Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14 - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-24, 08:48   #3691
kropla_deszczu
Zadomowienie

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 14

cześć dziewczyny!!
u mnie dzisiaj waga stoi, ale co tam - właśnie skończyłam PW, przynajmniej wzrostów nie zaliczyłam

gratki dla Was za spadeczki

witajcie Marbo81 i beatika - fajnie, że jest nas coraz więcej

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Jak go bardzo nie lubisz, to jak już nie będziesz pracować napisz o tym do PIP mandaty zaczynają się od 1000

A tak na marginesie (bo ja się zajmuję prawnymi babraninami ) cieszy mnie to, że wzrasta świadomość społeczeństwa i nie dają sobie kitu wciskać i dbają o swoje prawa. Na hasło pracodawcy " ja mam kontrahentów, nie mogą zrozumieć że wypłata będzie później" normalnie nóż się w kieszeni otwiera ...
ja też się cieszę, że ludzie się zmieniają i są bardziej świadomi tego co wolno pracodawcy a czego nie
ja z moim szefem ostatnio zrobiłam tak, że byłam u niego na chacie i zapytałam się go czy mnie na kolacje zaprosi bo nie mam co przez niego do garnka włożyć - jego mina była bezcenna
Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
ja wczoraj zaczęłam areobiczną 6 weidera!
ja chyba też zacznę - już się do niej zbieram kupę czasu a teraz mam mobilizację przez dukana

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
ale romantyczna ta Wasza historia a rodzice na pewno w końcu zaakceptują go i jego dzieci. Wiadomo, martwią się o swoją córeczkę, chcą dla niej jak najlepiej i czasami w złości i obawie coś za dużo powiedzą, ale na pewno to się skończy i nim się obejrzysz będziecie radośnie spędzać wspólnie czas!
wiesz, po moich 2 poprzednich, mega nieudanych związkach należało mi się trochę romantyczności rodzice, myślę że będzie inaczej jak się zaręczymy - wtedy pomyślą, że jak już ślub to nie będą mieli wyjścia i zaakceptują wszystko

Cytat:
Napisane przez marzenioholiczka Pokaż wiadomość
Ach ja to bym chyba nie miała jakiś specjalnych wymagań co do pierścionka, jego koloru czy wielkości, ważne żeby w ogóle był Wtedy już bym była w 7 niebie
powiem Ci, że ja to sobie kiedyś myślałam jaki bym chciała pierścionek, ale dzisiaj to chcę żeby był jakikolwiek wiem, że mój TŻet kiedyś tam dobrze wybierze pierścionek i będę go z dumą nosić

[QUOTE=lesia27;21573430]to i ja dołączę do Władczyń Pierścieni hehehehehe
a oto i on taaramm
zareczona od 17 grudnia
http://www.otofotki.pl/img15/obrazki...0bf25e7c0.jpeg
ps: robilam pizze i wyszła mi pyyyyyyyyyyyyyyyszna[/QUOTE

śliczniasty ten pierścionek!!! a pizzę też sobie muszę zrobić bo mam mega ochotę

Cytat:
Napisane przez natasha_a Pokaż wiadomość
Wczoraj znowu popłynęłam.... zjadłam dwie czekolady, dwie paczki żelek, kawałek szarlotki, chyba z 2 jabłka... jestem załamana, bo dzisiaj to samo... błagm o wsparcie.... już czuję jak tyję, jak wszystko zaczyna się robić ciaśniejsze....
heeeeelllppppppp!!!!
nie ładnie
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Uganiamy się za uniesieniem takim, przy którym wszystko inne blednie...
kropla_deszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 08:57   #3692
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
Duk duk, prędzej spadnie mi ten kilogram niż Was nadrobię
praca praca praca router siadł, iplus się zacina, oszaleje dzisiaj ze złości, wcale Was nie widzę
iii jeszcze dzisiaj wybuchłam z nerw przy kasie w sklepie
Cytat:
Napisane przez avataris Pokaż wiadomość
byłam obrzydliwie nie miła, co zdarza się bardzo bardzo rzadko, trzeba sobie mocno na to zapracować a że pani zrobiła to pod moim adresem w najbardziej perfidny sposób, to miała zwalony dzień do końca

a ja się zastanawiałam gdzieś Ty się podziała, jeszcze trochę i wszczęłabym alarm i dobrze tej babce powiedziałaś kurde

