|
|
#1561 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV
.
Edytowane przez ewciaa92aa Czas edycji: 2009-11-23 o 22:06 |
|
|
|
|
#1562 |
|
Raczkowanie
|
...najwspanialszych Świąt, samych pyszności,super prezentów,dużo miłości i pięknych ząbków
...Tylko Ty Kochany ...bo być piękną to czuć się dobrze we własnym ciele... Aparatka od 27 maja 2008r. góra-metal dół-metal od 4 marca 2009r. ![]() ![]() Zdałam egzamin na prawo jazdy za pierwszym razem!!!!!!-04.09.2009. |
|
|
|
|
#1563 |
|
Raczkowanie
|
No cóż - ja nie będę oryginalna:
po prostu WESOłYCH śWIąT! wtrwałości cierpliwości mało niewygód szybkiego efektu olśniewającego uśmiechu PS. I oczywiście - smacznego
|
|
#1564 |
|
Zadomowienie
|
Ja równiez zycze wszystkim zdrowych,wesolych ,sytych
Swiat |
|
|
|
|
#1565 |
|
Zakorzenienie
|
to jeszcze ja, żeby zdążyć przed pierwszą gwiazdką
![]() zdrowych, wesołych świąt dla wszystkich przyszłych i obecnych aparatek ![]() cierpliwości, szybkich i olśniewających efektów, i żeby ząbki nie bolały ![]() |
|
|
|
|
#1566 |
|
Rozeznanie
|
ja również nie będę oryginalna
![]() chciałabym Wam życzyć kochani "aparaci" zdrowych,spokojnych oraz rodzinnych Swiąt Bożego Narodzenia! duuużo zdrowia,szczęścia,wielu sukcesów oraz szczęścia w miłości... oczywiście również szybkich aparatowych efektów...bez bólu i problemów...olśniewającyc h "hoolywodzkich" uśmiechów |
|
|
|
|
#1567 |
|
Zakorzenienie
|
No to Zdrowych, wesołych, radośnych Świąt i żeby wam mak nie został w zamkach a ości między zębami
![]() ![]() ![]() I szczęśliwego Nowego Roku
|
|
#1568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1569 |
|
Zakorzenienie
|
dla byłych specjalne życzenia, radości z pięknych ząbków i z hollywoodzkiego uśmiechu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#1570 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze,dziewczyny.
![]() Drut mi wylazła na dole,jakos sie wysunal. Wizyte mam dopiero za miesiac. Nie obciera mnie i mi w ogole nie przeszkadza,ale boje sie,ze efekty ,ktore od tej pory uzyskalam sie zmarnuja. Nie chodzi mi o dysfunkcje,bo takiej nie ma. Nie wiem co mam robić Teraz jestem w innym miescie i do swojego domu przyjade dopiero 6 stycznia. Jest sens,zeby isc wczesniej? Jesli tak ten drut bedzie siedzial,to te zeby juz nie beda sie przesuwaly prawda? Zdenerwowalam sie tym kurcze,taki prezent na swieta. Ja moze nawet bym tego nie zobaczyla,gdyby nie bakalie,ktore powlazily mi w druty. Co ja mam teraz zrobic? Nie przejmowac sie i czekac do kolejnej wizyty? A czemu tak w ogole sie stalo? Dlatego,ze zeby sie tak szybko poprzesuwaly?Pozdrawiam i czekam na odpowiedz,bo ja tu juz wariuje. Alez ja jestem (...).
|
|
|
|
|
#1571 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
ale co wysunal sie z jakiegos zamka czy na samym koncu wystaje? bo jak na koncu to normalne ze on sie tak wysuwa po wizycie znaczy ze sie zeby ustawiaja
|
|
|
|
|
|
#1572 |
|
Przyczajenie
|
heja, mam ogromna prośbe--znacie jakies metody na nadmierne ślinienie? mam aparat 2 dzien i ślinienie to moja zmora, nawet nie spie ;/
|
|
|
|
|
#1573 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękujemy-byłe aparatki ![]() Cytat:
Sprawdź sobie tylko, czy przez to, że z jednej strony się wysunął, nie wypadł przypadkiem z drugiej strony z rurki/pierścienia, bo mogło się tak zdarzyć. Jednak jeśli ma podgięte końce, to na pewno siedzi tak jak ma być ![]() Cytat:
niestety nie mam na to sposobu, chyba trzeba się przyzwyczaić ![]() Dobra babki założyłam se moją "szczenę" trochę na dzień-przynajmniej nie będę co chwilę czegoś przegryzać, a gości dziś na pewno nie będzie, to nie będę nikogo straszyć swoim bełkotem
|
|
|
#1575 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
ale jak? gdzie co gumki ci odpadly? czy masz samoligaturujacy? |
|
|
|
|
|
#1576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1577 |
|
Raczkowanie
|
Bałam się strasznie wigilii bo to dopiero był 2 dzien noszenia aparatu, a tu się okazało, że ja mogę naprawdę wszystko jesc tylko małymi kęsami, bo faktycznie gryźć nie mogę i stukać zębami jak mi zimno
Minus jest taki, że przez to prawie nie czuje smaku. Wy także tak mieliście?
