Straszny Wątek ;) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-07-25, 15:07   #2191
soulone
Wtajemniczenie

Dot.: Straszny Wątek ;)

Cytat:
Napisane przez Senses Woman Pokaż wiadomość
A co to jest OOBE?
Wytłumaczcie plisss!
i wrażenia (bo to podobno wyłażenie z ciała)
Out Of Body Experience o ile dobrze pamiętam.
Polega na opuszczaniu ciała przez duszę i odbywania podróży astralnych.
soulone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-25, 17:11   #2192
Agniesia666
Lady of Harley-Davidson

jest caly watek o oobe, gdzies czytalam
ja kiedys probowalam i jak wyszlam z ciala i bylam obok to zobaczylam faceta ktory sie nade mna pochylal, byl byle jak ubrany, jak taki obdartus.
ale w sumie nie jestem pewna cz udalo mi sie wtedy wyjsc z siebie czy po prostu zasnelam, bo nie czulam zadnego leku rzed tym facetem, chociaz chyba powinnam, bo wygladal na zula :P
Stary 2008-07-25, 17:30   #2193
soulone
Wtajemniczenie

Ja nie próbowałam oobe i na razie nie mam zamiaru. Trochę się boję, bo mam chore myśli, wybujałą wyobraźnię i przerażające obrazy w głowie. Chyba jestem zbyt poschizowana, żeby zaczynać się z czymś takim.
Stary 2008-07-25, 17:50   #2194
anathalla
Raczkowanie

Haha bym wyszła i nie wróciła To by dopiero były jajca Do ktokolwiek widział ktokolwie wie : czy ktoś widział moją duszę ? Nie wiem jak wygląda ale jej szukam
anathalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 12:38   #2195
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

ja mialam sprobowac

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-26, 12:58   #2196
anathalla
Raczkowanie

A tak na serio to co z tego że wyjdzie się z ciała ? widzi się coś specjalnego czy tylko swoje ciało ?
Stary 2008-07-27, 12:48   #2197
soulone
Wtajemniczenie

Różni ludzie, różne rzeczy widzą. Potrafią iść do domu znajomego, przenieść się gdzieś dalej, widzieć obok siebie dziwne postaci. Ja się za bardzo boję. Może kiedyś gdy będę lepiej się czuła spróbuję, bo mnie to zainteresiło.
Stary 2008-07-27, 14:27   #2198
DagmaraRose2000
Perfumoholik z wyboru

slyszalam ze nie da sie nie wrocic

"Don't you know there ain't no devil, there's just God when he's drunk."
DagmaraRose2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 14:59   #2199
Ines-ka
Zakorzenienie

OOBE? Google nie gryzie przecież.
Jak już kogoś to zafascynuje, to radzę zaczynać od bezpieczniejszych rzeczy np. LD (lucid dreams). Jedni twierdzą, że takie rzeczy są całkowicie bezpieczne inni nie. Najlepiej sprawdzić na własnej skórze, bez nakręcania się na super przeżycia. Uważajcie też z angażowaniem znajomych. Ja się zaraziłam od brata, mam nadzieję, że nie będzie tego kiedyś żałować.
Ines-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-27, 20:45   #2200
lapus
Wtajemniczenie

ja się boję takich rzeczy

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 21:31   #2201
Miviki666
Zadomowienie

też mam pewne straszne historie do opowiedzenia.
1) O tym było dosyć głośno.Kiedyś mojego kolegi dziadek wyjechał bryczką do lasu do znajomego kolegi.Wiózł tam różne rzeczy.Kiedy już wracał była noc.Nagle usłyszał jak coś ciężkiego spadło z drzewa i szybkimi ruchami szpera w jego rzeczach.Nim dziadek zdążył się obrócić ta postać szybko uciekała. Brrrr...

2)Kiedyś jak miałam gdzieś 14 lat pojechała z rodzicami do dziadków.Był wieczór kiedy wróciłam, a pod moim domem zobaczyłam siedzące i cholernie wystraszone koleżanki.Jak mnie zobaczyły to podbiegły do mnie.Zaczeły mi opowiadać co zaszło.Nie wiedziały wczesniej ,że mnie nie ma w domu więc zadzwoniły do moich drzwi.A tu nagle usłyszały jak ktoś schodzi ze scghodów i wyglada przez okno.To był jakis facet który palił papierosa.Mój pies zaczoł szczekać, ale po chwili zaczoł piszczeć.Dziewczyny uciekły z przedsionka.Z łzami opowiadały mi tą całą historie.Troche wątpie żeby mnie kłamały, za długo je znam.Do dziś nie wiadomo kto to mogł być.

