|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
No i poległam ale tylko połowicznie
![]() ![]()
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
hej, moja waga 68,6 moze waga zblizajacego sie @ ? kurcze znow sie rozchorowalam cos ostatnio zbyt zcesto mi te zatoki siadaja!!!!!!! co do sukienki zdecydowalam sie isc w tej bialo rozowej mam do tego te sandalki co na foto ale one sa na obcasie i zapinane a ja je tylko na foto tak o zalozylam hihi wiec wygladaja zupelnie inaczej na nodze ;] zastanawiam sie czy bransoletka na noge wygladalaby do tego stroju elegancku czy nei bardzo co myslicie? a co do wiszacych kolczykow ja od lat nosze male zlote koleczka i do tych wiszacych cos slabo mnie przekonalyscie........... .... wlosy bede miala rozpuszczone i grzyweczke mam krotka wycieniowana wiec chyba git?
a co do tych tabeltek mysle ze to gowno! tak jak z wiekszoscia tych mega wspanialych ziolowych specyfikow ![]()
Bitcoin Lotto - aż 2 BTC do wygrania! Edytowane przez sylwusia085 Czas edycji: 2010-07-08 o 19:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Cześć u mnie zastój ale przetrzymam. Jutro jak zwykle jadę na działeczkę i mam nadzieję że za bardzo nie bedę przginać z grzeszeniem. Teraz oglądam mecz siatkarski bo jestem fanką tego sportu szczególnie siatki męskiej
![]() ![]()
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja dziś +0,2 kg
![]() A tak poza tym to ciągle chodzę głodna ![]() ![]() Tracę powoli cierpliwość i chęci ![]() Gall, zazdroszczę Ci tego arbuza ![]() Karadko, oj nie ładnie zwalać na Megi odpowiedzialność za Twoje łakomstwo na batoniki ![]() Sylwusia, ale to nie są tabletki tylko koktail proteinowy. Czy to jest dobre, to nie wiem ![]() Jolka, ale bułeczka otrębowa to przecież nie grzech ![]() 50wiosen, mówisz fajne chłopaki?? ![]()
Dukan od 14 lutego 2010 Początkowa waga: 117,8 kg Obecnie: 96,5 kg Straciłam: 21,3 kg ![]() Edytowane przez Kasiad01 Czas edycji: 2010-07-08 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja w diecie zauważyłam że mam takie okresy kiedy mam dość tych wszystkich białek, że jak mam zjeść to wolę nie jeść, że normalnie ż...ć się chce, a są okresy kiedy wymyślam w kuchni, dostaję powera i jest fajnie i mogę sobie tak dietkować i dietkować ![]() Teraz mam okres powera więc nie jest źle, a za owocami nie przepadam, pojadłam parę truskawek raz i drugi ale szału nie było. I jak już kiedyś pisałam - zdurniałam do reszty bo patrząc na jedzenie robię w myśli skan - węgli tyle, tłuszczu tyle, białka tyle i często kończy się na tym że rezygnuję, choć czasami nie powiem uszczknę czegoś zakazanego, a ostatnio marzę o uczcie - grzechu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- A w ogóle miałam plan że na czas urlopu III faza co by było łatwiej - wiecie chlebek, dwa razy w tygodniu skrobia, 2 razy uczta itp smakołyki, potem stwierdziłam że nie dam rady wrócić na II fazę, ale ostatnio świta mi myśl żeby na urlop jednak wskoczyć na tą III fazę bo i tak będę grzeszyć - co o tym myślicie? Chyba III na urlop? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ---------- Mykam spać Rano spadków życzę Miłej nocki Dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
Ja też mam chwile że chciałabym rzucić dietę i podjeść smakołyków ale jak Was poczytam że lecicie z wagą w dół to mobilizuję się. Jest to coś w rodzaju współzawodnictwa która się nie da.
