straszne!PS. Włóczykij jest mój!
|
||
|
|
|
#1419 |
|
Zadomowienie
|
>_<'
Odczepcie sie od mojego Włóczykija bo pójde po Buke ![]() <żre czekoladki żeby sie nie bać> |
|
|
|
#1420 |
|
BAN stały
|
O rany straszne o_O Eeee to ja chyba dziwna jestem bo sie nie bałam, żadnych bajek ^^ Zawsze ogladalam filmy wieczorem o mordercach i psychopatach a potem mialam koszmary
No dobra... wiecie kogo się bałam? Gargamela ;O |
|
|
|
#1421 |
|
Wtajemniczenie
|
Askawtn
a może wtedy synowie dziedziczyli i ona chciała mieć własnego? Mary_Q Kkajaa brrr... Jak ci ludzie tam mieszkają... znów mam gęsią skórkę a jeszcze muszę do łazienki pójść Nymphetamina A może Grimmowie siedzieliby w Hollywood i kręcili horrory i świat by nawet nie słyszał o Cravenie VioletJewel - może jakiś nietoperz? Tylko nie pytaj, jak miał zapukać Zresztą nietoperz to jedno z wcieleń wampira... yyy... to ja dziękuję, idę spać Anka^^ toż papcio Gargamel jak ta śliweczka w czekoladzie Nie kłóćcie się, dziołchy - mój TŻ ma dużo z Włóczykija, i co?- już wiadomo czyj Włóczykij Dla Was zostali Ryjek, Muminek, Migotek, Paszczak, Policjant i Bobek hyhy
|
|
|
|
#1422 |
|
Konto usunięte
|
To ja biore Paszczaka
On jest taki męski z tymi swoimi kwiatkami....mrrau
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jednak optuję za Włóczykijem
. No ewentualnie Papa Muminka - takie poczucie stabilizacji i bezpieczeństwa zapewnia
|
#1424 |
|
Zadomowienie
|
to ja biorę Bobka
![]() ![]()
|
#1425 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Już lepszy jest Bobek z tym swoim owłosieniem na całym ciele.A tak w ogóle... gdzie on ma szyje ? I dlaczego wygląda jak owłosiony prostokąt z odnóżami? EDIT: W takim razie ja biorę Migotka, lubię intelektualistów w okularach.
|
|
#1426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wygląda jak owłosiony prostokąt z odnóżami bo jest owłosionym prostokątem z odnóżami, na dodatek jest upierdliwy
|
|
#1427 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Bo mnie to intryguje, kurde no. I dlaczego on ma tyle zębów ? I czym je myje, że są takie śnieżnobiałe ? Blendamed bez cukru, czy jak ? A upierdliwy jest, fakt. Nie wiem czy bym z takim wytrzymała ![]() P.S. Jestem spragniona nowych strasznych opowieści...
|
|
#1428 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bobek to Bobek, lepiej nie wnikać
|
|
#1429 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Racja ,lepiej niech takim pozostanie :tajemniczy, męski i intrugujący, owłosiony prostokąt z odnóżami
|
|
#1430 |
|
Zadomowienie
|
No wiecie co?!
Jak mogłyście?! Przypomniała mi się historia, którą opowiadała mi mama, podobno prawdziwa. A więc: Małżeństwo wysłało do jakiegoś ezgotycznego kraju mamę mężczyzny. Podczas pobytu kobiety na wakacjach do domu tego małżenstwa przyszła paczka z proszkiem. Myśleli, że to ich mama przysłała im przyprawę z tych egzotycznych wakacji, więc dodawali jej do potraw. Po jakimś czasie dowiedzieli się, że tą przyprawą były prochy zmarłej matki. (chciałabym zobaczyć ich miny
|
#1431 |
|
Wtajemniczenie
|
Anakonda, trzeba było nie siedzieć w krzaczorach
A to małżeństwo to jakieś naiwne było czy cuś ja bym podejrzewała, że to narkotyki albo jakiś kosmetyk- np. egzotyczny proszek peelingujący... Straszne okoliczności tak czy siak Nymphetamina, a po co Bobkowi szyja tylko by go zgubiła na szubienicy (gdyby tam trafił, co przy jego trybie życia nie jest wykluczone Ale za to zapomniałyśmy o Czarodzieju |
|
|
|
#1432 |
|
Zakorzenienie
|
Nosz kurcze - zapomniałam o mamie muminka
. No to ja nie wiem - biorę Włoczka i tyle
|
#1433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Już imiona dzieci ustalone )Edit: A tak w ogóle to coś tu za matrymonialnie się zrobiło Mam pomysł- piszmy Muminki a la Grimm
|
|
|
|
|
#1434 |
|
Konto usunięte
|
Nyphe masz coś do Paszczaka? Masz coś? Odwal sie od niego co?? Paszczak jest męski i koniec
|
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
Ale macie wkręty
Przypomniała mi się stara przypowieść, prawdziwa ![]() Znajoma mojej babci miała bardzo ciężkie życie i jako młoda dziewczyna musiała iść do pracy fizycznej. Robiła n a polu od rana do późnego wieczora. Pewnego razu musiała byc wcześniej w domu i postanowiła wrócić przez stary cmentarz do domu. Spotkała tam pewnego ładnego chłopaka, za którym bardzo miło jej się gadało A ponieważ miała niecałe 16 lat, zakochała się w nim. Od tej pory cały czas wracała przez ten cmentarz i zawsze ON na nią czekał. Jednak kiedyś przestał przychodzić. Dziewczyna biedna czekała na niego, płakała. Było po północy, jak w końcu usłyszała szelest za swoimi plecami i odwróciła się- to był ON I nawiązała się taka rozmowa:- Cześć, gdzieś ty był tyle czasu? - A tu i tam... - Teraz ja muszę iść do domu, jest późno... Boję się tego cmentarza! A o - No, jakbym żył to też bym sie bał...
|
|
#1436 |
|
BAN stały
|
O Madz!uHa i co bylo dalej?
Jedna powazna i nie straszy mnie muminkami ktore wygladają jak chomiki
|
|
|
|
#1437 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tego w każdym odcinku gwiazdy: Brodka jako znajoma Madz!uHowej babci, Gonera jako wampir, Buzkówka jako strzyga... ![]() Anka^^ - Muminki jak Muminki, ale Buka i Hatifnatowie! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1438 |
|
Konto usunięte
|
Buzkowa jako strzyga i to bez charakteryzacji
![]() To już lepszy Urban |
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam kilka postów i mnie ciarki przeszły.
|
#1440 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam na straszne historie
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.

Mój ulubiony
Wtedy wyobraźnia pracuje pełną parą, pod kopułą aż dzwoni od nadmiaru wyimaginowanych dżwięków, postaci i innych niezidentyfikowanych zjawisk...
Normalnie polecam...Brrr... 

Ja obstawiam, że albo tam się zakradał zboczony gospodarz (ewentualnie jakiś niedomyty kolega z kolonii
) i podglądał + podsłuchiwał i zachciało mu się was postraszyć... albo jednak COŚ...
Dziewczyny były tak na mnie wściekłe, ze raczej one nie pukały, ale kto wie 

Jak mogłyście?!
. No to ja nie wiem - biorę Włoczka i tyle