Cytat:
Napisane przez milaminka80 Pokaż wiadomość
Wczoraj minął 28 dzień Weidera i musze sie pochwlic, ze widać Ciągle sa jeszcze te wstrętne boczki, ale juz znacznie mniejsze i brzuch coraz bardziej płaski Może przynajmniej to uda mi sie na czas osiągnąć Tylko żeby nie zapeszyć lub nie przzechwalic
gratulacje też zacznę ją od jutra, a co! zobaczymy co z tego wyjdzie

---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

a muszę Wam powiedzieć coś:
byłam wczoraj z moim TŻetem w pizzeri!!!
zamówił sobie bagietkę z warzywkami, ananasem, szynką, serem i sosem czosnkowym - jest cholernie pyszna, ale nie dałam się!!!
zjadł ją przy mnie, mi ciekła na jej widok i prawie się złamałam.
Ale wtedy nalałam sobie szklankę wody i wypiłam od razu całą - i po cichu sobie powiedziałam : dasz radę, to tylko głupia bagietka, będziesz później ją przez 3 dni zrzucać i zadziałało, nie zjadłam ani kęsa :brzyda l: jestem z siebie dumna

i byłam wczoraj porozmawiać z kumpelą która otwiera sklep z odzieżą i zaproponowała mi pracę, tyle tylko że to było by w godzinach 10-18 czyli w najgorszych jakie mogą być, w dodatku 2 soboty pracujące i pierwszy miesiąc za 900zł, następny za 1000zł oczywiście umowy zlecenia, a później niewiadomo bo to wszystko zależy czy im ten sklep się rozkręci czy nie. może być lepsza kasa, a równie dobrze może ten biznes paść i nie wiem czym brać się za to czy szukać jednak czegoś innego? :conf used:
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2010-08-24, 08:58   #3693
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
zobaczysz kochana, ze spadnie ci wszystko juz po pierwszym dniu PP. a co do zycia seksualnego... to przez peirwszy miesiac dukania moje zycie seksualne nie istnialo prawie czulam sie jak bezplciowy gad to chyba normalne, ze spada libido skoro jest nas juz dwie na szczecie wraca do normy ufff
u mnie tez przez pierwszy miesiac spadlo do zera ale za to po ostatnim fiku-miku bylo -1kg... hłe hłe hłe jesli by tak po kazdym numerku spadalo to chyba poswiecilabym sie zeby to robic codziennie
Aleksandra_M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 08:59   #3694
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mirkaaa Pokaż wiadomość
Czesc dziewczynki
U mnie dzisiaj spadek o 0,4kg zgodnie z wczorajsza wizualizacja
zgonilam 0.3kg nadwyzki po PW i na czysto zeszło mi -0.1kg

marzenioholiczka & Konczita kochane coz za pienke spadeczki, garatulacjoneeeeeeklask i:

Dziękuję i również gratuluję spadku

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
zobaczysz kochana, ze spadnie ci wszystko juz po pierwszym dniu PP. a co do zycia seksualnego... to przez peirwszy miesiac dukania moje zycie seksualne nie istnialo prawie czulam sie jak bezplciowy gad to chyba normalne, ze spada libido skoro jest nas juz dwie na szczecie wraca do normy ufff
Ja w pierwszym miesiącu też nie miałabym na nic ochoty jednak byłam w o tyle komfortowej sytuacji że mój Luby był w tym czasie za granicą więc nie było bynajmniej pokusy na skok w bok

