![]() |
#2191 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 |
Lady of Harley-Davidson
|
jest caly watek o oobe, gdzies czytalam
![]() ja kiedys probowalam i jak wyszlam z ciala i bylam obok to zobaczylam faceta ktory sie nade mna pochylal, byl byle jak ubrany, jak taki obdartus. ale w sumie nie jestem pewna cz udalo mi sie wtedy wyjsc z siebie czy po prostu zasnelam, bo nie czulam zadnego leku rzed tym facetem, chociaz chyba powinnam, bo wygladal na zula :P
#2193 |
Wtajemniczenie
|
Ja nie próbowałam oobe i na razie nie mam zamiaru. Trochę się boję, bo mam chore myśli, wybujałą wyobraźnię i przerażające obrazy w głowie. Chyba jestem zbyt poschizowana, żeby zaczynać się z czymś takim.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2194 |
Raczkowanie
|
Haha bym wyszła i nie wróciła
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 |
Perfumoholik z wyboru
|
ja mialam sprobowac
#2196 |
Raczkowanie
|
A tak na serio to co z tego że wyjdzie się z ciała ? widzi się coś specjalnego czy tylko swoje ciało ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2197 |
Wtajemniczenie
|
Różni ludzie, różne rzeczy widzą. Potrafią iść do domu znajomego, przenieść się gdzieś dalej, widzieć obok siebie dziwne postaci. Ja się za bardzo boję. Może kiedyś gdy będę lepiej się czuła spróbuję, bo mnie to zainteresiło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Perfumoholik z wyboru
|
slyszalam ze nie da sie nie wrocic
#2199 |
Zakorzenienie
|
OOBE? Google nie gryzie przecież.
Jak już kogoś to zafascynuje, to radzę zaczynać od bezpieczniejszych rzeczy np. LD (lucid dreams). Jedni twierdzą, że takie rzeczy są całkowicie bezpieczne inni nie. Najlepiej sprawdzić na własnej skórze, bez nakręcania się na super przeżycia. Uważajcie też z angażowaniem znajomych. Ja się zaraziłam od brata, mam nadzieję, że nie będzie tego kiedyś żałować.
#2200 |
Wtajemniczenie
|
ja się boję takich rzeczy
![]()
#2201 |
Zadomowienie
|
też mam pewne straszne historie do opowiedzenia.
1) O tym było dosyć głośno.Kiedyś mojego kolegi dziadek wyjechał bryczką do lasu do znajomego kolegi.Wiózł tam różne rzeczy.Kiedy już wracał była noc.Nagle usłyszał jak coś ciężkiego spadło z drzewa i szybkimi ruchami szpera w jego rzeczach.Nim dziadek zdążył się obrócić ta postać szybko uciekała. Brrrr... 2)Kiedyś jak miałam gdzieś 14 lat pojechała z rodzicami do dziadków.Był wieczór kiedy wróciłam, a pod moim domem zobaczyłam siedzące i cholernie wystraszone koleżanki.Jak mnie zobaczyły to podbiegły do mnie.Zaczeły mi opowiadać co zaszło.Nie wiedziały wczesniej ,że mnie nie ma w domu więc zadzwoniły do moich drzwi.A tu nagle usłyszały jak ktoś schodzi ze scghodów i wyglada przez okno.To był jakis facet który palił papierosa.Mój pies zaczoł szczekać, ale po chwili zaczoł piszczeć.Dziewczyny uciekły z przedsionka.Z łzami opowiadały mi tą całą historie.Troche wątpie żeby mnie kłamały, za długo je znam.Do dziś nie wiadomo kto to mogł być. 3)To była opowieść mojej koleżanki siostry. Ona często miała jakieś dziwne przeżycia.Moja koleżanka i jej starsza o kilka lat siostra mieszkają na strychu.Dziwie sie ze one mogą tam mieszkać, bo to dość straszne miejsce.Pewnego razu Justyna została sama w domu.Siedziała w pokoju na strychu i uczyła sie do sprawdzianu.Nagle zobaczyła ze klamka od drzwi zaczyna sie energicznie ruszać.Pomyslała ,ze to jej brat.Wstała z łóżka i poszła otworzyć drzwi.Gdy już otworzyła zobaczyła ,że nikogo nie ma!Wszędzie pusto.A u nich na strychu jest tak ,ze jak ktoś wchodzi albo schodzi to bardzo słychać. Okropnie się wystraszyła i schowała sie pod kołdre. Nagle usłyszała ,ze klamka znowu sie zaczyna energicznie ruszać ![]()
#2202 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2203 |
Zakorzenienie
|
Boje sie OObe jak diabli... Nigdy wiecej...
![]() ![]() Ide stad,nie lubie na noc sie nakrecac... ![]()
#2204 |
Wtajemniczenie
|
Zaciekawiłyście mnie tym OObe.
