![]() |
#121 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najdziwniejsze historie, które się nam zdarzyły
no wlasnie-to byly stringi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
Ja nie miałam aż takich przebojów jak Wy
![]() Ale ze śmiesznych rzeczy pamiętam coś takiego: jakieś 10 lat temu moi rodzice z moją babcią urządzali na działce małą imprezę. Zrobiliśmy ognisko i zachciało nam się pieczonych ziemniaków. Była już noc, więc poszliśmy na pole, które jest obok naszej działki, żeby wziąć z 10 ziemniaczków. Oczywiście to pole nie było nasze. :P Zbieramy po ciemku te ziemniaki, a tu nagle mojej babci włączyła się latarka, i to jeszcze było takie migające pomarańczowe światło, ostrzegawcze ![]() A co do autobusów, to koleżanka opowiadała mi, że wracała kiedyś ze szkoły z koleżankami. W autobusie był taki tłok, że jedna z dziewczyn stała tuż przy samych drzwiach. Kierowca zatrzasnął drzwi (wiecie, to nie były takie drzwi zamykane ręcznie, ale te autmoatyczne) tak, że drzwi znalazły się między plecami tej dziewczyny a jej plecakiem. Także ona była w środku autobusu, a plecak na zewnątrz drzwi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#124 |
Raczkowanie
|
W nocy przypomnialo mi sie ze chyba dziecku nie zalozylam pampersa. Sprawdzam faktycznie nie ma. Ale sucho, nie ssikal sie. Wiec biore pampersa i zakladam. I kurcze, jakis taki maly. A w tyn dniu kupialm rozmiar wieksze. Dziwne. JAk sie okazalo zakladalam pieluche sobie. Dobrze ze sobie a nie mezowi.
Edytowane przez orfelis Czas edycji: 2005-06-18 o 10:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Przyczajenie
|
Kiedys bolala mnie glowa i poszlam spac okolo 14-stej,co jest ewenementem,bo wlasciwie niegdy nie spie w dzien,chocbym miala 3 nocki od rzad zawalone.To bylo jakos wiosna;jak juz sie wyspalam,wchodze do pokoju goscinnego,sloneczko blado swieci,a w pokoju mamy znajoma i mama.Ja przecieram oczy - przeciez tu blady swit i palnelam do znajomej : A co pani tutaj robi?! Okazalo sie ,ze to byl zachod slonca a nie wschod.
Szkoda,ze nikt nie widzial min tej pani i mojej mamy,po moim pytaniu... Wytlumaczylam sie jakos,ale nie zapomne tych zaskoczonych i zbulwersowanych spojrzen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Całe szczęście facet patrzył w inną stronę ... ale jednak ![]() PZDR ![]()
![]() |
![]() |
#127 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Tez sie strasznie usmialam czytajac ten wątek
![]() Ja mam taka jedna swoja najwieksza wpadke ale do dzis sie czerwienie na samo wspomnienie, wiec nie napisze jej tutaj... obiecalam sobie wtedy ze nikomu nic nie powiem ![]() ![]() Kurcze, w ogole to niewiele takich historii pamietam... Mialam kilka zabwnych "wypadkow rowerowych" ktore dla otoczenia byly bardzo widowiskowe... Np. kiedys wracalam z pola od siana trzymajac długie grabie. W momencie kiedy skrecalam na podworko, niechcacy wsadzilam ich koncowke miedzy szprychy w tylnim kole. Na podworku bylo wtedy pol rodziny, droga akurat przechodzily dwie moje dawne kolezanki, tuz za mna wjechal na rowerze brat babci, a z tego samego pola co ja wracal wozem z furą moj brat cioteczny. Wszyscy byli swiadkiem tego jak wylecialam w powietrze. Co wiecej kobyla wcale nie miala zamiaru ominac mojego roweru wiec poobijana w poplochu rzucilam sie mu na ratunek... A tu klapa - hamulec wbil sie w tylne kolo i nie dalo sie ruszyc. Zdezorientowana zlapalam rower na plecy i rzucilam go metr dalej... Wszyscy mieli niezly ubaw! A ja mialam siniaka na biodrze do konca wakacji ![]() Kiedys uczac sie jezdzic na motorze wyladowalam w krzakach - motor zgasł mi na zakrecie. Umialam go odpalac tylko z popychu... Bieglam wiec przez pol wsi probujac odpalic ten motor, az w koncu pomogla mi taka dziewczynka... Motor w koncu zapalil - jak juz bylo 5 metrow do domu ![]() A teraz wroce do Warszawy ![]() Bedac u niej wlaczylysmy sobie na full "Jestes szalona" i pokazowo odtanczylysmy (jednoczesnie spiewajac) to w przedpokoju. Nie zauwazylysmy kiedy weszli jej rodzice... Jej matka zrobila tylko oburzona mine i zapytala: "dobrze wy sie czujecie??". Mialam ochote zapasc sie pod ziemie.
![]() |
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mi sie przypomniala historia mojej cioci, skoro juz opowiadamy o krewnych i znajomych krolika rowniez. kiedys ciocia pojechala ze znajomymi na bazar ich zoltym trabantem. rozdzielili sie jakos i ciocia z serii tych, ktorzy samochod poznaja tylko po kolorze wlazla do zoltego garbusa, a ze w srodku siedzial jakis facet, to ciocia niewiele myslac zaczela facetowi wymyslac - ze co on robi w tym samochodzie, ze to nie jego, zeby lepiej wysiadl... od slowa do slowa sytuacja sie wyjasnila i oczywiscie wyszlo na jaw, ze ciocia wsiadla nie do tego samochodu co powinna ![]() a wlasciciela garbusa w tej calej sytuacji zabolalo to, ze ktos nie odroznil jego samochodu od trabanta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Rozeznanie
|
heheh dobre te wpadki sa
![]() Ja wam opowiem przygode mojego wujka ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze cos mi sie przypomnialo... Tez historia ze wsi
![]() Jakieś pięć lat temu spedzajac wakacje u babci na wsi zaprzyjaznilam sie z jedną moją młodszą kuzynką (nasze mamy to siostry cioteczne)... Mialysmy swoja wiejską paczkę, z ktorą zawsze spedzalysmy wieczory. Wlasciwie polowa z nas to byla rodzina ![]() Czasami spotykalismy sie w domu, ktory wybudowali rodzice tej kuzynki dla niej na dorosle zycie. Bylo tam lozko, stol, jakis regalik - na zime wieczory fajna miejscowka ![]() No i kiedys pol wsi sie tam zebralo (oczywiscie w wielkiej tajemnicy bo M. nie wolno bylo zapraszac tam znajomych, tylko rodzine). Gadamy sobie w najlepsze, a tu nagle pod dom podjezdza jakis samochod. Faceci w poplochu rzucili sie do okna.. No to co mialam zrobic - polecialam za nimi. Przykucnelam na parapecie i wydukalam tylko "jak wysoko!". Nie zdazylam nawet sie zastanowic kiedy ktos mnie popchnal bo tez spieszyl sie do ucieczki ![]() Wyskoczylam i pobieglam z cala reszta do lasu a pozniej juz prosto do domu. Dopiero na podworku uswiadomilam sobie ze wcale nie musialam zwiewac bo przeciez jestem kuzynką M. i spokojnie moglam tam przychodzic. To samo moj brat cioteczny ktory rowniez przerazony skakal z tego okna... Kiedys spalam w tym domu z M. i cos nas straszyło... Slyszalysmy jakies odlosy za drzwiami. Najgorsze bylo to, ze ten dom byl troche "niedorobiony". Schody byly zbudowane z pustakow, drzwi byly zamkniete tylko na klamke ktora sie wyjmowalo... Strasznie sie balysmy. Rano kiedy swiecilo juz slonce z odwaga otworzylam drzwi, zrobilam krok aby wyjsc na pseudoschody i (za przeproszeniem) ☠☠☠! Schodow nie bylo. Co gorsza - kilka metrow dalej lezal przewrocony "kibel" (wiecie, taki wiejski, drewniany...). Ktoś nam postanowil zrobić świeeetny zart! Pol dnia naprawialysmy szkody, zeby M. rodzice niczego nie zauwazyli. Ale i tak sasiadka (obecna tesciowa mojego brata) wszystko im wykablowała ![]()
![]() |
#132 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ona "troche" niedowidzi. Raz ją wujek zawozil do przychodni, bo miala isc na zastrzyki z synem. Wyszla z samochodu i poszla w przeciwna strone. Wujek musial ja zatrzymywac. Pozniej czekal na nia w aucie i czytal gazete. Nagle patrzy - wychodzi. Zobaczyl tylko ze schodzi po schodach i dalej czytal sobie gazete. Po kilku minutach zorientowal sie ze powinna juz siedziec obok niego a jej nie ma. Wychodzi z samochodu a ona dobija sie do jakiegos innego auta pare metrow dalej ![]()
![]() |
![]() |
#133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz, pisz. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
To było całkiem niedawno, jechałam z dwoma koleżankami i z chłopakiem jednej z nich do sąsiedniego miasta do kolegi na imprezkę. Jechaliśmy już kilkanaście minut, cała trójka gawędziła, a ja patrzyłam się w okno i myślałam o jednej osobie
![]() ![]() ![]() Druga wpadka przytrafiła mi się w kościele, jak zwykle byłam zamyślona, po skończonej mszy po prostu wzięłam swoją torebkę z ławki i uszłam kilka kroków z zamiarem pójścia do domu, ale zatrzymała mnie jakaś pani twierdząc, że zabrałam jej torebkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
![]()
Właśnie przypomniała mi sie pewna żenująca historia z mojego życia, totalny wstyd i mara. Byłam wtedy w drugiej klasie liceum. Miałam w szkole takiego dobrego kolege, znalismy się z podstawówki jeszcze. Taki kumpel. I on chodził do klasy z pewnym chłopakiem, który wpadł mi w oko. Na szczęście nie byłam w nim zakochana ani nic, ot tak jakoś spodobał mi sie. I pomyślałam w swojej naiwności, że mój dobry kolega mógłby mnie jakoś z tym chłopakiem poznać. Oczywiście niby przypadkiem, że np. stalibyśmy sobie, a ten chłopak by podzszedł akurat do mojego kolegi i nas no i trzeba by było nas poznać ze sobą. Dodam jeszcze, że ten chłopak, który mi się spodobał, nigdy wczesniej nie zwracał na mnie uwagi, a ni ja na niego, nie wiem czemu wpadł mi w oko [bo jeszcze szybciej z niego "wypadł"]. Powiedziałam o swoim wspaniałym pomyśle mojemu koledze, a on na to, że spoko, wszystko załatwi. I pewnego dnia, na przerwie, podszedł do mnie i powiedział, żebym z nim zeszła na dół. Tak też zrobiłam. A on wtedy zawołal tego chłopaka, przyprowadził go do mnie i powiedział coś takiego :"To jest Magda, bardzo chciała cie poznać". I poszedł sobie. Myślałam, że się zapadnę pod ziemię. Koleś spojrzał na mnie jak na wariatkę, w dodatku musiałam z nim siedzieć całą przerwę i rozmawiać o ******łach, bo głupio mu było tak po prostu odejść. Coza zenada. Oczywiście na tym wszystko się skończyło, bo w ogóle mu sie nie spodobałam, tydzien później już chodził z taka dziewczyną ze swojej klasy [naprawdę paskudną, tymbardziej upokorzona się czułam]. Nawet przez jakiś czas mówił mi "cześć", ale na szczęście przestał, bo nie mogłam mu w oczy spojrzeć po tym wszystkim. Wstyd!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
O, nie wiedziałam, że synonim słowa 'bzdura' jest przekleństwem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#141 |
Zakorzenienie
|
Wyciągam ten wątek, bo musze opisać, co mi się dzisiaj przytrafiło. Własciwie to, co mnie spotkało, mam na własnie zyczenie, ale po prostu musiałam wiedzieć..
![]() ![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
Lol...
![]() ![]() PZDR ![]()
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś wypiłam dwie duże i nic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Zakorzenienie
|
Ja jak byłam na koloniach w wieku 12 lat "zakochałam sie" w chłopaku. Byłam juz w takim wieku, gdzie urosły mi piersi, ale jeszczesie do tego nie przyzwyczaiłam. No i raz w sali komputerowej w ośrodku nachyliłam się do ławki żeby z nim porozmawiać. Koło mnie stała koleżanka, a on na przeciwko mnie stał oparty o monitor. ni i ja sobie gadam i gadam, aż cos mnie tknęło i zorientowałam sie, że facet widzi nawet mój pępek przez dekolt, a co dopiero dwa młode cycuchy nie skrępowane stanikiem. Spłonęłam na miejscu ze wstydu. Pomijam fakt, że jakis czas potem udało mi sie z nim zaprzyjaźnić i jak wracalismy autokarami to walczylismy by siedzieć razem.
![]()
![]() |
#145 |
Zadomowienie
|
Swietne historie dziewczyny.