Kasiu głowa do góry tyle już straciłaś kilogramów jesteś dla nas niedoścignionym wzorem. Wszystkie próbujemy Cię dogonić w spadku wagi ale nam się to nie udaje. Dieta nie jest taka zła bo nie chodzimy głodne a i małe grzeszki gdy coś niedozwolonego skubniemy nie bardzo wpływają na wagę. Trzymaj się kochana i nie odpuszczaj ![]() Megi nie wiem czy to dobry pomysł przejść na urlopie na III faze będzie trudno wrócić na II. Lepiej trochę pogrzeszyć na II i mieć zastój niż się meczyc z powrotem. ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Też lecę spać. Dobranoc i życzę spadeczków. Wracam w niedzielę wieczorkiem Pa! ![]() ![]()
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg ![]() 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
Hej! Ja dziś cały 1 kg mniej. Nie rozumiem tej wagi
![]() ![]() Może to dlatego, że cały dzień wczoraj chodziłam głodna, ale udało mi się nie nagrzeszyć. Ale aż cały kilogram ![]() Co do jedzenia na urlopie to nie wiem Megi co Ci poradzić. Ja to np mam wykupione na 5 dni naszego wyjazdu jedzenie w hotelu. Nie będę kupować sobie specjalnie jakichś innych produktów, bo poprostu szkoda mi kasy i zachodu (wezmę jedynie opiekacz, otręby i jajka, żeby sobie bułeczki dukanowskie robić). Ale jedzenie będzie serwowane na zasadzie szwedzkiego stołu, więc myślę, że coś w miarę dukanowego dla siebie wybiorę zawsze, przynajmniej na śniadanie, nie wiem natomiast na jakiej zasadzie będą obiadokolacje, ale mam nadzieję, że też na zasadzie stołu szwedzkiego. Najwyżej będę nakładać mięso gotowane plus jakieś warzywa na talerz. No, ale całkiem dukanowo to się napewno nie uda.
Dukan od 14 lutego 2010 Początkowa waga: 117,8 kg Obecnie: 96,5 kg Straciłam: 21,3 kg ![]() Edytowane przez Kasiad01 Czas edycji: 2010-07-09 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |||
Zadomowienie
|
czesc kochane -0,5kg
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() kurcze z ta III to sama nie wiem bo ostatnio tak sobie myslalam jak ja wroce na ta II zeby jeszcze troche zrzucic bo masakra jakas czlowiek sie rozpuszcza jak nie wiem co! natomiast mimo malych grzeszkow w postaci malutkich slodkosci to jak na razie to trzymam sie chyba na tej III jakos i nie jest ona zla tylko musimy chyba sie jeszcze bardziej przyzwyczaic, w tym tygodniu na poczatku troche poplynelam przez te moje stresy ale to tylko ze slodyczami bylo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki,
A u mnie spadek -0,8 ![]() ![]() ![]() Karadko,Kasiu-gratuluję ![]() ![]() Może gdybym była na II fazie szybciej bym zrzuciła ale już nie dawałam rady z samymi P-wczoraj było bardzo ciężko a tak na III chudnę moze wolniej ale chudnę i może do sierpnia osiągnę zaplanowany wynik? ![]() Trzymajcie się dziewczyny, wyjeżdżam na 3 dni wiec mnie nie bedzie.
DUKAN start 22.02 na minusie 9,8 kg. I faza -3kg II faza 5/5 trwa -6,8kg Edytowane przez domino166 Czas edycji: 2010-07-09 o 09:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
domino gratuluje
![]() ![]()
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() Widzę że dzisiaj macie piękne spadeczki ![]() ![]() megi lepiej sobie pogrzeszyć niż powiedzieć że jestem na III a potem wracam na II, tak przynajmniej mi jest łatwiej ![]() sylwusia też uważam jak karadka spróbuj upiąć włosy bo rozpuszczone po krótkiej chwili będą jak strąki przy takim upale, no i co do bransoletki też uważam ze tylko na plażę,zresztą to ogólnie nie mój styl więc nie powinnam się wypowiadać ![]()
![]() |
#792 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny gratuluje spadków
![]() ![]() ![]() wczoraj te oglądałam mecz (sama kiedys grałam) więc uwielbiam, tak nie wile im brakowało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() domino- udanego wypoczynku Megi- ja na urlopie robie III faze bo na bank nie dam rady być na II galloway- trzymam kciuki a dzisiejsze P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam Kochaniutkie
Gratuluję spadeczków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Domino miłego wypoczynku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Sylwusia dołączam się do opinii dziewczyn - włosy w ładny koczek co by w gorąc nie grzały, a bransoletkę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#794 |
Rozeznanie
|
hej
![]() ![]() ![]() Megi- co do fazy na jakiej byc powinnas mysle ze przy twoim samozaparciu nie schodz na III a pozostan na II z grzechami.... ![]()
![]() |