Aparatka 23.12.2008 godzina 12:30 - góra"Smutek to coś czego nienawidzę, ale to on ukształtował moje uczucia" BECK Edytowane przez kanashimi Czas edycji: 2008-12-25 o 20:13 |
|
|
|
|
#1579 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1580 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie jesli nie uda ci sie go wsadzic to sie nie przejmuj po swietach zawsze mozesz zadzownic do orto i spytac czy musiz przychodzic;] moja orto zawsze na takie bajki pyta" przeszkadza? nie? to czekaj do wizyty nie martw sie
![]() od razu jestem spokojniejsza )Djanaaa a moze faktycznie a raczej na pewno jestes dluzsza w aparatowaniu i wciaz miedzy nami )aj dziewczyny w sobote jade do zakopca na calutki tydzien z tztem mrrr;D hehe
|
|
#1581 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1582 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Umowie sie hm... nie wiem jak z tym wyjdzie. Jak pislalam 6 stycznia dopiero bede na "miejscu" wczesniej nie chce mi sie wracac ,no i nie moge za bardzo. . A pozniej moja ortodonta wyjezdza...,wlasciwie to wizyta mialam miec 17,ale zadzwonili i przelozyli mi ja,to nie wiem jak to bedzie. Na razie jest bardzo dobrze,serio gdybym nie te bakalie to nie zauwazylabym nawet . Jeszcze raz dzieki za zainteresowanie. ![]() ![]() Smv-gratuluje,chcialabym sie tak wyrwac ![]() . Ty gor pewnie tam nie beedziesz ogladala a tztem cieszyla ;p
|
|||
|
|
|
|
#1583 |
|
Raczkowanie
|
hej kochani dawno, mnie tutaj nie było..) Tak więc już prawie 2 miesiące od mojego noszenia aparatu *.11.2008) i powiem Wam, że w niczym mi nie przeszkadza, jedzenie, całowanie, wygląd nicc Ale rozumiem, Wasz strach przed załozeniem aparatu) W styczniu bedę miała zakładany górny łuk ) Wiecie co, tlyko mi łuk wypadł z ostatniego zamka (zamku??) i trochę mnie to niepokoi ale już w poniedziałek wizyta u orto)
|
|
|
|
|
#1584 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa pocieszenia
Ja się trochę martwię tym, że mam cienki biotyp przyzębia i ortodontka do której chodzę ostrzega, że mogę mieć poważne problemy z dziąsłami podczas noszenia aparatu i po jego zdjęciu. Konsultowałam to też z periodontologami (czy jak tam oni się zwą) i potwierdzali, może stąd te moje obawy No i to usuwanie dodatkowego zęba mnie martwi, bo będzie to jedynka ![]() Szalenie podobają mi się osoby z aparatem na zębach, szczególnie jeśli szeroko się przy tym uśmiechają, jest to po prostu urocze! No i świadczy o tym, że ktoś dba o ząbki.
|
|
|
|
|
#1585 |
|
Zadomowienie
|
Ja na razie nie mam takich problemów.. Tylko ostatnio mojej przyjaciółce pierścień całkiem wypadł.. ;] ona zdolna do wszystkiego, jakos mnie to nie zdziwiło
![]() A wiecie, mi tez podobają się osoby z aparatem na ząbkach i nie wiem jak Wy ale uwielbiam swój aparat xDD |
|
|
|
|
#1587 |
|
Raczkowanie
|
Hej! była/jest może któraś z Was (nie)szczęśliwą podsiadaczką Hassa?? ja mam mieć zakładany 30 grudnia i mam mały problem/ pytanie. tak się złożyło, że na początku stycznia na zajęciach będę musiała powiedziec referat i nie wiem, czy w ogóle jest szansa, by go wygłosić? po jakim czasie od założenia hassa da się w miarę wyraźnie mówić? czy w ogóle się da?:P
|
|
|
|
|
#1588 |
|
Zakorzenienie
|
czy ktoras z was leczy sie u p. Stempel? (woj. lodzkie)
|
|
#1589 |
|
Rozeznanie
|
Hej, postanowiłam do Was dołączyć... aparat na dole mam od 15.10, na górze od początku listopada. Miała też przejścia z Hassem, niestety nic nie zdzialal wiec go zdjelam. Widze duuuza poprawe
i czekam co bedzie dalej
|
|
|
|
|
#1590 | |
|
Kokon pro
|
Cytat:
a bylas na innej konsultacji? zeby jedynke wyrywac przeciez bedzie ogromna asymetria masakara |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:00.

dla byłych specjalne życzenia, radości z pięknych ząbków i z hollywoodzkiego uśmiechu 

3/3/6-22/7/8