|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 |
Zadomowienie
|
Dot.: FAZA III diety proteinowey dr Pierre'a Dukana
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2702 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#2703 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja bylam pierwsza w kolejce do przytycia na III , a zobacz ze ciut spadlo ![]() ---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ---------- dziewczyny, gratki wielkie za spadeczki ![]()
![]() |
![]() |
#2704 |
Zadomowienie
|
No laska chudzinka z Ciebie, choć widze to tylko po Twojej lewej stronie, bo prawa strona zlała się z czarna naoca za oknem
![]() Fajnie Ci, ja jeszcze trochę potrzebuję utracić, aby czuć satysfakcję w pełni - może mi się to uda tutaj, a jak nie to odpocznę trochę i na wiosnę te parę kilo załatwię. Albo dwoma dniami proto na IV, jeśli sie uda... A dla Ciebie brawa za kawał dobrej roboty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2705 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Wow o proto mi przypomniałyście ![]() No i dwa kubły:1 kawka,drugi herbatka (specjalnie na diecie kubki po 350 ml zakupiłam),tym sposobem na śniadanko pół litra bezproblemowo wypijam. U mnie po wczorajszej uczcie:duży talerz warzywnej zupy z ziemniakami i pól czekolady na deserek,minimalny wzrościk ![]() ![]() "że niektórym to więcej na sucho uchodzi" ![]() Ale wiecie co,jak analizuję Wasze 10 kg spadki II-kowe,to rozumię ,że niecierpliwość na III-ce niektórych ogarnia. Bo ja miałam tak krótki protal,że mogę powiedzieć,że na III-ce chudnę podobnie,dlatego się do takowej stabilizacji już po prostu przyzwyczaiłam ![]() A dzisiaj wskoczyłam w spodenki,które ubiegłej jesieni,w ogóle nie zakładałam (z powodu "przyciasności ![]() ![]() ![]() ![]() p.s.Gratki za spadki ![]()
Narzekanie nie spali kalorii...ćwiczenia i dieta tak ![]() Edytowane przez barbra66 Czas edycji: 2010-09-30 o 08:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]()
![]() |
#2707 |
Przyczajenie
|
LyraBea i estre GRATULACJE!
![]() U mnie dzisiaj spadek 500g. Życzę wszystkim smacznego protoczwartku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2708 |
Zakorzenienie
|
Witam w protoczwartek znad wielgachnego kubełka wieśniaka.
Dzisiaj jem bez wymyślania. Nabiał i jaja..no może pierś z kurczaka w siebie wepchnę i owsianeczkę. A reszta rodzinki niech się buja... chcą dobrze zjeść, niech sobie pichcą ![]() Miłego protoczwartku życzę ![]()
![]() |
#2709 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2710 |
Zakorzenienie
|
no nie wytrzymam z tymi waszymi spadkami.... u mnie jakieś byle co a u was..... eh....
polatałam na mopie, pozmieniałam pościel.... i zrobiłam sobie II śniadanko.... tylko kuźwa zapomniałam ze dzisiaj czwartek i chlebek przyjęłam..... jak myslicie...... jak już do końca dnia będzie samo PP to nic mi sie nie stanie? czy sobie odpuścić dzisiaj PP i zrobić piatek-sobote? (no bo ja 2 dni PP robię)
![]() |
#2711 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym johambinko już cały dzień łaziła z myślą o grzechu i źle bym się czuła, że zawaliłam proto, który na IV fazie ma być jak najbardziej koszerny, czyściuteńki.... i na pewno przełożyłabym wyjątkowo na piątek dzień proto, ale to ja.... ale nie dajmy się wariować, może jeśli robisz sobie 2 dni proto, to spróbuj przeżyć ten dzień z tym małym tycim grzechem... jeśli już do końca dnia będziesz czysta jak łza, to zapewne zostanie Ci odpuszczone ![]()
![]() |
![]() |
#2712 |
Przyczajenie
|
Agnese69
![]() Ja tez jestem z Lublina ![]() Zadomowiłas sie na III? Ja jak zapewne zaobserwowalas mam mały problem, ale nie dam sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2713 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś miałam mieć drugi dzień proto i ośmieliłam się zgrzeszyć plasterkiem sera zółtego light rzuconym na stek z tuńczyka ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2714 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj nie robię proto czwartku.Normalny dzień III fazy.Zobaczymy co rano na to waga
![]()
![]() |
#2715 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]()
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Agnes to 69 to twój rok urodzenia może ?
