|
|
#601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dylematy małolaty heheh:)
[QUOTE=wunia83]Wersja nieudana: Laurent na Hipotecznej
mieszkalam pol zycia w lublinie,stamtad pochodze ale mieszkam teraz w lodzi i chodzilam zawsze scinac sie do Karola-kiedys pracowal na spoldzielczosci pracy a teraz wlasnie w adresie powyzej!!nigdy nie bylam niezadowolona, nawet jak nie chcialam scinac duzo to bylo ekstra.goroco go polecam!!
|
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
czesć dziewczyny!!!oczywisice ten sam problem zmiatal mi sen z powiek od jakiegos roku
najpierw myslalm ze to na jesien/wiosne ale w lecie nie przestaly wypadac.kupilam vichy AMINEXIL AMPULKI DO WCIERANIA i zuzylam 18 ampulek, mowiac szczerze nie przestaly mi jakos wypadac,moze troche mniej,ale na pewno szybciej rosly.w koncu stwierdzilam ze tak nie moze byc i zaczelam czytac wasze wypowiedzi i oto jak sie zaopatrzylam:1.seboradin ampulki kuracja na 14 dni, wcieralam codziennie albo co drugi dzien(troche przetluszczaja wlosy ale niewiele) 2.szmpon seboradin niger 3.balsam z zenszeniem jako odzywka (bo ciezko sie rozczesuje bez niej) 4.od wewnatrza Humavit skrzyp i pokrzywa 5.raz na tydzien treatment henna wax(nakladam na wlosy czepek kapielowy i na to recznik zeby bylo cieplo) 6.po wykonczeniu ampulek zamiast bede uzywac lotionu seboradin kuracja trwa jakies niecale trzy tygodnie i widze poprawe naprawde spora, nosze zazwyczaj kucyk iwec mi w czasie dnia nie maja jak wypadac ale jak czesze na wieczor to jest niewiele wlosow na szczotce, przed myciem tez rozczesuje i niewiele, w czasie mycia kilka, wiecej po odzywce, no i troche sie martwie ze rozczesujac wlosy jednak jest ich troche?dziewczyny to minie, ile mam pypadac podczas czesania po myciu?? ogolnie jestemzadowolona, na poduszcze jest dwa wlosy po nocy na krzyz, polecam seboradin goraco!!
|
|
|
|
|
#603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#604 |
|
BAN stały
Lokalizacja: Jagoda na planie słyszysz rapowanie...Czarna moje rozpoznanie...KALISZ lokalizowanie :)
|
Hym...ja jestem już bliska załamania.....DLACZEGO ONE TAK WOLNO ROSNĄ
...ja bym chchiała od razu ... używam tylko szamponów ziołowych ale mam sobie zamar kupić zestaw Saponics... zobaczymy co z tego bedzie... włosy mama zdrowe... a codziennie od 3 lat je myję i prostuję sama fryzjerka mi powiedziała, że jest w szoku co polecacie jesio na szybszy wzrost włosków??? Bo ja to bym kiedyś chciała zachwycić taką fryzurką...uda mi się???
|
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamierzam za ok. miesiąc zabrać się za rozjaśnianie włosów, więc będzie mi potrzebna jakaś dobra kuracja wzmacniajaca zebym łysa nie została
zastanawiam się nad całą serią Seboradin ( szampon, odżywka, lotion ) i jakieś tabletki może Skrzypovita? mi też włoski mało rosną, ale rosną
|
|
|
|
|
#606 |
|
BAN stały
Lokalizacja: Jagoda na planie słyszysz rapowanie...Czarna moje rozpoznanie...KALISZ lokalizowanie :)
|
jesio zdjęcia
|
|
|
|
|
#607 |
|
Zakorzenienie
|
smerfeta polecam cala game SEBORADIN!!!
|
|
|
|
|
#608 |
|
Zakorzenienie
|
Ahhh te cudne włosy Alby
|
|
|
|
|
#609 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w takim razie sobie kupię jak będę mieć jakiś przypływ kaski
|
|
|
|
|
|
#611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawy styl, fajne ciuchy...Mam kilkaset fotek na kompie (: |
|
|
|
|
|
#612 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=141224
Za taka fryzurke dlalabym sie pochalastac ![]() Ja tez zapuszczam wloski... najdluzsze od spodu z tylu glowy do kopatek, najkrotsze z przodu do brody a miejscami krocej... A co tej fryzurki to najabrdziej mi sie podoba grzywka i kolorek
|
|
|
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co jest, dziewczyny? Piszcie co tam u Was, jak zapuszczanie i walka z wypadaniem ?Ja przedwczoraj po raz drugi podcinałam grzywkę, bo te igiełki zaczynały mi przeszkadzać (: Reszta włosów sobie rośnie, ostatnio przed ponad tydzień dałam im odetchnąć od prostownicy i chodziłąm w spiętych
|
|
|
|
|
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
sorki ze zagladam tutaj tak zadko ale same wiecie ... przyszlam pochwalic sie moja nowa zdobycza ktora jest szampon do wlosow tlustych z firmy FITOMED czailam sie juz na niego od dluzszego czasu ale neistety jest bardzo trudno dostepny odzywki niestety nigdzie nie znalazlam sklad jest obiecujacy gdyz na drugim miejscu po aqua znajduja sie olejki roslinne a nie SLS szamponik sie srednio pieni, ma przyzwoity zapach i ogolnie robi na mnie dobre wrazenie. oczywiscie moja mama dostaje juz szalu kiedy slyszy o moich kolejnych szamponach seboradin, radical, saponics, fitomed, sunsilk, kokosowy z oriflame, pantene i jeszcze kilka inych ...normalnie nie ma miejsca na nie w lazience (dobrze ze mam dwie :p) a co do moich wlosow to ja chce aby byly taaaaaaaaaaakie dlugie a narazie niestety sa taakie
|
|
|
|
|
#615 |
|
Rozeznanie
|
A mi dziewczyny dzisiaj wypadło podczas mycia baaardzo dużo włosów. Nie wiem, co się dzieje. Przecież już mi nie wypadały... Byż może chodzi tutaj o przemęczenie i stres w ostatnich dniach (taką mam nadzieję). Bo jeśli nadal będą wypadały, to znów będę musiała się zaopatrzyć w całą serię do włosów wypadających... Ale jednak mam nadzieję, że to chwilowe...
Edytowane przez Puniax Czas edycji: 2005-10-27 o 12:11 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#616 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ja po każdej wizycie u fryzjera obiecuje sobie że zapuszczam włosy, ale za każdym razem przychodzi kryzys i wtedy ścinam, a potem żałuje
teraz mam włosy tak do połowy pleców i chciałabym tak jeszcze z 10 cm, ale znowu mam kryzys i bardzo mocno sie zastanawiam czy nie sciąć tak do ramion i mocno pocieniować (i znowu przez tydzień będzie mi się podobało , a potem będe załować) w czasie mojego kryzysu powinny być pozamykane wszystkie salony fryzjerskie pozdrawiam
|
|
|
|
|
#617 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#618 |
|
Zakorzenienie
|
ja stwierdziłam że zapuszczanie całkiem dobrze mi wychodzi
włosy urosły mi już ok. 3cm jednak stały się jakieś sianowate i musze je dobre nawilżać - właśnie zastanawiam się nad kupnem jakiejs dobrej maseczki nawilżającej, myślę konkretnie nad Dove i muszę się bardziej zabrać nad ich wzmocnieniem bo czeka mnie rozjaśnianie... |
|
|
|
|
#619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#620 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja mam aktualnie jeden - Timotei miodowy, ale jak znów zaczną mi wypadać te cholerne kłaki (bo ostatnio coraz więcej pojawia się ich w brodziku po myciu włosów), to będę musiała kupić jakiś szampon i tonik, miałam Seboradin, to być może teraz spróbuję Neril, ale jeszcze się wstrzymam, może przestaną, bo to się dzieje od kilku dni tylko.
|
|
|
|
|
|
#621 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam obecnie na stanie trzy szampony: Pregaine, który używam, Garnier Neril, którego już nie używam bo dla mnie jest bezskuteczny, a połowa drugiej butelki została, więc chyba wcisnę tacie ,i Sunsilk do włosów delikatnych, taka jasnobeżowa butelka, kiedyś używałam, przed moją walką z wypadaniem i tak stoi i stoi... Co można zrobić z nieużywanymi szamponami (: ? |
|
|
|
|
|
#622 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie chyba z 5butelek szamponów stoi,a ja używam tylko jednego ![]() a reszte mama zazwyczaj zużywa (farciara każdy szampon może używać ).
|
|
|
#624 |
|
Rozeznanie
|
U mnie to jest do takiego stopnia, że moja rodzina dostaje czasem szału, bo non stop się ich czepiam, dlaczego nie zużyją czegoś do końca, a zaczynają używać drugie opakowanie... Mają mnie nieraz dosyć, ale nie znoszę, jak moja siostra trzyma 7 buteleczek perfum, w których jest po kilka kropli
|
|
|
|
|
#625 |
|
Wtajemniczenie
|
=]
Edytowane przez NasteCzka Czas edycji: 2005-10-28 o 19:07 |
|
|
|
|
#626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak na marginesie ![]() Przy myciu i rozczesaniu włosków wypadło mi ich ok 25, to dużo?
|
|
|
#627 |
|
Rozeznanie
|
chyba nie, skoro dziennie wypada nam ok. 100 włosów, a przecież przy myciu włosów wypada ich najwięcej.
|
|
|
|
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
Froggie, kolejny uroczy avatar (:
|
|
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdyby tyle wypadało mi przy myciu, tobym szczęściwa była (: Tak więc nie masz się czym martwić!
|
|
|
|
|
|
#630 |
|
Wtajemniczenie
|
nie pomoże mi nikt?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.

i chodzilam zawsze scinac sie do Karola-kiedys pracowal na spoldzielczosci pracy a teraz wlasnie w adresie powyzej!!nigdy nie bylam niezadowolona, nawet jak nie chcialam scinac duzo to bylo ekstra.goroco go polecam!!

Zobaczymy jutro, czy mi to wyjdzie na dobre

sklad jest obiecujacy gdyz
teraz mam włosy tak do połowy pleców i chciałabym tak jeszcze z 10 cm, ale znowu mam kryzys i bardzo mocno sie zastanawiam czy nie sciąć tak do ramion i mocno pocieniować (i znowu przez tydzień będzie mi się podobało , a potem będe załować)
flejksy