|
|
#2491 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aparaty ortodontyczne cz. IV
Cytat:
![]() Sorry ja już się gubię kto ma aparat, a kto dopiero będzie miał(przynajmniej z tych nowszych osób)
|
|
|
#2492 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam jestem w stanie zjeść na mieście wszystko poza gotowaną kukurydzą. Zapiekanka mi nie straszna - jakoś mam taki system jedzenia, że nie osadza mi się na siekaczach górnych tak bardzo
![]() Tak w ogóle to niezłe zamieszki wprowadziła tu jedna pańcia...no ale nie ma co się nad tym rozwodzić, wyczulona na swoim punkcie i tyle ![]() Moje bóle minęły i już wszystko jem i cieszę się różowo-fioletowym mixem gumek
|
|
#2493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2494 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic dziwnego, w końcu jesteś od samego początku, kto by wszystkich spamiętał ![]() Cytat:
![]() ach fiolecik
|
||
|
|
|
|
#2495 |
|
Blond forever!
|
Ja mam trochę wyrzuty sumienia, bo jestem przykuta do łóżka, ale nie zakładam wyciągów, bo mam straszny kaszel i co chwilę rozdziawiam buzię, aby wykrztusić te syfy bakteryjne z gardła...
Ale cóż muszę trochę się podleczyć i wracam z powrotem do wyciągów.
|
|
|
#2496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą-kto wezwał zlosliwca? Bo pojawił się właśnie wtedy, gdy pomyślałam, by go wezwać. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oplulam monitor gdy to przeczytalam Przeczytalam z 10 stron Z 1,5 godz to czytalam, teraz ide odrabiac lekcje i uczyc sie na sprawdzian z hostori...
|
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Zdecydowanie lepiej w aparacie krzywuski wyglądają.
Kilianna - u mnie jest podobny kłopot- orto w innym mieście. Moja mówiła, że nie chce, żebym do innej chodziła, mam czekać do wizyty. |
|
|
|
|
#2499 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() telepatia mówisz
|
|
|
#2501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() aha, a miałaś już jakąś "awarię" ? Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2009-01-15 o 20:44 |
|
|
|
|
|
#2502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I właśnie wtedy też o złosiu pomyślałam
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, bo bedziecie miec z doczynieniem z papryka
|
|
#2504 |
|
Zakorzenienie
|
Papryka ban(anów) nie rozdaje
tylko złoś
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Ale papryka umie zeslac zlosliwca
(telapatia )
|
|
#2506 |
|
Zadomowienie
|
Co do przyklejania zamka przez innego orto to jestem w stanie zrozumieć to, że orto nie chce żebyśmy szli do kogoś innego - bo ten inny może mieć inne wyobrażenie o planie leczenia (któego notabene nie zna), no a przykleić zamek to też można różnie (nie chodzi o jakość lecz o miejsce itp). Dlatego ja bym się pytała orto co robić - i jak się nie zgadza i każe chodzić bez no to cóż, trzeba to znieść z godnością.
Paprykaa bo wiesz w pracy podsumowanie semestrów, statystyki, sprawdziany, egzaminy i inne tego typu rzeźnie, nie miałam czasu. Ale w trakcie czytania się nieźle podekscytowałam (negatywnie) ... jak można być takim bałwanem Jak można publicznie jechać po ludziach...Dobrze, że się skończyło jak się skończyło ![]() A wątku nie uważam za jakieś towarzycho wzajemnej adoracji, lecz za grono realistek, które wiedzą i widzą co jest jakie. Do głowy mi nie przyszło że ktoraś z nas mogłaby z zazdrości/zawiści czy innego durnego powodu odradzać lingwalny czy też przezroczysty czy Damona czy Bóg wie co jeszcze. Idę spać bom zmęczona jak koń po westernie. CmokZ dla exaparatek i starych wyjadaczek i młodych wyjadaczek ![]() smv Hugs that's the way life goes...
|
|
#2507 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czekaj, czekaj, bo może ktoś go zwyczajnie wezwał, a my tu o mojej telepatii
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie...SMV miała dziś pogrzeb dziadka
|
|
|
#2508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2509 |
|
Zakorzenienie
|
mam do Was bardzo wazne pytanko!! mianowicie, własnie przed chwilą urwała mi się jakaś niebieska gumeczka która była z tyłu aparatu ( jakoś tak, bo ja mam przerwe brak jednego zęba chyba 6 i tam szedł długi drucik i ta gumka była jakos na nim czy koło niego) czy coś się bedzie działo, czy mogę spokojnie poczekac do 28 stycznia kiedy to bede miała separacje dolnych zębów?
|
|
|
|
|
#2510 | ||||
|
Rozeznanie
|
Zaczyan się moja pierwsza sesja, neidługo znikne na wizażu..;/
Cytat:
Sam fakt ,ż emusze wybrac specjalizacje w pierwszym semestzre nie wiedzac nawet czy go zalicze jest smieszny Poza tym większosc przedmiotów ,ktore mogą mi wskazac ktora specjalizacja by mi odpowiadala jest w drugim semestrze..A myślę o kadrach i ekonomiczno- socjologicznym... startegi ebiznesu są typowo makroekonomiczne, a ja i makro = rz*g ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Brenda - ja nie wiem co to za tajemnicza gumka zadzwoń do orto i spytaj czy jest bardzo ważna, do 28 już nie tak daleko
![]() Tomorrowland lub UltraMusic Festival dobyć tytuł specjalisty ds. zakupów ![]() Edytowane przez kocimietka Czas edycji: 2009-01-15 o 23:19 |
||||
|
|
|
|
#2511 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Brenda - możesz poczekać wg mnie, ale lepiej zadzwoń do orto i po prostu zapytaj. Kilianna - miałam 3 awarie, raz tylko byłam na wizycie awaryjnej. W pozostałych dwóch przypadkach chodziłam z odklejonym zamkiem, raz nawet prawie 2 tygodnie. U mnie awaryjność wiąże się z zaciskaniem zębów. |
|
|
|
|
|
#2513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
sama mam podobny patent zalozony i wiem jak taka gumka pracuje i gdyby mi pekla to polecialabym do orto natychmiast
Edytowane przez Djana Czas edycji: 2009-01-16 o 07:15 |
|
|
|
|
|
#2514 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za odpowiedz! kurcze, jednak juz chyba poczekam, bo nie mam kiedy do niej jechać teraz, a dwa tyg to już niewiele, skoro 4 miesiace nie miałąm przekrecane, bo zawaliłam wyrwanie zębów na dole i to tak się rozwlekło... wiec juz chyba poczekam :/
|
|
|
|
|
#2515 |
|
Kokon pro
|
hyh co do wybierania specjalizacji moja sis musiala to robic 1 pazdziernika na I roku
ja tez mialam juz wybor specjalizacji zreszta zawsze mozna sie przeniesc co prawda pol roku w plecy ale lepsze to niz meczyc sie 4 nastepne na czyms co nam nie odpowiada ja dalej umieram grypowo yh szkoda gadac jeszcze mam katar po pas chodze z chustkami wetknietymi do nosa bo inaczej sie nie da chrumcik i moja retencja lezy teraz bo nie jestem w stanie jej nosic przez to ze caly czas sie dusze ;( |
|
|
|
|
#2517 |
|
Zadomowienie
|
o kurcze, w 3 miesiace Ci sie calkiem wyprostowaly
ile czasu masz nosic?jakie masz gumki na tych fotkach?
|
|
|
#2518 |
|
Raczkowanie
|
ariva, ekstra różnica!!
|
|
|
|
|
#2519 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.

Nic dziwnego, w końcu jesteś od samego początku, kto by wszystkich spamiętał 
"
oplulam monitor gdy to przeczytalam 

that's the way life goes...

3/3/6-22/7/8