#795 |
Wtajemniczenie
|
Sylwusia ja się lubię bawić włosami
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Sylwusia no tak właśnie zrobię że II, a że będę u rodzinki to ewentualne grile i imprezki będą grzeszki - czytaj codziennie ![]() ![]() ![]() ![]()
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-07-09 o 17:39 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zadomowienie
|
megi nie martw sie o AA jakos wybaczymy - swiete nie jestesmy
![]() a ja to juz wogole swieta nie jestem dzisiaj ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- a zapomnialam napisac ze butow oczywiscie nie kupilam ![]()
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
puku
dzieci u babci na nockę były a my wczoraj intensywny, uroczy wieczór mieliśmy najpierw basenik (wycik dostałam, bo nie z moją grupą ćwiczyłam, z bardziej intensywną) potem wyciągnęłam mężusia na dancing było super, ludzi nie za dużo, wiekowo też było ok, 30+, 40 potańczyliśmy sobie, miło było bardzo chatę pustą na koniec też trzeba było wykorzystać ![]() ot i parę kalorii spalonych dziś waga w dół ![]() miłego weekendu
![]() |
#798 |
Zadomowienie
|
no to agus intensywny wieczor zawsze przynosi spadki
![]() nie to co ja wczoraj ![]() ![]()
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Hej! U mnie waga też w dół
![]() Dziś na śniadanko zrobiłam sobie jajecznicę ze "skwarkami" (czyt. pokrojną w drobną kostkę piersią z wędzonego kurczaka), papryką, celbulką i pieczarkami. Pychotka! Wieczorem mam gości, trochę się boję, że zaprzepaszczę tendencję spadkową, bo będzie alko, choć będę starała się nie skusić (bo u mnie zupełnie odwrotnie niż u Was, po % mam zawsze spory wzrost wagi). Przychodzą do nas znajomi, z którymi ostatni raz widziałam się na Sylwestra, a więc jakieś 24kg większa, a oni nie wiedzą, że jestem na diecie... Oj Karadko, nie dziwię się, że nie oparłaś się zachciankom w trakcie @, dopiero jak odstawiałam tabletki, to widzę, jakie podstępne są apetety tuż przed i w czasie @, wcześniej tego tak nie odczuwałam. A ja znowu nie wiem w jakiej fazie cyklu się znajduję, mam nadzieję, że to plamienie które miałam prawie miesiąc temu to była @, bo jeśli nie, to znowu mam opóźnienia. Aga, no to fajny wieczór mieliście ![]()
![]() |
#800 |
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Strasznie gorąco i będzie jeszcze gorzej, zazdroszczę tym co są nad wodą i się moczą... ![]() agamagda no to wieczór i noc mieliście pierwsza klasa a przy tym ile kalorii spalonych.....więcej takich wieczorów to i dieta będzie zbędna ![]() karadka no normalnie jak czytałam co kupiliście to brzmiało jak jakieś menu z cukierni ![]() ![]() ![]() A swoją drogą ile my jesteśmy w stanie tego pochłonąć, bo ja potrafię więcej od mojego TŻ ![]() kasia no to zaskoczysz swoich gości napewno i zrobisz duże wrażenie bo -24kg to jest mega widoczne. I nasłuchasz się komplementów a to przecież lubimy i nas wzmacnia do dalszej walki ![]()
Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami. Edytowane przez galloway Czas edycji: 2010-07-10 o 09:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny u mnie waga o 0,5 do góry
![]() ![]() ![]() ![]() kasiu- goście pewnie beda w szoku, napisz nam ich reakcje bo pewnie bedzie o czym aga-zazdroszcze takiego wieczorku, moja mała co noc ląduje u na w łóżku karadka- slinka mi ciekła jak czytałam twój wpis ![]() gall- to możemy sobie podać ręka, ja jak zaczne jeśc to nie moge skończyć, tylko że tobie waga spada a mi rosnie, jak ty to robisz ??? miłego dzionka ![]() Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-07-10 o 10:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie wróciłam od fryca, skróciłam włosy i nałożyłam sobie farbę. Obie córy z mężem wysłałam do Solca do Parku Jurajskiego, żeby nie kręcili mi się po domu, a najstarszego syna do Lidla po Pilosa 3% i puddingi - będę robić sernik z budnyniem w dwóch wersjach - dukanowskiej dla mnie i starszej córki i takiej normalnej z cukrem dla reszty rodziny i gości. Zaraz spłukuję farbę i zabieram się za robotę, bo chałupę trzeba ogarnąć i za 2 godziny zwolnić mężowi kuchnię, żeby zrobił obiad i naszykował żarełka na imprezkę. edit: Włosy miały wyjść miedziane, a wyszły prawie czarne ![]() Powiedzcie mi, czy w tym puddingu z Lidla jest faktycznie w składzie tylko skrobia kukurydziana? bo w polskim tłumaczeniu jest napisane tylko "skrobia" i to wszystko, a niemieckiego nie znam.
