|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lustrzane lakiery
Szkoda, że tego "Mirror Shine Nail Enamel" tylko dwa kolory...
Ciekawe, co by zrobiła pani z polskiego, gdybym przyszła z takimi lustrzanymi do szkoły?
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że jest więcej tych kolorów, ale nie jestem pewna na 100% ( tak na 99%
))))) )
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
W załaczeniu holograficzny Chanel
![]() Pazurki mam średnie, bo własne Ale lakier mnie osobiście bardzo się podoba
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
hejka
kiedyś przypadkowo odkryłam taki myk dzięki któremu można mieć pazurki które wyglądają jak z blachy - jak metalowe. mianowicie: trzeba pomalować paznokcie jakims tam w miarę srebrzystym lakierem (obojetne czy naturalsy czy żelki czy akrylowce), i trzeba mieć pazłotko np. srebrne, tylko nie w płatkach tylko w arkusikach, takie ultracieniutkie. no i jak już macie pomalowane te pazurki to kładziecie na pazurka kawał tego pazłotka i po prostu trzeba je wetrzeć. ono tak idealnie przylgnie do pazurka. oczywiscie nie w całości - tylko się tak troszkę rozmaże. ale wiekszość powierzchni przykryje. odkryłam to przypadkiem, pakowałam do sloiczków te arkusiki zlozone w kostkę - one są tak lekkie - lżejsze niz piórko, no i co chwilę gdzieś kawałek poleciał w eter i jeden mi się przykleil do pazurka (żelowego) i chciałam go zetrzeć i został , wystarczy potem polakierować i gotowe! jak macie pazłotko to w arkuszach - takie ultracieniutkie to spróbujcie. to się nawet da wetrzeć w palce, normalnie ta folia jest pod światło przezroczysta i tak się lepi do wszystkiego. taka jest delikatna, wtarte wyglada chyba nawet lepiej niż wtopione. tak samo super mozna efekt osiągnąc wcierając pazłotko w przygotowany pazurek pod żelowanie.
|
|
|
|
|
#95 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez martagg Czas edycji: 2008-03-19 o 22:26 Powód: strzał a nie strzałek ;) |
||
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno jest to lakier wieczorowy, wiadomo, do pracy się w nim nie chodzi
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Hmm lakier z efektem lustra? dla mnie bomba
niebede brac lusterka hehe
|
|
|
#98 |
|
Przyczajenie
|
a gdzie mozna kupic takie pazłotko w arkusikach?
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
na allegro na pewno jest
a jak nie to są takie sklepy ze zdobieniami do paznokci tam mozna dostac tez np akryl i rozne inne głupotki do paznokci![]() a jeszcze jedno nie wiem skad jestes DURNABASKA ale jak z łodzi to nawet moge ci powiedziec gdzie taki sklep sie znajduje
|
|
|
|
|
#100 |
|
Przyczajenie
|
niestety jestem z Białegostoku
ale własnie... jak patrzyłam na allegro to jest tylko cos takiego w takich pojemniczkach jakby. i nie widzialam nigdy w arkusikach.. a tak mi sie marzy taki efekt na paznokietkach zrobic
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
ja też marzę o takich lastrzanych pazurkach... daaawno temu kupilam lakier chrome sally hansen - ale to nie to! a tak sie nadzieja ludzilam! :/
szukam dalej.... |
|
|
|
|
#102 |
|
Przyczajenie
|
na sallyhansen.pl sa takie lakiery- z serii xtreme i chrome
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
tanie z golden rose ale całkiem fajne - na tej fotce są tylko te takie lustrzane, wg mnie najbardziej z wszystkich kolorków, fajnie się kładą i szybko schną i wystarczy dwa razy nałozyć . 134 jest cudny
mam jakiś taki metaliczny z avonu (jakiś staruszek - to on jest podobny do tych z goldena , tylko bardziej może taki metaliczny i szybko schnie ale ściera się jeszcze szybciej, a jak pokryłam go bezbarwnym to się porobiły smugi) |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
I z Golden Rose są takie holograficzne lakiery jak ten chanela i jest też taki sam a kosztują około 6zł
jest duży wybór a wszystkie dają super efekt
|
|
|
|
|
#105 |
|
Matka buldoga
|
Odswiezam stary watek
![]() Dziewczyny, szukam srebrnego lakieru, ktory wyglada jak lakier samochodowy. Mozna by i podpiac go pod "efekt lustrzany". Chodzi mi o lakier w takim kolorze, jak jest pokazana tutaj buteleczka (nie mowie o paznokciach, bo to nie ta bajka) KLIK Potrzebny mi jest do pomalowania...kolczyka Kiedys kupilam kolczyki w motylki. Jedne byly biale, a drugie srebrne. Niestety nie bylo to srebro, wiec zwyczajnie lezac zzarla je rdza czy co to jest. Brzegi motyli zrobily mi sie rude, rdzawe, no i chcialam to zamalowac wlasnie takich srebrnym lakierem. Niestety z tego co sie orientuje, to wsjo jest srebrne, ale nie tak blyszczace jak ta buteleczka.Czy dostane taki lakier? Kiedys chyba L'oreal lub inna firma wypuscila taka serie, ale tez jej nie moge znalezc.
"Nie mam nic do ukrycia...oprócz strzykawek, skalpeli i pił do kości, które mam w ukrytej szufladzie..." Edytowane przez zania Czas edycji: 2010-03-31 o 10:33 |
|
|
|
|
#106 |
|
Przyczajenie
|
Jakiś czas temu tez zakochałam się w tych lustrzanych lakierach.
W jakieś kobiecej gazecie wyczytałam, że są takie jakby naklejki, które długo utrzymują się na paznokciach. Oprócz lustrzanych i złotych są też w różne, fajne motywy. To było sporo czasu temu i zupełnie wyleciała mi z głowy nazwa firmy, która to robi. Kojarzycie co to może być? Wiem tylko, że Polsce są niedostępne.
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
a co powiecie na te?
Mac $$$ Yes stargazer chrome 232 i Maybelline Mirror Magic China Glaze - Millenium slyszalam tez ze z Sally Hansen Color Quick Chrome Pen daje fajny efekt
[/CENTER] Edytowane przez kaolinait Czas edycji: 2010-04-03 o 05:55 |
|
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
mmm piękne!
|
|
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
oo cholercia :O :O :O
ge ni al ne!! lece szukac w necie ;P |
|
|
|
|
#111 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
taaak! to o Minx mi chodziło dziękuję ![]() Szkoda tylko, że nie są dostępne w sklepach w Polsce
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
podbijam!
gdzie można dostać w pl?
|
|
#113 |
|
Zadomowienie
|
Odświeżam!
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie polecam. Te lakiery mają tragiczne pędzelki. Niby mają być wygodniejsze w użyciu, a jednak utrudniają życie.
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
kurde, moje dzisiejsze marzenie!!
jutro lece na shopping haha! ![]() jak coś znajdę to oczywiście dam znać!
|
|
|
#116 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Fajne, ale to wciąż nie lustro.
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
http://allegro.pl/item1170216440_min...ej_lakier.html
kolor srebrny i zloty - to jest chyba efekt chromu ale trochę duze koszty jak na jednego seta paznokciowego;p
|
|
#119 |
|
Przyczajenie
|
tak tylko ze to sa MINXY! takie jakby naklejki na paznokcie sprawdz sobie http://www.youtube.com/watch?v=61j8RSTJ9ms
|
|
|
|
|
#120 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czy Maybelline Mirror Magig da się gdziekolwiek kupić? Już tracę nadzieję. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:58.

))))) )
Ale lakier mnie osobiście bardzo się podoba 
razem od 23.09.2006r

ale własnie... jak patrzyłam na allegro to jest tylko cos takiego w takich pojemniczkach jakby. i nie widzialam nigdy w arkusikach.. a tak mi sie marzy taki