|
|
#751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: dylematy małolaty heheh:)
Dziewczyny... PODNOSZĘ!
Co się stało z naszym wątkiem? Przecież nie umarł, co? Piszcie co u Was, jak tam Wasze włosy, nowe fryzury, może którejś udało się już osiągnąć cel?
|
|
|
|
|
#752 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi sama miałam zamiar odświezyć wątek
![]() Ja średnio co drugi dzień się wacham czy ich nie obciąć na krótko bo mi chyba brzydko w takich dłuższych
|
|
#753 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny. U mnie? Włoski nie wypadają (myślę że to za sprawą Vitapilu, którego drugie opakowaie już mi się kończy, czyli łykam go 4 miesiące). A może też ostatnio miałam mniej sytuacji stresowych...? Ale w najbliższych dniach idę do fryzjera zrobić grzywkę (może jutro...) i podciąć 1-2 cm. A wam nadal wypadają?
|
|
#754 |
|
Zakorzenienie
|
Całkiem na krótko? (:
Od mojej pamiętnej tragicznej wizyty u fryzjera w październiku trzymam się z dala od fryzjerskich rąk... Grzywkę to mi mama podcina Chciałabym już mieć dłuższe włosy, a ostatnio o wiele wolniej mi rosną... od tamtego czasy przybyło trochę ponad 5 cm... mało Za mało!
|
|
|
|
|
#756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wypadanie uległo ograniczeniu, kiedy odstawiłam wszystkie specyfiki na wypadanie - szampony, odżywki, olejki, płyny, toniki... Myłam delikatnym szamponem, w zależności od potrzeby odżywka od połowy długości włosów. Wypadają o połowę mniej. Nie jest idealnie, ale o wiele lepiej
|
|
|
|
|
|
#757 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, z grona zapuszczających wypadłam
obcięłam się na krótko ![]() ale dalej będę w gronie pielegnujacych
|
|
#758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#759 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie fotki :cry ja mam wlosy za lopatki ale chyba bede msuiala sciac bo tak sie przerzedzily :cry boze jestem zrozpaczona :mad ;(
|
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziewczyny juz nic nie robie z wlosami bo jakos nie ma czasu ani ochoty
niech rosna jak chca moze jak przyjdzie wiosna to im troszke pomoge w tym ale narazie brak kasy i czasu zrobil swoje. Wloski mi rosna a u fryzjera bylam jakos w grudniu albo pod koniec pazdziernika. Kurcze ciagnie mnie zeby pojsc i jakos fajnie sie sciac tym bardziej, ze moje kolezanki ostatnio zroily sobie swietne fryzurki i troche im zazdorszcze ... Oczywiscie czekam na fotki froggie w nowej fryzurce
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#762 |
|
Zakorzenienie
|
szkoda , to chociaz opisz nam co to znaczy na krotko
??jakie mialam wlosy przed opcieciem?
|
|
|
|
|
#763 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
a ja w srode ide troche uformowac to co odroslo.. zaczynam wlasnie 3 opakowanie Vitapilu. chyba mi pomogly te tablety bo wlosy stanowczo mniej wypadaja... ale jak rosly wolno tak dalej rosna wolno
![]() uch.. sprobuje po srodzie zamiescic fotki.. mam nadzieje,ze mi nie sciachaja wlosow za bardzo
|
|
|
#764 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam do ramion
![]() A teraz jestem ścieta asymetrycznie, lewa strona krótsza(ucho odkryte), prawa dłuższa (ucho zakryte). Włosy wystrzępione, i strzępiona ukośna grzywka ![]() A wszystko w stylu 'out of bed'.
|
|
#765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak będziesz miała dostęp to aparatu, to KONIECZNIE nam się wklej (: Zastanawiam się nad Vitapilem... lekarka powiedziała, że nie ma potrzeby, abym łykała cokolwiek, bo nie mam żadnego niedoboru i nie wiem jak do tego podejść
|
|
|
|
|
|
#766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#767 |
|
Zakorzenienie
|
wklej wklej pliz
|
|
|
|
|
#768 |
|
Przyczajenie
|
Ja teraz zapuszczam włoski. Tez mam do ramion i nie zamierzam ich obcinać. Czasami mnei denerwują ze niemoge ich ułozyć ale chyba warto poczekać
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#769 |
|
kosmitka
|
Hhiihih ja też zarosłam, w porównaniu do długości włosów z zeszłego roku, a były w tym czasie nie raz obcinane ... A w piątek znów wybieram się do fryzjera
.Na dole zdjęcie z ubiegłorocznej Wielkanocy, na górze - ze stycznia tego roku. Dzisiaj sięgają sporo za ramiona . Czy to znaczy że szybko rosły????
Edytowane przez anciaahk Czas edycji: 2006-05-23 o 07:12 |
|
|
|
|
#770 |
|
BAN stały
|
2 miesiące temu ścięłam swoje na bardzo, bardzo krótko, teraz zapuszczam
Narazie ich długość to ok 5-6cm. Mam nadzieję, że wytrwam, bo chciałabym mieć takie do ramion
|
|
|
|
|
#771 |
|
Przyczajenie
|
Pocieszyć? z lewej mam włosy długości 5 cm, z prawej dotykają ramienia
i jakos powoli rosną, to dopiero zabawa ![]() Pozdrawiam! |
|
|
|
|
#772 |
|
Rozeznanie
|
A moje wciąż rosną
Ciagle sie zastanawiam czy moze ich nie obciac ale ise boje fryzjerów wiec wciaz rosną Postanowilam ze przestane farbowac i wroce do swojego kolorku. Troche to potrwa ale chyba warto Ja bym chciala jeszcze tak 20cm. Pzodrowionka
|
|
|
#773 |
|
Raczkowanie
|
dołączam sie !! ja włoski ma poki co lekko pierające sie o ramiona.. kazdy wyreca sie w inna strone, sa bardzo nie zdecydowane , ani to proste ani krecone....;/ marzą mi sie wloski chociaz do lopatek...nie wiem czy dam rade. dodam ze straaaaaasznie wolno mi rosna
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#774 |
|
Zakorzenienie
|
Ożywiam wątek
![]() Co tam u Was? Ja w końcu dorwałam swoje zdjęcia, przed i po, więc wstawiam Oglądajcie i piszcie bo później je stąd zabiorę ![]() Ale znów mnie naszło na zapuszczanie włosków, mam kolejna wizje fryzury, więc wszystkie odżywki poszły w ruch ![]()
Edytowane przez froggie Czas edycji: 2006-05-14 o 23:06 |
|
|
|
|
#775 |
|
Zakorzenienie
|
Froggie, jaka ty śliczna
![]() Urocze zdjęcia ![]() Jaką fryzurę sobie wymarzyłaś ?Ja od czasu październikowej - tragicznej wizyty u fryzjera (pamiętacie ?) unikałam fryzjerów jak ognia, grzywkę podcinałam sama. Odważyłam się PODCIĄC KOŃCÓWKI jakieś dwa tygodnie temu, i faktycznie ścięła mi same zniszczone końcówki, nie połowę włosów ![]() Zapuszczam dalej
|
|
|
|
|
#776 | |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze to muszę je zapuścić minimum do brody. Po tym jak ścięłam dowiedziałam sie od faceta że woli dłuższe, a pytałam wcześniej czy ścinac czy nie
Grunt to męskie zdecydowanie ![]() Ale przynajmniej mam juz swoje włoski, wszelkie pozostałości po rozjaśnianiu już zostały ścięte ![]() W załączniku jedna z wizji, aczkolwiek wczoraj widziałam kobitkę z nietypową fryzurką Bardzo mi się spodobała bo ścięta była w 2 trójkąty ![]() Próbowałam narysować, ale cos mi nie idzie ![]() Cytat:
Beoneself to brawa dla fryzjera że wiedział co to 1cm
|
|
|
#777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam teraz takie do ramion, no może troszkę za... a mi się podobają takie dłuugie włosy...ale gdzie tam do takiego efektu ![]() znowu takie krótsze fryzurki pdoobno odmładzają
|
|
|
|
|
|
#778 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! Ja ostatni raz podcięłam w marcu (ze 2 cm), a miesiąc temu obcięłam sobie grzywkę dość krótko - na ukos, napewno wiecie jak. No i dalej zapuszczam
Mam już (jak dla mnie) spore, wklejam zdjęcie , które również za jakiś czas usunęfroggie - ładna ta twoja fryzurka Edytowane przez Puniax Czas edycji: 2006-05-19 o 11:02 |
|
|
|
|
#779 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
A moje sięgają już za ramiona!!!
|
|
|
|
#780 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
oj ale z was ładne dziewuchy
moje juz te najdluzsze siegaja lopatek, ale teraz bardzo zalezy mi na zapuszczeniu tych blizej twarzy,zeby tak ladnie sie ukladaly... wiec chyba podetne tył i bede dazyc do tego,zeby przod z tylem sie wyrownaly przez te cholerne matury i stres wlosy znowu sie sypia
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:28.

flejksy
Chciałabym już mieć dłuższe włosy, a ostatnio o wiele wolniej mi rosną... od tamtego czasy przybyło trochę ponad 5 cm... mało
niech rosna jak chca moze jak przyjdzie wiosna to im troszke pomoge w tym
. Czy to znaczy że szybko rosły????
?