Dukan od 14 lutego 2010 Początkowa waga: 117,8 kg Obecnie: 96,5 kg Straciłam: 21,3 kg ![]() Edytowane przez Kasiad01 Czas edycji: 2010-07-10 o 12:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Rozeznanie
|
oj Kasiu fajnie goście napewno pochwalą i zdziwieni będą
no i fryzurkę nam pokaż w klubie super tak mniej ważyć wczoraj potańczyłam z mężem i tak mi lekko to szło ![]() ![]() życie łatwiejsze och żeby jeszcze z 10 zrzucić
![]() |
#804 |
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
![]() ![]() kasiu koniecznie wstaw zdjecie!!! i napisz co znajomi powidzieli! i ubierz sie w cos wezszego zeby bylo widac efekty ![]() ![]() ![]() ![]() dzisiaj dzien skrobiowy tzn spagetti to ktore mialo byc wczoraj ![]() ![]() haniula ten wczorajszy dzien to chyba telepatycznie sie zmowilysmy zeby żrec bo jedzeniem tego wieczoru nie moglabym nazwac ![]() gall super ze spadlo - dobre i to a dzisiaj baw sie dobrze i wszystkich pysznosci jedz po kęsie za kazda z nas ![]() ![]()
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
Przerwa na kawę w trakcie pracy, więc do Was zaglądam. Serniki się pieką, pachnie w całym domu
![]() ![]() Zdjęcie potem zrobię, ale ta fryzura to nic nadzwyczajnego, mam poprostu skrócone włosy, a do tego kolor wyszedł nie taki jak chciałam. Z dobraniem ciuchów też będzie problem, nie mam zbyt dużego wyboru na taki upał.
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
kasiu zapomnialam ze u Was takie upaly! u mnie 25 stopni, w nocy lalo a teraz tez zachmurzone
![]() ![]() dobra wracam do pracy - byle do 6 ![]()
![]() |
#807 |
Rozeznanie
|
hej
![]() zwazyc sie zapomnialam, nadrobie jutro chociaz wielkim bolem bo dzis parapetowka z okazji wspolnego zamieszkania z moim TZ-em ![]() co do Agusi hihi, szlaenstwo byloby najwazniejsze ze sie zrelaksowaliscie ![]() co do dzieci nie wiem ale moja ciocia ktora ma 39 lat ostatnio zaszla w ciaze i jej synowie 16 i 20 lat sie starsznie z tego smiali i mowili ze mysleli ze w tym wieku juz "nic" sie nei robi ![]() co do zarcia dzis tez niedukanowo bylo jest i bedzie......... ja serio zastopowalam z dieta i zaczne we wrzesniu nie potarfie etraz. zn awykow pozostalo mi jedynie ejdzenie ciemnego chleba, i slodzik..... takze tyle co nic ![]() kasiu- juz widze mine twoich znajomych,na pewno bedzie to mega wielki szok! super karadko- czytajac twoje posty odnosze wrazenie ze na III fazie trcohe plyszniesz ostatnio ![]() ![]() ![]()
![]() |
#808 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej Grzesznice
![]() Gratuluję spadeczków ![]() ![]() ![]() Ja dzisiaj 96,8 czyli 0,3 kg brakuje do podpisu, więc po @, przy upałach, po grzeszkach % nie jest źle. Dzisiaj się z lekka znowu zjarałam, ale po tylu godzinach w wodzie czułam się lżejsza o 5 kg ![]() Jedzonko dzisiaj prawie idealnie - serek wiejski, piersi pieczone, bułeczki z tostera, ogórki małosolne i parę lizów loda -był jakiś megasłodki ![]() Teraz wcinam homo z kakałkiem i słodzikiem i to chyba moja kolacja ![]() Ale...... w lodówce mam taki zimny napój na który się chyba wieczorem skuszę ![]() ![]() Aguś no to wczorajszy dzionek miałaś super udany ![]() Karadka jakie ty pyszności zjadłaś ![]() gall nie szalej na imprezie z ciastem ![]() ![]() Kasiu jestem pewna że wrażenie zrobisz więcej niż MEGA ![]() ![]() Sylwusia melduj nam jak waga się zachowuje bez diety i proteinowych czwartków, bo bardzo ciekawa jestem, chociaż wiem że u każdej inaczej może być. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
Gosia Edytowane przez Megi428 Czas edycji: 2010-07-10 o 18:05 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
Powiem tyle, że zimny "foch" po takim upalnym dniu to normalnie delicje
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- I coś na masaż brzucha ![]() ![]()
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() ![]() ![]() A do tego duży piernik w czekoladzie, ciągnie mnie do słodkiego i dlatego upiekłam sernik. Pozostałe jedzonko zgadnie z III. Wszystkim które zaliczyły spadki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U mnie waga pokazuje jak w podpisie, czyli nie jest źle. Megi kochana i znów zaliczyłam masaż brzucha, ale i pośliniłam klawiaturę jak zobaczyłam takiego pysznego lukrowanego pączka. Aguś cudowny wieczór miałaś i zaowocował... ![]() ![]() Karadka ty jesteś niesamowita ![]() Gall dobre było jedzonko ? Kasieńko byli by ślepi gdyby nie zauważyli tak wielkiej zmiany. Chlebek który upiekłam jest bardzo prosty w wykonaniu i teraz wiem co jem, ale nadaje się na III. Jak będziecie chciały to wrzucę przepis Leży zawinięty w ściereczkę i kusi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:53.