|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 8
Cytat:
pierwszy krok to przeczeytanie ksiazki - nie potrafie schudnac mozesz tez przejrzec ksiazke - metoda dukana pozniej test z pierwszej strony i mozesz startowac ![]()
![]() |
#1142 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczynki kolejny dzien dukana mija a ja mam jakiegoś doła bo mi sie waga zatrzymala juz kilka dni a do konca brak mi tylko 1.5 kilograma buuuu
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny...jestem
![]() Tak jak pisałam wcześniej na śn zjadłam wieśniaka+2 jajka+ ok 1/2 makreli ...i myślałam ,że pęknę!!!tak się najadłam no i oczywiście obowiązkowo kawa z mlekiem bez cukru...na drugie śn zjadłam placki owsiane 4 szt i nie miałam siły zjeść jogurtu naturalnego...piłam tylko wodę,bo byłam na zajęciach.Dopiero po zajęciach (ok.14-tej)zjadłam jogurt(duży)naturalny oczywiście.Przed 15-ta zjadłam udko w sosie musztardowym na bazie jog.nat. ![]() ![]() ![]()
DUKAN ![]() Start:13.04.2010r Wzrost:179cm Waga wyjściowa:XXX kg ![]() Jest mnie mniej - 6,4kg ![]() Na pewno mi się uda!!! ![]() Edytowane przez joanna110977 Czas edycji: 2010-04-14 o 20:23 Powód: Poprawka;) |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za przywitanie ![]() książkę posiadam (tę nowszą) - przeczytane dwa pierwsze rozdziały, myślę, że na razie wystarczy ![]() test też swego czasu robiłam, ale za bardzo mi on nie pomoże, bo mam inne cele niż Pan Dukan ![]() zaczynam od jutra ![]() parametry: wzrost - 178 cm waga aktualna - 64 kg, docelowo - 53/54/55 kg biust - 98 cm, docelowo - bez różnicy ![]() talia - 70 cm, docelowo - poniżej 65 cm biodra - 97 cm, docelowo - poniżej 93 cm udo - 57 cm, docelowo - sama nie wiem ;-) oby ładnie, zgrabnie, jędrnie BF - wysokie ![]() ot, i taka moja historia ![]()
![]() |
#1147 | |
szamanka
|
Cytat:
![]() No chyba, że masz dużo tłuszczu... nie napisałaś ile ![]()
![]() |
#1148 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysoka jestes wiec troche za duzo chcesz schudnac, jestes tego swiadoma? obliczalas BMI? ale troche napewno mozesz i sama stwierdzisz kiedy przestac ![]()
![]() |
#1149 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() jestem jak najbardziej świadoma tego, że bmi wskaże mi niedowagę, ale nie sugeruję się już raczej bmi, gdyż wiem jak wygląda moje ciało. myślę, że będzie fajnie już od 60 kg i później to już kwestia tego na ile dobrze się czuję z jaką wagą i kiedy lepiej wyglądam. chciałabym też powrócić do biegania, a wtedy niższa waga się przydaje ![]()
MY IDEA OF HAPPINESS HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED "Wierzę w styl, a nie modę" RL Edytowane przez mi.a Czas edycji: 2010-04-14 o 16:26 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Ale się objadłam
![]() I dziś trzeci dzień ćwiczeń dziś abs myślałam ze nie wydole mam takie słabe mieśnie rąk głownie. ALe jestem z siebie dumna. Pomierzyłam się i spadło mi sporo cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Witaj, ja też mam inne cele niż Dukan i już mi się udało pokonać wg niego odpowiednią wagę dla mnie. Wyznaczył mi jako optymalną 58,6 kg na dzień dzisiejszy jest już 54,5 kg. Mam 172 cm. wzrostu i z tego co widzę obie chcemy osiągnąć podobny efekt ![]() Tylko ze zdrowiem u mnie kiepsko na diecie, non stop przeziębiona, ale wierzę, że w końcu mi przejdzie i wtedy zaczynam się brać ostro za ćwiczenia, aby ujędrnić ciało, głównie brzuch i udeczka ![]() Dieta jest fajna i dość lekka, na pewno nie będziesz żałować ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez mam 172 cm mi sie 55 kg marzy ![]()
