![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Live Earth
zapisuje sobie ilu juz wykonawcow wystapilo w nowym jorku.
afi bedzie 6 zespolem. a wiec niedlugo bede ogladala z miska na sline moich ulubiencow ![]() aaaaaaa ![]() czuje ze chyba za bardz sie tym podneicam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Wtajemniczenie
|
" miska na sline"
![]() Teraz ogladam wystepujaca ze znana radiowa piosenka "Big black horse" yyy kt tunstall (nazwa na to nie wskazuje, ale to brytyjska piosenkarka) swietnie gra na gitarze ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=m5f957EyrRU
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Ghana zgadza się, tu masz rozkład: http://liveearth.msn.com/about/factsheet
A najlepsze jest to, że teraz w Afryce jest Angelique Kidjo a potem Joss Stone a w Londynie Foo Fighters. I co ja mam oglądać??? miss to Ty nie oglądasz w necie? Może ktoś się przyłączy do naszej mini dyskusji?
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Wtajemniczenie
|
Katie Melua (tvp kultura aktualnie) kojarzy mi sie z ciastkiem z kremem
![]() ![]() Saszki chyba modne w tym sezonie, identyczne buty (obcas/forma) miala na nogach Shakira ;-)
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Tak też zrobiłam.
Zawsze miałam słabość do ich perkusisty, Taylora Hawkinsa. Pamiętam, jak on dawno, dawno temu grał z Alanis Morissette. Pojawia się w teledysku "You Learn" z jej debiutanckiego albumu. Fajny moment. Ona się obraca, a on jej pac ciachem z kremem w twarz ![]() Czekam na moje 2 piosenki. A co do tego, że się ekscytujesz to co? Żebyś Ty mnie widziała, jak czekałam na Damiena ![]()
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
i już po koncercie.
4 piosenki ![]() padłam z podniecenia, heheh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Wtajemniczenie
|
Szykuja sie jakies ciekawe koncerciki oprocz tych ktore teraz leca i beda leciec?
yyy nie rozumiem pytania ![]() rozumiem, ze jestescie na biezaco ![]() ![]() ![]() ja ogladam fragmenty z tvp kultura.. .wylaczylam na pare godzin i znowu wlaczylam ![]() Ciekawe, czy gdyby nie bylo Genesis zagralaby np. Ray Wu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Ja oglądałam Joss Stone orzez moment, ale nudziła. Teraz oglądam Madonne. A potem Johna Mayera aż do Dave Matthews Band. Potem nie ma przez moment nic ciekawego, ale końcówka w NY szykuje się niezła - Smashing Pumpkins, Roger Waters i THE POLICE!!!!
![]() ![]() ![]() Generalnie, jak włączyłam ok 15 London, tak leci. ![]() P.S. Foo Fighters zagrali moja piosenkę ![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Wtajemniczenie
|
nie no co ty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A widzialyscie spiewajacych z pingwinami na anatarktydzie? :P
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, dla tych, którzy przegapili coś. Koncerty lecą na okragło. Np. W Hamburgu teraz Shakira a London znów Genesis. (Miss spiesz sie!).
Ja chyba dzisiaj nie pójdę spać.
![]() |
#73 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja w przeciwienstwie do Ciebie juz ide spac. Objerzalam co mialam obejrzec(chociaz wolalabym wiecej) i czuje sie spelniona. Zycze dobrej nocy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miss czy Ty zostajesz ze mną na posterunku? Właściwie, to dobrze się składa, że oni te koncerty powtarzają, bo ja muszę zrobić porządek w pokoju do rana. Będę miała dobry akompaniament ![]()
![]() |
![]() |
#75 |
Wtajemniczenie
|
Siur
![]() Tez powinnam zrobic porzadek... bo w niedziele nie wypada, a potem i tak chce sie wybrac po DVD Genesis i moze poszukac "Minstreli w galerii" o JT ![]() Teraz Pussycat Dolls ;-) Girlsband,spice girls naszych czasow, sztuczny twor chociaz pani brunetka bardzo przystojna i zgrabna ![]() ![]() a teraz AFI ![]() BTW. podobno na jakiejs stronce da sie sciagnac utwor madonny HEY YOU i za kazde sciagniecie producent placi 25 centow na rzecz fundacji do walki z ociepleniem klimatu ![]()
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Powiem szczerze, że Pussycat Dolls są dla mnie swego rodzaju fenomenem. Jest ich tam 6 czy 7 a śpiewa jedna. Reszta robi dobre wrażenie.
