![]() |
#421 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: dylematy małolaty heheh:)
Cytat:
![]() Wszyscy próbują mnie przekonać, że jest naprawdę dobrze i tak dalej i nawet im to wychodzi... Dzisiaj rano walczyłam pół godziny z ta ZA krotką grzywką... U nasady dałam trochę żelu czesałam grzebieniem i dmuchałam suszarka, żeby maksymalnie ją przyklepać, a potem yyy... NACIĄGNĘŁAM prostownicą ![]() ![]() Skoro włosy rosną mi 2,5 cm na miesiąc, to już za tydzień powinno być ok ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#422 |
Rozeznanie
|
No i jak Beoneself twoje włoski? Ja moich jeszcze nie obcięłam. Zastanawiam się, czy jeszcze nie wstrzymam się z .. miesiąc... Tak na Wszystkich Świętech bym sobie podcięła... Boję się po prostu, żeby mi nie wyszły za krótkie.
A co się dzieje z Limonką, noseknosek...? Dziewczyny, gdzie się podziewacie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#423 |
Zakorzenienie
|
Ja swoich na razie nie obcinam, bo mam wizję spapranej fryzurki
![]() Dziewczyny, po jakim czasie zaczęłyście zauważac, że seboradin działa? Mnie główka od niego swędzieć zaczęła ![]()
![]() |
#424 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Froggie: fajnie, że masz wizję spapranej fryzurki, bo przeważnie jak idziemy do fryzjera to mamy wizję za***istej fryzurki i po wyjściu od fryzjera wszystko runie w gruzach... I ja podobnie jak ty staram się nie wyobrażać sobie fajnej fryzurki po podcięciu, bo może to mnie powstrzyma od częstego obcinania włosów. W końcu zapuszczam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#425 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieję że przestanie mnie swędzieć, bo nadzieja ma w tym szamponiku
![]() Nie tylko ze względu na porost ... Puniax wiem co czujesz, bo sama miałam zamiar iść coś z nimi zrobić. Siedze tylko w kucyku i kucyku. Ale powiedziałam nie , nie idę. Kilka złotych w kieszeni ![]()
![]() |
#426 |
Raczkowanie
|
A ja jestem tutaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Puniax, już jutro uda mi się zrobić fotki, bo nie mam możliwości wcześniej pożyczyć cyfrówki, bo swojej nie mam...
Ogólnie rzecz biorąc już prawie całkiem przyzwyczaiłam się do swojej twarzy z grzywką. Już nawet przebolałam ten prawei 5cm ubytek w długości moich włosów. Trudno! ![]() ![]() I bardzo jestem zadowolona, bo przy dwóch ostatnich myciach włosów wypadło mi o wiele mniej włosów, niż się to zwykle zdarzało. Wydaje mi się, że wreszcie minął ten okropny okres nasilenia się wypadania włosów, która i tak miały wypaść - wypchnięte przez zdrowe cebulki ![]() ![]() ![]() Co tam u Was słychać? Piszcie na bieżąco ![]() Też mam ostatnio bardzo dużo nauki, więc siedzę na wizażu o wiele rzadziej niż kiedyś... ![]() 3majcie się mocno, pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#428 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem chora
![]() ![]() ![]() i dobra wiadomosć : w ciagu 10 dni od ostatniego farbowania pojawiły mi się już może 0,5 centymetrowe odrosty ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
No to jest BARDZO dobrze!
![]() Beoneself - cieszę się, że włosy już przestały nadmiernie wypadać, u mnie też to tak wyglądało. Czekam na zdjęcia. A u mnie po staremu. Nadal codziennie biję się z myślą, czy iść podciąć włosy teraz czy za miesiąc... Niedługo zwariuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#430 |
lipiec na maksa!!! :)
|
![]()
hej dziewczynki
![]() powracam po dosc dlugiej nieobecnosci.. jakos mi smutno ![]() ![]() czasami mi sie wydaje,ze mam jednak odrosty i to spore,ale wszystko jakos dziwnie zalezy od swiatla...... no zaczynam watpic............. mam jakies glupie te wlosy?????????????
![]() |
![]() |
#431 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#432 |
|
a ta woda pokrzywowa to taki mój przypadkowy zakup, za 3.99 znalazlam w jakims sklepie u mojej babci na wsi
![]() Zwiększa elastyczność włosów i ogranicza skłonność do ich wypadania. Sprawia, że włosy stają się miękkie i lepiej się układają. " ma zapach wódki po części, wciera się ją w skórę głowy. ale sama nie wiem czy pomaga,bo stosuję ją sporadycznie i razem z innymi rzeczami więc... ![]() aha! i śpieszę poinformować,że w drogerii Natura jest promocja Seboradinu, kazdy z nich (szampon,balsam, lotion) mozna kupic za 9,49 ![]() pozdrawiam
![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A ja śpieszę poinformować, że w markecie E'Leclerc w promocji są szampony i balsamy Gliss Kur - 6.99 zł, a wcześniej kosztowały 9.09 zł. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#434 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#435 |
|
![]()
no wlasnie dlatego raczej nie przypadla mi do gustu.... dobrze,ze nie byla jakas bardzo droga
![]() sama dziwie sie ze to dopiero pierwszy bubel jak na moje kupowanie glupot do wlosow ![]()
![]() |
![]() |
#436 |
Raczkowanie
|
widze ze wszyscy tu maja ten sam cel... chcialabym sie dolaczyc, ale sie znam - nie wytrzymam! na poczatku wakacji wymyslilam sobie - zapuszczac do polowy plecow i robic wymarzony warkocz (w przedszkolu zawsze scieta na chlopaka a potem najwyzej odrobine za ramiona) albo fryzurke jak blizniaczki olsen (pol krecone i proste koncowki), ale coz - nie wytrzymalam i jak zobaczylam wszystkie laski po wakacjach w szkole jak pozmienialy fryzurki pierwsze co zrobilam to polecialam do fryzjera sciac sie...nie duzo, pocieniowalam troche, odrobina grzywki na bok no i tak przez kilka dni prostowalam, ale nosilam kucyka i mojej zmiany nikt nie widzial... ;( no to dobra, dalam sobie spokoj z prostowaniem i zaczelam chodzic w moich loczkach, ktorym troche pomagalam sie krecic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#437 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#438 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
A gdzie jest nasza Beoneself, która obiecała wkleić zdjęcie nowej fryzurki? Dziewczyny jest weekend, dajcie odpocząć tym książkom!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#440 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
Jestem jestem
![]() ![]() I dzisiaj zrobiłam jeszcze kilka fotek, w wersji bez uzycia prostownicy ![]() Muszę jeszcze wszystko pozmniejszać i wkleję. Cieszę się, że pamiętacie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#442 |
Zakorzenienie
|
No dobra. Nie jestem zadowolona, ale obiecałam Wam, że wkleję...
Dajcie znać jak zobaczycie, potem je stąd usuwam, bo nie lubię swoich fotek w sieci ![]() ![]() Zdjęcie 1: bez prostowania. Ułożyły się akurat całkiem w porządku ![]() ![]() Zdjęcie 2, 3 i 4 po prostowaniu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostowaniu super masz te włoski ![]() ja jak wyprostuję to podobnie mi się układają tylko są z 10cm dłuzsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny, kochane jesteście
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Beoneself - masz baaardzo fajną fryzurkę. Ja myślałam, że ci naprawdę spieprzyła fryzjerka włosy, a ona ci zrobiła bardzo fajną, modną, fryzurkę. Bardzo ładnie ci wycieniowała włoski i grzyweczka też jest super, a ona z resztą za 2 tygodnie będzie ci sięgać brwi. Kurcze, żebym ja miała pewność, że mój fryzjer będzie miał takie wyczucie, to już bym była po obcięciu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
postanowiłam zakupić sobie jeszcze herbatkę pokrzywową
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zaraz po fryzjerze umyłam włosy i wyprostowałam. Teraz już przyzwyczaiłam się do siebie w nowym wydaniu, już się fajnie czuję ![]() Nie wiem jak z tą grzywka, czy jest mi z nią lepiej, cz y gorzej (???), w każdym razie polubiłyśmy się, i narazie wcale nie mam zamiaru jej zapuszczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#450 |
Zakorzenienie
|
a co myślicie o tym szamponie http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...ls&itemid=9155
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.