|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Straszny Wątek ;)
o mamo
. chyba bym zeszła gdybym zobaczyła jakąś babę koło swojego łóżka .
|
|
#2612 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
ahhh jak dawno ja tu zaglądałam
Przez ten wątek nie mogłam zasnać w nocy
|
#2614 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
http://www.dogomania.pl/forum/f25/po...duchach-38813/
ciekawy watek na dogomanii, o ponadzmyslowym postrzeganiu u psow i innych zwierzat zapraszam
|
#2615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.ale mogę się mylić .
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
innego forum.
|
|
#2618 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój kuzyn jest lunatykiem. Jego siostra opowiadała mi, że często chodzi po swoim pokoju, albo przychodzi do niej do pokoju. mówi, że często, gdy się budzi, on nad nią stoi. Ja bym chyba umarła ze strachu, ale to pewnie dlatego, że naoglądałam się horrorów ;p |
|
|
|
|
#2619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
oj, no to zwracam honor
przewrażliwiona jestem dzisiaj .
|
|
#2622 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież to tylko odnośnik do tego co wiąże się z tematem wątku, nie popadajmy w paranoję.
Dziewczyny, pytam z ciekawości, czy miałyście kiedyś tak, że chciałyście skontaktować się z kimś bliskim wam, zmarłym, i poczułyście... no nie wiem, jakiś kontakt, ale nie że "firanka się poruszyła", tylko taki prawie że namacalny? Czy tracimy więź z takimi osobami na zawsze? Niekoniecznie chodzi mi o rodzinę. |
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
e tam każdemu sie zdarza
jeszcze taki nastrojowy wątek
|
#2624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresował mnie ten artykuł:
http://www.paranormalne.pl/index.php...pic=14574&st=0 i jestem ciekawa, co sądzicie? Dla mnie to dziwne, po pierwsze nigdy nie interesowałam sie tym, jak wygląda wywoływanie duchów itp, ale skoro ktoś trzyma palce na szklance, i ona sie porusza to chyba dość oczywiste, że to palce a nie duch z drugiej strony jeśli kilka osób trzyma te szklanke, a tylko jedna popycha ją nieświadomie na dane litery, to czy inni by tego nie zauważyli? ale z tymi niekontrolowanymi ruchami ciekawe... Ogólnie na tej stronie można poczytać o ciekawych rzeczach, aż sie troche wystraszyłam ![]() A, żeby nie było, to oczywiście nie reklama, po prostu przed chwilą w innym temacie ktoraś Wizażanka podała ten link i jeszcze jakiś inny, jako ciekawe strony o zjawiskach paranormalnych i zajrzałam
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Po co ja wchodzę na ten wątek wieczorami, no po co
![]() Ja tam nie wiem co o tym sądzić, w duchy chyba wierzę... ale wątpię żeby to onr stały za tym przesuwaniem szlanki.
|
|
#2627 |
|
Wtajemniczenie
|
To by się dało wyczuć, gdyby ktoś z uczestników przesuwał szklankę. Dla mnie wyjaśnienie z tego artykułu jest nieco naciągane
bo wszystko opiera się na tym, że wszyscy zebrani są skoncentrowani na tym, by się coś poruszyło - szklanka czy stół.Zresztą. Dopóki kogoś to nie spotka, ten nie uwierzy. Nie wiem, ile historii tutaj i gdzie indziej opowiedzianych jest prawdziwych, ale w sporo z nich występowała ouija, na której się pojawiały dość niesamowite informacje. Nie wspominając o manifestacjach, rozbijaniu szyb, ruszaniu się krzeseł. |
|
|
|
#2628 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
http://www.paranormalne.pl/index.php?showforum=205
a te historie... ![]() ![]() ![]() ![]()
|
#2629 |
|
Raczkowanie
|