Cytat:
Liczyłam na szybkie osiągniecie celu, teraz zaczynam juz się niecierpliwić i przez to mi skrzydła nieco opadły, ale sie nie poddaje. Trzeba w siebie wierzyć dziweczyny!! Teraz sie pomeczymy, a później będziemy mogły się chwalic nasza piękna figurą
Taa szkoda, że siebie tak zmotywować nie mogę
Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
ja juz tez powoli wymiękam
ale daje rade, bo jedzenie dukanowe mi pasuje i wiem ze bede tak juz jadła... heheheno ale te 3-5 kg jeszcze mniej to by mnie uradowalo... chociaz wiele osob mowi mi zebym juz sie nie odchudzala a tam! jak sie odchudzac to RAZ A PORZADNIE!!!!!
Co to ma być za marudzenie?? Ładnie mi tu proszę dukać bo jak nie to i Przecież robimy to dla siebie, więc nie ma co się oszukiwać, tylko trzeba spiąć te nasze cztery chudziutkie literki i ładnie trzymać się zasad a potem... nie odchodzić od lustra bo się napatrzeć nie pójdzie jakie to my śliczne, cudowne, seksowne

Cytat:
Napisane przez wiewiorka07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dukanki

muszę się pochwalić kolejnym spadkiem -700g kurcze jak to motywuje i pozwala wytrwać ta Wasza wizualizacja działa cuda

Gratuluję spadków wszytskim, które je miały... atym którym się "waga zepsułe" i stanęła w miejscu życzę wytrwałości.
Cytat:
Napisane przez rumcia1 Pokaż wiadomość
Mnie też raz coś podobnego spotkało w kasie i też się wkurzyłam, staliśmy razem przy kasie ja z mężem i mieliśmy jednego synka ze sobą i on między czasie zasnął, więc mąż już nie stał przy kasie, tylko zostawił mi kartę i poszedł z małym do samochodu. Ja do płacenia kartą, a babka mi mówi, że nie może jej przyjąć i nie dała sie tknąć mimo, że ludzie jej mówili, że on tu ze mną stał, tylko poszedł ze śpiącym dzieckiem do samochodu. poza tym to nie była karta na podpis, tylko pin i tak nie dała się ruszyć. Powiedziałam jej, że jak się zgadza płeć to nie legitymują ludzi, więc mogę wziąć pierwszego lepszego faceta i powiedzieć, że to mój mąż i że jego karta i wtedy mi sprzeda. Ja rozumiem środki ostrożności, ale w takiej sytuacji, gdy ze mną stał tylko odszedł wcześniej.
Z drugiej srtony - gdyby przyjęła tą kartę miałaby nieprzyjemności ze strony szefa.

Dziękuję

U mnie podobnie. Gratuluję. Czary działają.
Gratuluję spadku
marzenioholiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:02   #3695
rumcia1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Witam laseczki
Pochudłyście nieziemsko , chociaż niektóre to tu widzę wywiodły się na manowce jakieś
Ja z kolejnej części urlopu wróciłam bez grzechu i bez wzrostu - UFFF!
Wprawdzie spadek nie jest spektakularny w rozrachunku tygodniowym, ale jest! Ponadto - kolejny próg najniższej wagi na diecie osiągnięty.
Wczoraj tyle pożarłam na kolację, że myślałam że będzie wzrościk a tu ani grama więcej

Do świeżynek: nie każdemu szybko spada niestety u mnie tempo ślimacze

Przy okazji chciałam Wam polecić tę samą stronkę co Czarownica może z mojego linku ktoś wejdzie i sobie coś zakupi
http://www.groupon.pl/in/.nScDwD ja skorzystałam już z kilku kuponów u siebie, kupiłam 3 kolejne - aż się boję że mi to portfel wyczyści

Buziaki robaczki
Gratuluję wytrwałości na urlopie i spadku! Wspieraj nas tu, bo ostatnio grzeszno.
Cytat:
Dzień dobry Dukanki

muszę się pochwalić kolejnym spadkiem -700g kurcze jak to motywuje i pozwala wytrwać ta Wasza wizualizacja działa cuda

Gratuluję spadków wszytskim, które je miały... atym którym się "waga zepsułe" i stanęła w miejscu życzę wytrwałości.
Gratuluję, wizualizacje odprawione i działają, no ładnie.
Cytat:
Napisane przez Aleksandra_M Pokaż wiadomość
DUK DUK Skarby...
waga stoi... dzis przyjezdzaja spod samiuskiej Ukrainy moi przyjaciele ze studiow.... jezu.... obiecuje ze bede grzecznie dukac... to moze w poniedzialek znow bedzie kilogramowa nagroda

to nie czary tylko potega podswiadomosci
Masz racyję to lepsze określenie.
Baw się dobrze z przyjaciółmi.

