|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Jak pieszczotliwie nazywacie swoich facetów >? :) jak oni do was mowią?:D
Ja do niego przeważnie Kotek
TŻ do mnie: Dżoana Rzyguś <po grubych imprezach >Aśka! <kiedy jest wkurzony> |
|
|
|
|
#392 |
|
Wtajemniczenie
|
on do mnie: Pataponie
a ja do Niego tak jak On do mnie bo nie mam weny
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zadomowienie
|
on do mnie:
kochanie, skarbie, niunia, aniolku, króliczku (bo mam sporo ciuchów, dodatków z królikiem Tally Weijl), kocie, pokahontas (czasem pójde na solarium i zawsze czerwona jestem jak indianka :P) mój piękny brzydalu (to coraz rzadziej słysze niestety bo lubiłam to :P) ja do niego: kochanie, Misiu, Mikifiki (od imienia )zdarza się też mój mężu/ żono (po ślubie nie jesteśmy) to tak najczęściej ale często też wymyślamy nazwy przez jakieś sytuacje itp. ostatnio ja do niego: Rybko (byliśmy nad morzem i zatruł sie rybą dwa razy, miał problemy ale jadł ją znowu kolejnego dnia, potem biegiem szukaliśmy WC ale śmiejemy się z tego oboje ) Myszo (napisałam mu na gg "mysze kupic pare rzeczy". miało być "muszę", literówka :P potem pojechaliśmy na zakupy, a on myślał, że m.in. po mysz do laptopa chce kupić, a ja jaką mysz o co chodzi
'Ironia kiedy płacząc przez niego, tylko do Niego chciałabym się przytulić...' `Nawet w snach na Jego widok mam motylki w brzuchu. Co On takiego w sobie ma, że poszłabym za Nim na koniec świata?` 27.12.10 <3 |
|
|
|
|
#394 |
|
Zadomowienie
|
Osobiście zwracam się do swojego Tż pingwinek
z kolei on nazywa mnie robaczek, skarb, kochanie lub co mu ślina na język przyniesie czasami na prawdę ponosi go wyobraźnia
|
|
|
#395 |
|
Rozeznanie
|
Oprócz standardowych zwrotów kochanie,słońce,skarbie to:
on do mnie: promyczku, najkochańsze maleństwo (wzięło się to stąd, że pewnego razu zasypiamy sobie,a ja byłam jakaś taka zdołowana i takim słabym głosikiem mówię do niego: kochanieeee... a czy jestem Twoim najkochańszym maleństwem? I jemu jakoś przypadło to do gustu) ja do niego: łobuzie, wariacie, pychu |
|
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
On do mnie: Moja dupcia
Ja do niego: Skarbek, Pypcio
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak więc Pypcio, Dupeczka Słodka, Króliczek, Kochanie, Misiu. Ja do niego: Misio
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#398 |
|
Zadomowienie
|
u mnie różnie, chyba co mu się powie
), potem niunia, niunuś, niuniusia rybka, rybecka i kochaniea ja do niego przeważnie: kotek, kochanie, Piotruś, serduszko a jak jestem zła to Piotrek
|
|
#399 | |
|
BAN stały
|
ja mówię puchus, sama nie wiem skąd to przezwisko
---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
oj chyba już si·ę nie przejmuję że moje przezwisko jest jakieś dziwne Rzyguś jest genialne po prostu pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#400 |
|
Raczkowanie
|
TŻ do mnie mówi:Ślicznoto, Dzińdziołku, Kotek, Pychota
Ja do Niego: Okropa, Kotek lub..... Pupęć (ale tylko jak jesteśmy sami) bo ma najfajniejszą pupę jaką widziałam
"Pierwsze spotkanie, jak podróż w nieznane. Siedzieliśmy wpatrzeni, tak jak dzieci, które jeszcze nic nie wiedzą..." Edytowane przez aira Czas edycji: 2011-11-21 o 21:10 Powód: Korekta po konsultacji z TŻtem (pogrubione) |
|
|
|
|
#401 |
|
Zadomowienie
|
On do mnie: Bulbi, Bulbasku, Krokodylku, Pandko i różne inne zdrobnienia zwierząt:p powiem Wam, że za każdym razem mnie to rozbraja:p
Ja do niego najczęściej mówię po imieniu,kochanie lub niedźwiadku |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#402 |
|
Przyczajenie
|
Kim ja jestem? Słoneczko, Skarb, Kochanie, Moja... czasami TŻ zwraca się do mnie po nazwisku (brzmi najciekawiej
), a jak się wkurzy, to jestem Karoliną ![]() Kim on jest? Kot, Kocur, Kotek, Damik, Damiś (oj, to akurat niespecjalnie lubi - chyba przez niechęć do "misiowania" facetowi ), w telefonie mam go zapisanego jako Dineboyah. Czasami mówię do niego po nazwisku, jak się wkurzę, to zostaje Damianem.Chociaż pod tym względem najciekawsze pomysły ma mój tata. Mama już przestała reagować, jak tata zwraca się do niej per Tarantulka, Krokodylku, Chłopcze, Młodzieńcze, Babciu, Żono, Eluchna, Elżbieto (nigdy zdrobnienie ![]() ), Mamulencja... Do wszystkiego czasami dochodzą dziwaczne rymy, więc wygląda naprawdę ciekawie ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#403 |
|
Przyczajenie
|
Do mnie mówi: kochanie, skarbie, słonecznko, serduszko, księżniczko, koguciku
, gałganku
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:38.

>

)

), w telefonie mam go zapisanego jako Dineboyah. Czasami mówię do niego po nazwisku, jak się wkurzę, to zostaje Damianem.