zapraszam na moj blog ![]() Moje kąciki na forum ![]() Moje decoupage Moje haftowanie Zakątek Kreatywnych Kobiet "Turkusowy Hamak" Edytowane przez Emila3000 Czas edycji: 2010-04-14 o 17:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, to mam nadzieję, że u mnie będzie podobnie ![]() fajnie, bo produkty praktycznie wszystkie lubię, grunt to konsekwencja. Zadbaj o zdrowie, żebyś się nie rozłożyła kompletnie przez to dietowanie ![]() ja ze sportem 'za pan brat', tylko ostatni miesiąc przeleciał mi przez palce. mogę zapytać ile czasu stosujesz dietę i z jakiej wagi startowałaś? co z jędrnością skóry? Pozdrawiam ![]()
![]() |
#1155 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mi się marzy ładna, szczupła i jędrna sylwetka bez oponki na brzuchu i wstrętnych boczków... Jak to osiągnę, to będzie mój ideał. Już jest ogromna zmiana w sylwetce, zmieniłam rozmiar z 38 na 36, wszystkie ciuchy na mnie wiszą, ale nowe kupię dopiero jak będę na III fazie, na razie mi szkoda kasy ![]() Zastanawiam się tylko czy już po zakończeniu diety okres wraca do normy, bo ostatnio zamiast okresu miałam plamienia kilka dni, o ile można nazwać to plamieniami. Nie chciałabym narobić sobie kłopotów ze zdrowiem. Cytat:
Startowałam z wagi 60,8 kg. Dietę stosuję od 25 lutego. Jeśli chodzi o jędrność to stosuję termoaktywne serum wyszczuplające antycellulitowe z EVELINE i jak na razie jestem zadowolona. Polecam, świetnie rozgrzewa ![]() Z ćwiczeniami u mnie od zawsze na bakier, ale jak tylko wyzdrowieję, to biorę się za steper, bieganie, brzuszki. Wiadomo, coś za coś. Czasami trzeba się do czegoś zmusić, aby osiągnąć swój cel. Może masz jakieś sprawdzone ćwiczenia na boczki, brzuszek i uda?
Nie mów nic. Kocha się za nic. Nie istnieje żaden powód do miłości. — Paulo Coelho Dukam od 25 luty 2010 waga początkowa 60,8 kg - 04 maja 54,1 kg ![]() i po wakacjach znowu 58 ;( załamka Edytowane przez OnlyMee Czas edycji: 2010-04-14 o 17:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1156 | |
szamanka
|
Cytat:
![]() Tylko przy "dobrym" BMI to wolniej się chudnie... niestety wiem to po sobie... ![]()
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zobaczymy jak bedzie u mnie ![]()
![]() |
#1158 |
Raczkowanie
|
przepraszam ze bardzo malo pisze.wazylam 85,8 25 marca a 13 kwietnia waga 80.8...nie wiem co bedzie dalej ..wybaczcie za mala aktywnosc jestem juz na chorobowym.Musze wypoczywac 27 kwietnia jade do kliniki na operacje serca mam nadz ze dam rade i z dieta.Gratuluje wszystkim swietnych spadkow wagowych i pozdrawiam serdecznie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zadomowienie
|
Mnie zaskoczyl dzisiaj serek naturlany homo ze slodzikiem, myslalam, ze to kiepski substytut normalnych serkow waniliowych, a okazal sie mega smaczny
![]() Mam pytanie co do aromatow. Czy Wy kupujecie takie zwykle jak do ciasta ![]() ![]()
![]() |
#1160 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja biorę jeszcze leki na cerę i trochę innych witaminek, więc póki co, się ograniczę, szczególnie, że zdrowie mam teraz dobre. To w sumie nie miałaś co zrzucać, ale rozumiem ;-) mam podobnie. fajnie, ciekawe ile czasu mi zajmie osiągnięcie celu jeżeli chodzi o kosmetyki wyszczuplające, to w takie nie wierzę, ale moje ulubione to te firmy Tołpa - uwielbiam zapachy, świetnie nawilżają skórę, są świetne, polecam, aczkolwiek bez promocji trochę droższe. ja uwielbiam wszelkie formy ruchu, więc może być mi trudno doradzić coś optymalnego. na spalanie polecam przede wszystkim bieganie, rower, taniec. na rzeźbę ćwiczenia siłowe najlepiej pod okiem trenera. coś do domu - jest cały szereg ćwiczeń na wizażu - callanetics, 6weidera, 8 min abs, legs, buns. myślę, że warto popróbować, wybrać najodpowiedniejsze ćwiczenia dla siebie i je zmieniać co jakiś czas. do tego rozciąganie (!!), pływanie dla relaksu, spacery i samo się robi ![]() sama chcę teraz spróbować jogi - właśnie poszukuję jakiegoś klubu w warszawie, żeby nauczyć się odpowiednio układać ciało - ponoć można dać sobie wycisk jak przy treningu siłowym ![]() Cytat:
to już jest z pewnością mniej ![]() ![]() tak zwykle bywa z tym bmi i chudnięciem, ale u mnie problem jest w tragicznym odżywianiu aktualnie, więc domyślam się jak na mnie podziała. mój tryb życia i moje otoczenie powodują, że ciężko jest wytrwać w jakichś postanowieniach, bo głównymi posiłkami są pizza (ostatnio jadłam codziennie nawet na śniadanie :P), kebab, mcdonalds, makarony. do tego słodycze i spore ilości alkoholu, czyli wszystko dokładnie na odwrót niż być powinno. dlatego każda zmiana żywienia wyjdzie na plus. to moje drugie podejście do dukana. pierwsze trwało 5 dni i schudłam podczas nich 5 kg. przestałam, bo trochę się przestraszyłam szybkiego spadku wagi, szczególnie, że miałam już do czynienia z problemami żywieniowymi w przeszłości. mam nadzieję, że teraz będzie lepiej ![]() ![]()
MY IDEA OF HAPPINESS HAPPINESS ONLY REAL WHEN SHARED "Wierzę w styl, a nie modę" RL Edytowane przez mi.a Czas edycji: 2010-04-14 o 17:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no pewnie...dzisiaj mierzyłam sie wszerz i wzdłuż ![]() abym dała rade ![]()
![]() |
#1162 |
Rozeznanie
|
to że mam kogoś kto uprawia to szaleństwo to mnie mobilizuje
![]() ![]() ![]()
Zdrowo żyć i być fit ![]() ![]() Edytowane przez Marta 33 Czas edycji: 2010-04-14 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Konto usunięte
|
ja dzisiaj sie zalamałam, dostałam okresu i nażarłam sie czekolady
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
![]() A dziś zmęczyłam Total Body Burn z HHA (musiałam w połowie zrobić przerwę), Hard Core Abs z RB i zaraz będę robiła Rock It Out. Też z przerwami pewnie, bo dziś czuję się do niczego ![]()
![]() |
#1165 |
Zadomowienie
|
Czesc Dziewczynki. To moje drugie podejscie do tej diety,pierwsze bylo w styczniu.I tak jakos,cholera jasna,moja silna wola nie pozwolila mi na dluzej niz 4 czy 5 dni pierwszej fazy...Dramat nastapil dzis rano,kiedy to kierowana podszeptami swojej ciekawosci,stanelam po 4 m-cach na wage.Jak zobaczylam wynik,to musialam sie o sciane oprzec,co by nie runac z hukiem,z wilekim hukiem,bo z takim balastem to delikatnie sie nie upada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miałam do Was jakieś pytanie odnośnie Dukana ale zapomniałam ![]() EDIT: Już wiem ![]()
![]() Edytowane przez gohs Czas edycji: 2010-04-14 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zadomowienie
|
Nie ma szans, nie będę nadrabiać tego co naskrobałyście
![]() ![]() Zjadłam dzisiaj na późny obiad karpia, oczywiście smażonego bez tłuszczu, pyyyycha ![]() ![]() I chyba zaraz zrobię sobie kogel mogel na pocieszenie, bo miałam dzisiaj ciężki i stresujący dzień ![]() Aaaa i muszę się pochwalić - kolejny malutki spadek mam na koncie - czyli obecnie 57,8 kg ![]() [1=881a135baa34e075ff271ac 6ad77e43317518c11;1857470 2]ja dzisiaj sie zalamałam, dostałam okresu i nażarłam sie czekolady ![]() ![]() Heeej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1169 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Plyometric Cardio POSZŁO ![]() masakra jakas ale jaka jestem szczesliwa, myslę ze jutro dupeczka sie odezwie...znaczy zakwachy a na zakwachy najlepsze pifko (koledzy tak mówili ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1170 |
Zadomowienie
|
Kurczę, nie myślałam, że jeszcze kiedyś w życiu będę mogła zjeść kogel mogel z 3 jaj bez wyrzutów sumienia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.