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Od wojen jestem daleka, każdy po prostu chciałby skorzystać
Odbiera się to osobiście, czy przelew i przysyłają do domu np. karnety itp. i na jakiej zasadzie, kto pierwszy ten lepszy? czy jak?

A tak na marginesie - 3,5 latek nadaje się do kina?? a w dodatku na bajkę 3D? bo 6 latka wezmę, a tego - ?waham się?

Edytowane przez rumcia1
Czas edycji: 2010-08-24 o 09:03
rumcia1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:02   #3696
missines
Raczkowanie

DUK DUK Gratuluje spadeczków kochani!

U mnie wzrościk 0,1kg i czuję się okropnie Bolą mnie cycki, brzuch jakbym już @ miała!

Pierwszy i ostatni raz upiekłam sernik na PRESIDENCIE!!!
Wogóle nie pachniał podczas pieczenia, w smaku też inny ale na szczęście zjadliwy. Jednak twaróg Dr Oetkera jest the best do sernika!!!!!!!!!!!!

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:05   #3697
mirkaaa
BAN stały

Cytat:
Tak, kto jak nie my kobiety z jajami
hahahah proste ze tak

Cytat:
Dzień dobry Dukanki

a jednak mozna
pieknie gratuluje

Cytat:

U mnie podobnie.. Czary działają.
eee to kochana widze ze szalejemy! Ciesze sie bardzo i gratlujee
mirkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:06   #3698
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Witam laseczki
witamy, witamy
i nagradzamy
Stary 2010-08-24, 09:10   #3699
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Co to ma być za marudzenie?? Ładnie mi tu proszę dukać bo jak nie to i Przecież robimy to dla siebie, więc nie ma co się oszukiwać, tylko trzeba spiąć te nasze cztery chudziutkie literki i ładnie trzymać się zasad a potem... nie odchodzić od lustra bo się napatrzeć nie pójdzie jakie to my śliczne, cudowne, seksowne
"Chudziutkie literki" to mam nadzieję, ze będą
Wiem, że trza sie w garść wziąć, ale kto nie lubi narzekać Fakt jest taki, ze ja juz tutaj 4 miechy siedze na tej II fazie i zaczyna mi sie udłuz, a spadek skromny, bo zaledwie 8 kg, to troche doluje. Ale z drugiej strony, jak przymierzam ciuchy "sprzed" to to nawet dodaje mi skrzydeł... portki z zlatuja wiec jest good

Edytowane przez milaminka80
Czas edycji: 2010-08-24 o 09:11
milaminka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:11   #3700
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
to nie czary tylko potega podswiadomosci
tak wiem czytałam już kilka książek w tej tematyce i muszę stwierdzić, że coś w tym jest

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:11   #3701
Basienka27
Raczkowanie

Witam ja juz powoli głupieje powiedzcie mi czy jak jestem na II fazie to będąc na PP jem tylko to co na I fazie otreby same ale nie ze skrobią? a jak jestem na PW to moge robic te placuszki itp ze skrobi?i na PW mogę jesc te granulowane serki?Niestety nie mam dostępu do ksiązki wiedzę mam tylko z forum itp. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Basienka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:11   #3702
Kasiulek1029
Raczkowanie

A ja wlasnie wcinam zrobiona wczoraj galaretke i musze przyznac ze nie myslalam ze z herbaty i slodzika wychodzi taka pychota. Wiem ze kalorii nie liczymy ale galaretka z pol litra herbaty ma jakies 80kcal....czyli prawie nic
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:13   #3703
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
Gratuluję wytrwałości na urlopie i spadku! Wspieraj nas tu, bo ostatnio grzeszno.

[/COLOR]
Odbiera się to osobiście, czy przelew i przysyłają do domu np. karnety itp. i na jakiej zasadzie, kto pierwszy ten lepszy? czy jak?

