|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: dylematy małolaty heheh:)
hmmm mi jest bardzo trudno stwierdzic jak szybko mi po tym wloski rosna bo widze swoja fryzurke codziennie wiec musialabym sie zapytac kogos kto mnie dlugo nie widzial. jednak z moich obserwacji wynika ze urosly mi sporo co widac po grzywce na bok ktora posiadam. stan wloskow sie poprawil i nie wypadaja tak jak kiedys i sa napewno zdrowsze
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
powoli jednak koncze ta intensywna kuracje bo milam ja prowadzic jedynie przez wakacje a one niestety juz dobiegaja konca
... powoli koncza mi sie kosmetyki do wloskow ale wykorzystam je do konca... nadal bede lykala tabletki i stosowala olejek rycynowy z nafta mam nadzieje ze to wystarczy a jeszcze w trakcie roku szkolnego kupie sobie jakis ampulki (seboradin lub radical)
|
|
|
|
|
#33 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
ale konczysz bo koncza Ci sie fundusze czy dzieje sie cos zlego? a moze nie mozna tak dlugo??
|
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
ja też zapuszcam włosy, chociaż mam do połowy pleców
a chce mieć do pasa już niedużo mi brakuje, ale chicałabym mieć proste włosy na całej długości bez żadnych grzywek, ale zobaczymy jeszcze czy będzie mi to pasować
|
|
#35 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Poza tym teraz chce zaczac myc wloski co kilka dni bo wydaje mi sie ze troszke sie przeciazyly od tych wszystkich specyfikow ktorym nadmiernie uzywalam. Kupilam sobie szampon Pantene Pro-V z aminokwasami 2 w 1 i teraz nim bede pielegnowac wlosy . Na szczescie wlosy rosna mi w miare szybko i w nastepne wakacje bede miala juz wymarzona dlugosc
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
mogę się przyłączyć do zapuszczaczek? mam włoski za ramiona i chce do połowy pleców
Mam proste włosy, grzywkę też prosta ale nie równe końce, a przeczekam co mi tam i tak na razie je spinam
|
|
|
#37 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
widac ze tak jak my wszystkie chcesz zapuscic wloski do polowy plecow jakie srodki stosujesz aby przyspieszyc ich wzrost?? moze niech kazda z nas napisze jaka kuracje stosuje ?? ja juz napisalam wczesniej teraz kolej na was
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
|
rowniez witam w gronie zapuszczaczek! hehe
ja narazie nie stosuje zadnej jestem w belgii a jako ze tu wszystko cztery razy drozsze to nawet nie probuje pytac o wszystkie te specyfiki, ale ok 7 wrzesnia wracam do Polski i zaczynam kuracje wax+seboradin+olejek rycynowy juz nie moge sie doczekaaac!
|
|
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ja też nie stosuje żadnych przyspieszaczy bo mnie włoski szybciutko rosną, mam balejaż i myje je szamponem clairoll herbal a po każdym myciu odżywke pantene złota linia - moje cudeńko
A od czasu do czasu odżywki gliss kura do włosów farbowanych i tak sobie czekam aż urosną
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
podaje linka do strony na ktorej mozna znalezc informacje o zlotej linii pantene http://serwisy.gazeta.pl/pieknewlosy...2,1987400.html
|
|
|
|
|
#43 |
|
Raczkowanie
|
To jes ta linia co ją reklamuje panna Rosati??
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
tak, to jest ta linia
zapobiega wypadaniu włosów sama nie używałam, ale jak skończę obecne szampony i odżywki to na pewno kupię ![]() Dziewczyny jak myslicie ile rocznie rosną włosy |
|
|
|
|
#45 |
|
Raczkowanie
|
No cóż... gdyby efekty były takie jak na rekalmie to bym juz biegła do sklepu
![]() Mysle, ze tak około kilkunastu cm rocznie
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
nio, używam tego Clairola co tak pachnie
szamponik jesy boski, ślicznie pachnie a włoski są po nim sprężyste i nawilżone, a Pantene złota linia to juz jest osławiona na Wizazu
|
|
|
#47 |
|
Raczkowanie
|
zapuszczam z wami
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, ale dlugie
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
witam ja tez mam wlosy tak do polowy plecow i chce je jakos fajnie sciac(ponizej sa fryzurki jakie mi sie podobaja) tylko ze narazie nie wiem jak
Limonko a uzywalas moze Rigenol?? i czy twoim zdaniem lepszy jest Wax bo nie moge sie zdecydowac na zakup
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Rigenolu nie uzywalam poniewaz jak dla mnie jest trudniej dostepny (mozna go dostac droga zakupow internetowych lub w wybranych salonach fryzjerskich) a wax jest w kazdej aptece. Nie wiem wiec czy jest on lepszy...Oba te produkty maja swoje zwolenniczki i przeciwniczki. Z tego co wiem to Rigenol jest chyba mocniejszy w swoim dzialaniu i slinie regeneruje. Ja bym Ci polecala Waxa bo sama uzywam sa po nim fajne wloski, szybciej rosna, sa w lepszej kondycji. |
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo,okropnie długie. Jak pomyślę, że muszę conajmniej rok czekać to serce sie kraje
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
|
czemu az rok?
przy jakiejs przyspieszajacej kuracji wlosy moga rosnac podobno nawet 3cm/miesiac.. wiec to kwestia 4-5 miesiecy?
|
|
|
#53 |
|
Zakorzenienie
|
a jaka to jest ta przyśpieszajaca kuracja
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
ja używam na razie lotionu Seboradin na wypadanie włosków, bo cos mi się ostatnio osłabiły
pisze na nim, że również przyśpiesza porost włosów
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja uzywalam do tego jeszcze szamponu i balsamu z tej serii a oprocz tego jeszcze waxa, nafty, olejku rycynowego, roznych maseczek, radicala, skrzypowity i humavitu....
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
|
hm.. no to się zdołowalam
myslalam,ze to takie hop-siup i juz! wiec bede sie uczyc cierpliwosci........
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale szybko zleci nie martw sie. kiedys scielam wloski do ucha i paskudnie wygladalam w takiej fryzurze... stwierdzilam ze musze zapuscic i po roku mialam juz za lopatki albo nawet dluzsze tylko potem musialam je sciac bo fryzjerka powiedziala ze mam bardzo slabe wlosy (sama widzialam jak nawwt po przeczesaniu moich wlosow palcami miala ich mnostwo na rece nie mowiac ile bylo na grzebieniu) ale teraz nie dopuszcze aby moje wloski byly slabe i bede o nie dbala i zapuszczala
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Raczkowanie
|
Limonko przekonalas mnie
thX Limonko |
|
|
|
|
#60 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja w sumie nie stosuję żadnej 'kuracji przyspieszającej'
![]() W ogóle nigdy jakoś specjalnie nie dbałam o włosy i może to był mój błąd? Dziewczyny, doradźcie, co powinnam robić!!! Myję włosy codziennie [teraz staram się co 2 dzień, ale nie zawsze wychodzi - strasznie się przetłuszczają], nie mam stałego szamponu, zazwyczaj zużywam 1 buteleczkę i kupuję jakiś zupełnie inny... Teraz mam NiVEA do lekko przetłuszczających się włosów... Poza tym jakiś tydzień temu zaczęłam stosować odżywkę z czarnej rzepy. No, i łykam tabletki z wyciągiem ze skrzypu polnego. CZY POWINNAM ROBIĆ COŚ JESZCZE? Żeby wzmocnić włosy i przyspieszyć ich wzrost? I drugie pytanie: Co to jest ten słynny Wax? Odżywka, szampon, czy co? I ile kosztuje? Do jakich włosów jest przeznaczony? I jak wymawia się tę nazwę? ![]() Czekam na odpowiedzi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:37.

... powoli koncza mi sie kosmetyki do wloskow ale wykorzystam je do konca... nadal bede lykala tabletki i stosowala olejek rycynowy z nafta
a chce mieć do pasa
. Poza tym teraz chce zaczac myc wloski co kilka dni bo wydaje mi sie ze troszke sie przeciazyly od tych wszystkich specyfikow ktorym nadmiernie uzywalam. Kupilam sobie szampon Pantene Pro-V z aminokwasami 2 w 1 i teraz nim bede pielegnowac wlosy
MIŁEGO DNIA 

Limonko a uzywalas moze Rigenol??
Odżywka, szampon, czy co?