Już nie mówiąc o tym, że każda z nich wygląda jak niewybredna lalka zabawka przeznaczona do pewnych celów, a ich główną publiką są dzieci do lat 15. ![]() Jeśli chodzi o KT Tunstall, to chyba za mało znam jej muzykę, żey stwierdzić, ze ją lubię bądź nie. Nie przeszkadza mi, jak słysze w radiu. ![]() Meluy natomiast z uwielbieniem nie trawię. Mam wrażenie, że cały czas śwpiewa tą samą piosenkę. Jest nudna i marudna. Taki miauk. ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
nie rozumiem entuzjazmu. Organizacja monumentalnych koncertow, transport gwiazd i ekip- to tony dwutlenku wegla wypuszczonego w atmosferę, olbrzymie zurzycie energii, mam nadzieję, że plakaty wydrukowano na papierze z recyclingu. Koncert sam w sobe ok. Ale idea a realizacja, lekko sie rozmijają
![]() |
![]() |
#78 |
Wtajemniczenie
|
Pussycat dolls powstalo na zasadzie spice girls, babek jest wiecej zeby trafialy w szersze grono odbiorcow, a raczej wielbicieli ...yy wielbicielek kobiecej urody
jest czarna o egzotycznej urodzie, jest blondynka a'la barbie jakich pelno, jest j.lo w typie sportowym, ruda, szatynka i jakas babka w krotszych wlosach... dla kazdego cos milego ;-) I spiewa faktycznie tylko czarna ![]() Katie Melua... ![]() KT ![]()
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A koncerty są fajne i z przyjemnością oglądam ulubieńców. miss to musze sie przyjrzeć tej pani. A najlepsza była moja mama. Przychodzi do mnie jakiś czas temu i pyta, bo ja tak oglądam ten koncert i oglądam, ale czy to jest za darmo?? No więc uśmiałam się i powiedziałam, że tak. (miałam rację prawda?).
![]() |
![]() |
#80 |
Wtajemniczenie
|
No raczej taka jest idea, ze garze artystow ida na szczytny cel, tzn nie dostaja ich, bo sluchacze nie placa wystep, a na tym konkretnym tak jak pisalam placily tylko vipy 1000$ jest tez akcja z ta piosenka madonny, ze mozna ja sciagnac, i
analogicznie jak z klikaniem w pajacyka, za kazde sciagniecie jakas tam kwota (25 centow) od producenta wplywa na fundacje.
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Przepraszam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A był już może na TVP Kultura ? ![]() ![]()
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
chyba go nie bylo..chociaz caly czas nie ogladalam
![]() ![]() Foo Fighters... no dali czadu ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Dzięki.
![]() A na jakiej stronie są te powtórki? ![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Tylko w necie mają obsuwki tzn. źle podpisuję. Bo np. na London cały czas wisi, że Snow Patrol za 15 min. a oni juz są w połowie.
![]() Paula a wiesz, że Chris będzie w Trójce?
![]() |
#85 |
Wtajemniczenie
|
![]() mysle, ze niektore wystepy znajda sie potem nawet na youtubach ![]() jeju az mnie ciary przeszly przez foo fighters "the best the best of you" :-P mysle, ze to kwestia autentycznosci zespolu... facet fajnie zangazowany w to co spiewa ![]()
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Opowiadaj ![]() Mam taką nadzieję. ![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, sorry, tym razem to ja zrobilam błąd. To nie chodzi o Chrisa Cornella a o Chrisa Cornera. Wybacz. ![]()
![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chyba idę się położyć. A Wy czuwacie? ![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
powiedzieli w studiu Tvp kultura, ze nie oni sami nie widzieli Chrisa :P "moze jeszcze bedzie"
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze zostaję. Ale posprzątać, to chyba nie posprzątam, bo padnę.
Czekam na THE POLICE!!! ![]() ![]() ![]() A w ogóle to przy London jest opis :Now playing - Damien Rice, next up - David Gray 20 min. A dziwną rzeczą jest, że właśnie skończył się ich wspólny występ. Ja chcę jeszcze raz Foo Fighters ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:56.