siemka.=] ja sie chciałam zapytać czy wiecie może jeśli oglądaliście oszukać przeznaczenie 3 jaki jest tytuł piosenki która leci mniej więcej tak ''there is someone walking behind you turn around...i coś tam dalej.xD
wiecie może ? ;D chciałabym wiedzieć bo ta piosenka mnie przśladuje ostatnio i mam przez nią gęsią skórke :P xd |
|
|
|
#2630 |
|
Lady of Harley-Davidson
|
wystarczyło wklepać ten fragment w google. czy to taki problem? wiecej czasu sadze zajelo Ci wpisanie tego postu na forum. poza tym to nie ten wątek.
'the vogues', tytuł 'turn around, look at me'
|
#2631 |
|
Raczkowanie
|
a no fakt
![]() ale dziena.xD |
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
a ja myślałam, że tu jakaś nowa historia... sama w domu siedzę, pies piszczy, akurat klimat na ten wątek
|
|
|
|
#2633 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Raczkowanie
|
a właśnie jak to jest z tym wywoływaniem duchów ? bo ja tam nigdy nie wywoływałam ale moja kuzynka tak i potem mi opowiadała jak oglądały z koleżankami tv i im same przeskakiwały programy albo drzwi sie otwierały i zamykały podłoga skrzypiała itd.
i właśnie nie wiem czy to jest możliwe..miałyście coś takiego ? |
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
możliwe
do takiej [bezmyślnej ] osoby, która wywołuje duchy, jeden z nich może się do niej, że się tak wyrażę przyczepić.
|
|
#2636 |
|
Wtajemniczenie
|
I nie tylko "przyczepić".
Izoolko, przeczytaj albo chociaż przejrzyj caly wątek, jest w nim kilka świadectw dziewczyn które wywoływały duchy. Oczywiście, na ogół, gdy się kogoś ostrzega przed robieniem tego, i się powołuje na przykłady znalezione choćby tutaj, to się słyszy - "a widziałaś coś takiego? daj mi dowód, że tak się może stać" - no tak - złapię ducha za rękę i przyprowadzę. A potem sami płacą za swoją głupotę. Wywołujący, ofc.
|
|
|
|
#2637 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2638 |
|
Raczkowanie
|
o kurde..to fest przewalone potem..ja czytałam gdzieś że osoby które w młodości wywoływały duchy to potem jak już były dorosłe często zostawały opętane przez demony..
|
|
|
|
#2639 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2640 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ale ja podchodzę do tego tak - jest mnóstwo rzeczy, których naukowcy nie potrafią wytłumaczyć, nie raz wielkie umysły tego świata się myliły - w końcu kiedyś wierzono, że Ziemia jest płaska a Słońce kręci się dookoła niej - nie znamy możliwości ludzkiego mózgu. Możliwe zatem jest, na tyle ludzi którzy żyli przed nami, na tyle emocji, uczuć, na tyle energii, ażeby coś pozostało w "naszym wymiarze". Nie wierzę w Boga przedstawianego przez KK, lecz wierzę w świat duchowy, że jest coś poza nami. Za to rozwalają mnie stwierdzenia - "teraz się nie da tego wytłumaczyć, co nie znaczy, że się nie znajdzie rozwiązania za np 5 lat". A jak się nie znajdzie? To jest taka sama wiara, jak moja... Porozumiewałam się ostatnio mailowo z medium, dowiedziałam się kilku rzeczy które trochę wpłynęły na mój światopogląd. I generalnie nie ma nic pewnego przy wywoływaniu duchów, Izoolko, to, że ktoś kiedyś wywołał ducha, nie oznacza, że coś się do niego przyczepi i opęta, gdy będzie starszy. Rownie dobrze na przywołanie może nikt nie zareagować, a może się plątać w okolicy jakieś świństwo, które później będzie trzęsło krzesłami gdy dzieci odrabiają lekcje. |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:45.

. chyba bym zeszła gdybym zobaczyła jakąś babę koło swojego łóżka
.

zapraszam
.

.