|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: emigrancki los;)
Cytat:
Wychodzi wczesniej czy pozniej.Niby ze ja sie nie przejmowalam brakiem ojca ale w glebi duszy napewno mi smutno bylo.Ja np mialam mame ktora starala sie za wszelka cene ten brak ojca wynagrodzic-starala sie zebym byla szczesliwa bardzo dbala o mnie-czasami rozpieszczala bardziej niz pozostale rodzenstwo ![]() A teraz maz mnie rozpieszcza jeszce bardziej niz moja mam-ale nie mowie ze mi sie to nie podoba ![]() hihihi
|
|
|
|
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mama tez byla i jest wspaniala. Tez starala sie byc i matka i ojcem ale to nigdy nie jest to samo.. Jak patrzylam na moja kuzynke,ktora miala wspanialy zwiazek ze swoim ojcem..i byla ukochana corusia tatusia..i to jak on ja traktowal..to bylam bardzo zazdrosna...bo nikt nie jest w stanie zastapic ojca, nawet najwspanialsza mama..
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tym sie akurat zgodze, ze w polsce wiecej wyrywaja - jak gadam ze znajomymi z polski to co i rusz slysze o usuwaniu zebow... zawsze im mowie: nie wyrywaj, idz do innego dentysty. |
|
|
|
|
#1054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1055 |
|
Raczkowanie
|
Vanilla Sky powiedz prosze co trzeba zrobic żeby miec możliwośc studiowania w USA??
|
|
|
|
#1056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Raz tylko dostalam recznikiem po plecach ale cos bardzo przeskrobalam pamietam. |
|
|
|
|
#1058 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczynki
![]() widze,ze to topik,gdzie mozna ponazekac na usa!! Z mila checia,ale nie dzis ,bo dzis mam swietny humorek...i nie bede go sobie psula tra la la la laaaaaaaaaaaaa elfiku staram sie skontaktowac z toba na twoje gg pozdrawiam wszystkie emigrantki |
|
|
|
#1059 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja gg nie uzywam bo mi sie komputer wirusuje jak wlaczam ten program i maz sie wsciekl-jakby cos to pisz na emaila slowniki@go2.pl
|
|
|
|
|
#1060 |
|
Raczkowanie
|
aaaa dobrze,ze mi powiedzialas,bo moj komp jakos dziwnie sie zachowuje....
no wlasnie pewnie przez to gg elfiku-pomoz mi wysle ci moja fotke...pomniejsz mi ja to sobie tutaj w profilu zmienie-please |
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Raczkowanie
|
elfiku na gg to wystarczy wlaczyc status jako ,,niedostepny,,-czy to wystarczy?
w taki sposob blokuje?? |
|
|
|
#1063 |
|
Raczkowanie
|
okay za 5 minutek sprawdz poczte lece wyslac fotke
|
|
|
|
#1064 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1066 |
|
Raczkowanie
|
elfiku...juz zdjecia wyslalam...mam nadzieje,ze adres e-mail wciaz ten sam
![]() hm..wiec o czym poplotkujemy?? jestescie jeszcze tutaj??? |
|
|
|
#1067 |
|
Raczkowanie
|
wiecie?co do ojcostwa...to macie racje...ja sie wychowalam w miare normalnej rodzinie
i mialam tate z tym ze jednak popijal za czesto...teraz juz tak nie i chyba rowniez podswiadomie szukalam kogos na kogo moge liczyc zawsze i ktory bedzie nadopiekunczyto juz tak jest...czego sie nie ma tego sie szuka elfiku, na 17scie to nie wyglada , wiesz?ciekawa jestem jak starszy facet postrzega malzenstwo...czy jest(bylo mu) tak samo jak mojegmu tz trudno przestawic sie na zycie z kims, jakos ostatnio nurtuje mnie psychologia mezczyzn, chyba probuje ich rozgryzc |
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszce nie doszla,moj adres ten sam-wkleilam wyzej.
a zagladasz na kafeterie na Polakow,ja to czesto tam nie zagladam bo chyba mieli dosc ludzie mojego marudzenia,tutaj to marudze do woli Duzo nowych ludzi teraz tam jest -nie moge sie polapac ![]()
|
|
|
|
#1069 |
|
Raczkowanie
|
okay elfiku-ja rozumie!
nie ma sprawy kiedy bedziesz miec chwile wolna ![]() pozdrawiam |
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj maz to mysle ze nie mial problemu z przestawieniem sie na malzenstwo-dobrze mu ze mna chyba ![]() On wczesniej byl w zwiazku nieudanym(rozwod). |
|
|
|
|
#1071 |
|
Raczkowanie
|
na ,,kafe,,nie zagladam-owszem na moj topik
a ten o ,,polakach za granica,,-wcale!!-jakas tam dziwna atmosfera panuje...panowala....! bardzo sie irytowalam! oni nie cierpia,gdy ktos marudzi i pisze o problemach,a ja wtedy przechodzilam bardzo trudny okres w zyciu. teraz jest duzo ,duzo lepiej-owszem wciaz marudze,bo taka moja natura,ale moj maz juz ocupinke sie zmienil najwazniejsze,ze dostaje kieszonkowe ostatnio wydalam troszke na kosmetyki od razu lepszy humorek w sobote maz bedzie swiadkiem na slubie i....o dziwo chce mnie zabrac ze soba i zaproponowal bym kupila suknie w najdrozszym sklepie w miescie stwierdzil,ze bede jego ,,krolowa,,-ooooooooooo! tak sie zmienil! |
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
Simonka sprobuj jeszce raz -chyba nie doszlo bo mialam zamalo miejsca w skrzynce-teraz skasowalam prawie wszytko
![]()
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a stosowalas jakas taktyke?czy tak sam z siebie sie zminil ?Mam nadzieje ze ta zmaina to na zawsze ![]() ![]() Co do Kafe to fakt tez czulam ze za duzo marudze a tutaj to sie uzewnetrzniam do woli
|
|
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, ze jest wieksza roznica, ale tak to dla mnie wyglada
|
|
|
|
|
#1075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1076 |
|
Raczkowanie
|
elfiku fotki wyslalam jeszcze raz
ale te pierwsze nie wrocily....mam nadzieje,ze nie przeslalam je komus innemu??? sprawdz skrzynke zadnych taktyk-tylko klocilam sie od rana do wieczora,az troszke wymiekl |
|
|
|
#1077 |
|
Raczkowanie
|
nie no co ty...
tobie bym dala jakies 20...4?na zdjeciu a mezowi moze 35??jakos tak...wiecej nie...ale zreszta to znaczenia nie ma, spytalam sie tylko z ciekawosci, bo napewno meskie podejscie do malzenstwa sie zmienia z wiekiem, chociaz nie powiem ze moj tz jest jakis niewyrosniety bo on tez nie narzeka...dziewczyny mowicie o forumo2 ich kafeterii?kiedys zajrzalam i jak zobaczylam niektore tematy to zglupialam i jedyne co mogla to pozadnie opie...c kostka ktory wyzywal Polki od k...w ...co za dupek zoledny!!
|
|
|
|
#1078 |
|
Zadomowienie
|
Ojeje chwilke mnie nie bylo a tu tyle nowych wiadomosci do nadrobienia i nowe osoby (simonka
Ale to dlatego, ze sie tyle ucze hihihihi Elf: gratulacje z okazji Waszej rocznicy Ja mialam sczescie wychowac sie w pelnej rodzinie i chociaz moj tato nie jest idealny (ma problem z alkoholem) kocham go bardzo i tesknie... Monis: I dla Was tez wszystkiego naj naj naj naj... Jenn: moj maz jest Polakiem, nie wiem czy wyglada jak Polak hahaha ale przez to, ze przyjechal tu jako dziecko nasiaknal jak gabka tutejsza mentalnoscia, sposobem widzenia swiata itp co czasami prowadzi do malych lub wiekszych nieporozumien bo ja to mam takie polskie myslenie o wielu sprawach, chociaz troche powinnam sie przestawic bo zycie troszke tu inne... Jestem dopiero 2 latka w Kanadzie Nineczka: no nieeeee same rocznice sie sypia Magda: witam po urlopie w ojczyznie jak bylo? jakie wrazenia?Vanilla: to moj TZ chyba nie jest szczesliwy hahaha bo nic a nic nie chce przytyc chociaz jego normalnym zwyczajem jest wstawanie do lodowki o 3 rano za to mnie strasznie pilnuje w tej kwestii Musze sprawdzic ten H&M bo ostatnio glosno o tej sieci na forum, mam nadzieje ze bedzie w Montrealu Bunny Pie: Ja mam na razie calkiem niezla opinie o lecznictwie w Kanadzie poza tym ze kosztuje mnie to fortune. Nie mam jeszcze ubezpieczenia i mi dlatego zrezygnowalam na razie z nart bo ewentualna kontuzja by mnie zrujnowala ![]() tak w skrocie odpisalam, u mnie nie dzieje sie nic ciekawego oprocz tego ze mecze tego toefla ale widze juz u siebie postepy ide na kawusie (wpadlam w nalog w tym kraju) POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH EMIGRANTEK I TYCH PRZYSZLYCH I NIE TYLKO
|
|
|
|
#1079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No widzisz, ja w Chicago, a do jackowa nie jezdze. |
|
|
|
|
#1080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Podaje jeszce raz adres slowniki@go2.pl |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.

Wychodzi wczesniej czy pozniej.Niby ze ja sie nie przejmowalam brakiem ojca ale w glebi duszy napewno mi smutno bylo.Ja np mialam mame ktora starala sie za wszelka cene ten brak ojca wynagrodzic-starala sie zebym byla szczesliwa bardzo dbala o mnie-czasami rozpieszczala bardziej niz pozostale rodzenstwo 

i mialam tate z tym ze jednak popijal za czesto...teraz juz tak nie i chyba rowniez podswiadomie szukalam kogos na kogo moge liczyc zawsze i ktory bedzie nadopiekunczy
, wiesz?ciekawa jestem jak starszy facet postrzega malzenstwo...czy jest(bylo mu) tak samo jak mojegmu tz trudno przestawic sie na zycie z kims, jakos ostatnio nurtuje mnie psychologia mezczyzn, chyba probuje ich rozgryzc
...co za dupek zoledny!!
Ja mialam sczescie wychowac sie w pelnej rodzinie i chociaz moj tato nie jest idealny (ma problem z alkoholem) kocham go bardzo i tesknie...