![]() |
#2717 |
Zadomowienie
|
ja odpowiem bo wiem
![]() bo Agnese to moja Mamuska z przyszycia duchowego ![]() tak ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- ja dzis nie mam proto ![]() kurde jak wczoraj zobaczylam, ze nawet nia mialabym co zjesc za zbytnio, bo TŻ wyjechal w pon niespodziewanie i nie zdarzyl mnie zawiesc na zakupy... i pupa. pusta lodowka ![]()
![]() |
#2718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czy zadomowiłam? Jeszcze chyba tak powiedzieć nie mogę - jak może zauważyłaś, też nie mam różowo, ten spadek był wręcz szokujący dla mnie ![]() Ale powoli ogarniam, może wkrótce już będę mogła rzec, że na III jestem już "u siebie" ![]() Tak, ale już widziałam, że jakaś młodociana PAPLA zdążyła Ci o tym donieść ![]() Gdybym jej nie kochała miłością żywą i niegasnącą to bym jej ![]() ... choć tak naprawdę żadna to tajemnica ![]() [QUOTE=Aleksandra_M;224047 29]ja odpowiem bo wiem ![]() bo Agnese to moja Mamuska z przyszycia duchowego ![]() tak ![]() No to żmija dopiero... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2720 |
Zadomowienie
|
ja tez Cie kocham Mamusiu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2722 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2723 |
Zakorzenienie
|
Oj raźniej, raźniej...
![]() Na obiad zjadłam z 30 deko piersi z indyka ugotowanej w zupce grzybowej, pół twarogu, całość polane jogurtem i do tej pory mi niedobrze z przejedzenia a jeszcze muszę zmieścić porcję otrąb... chyba sobie ugotuję owsianeczkę wściekle słodką żeby się dobić na maxa i tym samym pierwszy protoczwartek na IV fazie dobiegnie końca...
![]() |
#2724 |
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z jogi z uczuciem "coś by się przekąsiło" i co? Pożarłam pół kilo serka homo ze słodzikiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2725 |
404 Not Found
|
Tak więc postanowione, przechodzimy na III. Po weekendzie wrzucę podsumowanie i zdjęcia. Będę do Was oczywiście regularnie zaglądać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2726 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2727 |
Zakorzenienie
|
ja tez dzisiaj proto
pol kilo presidenta, 2 wiesniaki, puszka tunczyka jesc nie moge, bo mnie dziaslo boli i tego tunczyka godzine meczylam ![]() 800 g na plusie mam, co mnie bardzo wnerwialo, bo spadalo jak krew z nosa po 100 g dziennie, wiec mam nadzieje, ze mi sie na jutro konto wyczysci i zaczynam sliczna 4 faze, ostatnio rozne akcje przez okres mialam - odkurzacz itp, wiec uzbieralo mi sie troche tego jak widac ![]() od jutra zero jedzenia w nocy - to jest chyba moj najwiekszy problem trzymam pory posilkow - moj drugi problem i zaczynam od nowa pic duuzo wody, co mi ostanio nie idzie i chyba sobie musze herbaty w dzbanku parzyc tak jak kiedys na 2 fazie wiecej grzechow nie pamietam.... ![]() maz na dukanie wiec ja w pewnym sensie razem z nim - nie jem nic co by go kusilo do zlego ![]() ![]()
![]() |
#2728 |
Wtajemniczenie
|
U mnie proto,przeszło bokiem,bo miałam zaproszenie na obiadek,a gospodyni "czym chata bogata,stół zastawiła"...no i co miałam powiedzieć,że tylko herbaty mogę się napić
![]() Jutro zrobię proto i spoko... ![]() Wow piękne życie na tej trójce,podmienić dzień można,a waga czasem i tak łaskawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2729 |
Zakorzenienie
|
U mnie dzisiaj dobrze żarło
![]() ![]()
![]() |
#2730 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() Omlecik będzie na śniadanko,ale póki co dwie duże herbaty zaparzone,a już po kawusi jestem... Miłego dnia i dobrych spadków ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.