A tak na marginesie - 3,5 latek nadaje się do kina?? a w dodatku na bajkę 3D? bo 6 latka wezmę, a tego - ?waham się?
Dziękuję, momentami było naprawdę ciężko! Zwłaszcza jak zrobiłam setkę kopytek dla rodzinki i nie tknęłam ani sztuki a tak pachniały polane masełkiem! Rzuciłam się wtedy na wieśniaka z tuńczykiem Tak więc laski , DA SIĘ!

Co do kuponów, to kupujesz na stronce, przelewasz kasę - tak jak teraz na allegro się płaci kilkoma kliknięciami dosłownie i przychodzi Ci na maila info że masz do wydruku kupon z kodem i one zwykle są ważne ok. 3 mcy. Ja skorzystałam jakiś czas temu z fryzjera i pedicure i nie było to zrobione na "odwal się" - wręcz postanowiłam i bez kuponu wrócić do tego miejsca za jakiś czas tak mi się spodobało A kupony to zniżki zwykle o 50% na usługę lub pakiet usług, albo na potrawy/napoje z menu fajnej knajpy. Mój TŻ kupił śmiesznie tanio kompleksowe mycie samochodu

Cytat:
witamy, witamy
i nagradzamy
Witam Cię i ja podczytywałam Twoje zmagania i jestem z Ciebie dumna jak wielkie pawisko hehe

Nie wspomnę, że zawaliłam szafkę syropami z lidla i kauflandu (te są jak woda ale o dziwo smak dobry...)
Stary 2010-08-24, 09:18   #3704
anndziax
Przyczajenie

witam wszystkie Dukanki
po pierwsze - wizualizacja przeddietowa faktycznie czaruje, bo rano miałam na wadze 0,5 mniej niż wczoraj
a do rzeczy to jestem już po wieśniaku i chudej szyneczce ... i po ciężkiej rozmowie z babcią ("ale ja ci mogę też dietetycznie gotować") - dyskusja osiągnęła punkt porozumienia, gdy obiecałam Jej, że może mi jajka gotować
zabieram się za ćwiczenia czyt. sprzątanie domu.
Nocnych spadeczków serdecznie gratuluję -
Stary 2010-08-24, 09:21   #3705
ora73
Przyczajenie

Cytat:
W samiuskim centrum 5 minut od Politechniki
To ja Was Dziewczynki serdecznie i cieplutko pozdrawiam Mam wielki sentyment do Gliwic - spędziłam 4 lata na Politechnice i przekonałam się do miasta, choć byłam uprzedzona...
Dukam dalej, ale już nie tak grzecznie (wiem, wiem, będą baty....), bo ZDARZA się mi skusić na jakiś kremowy jogurcik lub ostatnio fasolkę - i NIC się nie dzieje!!! Spadeczki są w normalnym tempie (1-1,5 kg/tydz.), czuję się ok. Fakt, że ilościowo są to małe grzeszki (po prostu MUSZĘ to zjeść), no i kontroluję resztę posiłków, zwłaszcza kolacje mam czysto PP. Tak więc nie bijcie za mocno
Od 12.08.2010 minus 8 kg bez głodu
Pozdrowionka!
ora73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:26   #3706
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
"Chudziutkie literki" to mam nadzieję, ze będą
Wiem, że trza sie w garść wziąć, ale kto nie lubi narzekać Fakt jest taki, ze ja juz tutaj 4 miechy siedze na tej II fazie i zaczyna mi sie udłuz, a spadek skromny, bo zaledwie 8 kg, to troche doluje. Ale z drugiej strony, jak przymierzam ciuchy "sprzed" to to nawet dodaje mi skrzydeł... portki z zlatuja wiec jest good
Nooo jak się widzi efekty to
a wyobraź sobie, że przez te 4 miesiące nie byłabyś na diecie i co? 4 miesiące minęły a Ty nadal te 8 kg cięższa o ile i nie więcej!! Więc niech Cię Twój już osiągnięty sukces mocno motywuje do wytrwania!! A ja mocno trzymam za ciebie

Cytat:
Napisane przez Kasiulek1029 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie wcinam zrobiona wczoraj galaretke i musze przyznac ze nie myslalam ze z herbaty i slodzika wychodzi taka pychota. Wiem ze kalorii nie liczymy ale galaretka z pol litra herbaty ma jakies 80kcal....czyli prawie nic
Ale narobiłaś mi smaka...chyba też sobie zrobię galaretkę

A tak przy okazji, bo wszystkie tu ładnie ćwiczą A6W na brzuszek...a czy któraś robi jakies ćwiczenia na nogi? Głównie chodzi mi o wewnętrzną część ud (a nawet ogólnie można powiedzieć i całe uda) bo to jest po prostu moja zmora

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ora73 Pokaż wiadomość
To ja Was Dziewczynki serdecznie i cieplutko pozdrawiam Mam wielki sentyment do Gliwic - spędziłam 4 lata na Politechnice i przekonałam się do miasta, choć byłam uprzedzona...
Dukam dalej, ale już nie tak grzecznie (wiem, wiem, będą baty....), bo ZDARZA się mi skusić na jakiś kremowy jogurcik lub ostatnio fasolkę - i NIC się nie dzieje!!! Spadeczki są w normalnym tempie (1-1,5 kg/tydz.), czuję się ok. Fakt, że ilościowo są to małe grzeszki (po prostu MUSZĘ to zjeść), no i kontroluję resztę posiłków, zwłaszcza kolacje mam czysto PP. Tak więc nie bijcie za mocno
Pozdrowionka!
Nooo Gliwice to piękne miasto mimo, że wszyscy kojarzą go tylko z szarością i brudem ode mnie batów nie dostaniesz, tylko na razie ostrzeżenie żebyś się ładnie pilnowała na przyszłość!
Stary 2010-08-24, 09:28   #3707
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez missines Pokaż wiadomość
Pierwszy i ostatni raz upiekłam sernik na PRESIDENCIE!!!
Wogóle nie pachniał podczas pieczenia, w smaku też inny ale na szczęście zjadliwy. Jednak twaróg Dr Oetkera jest the best do sernika!!!!!!!!!!!!
a mi najlepiej zmakuje sernik z sera z Tesco, marki Tesco (7,99zl na kg). robie tak ze mieszam wiaderko, z resztkami serkow wiejskich (nie lubie jak juz ta smietanka sie scina), dorzucam 2-3kostki zwyklego sera w kostce, miksuje... i pyyyyyyycha nie wychodzi mocno mokry, a te grudki takie przyjemne.... hihi
Stary 2010-08-24, 09:31   #3708
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
Nooo jak się widzi efekty to
a wyobraź sobie, że przez te 4 miesiące nie byłabyś na diecie i co? 4 miesiące minęły a Ty nadal te 8 kg cięższa o ile i nie więcej!! Więc niech Cię Twój już osiągnięty sukces mocno motywuje do wytrwania!! A ja mocno trzymam za ciebie
O tym to sobie nawet nie chce myslec, ani wyobrażąc tego, bo mi ciary po plecach idą brr

faktycznie od razu jakoś nabrałam sił, a przedwe wszystkim najbardziej to motywuje wiara we mnie więc dzięki bez was dziewczyny to chyba byłoby niemożliwe!!
Stary 2010-08-24, 09:31   #3709
Kasiulek1029
Raczkowanie

Cytat:
Pozdrowionka!
8 kg w 12 dni??
Kasiulek1029 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 09:32   #3710
Aleksandra_M
Zadomowienie

Cytat:
Witam Cię i ja podczytywałam Twoje zmagania i jestem z Ciebie dumna jak wielkie pawisko hehe
o matko az sie zarumienilam ze szczescia normalnie dziekuje
Stary 2010-08-24, 09:35   #3711
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Cytat:
a mi najlepiej zmakuje sernik z sera z Tesco, marki Tesco (7,99zl na kg). robie tak ze mieszam wiaderko, z resztkami serkow wiejskich (nie lubie jak juz ta smietanka sie scina), dorzucam 2-3kostki zwyklego sera w kostce, miksuje... i pyyyyyyycha nie wychodzi mocno mokry, a te grudki takie przyjemne.... hihi
Ostatnio próbowałam tego sera tescowego i przyznam że sernik był taki leciutki i piankowy No i był płaski jak naleśnik ale mi to wcale nie przeszkadza :P Zjadłam go ze smakiem Tylko jeszcze tych E na etykiecie nie rozszyfrowałam a coś czytałam że tam są zagęstniki mam nadzieję, że nie skrobia

