|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: emigrancki los;)
Cytat:
|
|
|
|
|
#392 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, co z tymi ksiazkami i gazetami? Z jakich stron internetowych najlepiej zamawiac? Mozecie cos polecic?
|
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy nie zamawialam nic. moze dziewczyny beda wiedzialy?
|
|
|
|
|
#395 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubie jednak grubsze brwi,te jakies takie wyskubane mi sie wydaja ![]() Zauwazylam cos dziwnego-ostanio po wydepilowaniu brwi wogole nie chca mi odrastac-dziwne.... |
|
|
|
|
#397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wogole zastanawialam sie czy pokazac to zdjecie bo widze w nim wady(makijaz na szybko byl robiony)W tym avatorku jednak wszytko poprawilam
|
|
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#400 |
|
Rozeznanie
|
Zamowilam z www.domksiazki.com Niestety nie maja magazynow np "Twoj Styl" bym poczytala ech...
|
|
|
|
#401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czytalas ten artykul o "twoim stylu"? byl link w jakims innym watku ![]() |
|
|
|
|
#402 |
|
Zakorzenienie
|
vanilla a mogłabyś coś napisać o inszych akademikach, ja ostatnio przechodzę fazę amerykańskich seriali kryminalnych i właśnie po raz kolejny dowiedzialam się, że tamtejsze campusy to prawie 'sin city'
a jak jest naprawde?
|
|
|
|
#403 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja wciaz lubie czytac te gazetke, ale wiele prawdy w tym artykule jest![]() link do artykulu http://www.kafeteria.pl/przykawie/obiekt.php?id_t=320 link do watku http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=60326 |
|
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
Sin city - miasto grzechu, to ksywka Las Vegas, ale tez tytul filmu. No taka Sodoma i Gomora.
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#410 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki, a czytacie jakies amerykanskie gazetki regularnie? Ja mam subksrypcje Organic Style, czesto czytam tez gazety codzienne.
|
|
|
|
#412 |
|
Rozeznanie
|
Z pism o modzie wielbiam In Style, ale nie kupuje regularnie. Czasem skusze sie na Vouge, szczegolnie jesli wydanie jest grube jak ksiazka - mozna wertowac ile wlezie
|
|
|
|
#413 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli pytanie jest, czy amerykanskie akademiki sa jak sodoma i gomora? zalezy ktora uczelnia, moja jest stanowa (nie prywatna = tansza) wiec wiele roooznych ludzi tam jest. owszem, odchodzi maksymalne picie, imprezowanie, w zeszlym semestrze nawet odbyla sie orgia, w ktorej uczestniczylo paru moich kolegow ale ogolnie to chyba w wiekszosci akademikow tak jest? to znaczy nie mowie, ze zaraz orgie, ale picie, narkotyzowanie sie to na pewno... |
|
|
|
|
#414 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale potem zrezygnowalam bo wszystkie tematy i artykuly sie zaczely powtarzac![]() mialam tez prenumerate psychology today ale tez zrezygnowalam, bo z psychologia to pismo malo ma wspolnego.. ![]() chwilowo nie prenumeruje nic, lubie czasem kupic marie claire, glamour i tym podobne. |
|
|
|
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
A stojac przy kasie w supermarkecie mozna niezle sie naczytac o Bradjelinie, Bennifer i tym podobnych.
:rotlf:
|
|
|
|
#416 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Dzis po raz kolejny przechodzilam przez dzielnice gdzie bardzo popularne sa tzw wyprzedaze garazowo-trawnikowe. Co myslicie o tej praktyce? Bardzo czesto leza tam takie rzeczy osobistego uzytku w tej trawce, ogolnie wszystko jest bardzo zniszczone. Ale jest to chyba jakas szansa zdobycia kilku dolcow i pozbycie sie niepotrzebnych rzeczy z domu albo kupienie czegos (prawdopodobnie bardzo tanio, nie wiem bo cen nie sprawdzilam) co akurat potrzebuje sie. Mnie to jednak bardzo jakos zniesmacza
.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#418 |
|
Zadomowienie
|
Garage sales i yard sale uwielbiam i gdy mieszkalam na przedmiesciach albo jezdzilam do USA na wakacje, bardzo czesto jezdzilam "po garazach" i kupowalam. Raz nawet zorganizowalismy z ukochanym wlasna garage sale. Aha, targowanie jest ogolnie przyjete i oczekiwane.
Mozna znalezc rarytasy, np. nowe lub prawie nowe meble, zastawy stolowe, dekoracje domu itp. Czesto sprzedawane sa niechciane prezenty, np. slubne i mozna sie swietnie oblowic. Jakosc zalezy na pewno od dzielnicy. Zawsze zaluje, ze w PL tego nie ma i pewnie by sie nie przyjelo, podobnie jak baby shower (jak to stwierdzil tesc mojej kolezanki, to takie "zebranie" - co za kretyn). |
|
|
|
#419 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki za link Vanilla, widze ze pismo TS niegdys jedyne przyzwoite jak dla mnie jeszcze bardziej sie popsulo. Swoja droga artykul jest tak pelen jadu, ze nawet juz mnie nie zdolal rozsmieszyc. Przy okazji trafilam na linka do "Chinki.." Co to sie porobilo!
|
|
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubran bym nie kupila... ale kiedys udalo mi sie dorwac ksiazki kinga po 25 centow!a poza tym mam bzika na punkcie ochrony srodowiska, recyclingu.. wiec mysle, ze lepiej puscic rzeczy znowu w obieg niz wyrzucac na smietnik
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:21.

Moj TZ jest starszy ode mnie o 19 lat i teraz z perspektywy czasu wiem, ze jest on czyms najlepszym, co moglo mi sie w zyciu przydarzyc. Poza tym... niewazne ile lat sie ma, a na ile sie czuje 

nigdy nie zamawialam nic. moze dziewczyny beda wiedzialy?

a jak jest naprawde?

ale ogolnie to chyba w wiekszosci akademikow tak jest?
.