Mam ochotę spróbować tego...boję sie, ale porpostu no, chce to poczuć.
#2205 |
Raczkowanie
|
Ja kiedyś spałam w jednym pokoju z babcią, obudziłam się w nocy i prawie zawału dostałam z wylewem na miejscu... Babcia chrapie, zdarza się jej niespodziewanie tak głośno zaciągnąć powietrzem... wyobraźcie sobie, cisza jak makiem zasiał, i to głośne "CHRRRR!!!!" nagle, z ust babci, jakby ciągnik odpalił
![]() ![]()
![]() |
#2206 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2208 |
Wtajemniczenie
|
i my też :P moja też chrapie baardzo
![]() Jeszcze kilka h temu pisałam może chciałabym sprobować OObe, ale tak sobie leżąć w nocy pomyślałam, że a co będzie jak to samo mnie najdzie ( choć to chyba niemożliwe ? ) ![]()
#2209 |
Zakorzenienie
|
Hmm może 2 moje historie nie są straszne ale na pewno bardzo dziwne
Byłam wtedy bodajże w 1 klasie gimnazjum . Maj ciepłe popołudnie . Mama kazała mi iść do sklepu po zakupy . ja zadowolona przeszłam parę kroków i nogi odmówiły mi posłuszeństwa . Mama słyszy że zaczynam płakać i się pyta co się stało . Ja na to że chodzić nie mogę . Ona poprosiła mnie żebym podeszła do niej . nie mogłam . Jak zrobiłam pierwszy krok do niej to poczułam niesamowity ból . Jakby ktoś mnie sztyletami ciął .Następnego kroku nie zrobiłam . Upadłam i nie mogłam wstać . Mój brat i tato mi pomogli ale następnego kroku juz nie zrobiłam . Przespałam całe popołudnie i noc . Obudziłam się i mogłam normalnie chodzić . Trochę mnie to zdziwiło co się stało tamtego dnia . Wiecej nigdy nic mi się takiego nie zdarzyło Jeszcze jedna Postanowiłam sobie przesłuchać płyt jakich słuchałam w podstawówce . Przesłuchuję różnych i sięgam po następne . Włączyłam którąś z kolei i taki szok ![]() ![]() ![]() ![]() To historie w 100% prawdziwe . Chociaż nie są straszne ale są dziwne. Nie potrafie ich wytłumaczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#2210 |
Raczkowanie
|
Aneczka91 moja koleżanka z klasy miała identyczną sytuację z nogami. Wstała z łóżka, doszła do drzwi i poprostu upadła jakby nagle przestała umieć chodzić, w ogóle nie czuła nóg i nie mogła na nich chodzić bo nogi miała bezwładne. I też móiła o wielkim bólu jaky pękły jej wszystkie żyły. Zaniesiono ja do szpitala , tam następnego dnia wstała z łóżka sama. Nic jej lekarze nie dawali.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2211 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie to oobe baaaaardz zaciekawilo i wychodzenie z ciala chociaz nie wiem czy bym chciala sprobowac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2213 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2214 |
Wtajemniczenie
|
Co do oobe.Ja bym chciala sprobować.Ale kogo znam , i jesli ten ktoś to probowal, to mowi , ze nei chcalby powtorzyc.
A nogi - mialam coś takiego jak mialam 5 lat.Niby się tylko potknęłam.Ale ja idę z tatą i nagle upadam.Bolalo mnie, a po 2 minutach wstalam, i dalej szlam.
#2215 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2216 |
Wtajemniczenie
|
Miałam dziwną sytuację gdzieś z tydzień temu. Leżałam już sobie w łóżeczku odwrócona w stronę ściany, gdy nagle poczułam, jak ktoś się koło mnie kładzie. Czułam, jak poduszka zaraz za moją głową delikatnie się zapada. Pomyślałam, ze to mama albo brat, bo taty wtedy w domu nie było. Czekałam tak chwilę nasłuchując, aż zaczną się śmiać czy coś w tym stylu. Jednak niczego takiego się nie doczekałam... Po chwili zrobiło mi się okropnie zimno. Już zaczynał mnie strach ogarniać, ale pomyslałam sobie, że pewnie se coś ubzdurałam, a mother/brat położył się koło mnie i zasnął. Trochę podbudowana tą myslą odwróciłam się... Jednak za mną nikogo nie było, pomimo ze cały czas czułam tą zapadniętą poduszkę... Nawet nie miała odwagi się wydrzeć i zwiać. Leżałam tak w bezruchu, aż ze strachu zasnęłam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yy nie nie heavy metal . Takie nuty jakieś jakby z afryki , odgłosy jakiś dzikich zwierząt na tle muzyki itp. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2218 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2220 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:38.