Cytat:
A tak przy okazji, bo wszystkie tu ładnie ćwiczą A6W na brzuszek...a czy któraś robi jakies ćwiczenia na nogi? Głównie chodzi mi o wewnętrzną część ud (a nawet ogólnie można powiedzieć i całe uda) bo to jest po prostu moja zmora[COLOR="Silver"]
Na uda to jest na siłowni taka fajna maszyna a la fotel ginekologiczny ;P Tak się nogi składa i rozkłada - daje popalić na większym obciążeniu. A do domu to jest lżejsza wersja tego - motylek http://allegro.pl/item1185111691_agr...wiczen_jy.html - nadaje się też do ćwiczenia ramion. Tanie lekkie i spełnia swoje zadanie jeśli ktoś chce ćwiczyć w domu
Stary 2010-08-24, 09:35   #3712
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez kropla_deszczu Pokaż wiadomość

i byłam wczoraj porozmawiać z kumpelą która otwiera sklep z odzieżą i zaproponowała mi pracę, tyle tylko że to było by w godzinach 10-18 czyli w najgorszych jakie mogą być, w dodatku 2 soboty pracujące i pierwszy miesiąc za 900zł, następny za 1000zł oczywiście umowy zlecenia, a później niewiadomo bo to wszystko zależy czy im ten sklep się rozkręci czy nie. może być lepsza kasa, a równie dobrze może ten biznes paść i nie wiem czym brać się za to czy szukać jednak czegoś innego? :conf used:
pewnie ze brac.... 900zl nie lezy na ulicy.......a z praca teraz trudno jest bierz i nie gadaj zawsze w trakcie mozesz szukac czegos lepszego
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:35   #3713
czarownica3006
Zadomowienie

GG do czarownica3006

Cytat:

jak sie zalogujesz to widzisz oferte ze swojego miasta. co jakis czas inna. jak kupisz, placisz karta, paypal albo przelewem, jak jest koniec oferty to dostajesz bon na maila, drukujesz i idziesz wykorzystac

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-24, 09:39   #3714
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
O tym to sobie nawet nie chce myslec, ani wyobrażąc tego, bo mi ciary po plecach idą brr

faktycznie od razu jakoś nabrałam sił, a przedwe wszystkim najbardziej to motywuje wiara we mnie więc dzięki bez was dziewczyny to chyba byłoby niemożliwe!!
Po to tu jesteśmy, żeby się wspierać gdy przyjdzie chwila kryzysu

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Na uda to jest na siłowni taka fajna maszyna a la fotel ginekologiczny ;P Tak się nogi składa i rozkłada - daje popalić na większym obciążeniu. A do domu to jest lżejsza wersja tego - motylek http://allegro.pl/item1185111691_agr...wiczen_jy.html - nadaje się też do ćwiczenia ramion. Tanie lekkie i spełnia swoje zadanie jeśli ktoś chce ćwiczyć w domu
Ostatnio to widziałam w sklepie sportowym ale nie wiedziałam czy daje to efekty więc nie kupiłam, ale chyba będę się musiała przejść do tego sklepu jeszcze raz
Stary 2010-08-24, 09:44   #3715
missines
Raczkowanie

Cytat:
Będę musiała przetestować

missines jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:46   #3716
kropla_deszczu
Zadomowienie

Cytat:
Pozdrowionka!
Cytat:
Nooo Gliwice to piękne miasto mimo, że wszyscy kojarzą go tylko z szarością i brudem ode mnie batów nie dostaniesz, tylko na razie ostrzeżenie żebyś się ładnie pilnowała na przyszłość!
Gliwice to piękne miasto i tak jak napisała Marzenioholiczka nie wiem czemu jest kojarzone z szarością i brudem - to miasto mi się nigdy nie znudzi, kocham je i będę tu mieszkać jak najdłużej się będzie dało, chyba że sytuacja życiowa zmusi mnie do wyprowadzki kajś indziej