![]() Wybieralam sie do sklepu z wyposazeniem domu o nazwie Bed, Bath & Beyond. Gdy dotarlam na miejsce, gdzie mial byc, nie moglam go znalezc (ale to jeszcze nie problem hehe). Zadzwonilam wiec na informacje i spytalam, gdzie jest Bed, Bad & BEYONCE. :d Operatorka musiala miec glupia mine, bo az poprosila o powtorzenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Zadomowienie
|
W liceum bylismy na sztuce w jednym z krakowskich teatrow. W trakcie ktos zauwazyl, ze na widowni siedzi... Wislawa Szymborska (bylo to niedlugo po Noblu). Ledwo doczekalismy do konca spektaklu i bardzo podekscytowani czatowalismy na pania pod teatrem. Ustawila sie kolejka, zaczelismy zbierac autografy. Razem z kolezanka bylam na przedzie kolejki i szybko zalatwilam sprawe. Potem patrze na autograf i widze podpis Stanislawa. Biedna pani nie wiedziala, skad zainteresowanie jej osoba, ale nawet po odkryciu razem z kolezanka nie zepsulysmy innym przyjenosci. Ale smiechu na boku bylo co niemiara. Przyznam jednak, ze tamta pani bardzo przypominala nasza noblistke.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Raczkowanie
|
![]()
1.Kiedyś w moje 13 urodziny dostałam ładne klapeczki na lekkim obcasiku, bluzkę i spodnie. Oczywiście we wszystko się ubrałam i postanowiłam iść do pobliskiego marketu, gdzie był nieziemsko przystojny ochroniarz
![]() ![]() 2. Miałam chyba takich tysiąc sytuacji, na imprezach i na spacerze. Poprostu "piję" z zamknietej butelki ![]() 3.Raz to była chyba już 7 klasa i wycieczka klasowa w góry. Akurat wypadł mi wtedy okres, a jako, że pod ręką miałam tylko kilka cieniutkich podpasek tych grubszych używałam na noc. Ogólnie wszyscy kładlismy się spać po 2 w nocy, i wszyscy baraszkowaliśmy w piżamach. Schodze nagle na parter zrobić se herbatke a tam moi koledzy w śmiech. Z początku nie wiedziałam o co im chodzi. Dopiero później dostrzegłam, że podpasa troszke wystawała z przodu a oni obstawiali czy abym nie była chłopcem ![]() 4.Jestem w jakiejś malutkiej miejscowości, gdzie jeden sklep tylko. BYło lato. Ostatnie moje pieniądze chyba z 5 zł. postanowiłam wydać na loda fortunnie kiedy otworzyłam lodówkę, bo już wzrokiem upolowałam smakołyk wypadło mi moje 5 zł i trafiło na samo dno duuużej lodówki, gdzie był stos żarcia. Kobieta z monopolowego tak na mnie groźnie patrzyła, więc nawet nie próbowałam kasy wyciągać. 5.To już moja koleżanka: Wchodzi do apteki w zamiarze kupna prezerwatyw, a że był to początek jej przygód erotycznych :P To nie była obeznana w temacie. Kolejka dwudziestoosobowa (jesień=przeziębienia itp.). W końcu dochodzi do niej i mówi: Poproszę prezerwatywy. Na to farmaceutka wyciąga średniej wielkości pudło i pyta się jakie. Wszyscy z kolejki patrzą sięna moją koleżankę (miała wtedy z jakieś 17-18 lat). Wzięła piwersze lepsze. Zapłaciła i po wyjściu z apteki okazało się, że kupiła jakieś do seksu analnego. 6.Wpadka bardziej kosmetyczna. W poszukiwaniu wszystkiego, cpo by się przyczyniło do poprawy stanu cery(trądzik ![]() 7.To jest masakryczne. Siedziałam sobie z bratem w pokoju, a mama jest w łazience i goli się maszynką. Ja nagle, by sobie zażartoować mówie do brata:"Ty mama używa Twojej maszynki!" On wyskoczył z krzesła i otworzył natychmiastowo drzwi a matula goliła sobie akurat swoją maszynką miejsca intymne. Naszczęscie zrobiłam to tak przekonująco, że nie dostało mi się ![]() Jak coś sobie przypomnę to dodam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#149 |
Przyczajenie
|
Diewczyny jestescie BOSKIE!! Uśmiałam sie do łez, czytajac ten wątek!!!
A moja ciocia będząc w aptece zamiast powiedzieć - proszę Alkaprim, powiedziała - proszę Alcapone!!! Babeczki uciekły na zaplecze bo płakały ze śmiechu . Innym razem ta sama ciocia pojechała na wczasy i w połowie drogi przypomniała sobie, ze w domu zostawiła sztuczną szczękę. Moja mama poszła pierwszy raz do ginekologa, pani doktor powiedziała jej, że ma położyć się na łóżko ginekologiczne, więc mama się położyła, tyle że w odwrotną stronę- tam gdzie miała położyć nogi na podpórkach położyła rece a tyłeczek tam gdzie powinna być głowa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przypomniało mi sie jak stałam kiedyś w sklepie papierniczym. pani przede mną podchodzi do sprzedwaczyni i mówi "poproszę długopis UNIMIL" sprzedawczyni dusząc się ze śmiechu prosi o powtórzenie nazwy, ona znów unimil. sprzedawczyni mówi, chyba uni top a babka wtedy "oj przepraszam za pomyłkę". ale i tak biedna nie zajarzyła jaką firmę podała ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.