|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prezenty na Dzień Matki ;)
a kiedy jest dzień ojca??
moze macie tez jakies fajne pomysly co zrobicie dla taty? ja zawsze mam z tym duzo wiekszy problem
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dzień ojca to chyba 23.06......ale prezent....nie mam pojecia. Tacie zazwyczaj coś kupuję bo on bardziej wymagający
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
ja robię tą książkę z życzeniami taką jak tu była przedstawiana chyba komunijna... proste łatwe i przyjemne
nie lubię się zamęczać
|
|
#94 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyskoczy Ci to na załączonym zdjęciu. Może tam coś znajdziesz.
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
ok
juz sprawdzam i szukam a jesli chcecie to podziele sie z wami tym co wyszperalam
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Baa pewnie, że chcemy!
|
|
#97 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A może wyszywane kartki?
Własnie znalazłam przypadkiem kilka wzorków i instrukcję jak je wykonać:http://www.stitchingcards.com/section.php?xSec=5 Klikamy na kartkę i jak się otworzy to: Download Now i ściagamy w PDF-ie instrukcję wykonania. http://www.stitchingcards.com/page.p...tructions.html
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
Świetne są! Jesteś zawodowy szperacz internetowy
TA z motylkiem jest boska!
|
|
#99 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
Oby tak dalej!
|
|
#101 |
|
Przyczajenie
|
Dzień matki. ;)
Dzien matki już niedługo. Chciałabym dodac do prezentu dla mojej mamy cos zrobionego wlasnorecznie. Mozecie mi cos zaproponowac?
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dzień matki. ;)
jest na ten temat juz troche watków:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=dzie%F1+mamy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=dzie%F1+mamy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...t=dzie%F1+mamy poszukaj, poczytaj, moze cos znajedziesz ciekawego zreszta całe to forum jest pełne pomysłów, które z pewnoscia mozna wykorzystac i zrobic cos na Dzień Mamy.
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Ja w czwartek chcę umyć okna żeby następnego dnia słonko bylo wyraźnie widać , w piątek jak mama wróci z pracy to chce mieć dla niej zrobiony gotowy obiad i chce dać jej tuzin róż, które da jej mój kolega ( on bedzie niby kurierem )
I chcę zrobić sama kartkę i może kupię jakiś drobiazg jak będą na to fundusze
|
|
|
#105 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też się nad tym zastanawiam . Myślalam aby zrobic coś samemu ze szkła ale nie wiem co ? Może ktos ma pomysł ?
Będe wdzięczna za wszystko ! |
|
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Własnie sądze tak samo jak mysia_pysia .
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
hmmm.... a ja dma mamie buuuuuuuzi
i ciasto jej upieke niech sie kobitka cieszy kocham moją mame i tate tez :P
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o mame
to bym chetnie mamie zrobila cos slicznego... ale kasy nie mam i nic z byt ciekawego na materialy nie mam moj notes dla mamy jest smutny;( kupilam kartki w kratke do segrkatora(74gr)mialam resztki brokatu kilka cekinow papier do drukowania sznurek i kredki...Niby notes jest zwiazany sznurkiem... po bokach jest przyozdobiony cekinami,,,na srodku jest napisane "Notes=]"kartke sie otwiera jest napisane Imie: i Nazwisko: i narysowane kwiatki:/starałam sie ale nie mialam z czego zrobic prezent jeszce zrobie zakładke do ksiązki
|
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
Chciałam coś zrobić właśnie w stylu obiadek, porządek. Ale moja mama jest nauczycielką i ma w piątek wolne
. Więc niespodzianki nie będzie. pozatym ja mam CHYBA w piątek szkołe wiec tez nie za bardzo. Ale jeszcze sie coś wymyśli(muszę!!!). Ale w niedziele wezmę ja na koncert Dupiego, bo jest u nas, a z tego co pamiętam w młodości go uwielbiała
|
|
#111 |
|
Przyczajenie
|
Ja z okazji Dnia Mtki zrobiłam kartkę, na białym wizytówkowym papierze przykleiłam czerwone kamyczki, w kształcie serca, zakończone u góry złotą pętelką. Wygląda nawet fajnie
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
k ja kupilam mamie sol do kapieli i przesypie ja do malowanego przezemnie sloiczka - tak zeby pasowal ladnie do lazienki
a dla taty to chyba upieke ciasteczka - po to wielki wielbiciel slodyczy
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Ja to wole czytać !
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
Chciałam zrobić mamie klczyki i zawieszkę do kompletu, ale od tygodnia czekam na priorytetową przesyłkę z półproduktami
...jak do jutra nie dojdzie to mama dostanie tylko kwiatki, bo w dzień matki pracuję, czyli jestem 15 godz poza domem i już nie dam rady tego zrobić ale z kwiatków mama też się zawsze cieszy
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
A moja mamusia dostanie sol do kąpieli o zapachu imbirowo- waniliowym i słoiczek z peelingiem kawowym
Co do tatusia mam juz plany zeby mu porterówke zrobic Tylko od mamy musze wysepic pozwolenie na zdefraudowanie szklanki spyrytusu który czeka na zielone orzechy<lol>
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
a ja umyję jeszcze okna w pokoju :P Mama mówiła, że musi niedługo umyć je...więc już nie będzie musiała
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
A ja kupiłam mojej mamie bluzkę, bo bardzo lubi co chwilę mieć coś nowego w szafie
Chciałam kupić jeszcze pozytywkę zapakowaną tak jakby w malutkie opakowanie na prezent(to wyglądało tak słodko i jak grało to juz naprawdę extra to było) ale niestety nie było już, więc umyję dzisiaj okna i zrobię obiad W kwiaty nie chciałam inwestować bo i tak zwiędną
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
ja gotować nie umiem
A u nas w Białymstoku pada troche deszczyk i w ogóle pogoda do kitu, więc niestety te mycie okien muszę sobie darować... :| Ehh...ide kartkę robić mamusi i coś tam jeszcze
|
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

nie lubię się zamęczać

kocham moją mame i tate tez
...jak do jutra nie dojdzie to mama dostanie tylko kwiatki, bo w dzień matki pracuję, czyli jestem 15 godz poza domem i już nie dam rady tego zrobić