Cytat:
Napisane przez lesia27 Pokaż wiadomość
pewnie ze brac.... 900zl nie lezy na ulicy.......a z praca teraz trudno jest bierz i nie gadaj zawsze w trakcie mozesz szukac czegos lepszego
no tak, wiem że 900 zł nie leży na ulicy, ale łapać się od razu takiej pracy to też nie wiem czy tak dobrze, bo w sumie na ten miesiąc pieniażki będziemy mieli bo dostanę jeszcze wypłatę i dodatkowo za 2 tygodnie wypowiedzenia mi jeszcze zapłaci.

nie wiem czy nie lepiej poszukać po prostu od razu czegoś konkretnego
08.09.12 ŻONA
07.08.13 MAMA

Stary 2010-08-24, 09:47   #3717
wiewiorka07
Raczkowanie

Lokalizacja: sercem w Dalmacji :) a ciałkiem gdzie Hitler i Stalin zrobili co swoje...

Cytat:
A tak przy okazji, bo wszystkie tu ładnie ćwiczą A6W na brzuszek...a czy któraś robi jakies ćwiczenia na nogi? Głównie chodzi mi o wewnętrzną część ud (a nawet ogólnie można powiedzieć i całe uda) bo to jest po prostu moja zmora

są takie ćwiczenia 8 min legs z tej serii są też na brzuch- fajne i szybko się je robi. nie męczysz się zbytnio, a mięśnie pracują ciężko

tu znajdziesz te ćwiczenia, bliżej końca strony a na 1 stronie są 3 pozostałe, na ramiona, plecy i streczing mam nadzieję, że się przyda

moje Motto: jestem piękna, zgrabna, mądra, zaje***ta i mogę w życiu wszystko!!!!

czas w to uwierzyć
wiewiorka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-24, 09:56   #3718
marzenioholiczka
Raczkowanie

Cytat:
Gliwice to piękne miasto i tak jak napisała Marzenioholiczka nie wiem czemu jest kojarzone z szarością i brudem - to miasto mi się nigdy nie znudzi, kocham je i będę tu mieszkać jak najdłużej się będzie dało, chyba że sytuacja życiowa zmusi mnie do wyprowadzki kajś indziej

Hehe ja się przyprowadziłam do Gliwic gdy zaczynałam studia ale teraz chyba tak szybko stąd nie ucieknę bo... mam tam swoją miłość
Cytat:
są takie ćwiczenia 8 min legs z tej serii są też na brzuch- fajne i szybko się je robi. nie męczysz się zbytnio, a mięśnie pracują ciężko

tu znajdziesz te ćwiczenia, bliżej końca strony a na 1 stronie są 3 pozostałe, na ramiona, plecy i streczing mam nadzieję, że się przyda
Dziękuję, zaraz sobie pooglądam
Stary 2010-08-24, 09:58   #3719
milaminka80
Raczkowanie

Cytat:
O to sie przyda
W takim razie od dzisiaj A6W + 8minLegs = piekna figura
Stary 2010-08-24, 10:01   #3720
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:

no tak, wiem że 900 zł nie leży na ulicy, ale łapać się od razu takiej pracy to też nie wiem czy tak dobrze, bo w sumie na ten miesiąc pieniażki będziemy mieli bo dostanę jeszcze wypłatę i dodatkowo za 2 tygodnie wypowiedzenia mi jeszcze zapłaci.

nie wiem czy nie lepiej poszukać po prostu od razu czegoś konkretnego
ja wychodze z załozenia ze nawet popracowac miesiac ale potem "cos: w cv wpisujesz:P hehehea dodatkowe 900zl Wam sie nie przyda?? hmm? moze dlatego JA bym sie zgodzila na prace, bo akurat jej nie mam..... i chcialabym miec taka kasiorke w portfelu
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości