|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
![]() Przedewszystkim ma filtr,lekki kolorek,dobrze nawilża,nie był ani trochę za cięzki. tu link: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=1409 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kupiłam właśnie Magica 02. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3903 |
Zakorzenienie
|
ogladalam watek nasze zbiory kosmetyczne i znowu zakochalam sie w szachofniczkach clinique!!
![]() ![]()
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3905 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3906 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Szczerze mówiąc myślałam, że będą inne, chociaż przed zakupem je macałam i podobały mi się bardzo. Ale moze jeszcze je polubie, ponieważ ostatnio cały czas siedzę w domu, uczę się i nie maluję się, więc wciąż ich nie poznałam dobrze. Nulka- róż mam w kolorze Iced Lotus. Dziś się nim tylko musnęłam i nie wiem czy nie będzie za zimny dla mnie. Ociepliłam go PI. Na razie mam tylko spostrzeżenia takie, ze jest mocno napigmentowany i bardzo miękki- trzeba uważać przy nakładaniu. Trochę się osypuje przy nabieraniu. A bazę opiszę jak jeszcze jej trochę poużywam- dziś zmieszałam ją z podkładem i z kremem i nałożyłam na całą twarz- fajny efekt. Nie ma żadnych nachalnych drobinek jak ta sephory, jest naprawdę rozświetlająca, a nie choinkująca. moja koleżanka też ją ma i jest totalnie zachwycona. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3907 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pisz o wszystkim ![]() Cytat:
![]() Jakby miał być za zimny i chciałabyś się go pozbyć, daj znać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3908 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Soft Matte to właśnie fluid i nie wchodzi w pory, ślicznie wygładza. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3909 |
Rozeznanie
|
rzeczywiscie soft matte to fluid
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wprawdzie nie mam fotek...ale generalnie podkłady EL,są zazwyczaj w kosmicznie ciemnej palecie...zwłaszcza te starsze... zdarzyło mi się jeden razu dostac Enlighten w jasnym bezo-różu i tyle....dla bladzioszków nie ma nic...światełko w tunelu to chyba ten ''Bone'' Double Weara...ale co z tego skoro niedostepny w Polsce ![]()
![]() |
#3911 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm... nie wiem co Ci radzić. Mnie po caprylach obrzuca (doszłam do tego po wielu próbach i analizowaniu składów), więc dla mnie szachownica odpada. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
znalazłam coś, czego naprawdę chcę, co o tym sądzicie?
http://www.strawberrynet.com/product...79345&goChar=S czy u nas w ogóle jest smashbox? chyba nie ![]() czy ktoś miał pędzle ze smashboxa? jestem napalona jak smok, nie ma Kamisia, a coś by napewno doradził. chodzi o to, żeby to nie były miniaturki pędzli. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja jednak bede nudna. Polecam apteczne specyfiki. B. dobry jest Redermic LRP, lub Active C. Jescli chodzi o dzialanie stricte przeciwzmarszczkowe to musisz poszukac czegos z retinaldehydem, np. Eulage czy Ystheal Avene. Cytat:
![]()
![]() |
#3916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo mam na nie chrapkę od dawna ![]() W każdym razie Nevada mi napisała gdzieś, że są ciut gorsze od MACa i się jakoś przestałam nad nimi zastanawiać. A Smashbox jest w Sephorze - przynajmniej w Krakowie ![]() Ale i tak nie zmienia to faktu, że nie mam czasu łazić po perfumeriach, więc nie byłam i nie oglądałam. Edit: Ananke - dzięki wielkie za odpowiedź ![]() Skórę mam normalną w kierunku suchej, więc nawet te tłustsze nie powinny mi nic zrobić. Chyba ![]() Nad aptecznymi też myslałam ![]() Redermica próbki jakieś gdzieś mam, więc sprawdzę. Avene nigdy nie miałam - może też spróbuję skądś wyczaic próbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() natomiast co do pamięci organizmu nie zgodzę się, mój zawsze pamięta ile schudł i ile w związku z tym ma ponownie przytyć ![]() ![]() Guari, a tak btw, to dziewczyny z poczty podczas strajku wymalowały tę próbkę od Ciebie Chanelka, bo nie ma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3918 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny
![]() skoro już poczta niby nie strajkuje to czemu nie ma mojej paczki od ponad 3 tygodni?Gdzie się mogę dowiedzieć co z moją paczką? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3919 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3920 |
Zakorzenienie
|
Witam moje przyjaciółeczki...
![]() Zrobiłam zdjęcia konturówki lancoma z purchawki, niestety jakośc jest do ....truskawki ![]() Na pierwszm zdjęciu tylko ta konturówka na ustach, nad drugim z blyszczkiem JT Frise, na trzecim przy Fuksji lancoma i jedno na ręku, ale mało je widać.. A na piątym mój prezencik dla was.... oczywiści emoje straszne znamiona widać...blllleee i na jednym jest kontrast z mocnymi różami...ta konturówka jest taka w miare delikatna. |
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pierwszej fotce to ja Maciusia widzę z fioletową kokardą. ![]() ![]() Fajnie wygląda ta konturówka na ustach. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3923 |
Zakorzenienie
|
![]() No i wiecie co pękł mi fotel komputerowy...normalnie się załamał. Ale ja dzisiaj tak mało jadlam tylko truskawki.... Wstawiam wam jeszcze zdjęcie tego elinera lancoma, tego z najnowszej koekcji ale bardzo go słabo widać. w rzeczywistości efekt jest ladniejszy. tylko nie wiem czemu jakies kulki mi się robią przy malowaniu... oj i moimi rzęsami nie przejmujcie się , idę do kosmetyczki na depilacje ........ koszmarne fotki ale inaczej się nie dało...fufufuffufu |
![]() ![]() |
![]() |
#3924 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Były jeszcze zstawy do trądzikowej, do tłustej, pielęgnacja podstawowa i jeszcze jakieś. Za niewielkie pieniądze można sobie potestować ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Obawiałam się tego, bo coś długo nie dostawałaś. Wyślę Ci jeszcze raz, ale nie mam już nr50, została mi sześćdziesiątka. Chyba że wolisz Soft Matte (ale też mam tylko nr 06), bo więcej pożytku będziesz miała, bo Chanelka i tak już nigdzie nie kupisz..... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3925 |
BAN stały
|
Dynio, śliczna kicia !!!
![]() ![]() ![]() A u mnie dalej cisza z przesyłkami. Nic nie przyszło, buuuuu !!!! Te pędzle Smashboxa kuszące ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
[quote=Guarana;7855779]Poczochrany!!! Dziękuję
![]() Po kolejnej nieprzespanej nocy, śpi teraz jak dziecko. Życzę zdrówka dla pieska. uwielbiam zwierzęta i bardzo mi smutno jak choruja. dobrze że chociaż ma dobrą panią, która się nim opiekuje... ![]() Mój kot to Maciek. Uwielbia naszego listonosza i uwielbia paczki z truskawki... Ps. coś mi sie skojarzyło...dżem z biedronki, mleko z biedronki...a my pomadka z truskawki, krem z truskawki, nawet pędzle do makijazu z truskawki....... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do cieni sephorowe są niefajne ![]() ![]() Ja na razie ich nie biorę - chcialabym, aby najpierw wszystkie Tru paczki do mnie przyszły ![]() ![]() Też mi się wydaje, że ta cena jest ok ![]() ![]() W każdym razie jak je weźmiesz, daj znać ![]() Cytat:
![]() Bo ja jestem człowiekiem domowym niewychodzącym, więc jak już pójdę gdzieś to mam nadzieję, że to tam będzie ![]() Albo zamówię na All - pewnie też są ![]() Dzięki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na pewno są w aptekach gdzie sprzedają produkty Avene. A jak Ci się nie chce chodzić, to mogę Ci kupić ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:45.