3)To była opowieść mojej koleżanki siostry. Ona często miała jakieś dziwne przeżycia.Moja koleżanka i jej starsza o kilka lat siostra mieszkają na strychu.Dziwie sie ze one mogą tam mieszkać, bo to dość straszne miejsce.Pewnego razu Justyna została sama w domu.Siedziała w pokoju na strychu i uczyła sie do sprawdzianu.Nagle zobaczyła ze klamka od drzwi zaczyna sie energicznie ruszać.Pomyslała ,ze to jej brat.Wstała z łóżka i poszła otworzyć drzwi.Gdy już otworzyła zobaczyła ,że nikogo nie ma!Wszędzie pusto.A u nich na strychu jest tak ,ze jak ktoś wchodzi albo schodzi to bardzo słychać. Okropnie się wystraszyła i schowała sie pod kołdre. Nagle usłyszała ,ze klamka znowu sie zaczyna energicznie ruszać!!!Ssiedziała w koncie i cicho plakała.Strasznie sie boła.Siedziała tak przez 3 godziny.pózniej weszła mama.Opowiedziała wszystkim co zaszlo ale nikt jej nie uwierzył.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-07-28, 22:37   #2202
eMPi
Rozeznanie

GG do eMPi

Cytat:
Napisane przez Ines-ka Pokaż wiadomość
Przeżyłam coś podobnego. Moje pierwsze próby z OOBE. Widzę siebie z góry leżącą na łóżku, a obok mnie czarną postać o ludzkich kształtach. Najpierw siedziała na łóżku i pochylała się nade mną, później poruszała się cały czas blisko mnie. Nie wyglądała groźnie, ale nigdy w życiu jeszcze się tak nie bałam.
Od tamtej pory nie próbowałam wyłazić z ciała, ale może niedługo.
Ale gdybym zamiast tej całkowicie czarnej postaci zobaczyła tę kobietę z Twojego opisu to o własnych nogach bym z tego łóżka chyba nie wstała.
Ja mialam kiedys sytuacje,ze widzialam naokolo mojego lóżka pełno czarnych postaci w kapturach. Wyleciałam z łóżka jak z procy,ale zebym wracala juz nie pamietam. Mam nadzieje,ze to sen...

wymianka
eMPi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 23:18   #2203
Lena_20
Zakorzenienie

Boje sie OObe jak diabli... Nigdy wiecej... Czasem przychodzilo samo... Ale jedno jest pewne,nie ma mozliwosci,ze do ciala nie wrocisz...
Ide stad,nie lubie na noc sie nakrecac...

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-28, 23:36   #2204
AryaxD
Wtajemniczenie

Zaciekawiłyście mnie tym OObe.
Mam ochotę spróbować tego...boję sie, ale porpostu no, chce to poczuć.
Stary 2008-07-28, 23:58   #2205
emfaza1989
Raczkowanie

Ja kiedyś spałam w jednym pokoju z babcią, obudziłam się w nocy i prawie zawału dostałam z wylewem na miejscu... Babcia chrapie, zdarza się jej niespodziewanie tak głośno zaciągnąć powietrzem... wyobraźcie sobie, cisza jak makiem zasiał, i to głośne "CHRRRR!!!!" nagle, z ust babci, jakby ciągnik odpalił inna sprawa, że babcia gada przez sen i to brzmi jak rozmowa z japończykiem pozdrawiam babcię, właśnie sobie smacznie chrapie x)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-07-29, 00:25   #2206
atka83
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emfaza1989 Pokaż wiadomość
Ja kiedyś spałam w jednym pokoju z babcią, obudziłam się w nocy i prawie zawału dostałam z wylewem na miejscu... Babcia chrapie, zdarza się jej niespodziewanie tak głośno zaciągnąć powietrzem... wyobraźcie sobie, cisza jak makiem zasiał, i to głośne "CHRRRR!!!!" nagle, z ust babci, jakby ciągnik odpalił inna sprawa, że babcia gada przez sen i to brzmi jak rozmowa z japończykiem pozdrawiam babcię, właśnie sobie smacznie chrapie x)
Przepraszam,ale rozbroiłaś mnie tym postem o twojej babci.
atka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 00:49   #2207
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
to my chyba mamy tę samą babcię...

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-07-29, 09:21   #2208
AryaxD
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lena_20 Pokaż wiadomość
to my chyba mamy tę samą babcię...
i my też :P moja też chrapie baardzo

Jeszcze kilka h temu pisałam może chciałabym sprobować OObe, ale tak sobie leżąć w nocy pomyślałam, że a co będzie jak to samo mnie najdzie ( choć to chyba niemożliwe ? ) i tak się wystraszylam, ze tego nie spróbuje.
Stary 2008-08-01, 19:55   #2209
Aneczka91
Zakorzenienie

Hmm może 2 moje historie nie są straszne ale na pewno bardzo dziwne

Byłam wtedy bodajże w 1 klasie gimnazjum . Maj ciepłe popołudnie . Mama kazała mi iść do sklepu po zakupy . ja zadowolona przeszłam parę kroków i nogi odmówiły mi posłuszeństwa . Mama słyszy że zaczynam płakać i się pyta co się stało . Ja na to że chodzić nie mogę . Ona poprosiła mnie żebym podeszła do niej . nie mogłam . Jak zrobiłam pierwszy krok do niej to poczułam niesamowity ból . Jakby ktoś mnie sztyletami ciął .Następnego kroku nie zrobiłam . Upadłam i nie mogłam wstać . Mój brat i tato mi pomogli ale następnego kroku juz nie zrobiłam . Przespałam całe popołudnie i noc . Obudziłam się i mogłam normalnie chodzić .

Trochę mnie to zdziwiło co się stało tamtego dnia . Wiecej nigdy nic mi się takiego nie zdarzyło

Jeszcze jedna

Postanowiłam sobie przesłuchać płyt jakich słuchałam w podstawówce . Przesłuchuję różnych i sięgam po następne . Włączyłam którąś z kolei i taki szok Okazało się że na tej płycie była jakaś muzyka sekciarska . A pisało na niej muzyka Ani Łzy Las Ketchup itp . po kilku tygodniach dalej to było . Mogłabym przysiąc że nigdy nic takiego w życiu nie nagrywałam i były normaple piosenki . Płytę spaliłam

To historie w 100% prawdziwe . Chociaż nie są straszne ale są dziwne. Nie potrafie ich wytłumaczyć.
Aneczka91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-01, 21:53   #2210
anathalla
Raczkowanie

Aneczka91 moja koleżanka z klasy miała identyczną sytuację z nogami. Wstała z łóżka, doszła do drzwi i poprostu upadła jakby nagle przestała umieć chodzić, w ogóle nie czuła nóg i nie mogła na nich chodzić bo nogi miała bezwładne. I też móiła o wielkim bólu jaky pękły jej wszystkie żyły. Zaniesiono ja do szpitala , tam następnego dnia wstała z łóżka sama. Nic jej lekarze nie dawali.
Stary 2008-08-02, 00:10   #2211
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość

Jeszcze jedna

Postanowiłam sobie przesłuchać płyt jakich słuchałam w podstawówce . Przesłuchuję różnych i sięgam po następne . Włączyłam którąś z kolei i taki szok Okazało się że na tej płycie była jakaś muzyka sekciarska . A pisało na niej muzyka Ani Łzy Las Ketchup itp . po kilku tygodniach dalej to było . Mogłabym przysiąc że nigdy nic takiego w życiu nie nagrywałam i były normaple piosenki . Płytę spaliłam

To historie w 100% prawdziwe . Chociaż nie są straszne ale są dziwne. Nie potrafie ich wytłumaczyć.
O kurcze ale skad wiesz ze byla sekciarska? taki jakis heavy metal czy takie mnichowe mruczenie ?

Mnie to oobe baaaaardz zaciekawilo i wychodzenie z ciala chociaz nie wiem czy bym chciala sprobowac
KittenFromHeaven1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 00:20   #2212
201606201122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez soulone Pokaż wiadomość
Różni ludzie, różne rzeczy widzą. Potrafią iść do domu znajomego, przenieść się gdzieś dalej, widzieć obok siebie dziwne postaci. Ja się za bardzo boję. Może kiedyś gdy będę lepiej się czuła spróbuję, bo mnie to zainteresiło.
a czy możliwe jest ściągnąć do swojego snu duszę znajomego albo bliskiego człowieka? Bo ja miałam kilka" spotkań "we śnie z jednym człowiekiem a na żywo nie widziałam go pół roku. Po jakimś czasie spotkaliśmy się na żywo i zachowywał się identycznie jak w moich snach, te same gesty, mówił to samo co w moich snach,były też takie same sytuacje z nim na żywo jak we śnie... Czy może to było spotkanie OObe?

Cytat:
ja tak miałam z ojcem w dzieciństwie mieszkałam z rodzicami w mieszkaniu jednopokojowym .Ojciec chrapał jak niedźwiedź na oknie stał duży kaktus pamiętam ,ciemność w pokoju i światło od latarni padało na kaktus ojciec akurat głośno zachrapał - HRRRRR!!! ja patrzę na ten kaktus i sobie ubzdurałam że to potwór albo kosmita na oknie i w krzyk
201606201122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 01:20   #2213
Carmela
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Anulek Pokaż wiadomość

ja tak miałam z ojcem w dzieciństwie mieszkałam z rodzicami w mieszkaniu jednopokojowym .Ojciec chrapał jak niedźwiedź na oknie stał duży kaktus pamiętam ,ciemność w pokoju i światło od latarni padało na kaktus ojciec akurat głośno zachrapał - HRRRRR!!! ja patrzę na ten kaktus i sobie ubzdurałam że to potwór albo kosmita na oknie i w krzyk
padłam ze śmiechu
Carmela jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-02, 10:17   #2214
AryaxD
Wtajemniczenie

Co do oobe.Ja bym chciala sprobować.Ale kogo znam , i jesli ten ktoś to probowal, to mowi , ze nei chcalby powtorzyc.

A nogi - mialam coś takiego jak mialam 5 lat.Niby się tylko potknęłam.Ale ja idę z tatą i nagle upadam.Bolalo mnie, a po 2 minutach wstalam, i dalej szlam.
Stary 2008-08-02, 10:42   #2215
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Cytat:
Napisane przez AryaxD Pokaż wiadomość
Co do oobe.Ja bym chciala sprobować.Ale kogo znam , i jesli ten ktoś to probowal, to mowi , ze nei chcalby powtorzyc.
ale tym osobom to sie w ogole udalo?
Stary 2008-08-02, 10:56   #2216
DontAsk94
Wtajemniczenie

GG do DontAsk94

Miałam dziwną sytuację gdzieś z tydzień temu. Leżałam już sobie w łóżeczku odwrócona w stronę ściany, gdy nagle poczułam, jak ktoś się koło mnie kładzie. Czułam, jak poduszka zaraz za moją głową delikatnie się zapada. Pomyślałam, ze to mama albo brat, bo taty wtedy w domu nie było. Czekałam tak chwilę nasłuchując, aż zaczną się śmiać czy coś w tym stylu. Jednak niczego takiego się nie doczekałam... Po chwili zrobiło mi się okropnie zimno. Już zaczynał mnie strach ogarniać, ale pomyslałam sobie, że pewnie se coś ubzdurałam, a mother/brat położył się koło mnie i zasnął. Trochę podbudowana tą myslą odwróciłam się... Jednak za mną nikogo nie było, pomimo ze cały czas czułam tą zapadniętą poduszkę... Nawet nie miała odwagi się wydrzeć i zwiać. Leżałam tak w bezruchu, aż ze strachu zasnęłam.
DontAsk94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:18   #2217
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KittenFromHeaven1989 Pokaż wiadomość
O kurcze ale skad wiesz ze byla sekciarska? taki jakis heavy metal czy takie mnichowe mruczenie ?

Mnie to oobe baaaaardz zaciekawilo i wychodzenie z ciala chociaz nie wiem czy bym chciala sprobowac

yy nie nie heavy metal . Takie nuty jakieś jakby z afryki , odgłosy jakiś dzikich zwierząt na tle muzyki itp.
Stary 2008-08-02, 11:21   #2218
KittenFromHeaven1989
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aneczka91 Pokaż wiadomość
yy nie nie heavy metal . Takie nuty jakieś jakby z afryki , odgłosy jakiś dzikich zwierząt na tle muzyki itp.
yyyyyy a moze to byla muzyka relaksacyjna ?
Stary 2008-08-02, 11:27   #2219
Princessa15
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DontAsk94 Pokaż wiadomość
Miałam dziwną sytuację gdzieś z tydzień temu. Leżałam już sobie w łóżeczku odwrócona w stronę ściany, gdy nagle poczułam, jak ktoś się koło mnie kładzie. Czułam, jak poduszka zaraz za moją głową delikatnie się zapada. Pomyślałam, ze to mama albo brat, bo taty wtedy w domu nie było. Czekałam tak chwilę nasłuchując, aż zaczną się śmiać czy coś w tym stylu. Jednak niczego takiego się nie doczekałam... Po chwili zrobiło mi się okropnie zimno. Już zaczynał mnie strach ogarniać, ale pomyslałam sobie, że pewnie se coś ubzdurałam, a mother/brat położył się koło mnie i zasnął. Trochę podbudowana tą myslą odwróciłam się... Jednak za mną nikogo nie było, pomimo ze cały czas czułam tą zapadniętą poduszkę... Nawet nie miała odwagi się wydrzeć i zwiać. Leżałam tak w bezruchu, aż ze strachu zasnęłam.
Miałam to samo. Straszne
Princessa15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-02, 11:29   #2220
Aneczka91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KittenFromHeaven1989 Pokaż wiadomość
yyyyyy a moze to byla muzyka relaksacyjna ?

Raczej nie ) HMM nie potrafię tego opisać jaka ona też była . Jak przesłuchałam tej płyty to trochę zaczełam się bać . Było w niej coś dziwnego.nie potrafię tego wytłumaczyć.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości