|
|
#691 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
![]() Wybieram między dwoma - jeden uzupełnia codzienną dietę w witaminy B1, B2, niacynę oraz składniki mineralne; ale co to niacyna? A drugi Humavit M zawiera magnez i witaminę B6, który ułatwia zapamiętywanie w procesach uczenia się oraz sprzyja zachowaniu elastyczności naczyń krwionośnych.... Stres mam, witaminy będą w Vitapilu więc chyba to drugie ...
|
|
|
|
|
|
#692 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ja też zapuszczam włosy (po raz kolejny:P) Teraz mam takie wycieniowane: najdłuższe za ramiona, najkrótsze (przy twarzy): to ust. Rownież marzą mi się takie najmniej
do połowy pleców... zobaczymy jak pójdzie Powodzenia dziewczyny
|
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dylematy małolaty heheh:)
Ha. W ramach mojej walki z wypadającymi włosami kupiłam sobie żelazo (: Mimo, że moja lekarka nie kazała mi, bo stwierdziła, że wszystko w normie. Tymczasem po porównaniu wyników z normami wychodzi mi jakaś śmiesznie mała ilość żelaza
![]() I nie chcę zapeszać, ale chyba jest już trochę lepiej ? A może wmawiam sobie ?No i cały czas zapuszczam (: Tylko nie wiem czemu, ale mam wrażenie, że włosy mi jakoś wolniej rosnąć zaczęły. Ale rosną! I odrastają... Ostatnio przy prostowaniu zauważyłam całą masę malutkich, około centrumetrowych włosków Jak tam u Was? (: |
|
|
|
|
#694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#695 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki. U mnie po staremu. Nie obcinałam, nie farbowałam... Łykam Vitapil i tylko tyle, nie używam żadnych specjalnych szamponów ani odżywek (tylko WAX - on jest strasznie wydajny ). Włosy przestały mi wypadać gdy powróciłam do łykania tabletek (najpierw wyciągu ze skrzypu polnego, a teraz Vitapilu), bo miałam miesięczną przerwę. Po prostu ja bardzo źle się odżywiam, a czasami w ogóle się nie odżywiam, i mam niedobory witamin, dlatego muszę je uzupełniać suplementami.
|
|
|
#697 |
|
Raczkowanie
|
Matko kochana dziewczyny dzisiaj bylam u fryzjera aby podciac koncowki o 1 moze 2 cm a babka wyrombala mi polowe wlosow
. Cale pol roku zapuszczania poszlo na marne...Normalnie prawie sie poryczalam po wyjsciu od fryzjera...Teraz siedze z waxem na glowe, kuplilam sobie skrzyp polny i mam zamiar od nowa zaczac intensywna kuracje..Plukanki,seborad in,skrzyp,wax,nafta itp. wracaja do codziennych rytualow ech...Na dodatek dowiedzialam sie ze mam bardzo wysuszone wlosy...Jezu jestem zalamana...
|
|
|
|
|
#698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ah, te wysuszone włosy, ja od skóry mam bardzo zdrowe, nawilżone, aż się ładnie połyskują, ale od połowy długości włosy są matowe (po farbowaniu) i suche, i chyba nie ma maseczek lub odżywek, aby je porządnie nawilżyć. Ja już nie używam tych specyfików do wypadających włosów, używam normalnych produktów (teraz mam szampon i odżywkę Pantene Pro-V Intensywna regeneracja), ale ciągle szukam jakiejś super nawilżającej maseczki...
|
|
|
#699 |
|
Rozeznanie
|
A na Beoneself to sie chyba obrażę, bo mi nie przesłała kilku fotek z fryzurkami Alby
A tak w ogóle, to ciekawe jak tam reszta naszych wizażanek, co u Noska, Beoneself, bo u Limonki i Froggie już wiemy.
|
|
#700 |
|
Rozeznanie
|
limonka, najwyraźniej przedobrzyłaś
a ja mam już włosy prawie do pasa, oczywiście jeszcze trochę mi brakuje, ale juz mam trochę dłuższe niż do połowy pleców jestem z siebie dumna
|
|
#701 |
|
Rozeznanie
|
A mi wystarczą do połowy pleców, marzę o takich. Może się kiedyś doczekam...
|
|
#702 |
|
Przyczajenie
|
Ja tez zapuszczam... No i mam do ramion ale wycieniowane i nie chce ich równac bo jestem niecierpliwa... Moze znajde zdjatko mojej wymarzonej to dam, ale musze poszukac... Mialam juz fryzure jak Julia z TATU, jak Ashlee Simpson i jeszcze tylko nie myslalam nad BJ z Green DAY...:p mNIEJSZA Z TYM...
|
|
|
|
|
#703 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny słyszałyście moze o szamponach i odżykach firmy zerofrizz podobno są super ja widziałam je wDaglasie były tam różne szampony, odżywki , maski, olejki tej firmy ja zastanawiałam sie nad szamponem i odżywką z serii wygładzajaco-odżywczej (pojemność ich to 355ml) i szampon i odżywka kosztują po 29 zł na szamponie napisane jest nawet ze chroni przed ciepłem suszarki i prostownicy( co dla mnie ma wielki + bo prawie codziennie torturuje moje włosy suszarką ) chciałam zapytać czy ktoś może uzywał juz tych kosmetyków bo ja widziałam je pierwszy raz na oczy
|
|
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ze względu na nazwę bałabym się kupić
|
|
|
#705 |
|
Raczkowanie
|
Mam Dla Was Sprawdzony Specyfik Na Porost Włosow.naprawde Szybciej Rosną!!kupujecie W Sklepie Czarną Rzepe.trzecie Na Drobnej Tarce I Z Wiórkow Wyciskacie Sok.sok Wcieracie Za Pomoca Wacika W Skore Glowy(nie Wlosy!!!!).najlepiej Robic To Mając Na Rekach Gumowe Rękawiczki Bo Paluchy Beda Piec.i Nie Przerażajcie Sie Jak Głowa Zacznie Was Piec I Bedzie Ciepla.piecze Przez Ok 15 Min Ale Naprawde Warto.nie Bojcie Sie Ze Wlosy Wypadną...hihi.w Rezultacie Pieczenia Cebulki Wlosa Są Pobudzane,jest Lepsze Ukrwienie Skory Glowy I Tym Samym Włosy Szybciej Rosną,są Mocniejsze I Bardziej Lśniące.zabieg Wykonuje Sie Raz W Tygodniu.poprawa Widoczna Juz Po Ok 4 Tygodniach.acha!!po Nasmarowaniu Na Glowe Ubieramy Worek Foliowy I Wlosy Splukujemy Po Ok Godzine.sposob Wypróbowany Przez Całą Moją Rodzinkę-naprawde Działa!!!!
|
|
|
|
|
#707 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie śmiej sie to naprawde działa!!w mojej rodzinie nie ma nikogo kto by łysiał |
|
|
|
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może to zalezy od wrażliwości skóry? Że na jednych działa a drugim szkodzi?
|
|
|
#709 |
|
Rozeznanie
|
Popieram, ja też używałam tego sposobu jako walkę z nadmiernym wypadaniem włosów. Niestety podczas samego wcierania wypadało mi strasznie dużo włosów, a lepsze efekty widzę po łykaniu tabletek witaminowych. A przy tym jak ta rzepa śmierdzi... Moja rodzina chciała mnie wygonić z domu
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zgrzeszyłam
Pofarbowałam włoski bo już mnie odrosty dobijały, miały 4-8cm!!! I tak nieładnie to wyglądało. Teraz mam ciemny blond i nie mam odrostów A włosków raczej nie zniszczyłam, mam taką nadzieję, bo nie malowałam ich żadną żrącą farbą a saszetką z kochanego Mariona
|
|
#711 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
A do fryzjera idę w sobotę wymyśliłam takie cudo do umalowania że nie wiem co z tego wyjdzie hihihi .
|
|
|
|
|
|
#712 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#713 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
. Niestety nie mogę przestać, mam sporo siwych włosów, siwieję już od dobrych 3-4 lat (czyli zaczęłam jak miałam 21-21 lata). Coś trzeba zrobić, żeby wyglądać jak człowiek, więc pozostaje tylko malowanie, a co za tym idzie - i kasa, i zniszczone włosy, i mnóstwo komsetyków regenerujących, nawilżających itd itd. Naturalnie jestem brunetką, więc tym bardziej odpada powrót do naturalnego koloru, bo wyglądam w brązach fatalnie . Zazdroszczę Ci tego Puniax!!!
|
|
|
|
|
|
#714 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#715 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#716 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny napiszcie czy olejek rycynowy i olej rycynowy to jedno i to samo, bo kupilam przed chwilką to drugie a laski w pracy krzyczą ze to nie to
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#718 |
|
Zakorzenienie
|
to to
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Senkju Opiumalfa, odetchnęłąm z ulgą
|
|
|
#720 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- przynajmniej u mnie tak było
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:58.

do połowy pleców... zobaczymy jak pójdzie
? A może wmawiam sobie
co z wami??
flejksy
. Cale pol roku zapuszczania poszlo na marne...Normalnie prawie sie poryczalam po wyjsciu od fryzjera...Teraz siedze z waxem na glowe, kuplilam sobie skrzyp polny i mam zamiar od nowa zaczac intensywna kuracje..Plukanki,seborad in,skrzyp,wax,nafta itp. wracaja do codziennych rytualow 

bo mu powypadały włoski