|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1291 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
Kiciu, tez mam dylemat miedzy tymi dwoma. Czekam na Twoje relacje a potem zakupy ![]()
![]() |
#1292 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rano z Agusią polowałyśmy na JT dla Neonki. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Asiakiem jeszcze nie byłam. ![]() ![]() Fajnie wygląda ten podkład - tzn. oceniam jedynie po opakowaniu. ![]() Wszystkim Mamom w Dniu Ich Święta - najlepsze życzenia. ![]() Dużo zdrowia, radości i spełnienia marzeń. ![]() ![]() ----------------- Mamuniu moja - KOCHAM CIĘ NAJMOCNIEJ na świecie. ![]() ![]() To dzięki Tobie jestem jaka jestem. ![]() Edytowane przez AsikS Czas edycji: 2008-05-26 o 10:01 Powód: Dopisek :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz wyruszam po Auriderm - fajny jest - ładnie pachnie i faktycznie jest b.wydajny. Jeszcze o efektach za wcześnie mówić, ale przynajmniej wiem, że mnie nie uczula. Bardzo Ci jeszcze raz dziękuję za próbeczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1294 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1295 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1298 |
Zakorzenienie
|
Asienko pisałas niedawno że zamówiłas PI EL czy w 2 wątku nie pisały dziewczyny o nim dużo że podobny do polskiego rozwietlacza Bell? czy ja coś myle?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1299 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, Mamcia zamówiła go dla mnie w piątek. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziewczyny miałam okazję sprawdzić te cienie piankowe Shiseido. Nie są fajne ![]() ![]() ![]() ![]() Mam pytanko do Was. Dostałam ten zestaw Lancome z tuszem, płynem i kremem pod oczęta. Ten krem uzyłam 2 razy, ale wg mnie jest superasty. Czy to jest ten pełnowymiarowy ? Bo mam na niego ochotę i nie jestem pewna. http://oth.strawberrynet.com/product...49488&goChar=L A-ha podzielę się jeszcze z Wami moją opinią na temat kremu pod oczy Givenchy Skin Tonic. Szkoda pieniędzy niestety ![]() ![]() Dostałam zwrot z truskawki za puder MAC-a, który był za 27,50 zł ![]() ![]() ![]()
#1301 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1302 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do kremu Lancome'a - jest pełnowymiarowy ![]() ![]() Idę się ogarnąć i wymalować ![]() ![]() Dzień dobry dziewczynom wszystkim i szczególne życzenia dla supermam ![]() ![]()
![]() |
#1303 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
Ja jestem nieszczęśliwa- mój najjaśniejszy odcień korektora HR zniknął ze strony i nie wraca...
Za to podkład Diora przyszedł swieżynka z września 2007. Teraz szukam jakiegos fajnego kremu na dzień i nie mogę się zdecydowac. |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 |
Zakorzenienie
|
Przyszedł dzis bambus
![]() I laurka.... na lucidity. Terracotty jak nie ma tak nie ma niestety .... Czy moze mi ktos pomoc w sformulowaniu maila z prosbą o przesłanie potwierdzenia zamowienia, ktorego nie otrzymałam? ![]() Moj angielski kuleje... chetnie sie odwdziecze tlumaczeniami itp z niemieckiego ![]() Bardzo prosze o pomoc ![]() ... starczy jesli im wysle tylko potwierdzenie zamowienia? Ono musi byc przetłumaczone? - Bytom |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1306 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny (i Kamisio
![]() Jeszcze nie nadrobiłam całego wątku... ale muszę się Wam wyżalić - nie na celny, bo ten mnie jeszcze nie dorwał, ale na naszą wspaniałą pocztę ![]() Wróciłam wczoraj z długiego weekendu, w skrzynce awizo. Już miałam skakać z radości, bo czekam na 2 paczuszki (w tym fatale), ale widzę, że to zawiadomienie powtórne. Dotarło do mnie, że to nie wyczekana fioletowa wstążeczka, ale stanik z UK, który zamawiałam jakiś czas temu i na który cierpliwie czekałam. Spojrzałam raz jeszcze na ostateczną datę odbioru paczki - 23.05.2008. Już się zagotowałam - po pierwsze dlatego, że nie dostałam pierwszego awizo, po drugie dlatego, że do tego czasu już kilka razy byłam na poczcie i za każdym razem pytałam się, czy jest coś jeszcze, bo się spodziewam tej paczki - wg. Pań w okienku - nic dodatkowego nie ma. Dziś rano zamiast do pracy maszerowałam na pocztę w bojowym nastroju - jeśli odesłaliby moją paczkę spowrotem do UK czekałby ich armagedon albo przynajmniej trzęsienie ziemi. Całe szczęście odebrałam paczkę a poczta została na swoim miejscu ![]() Ale... zadzwonił właśnie do mnie mój TŻ, który dziś siedzi w domu mówiąc... że listonosz nie raczył nawet zadzwonić domofonem, tylko zostawił rano awizo na paczuszkę (bo nie paczkę) z tru. Wiecie co, nie mam do nich siły. Rozumiem niskie płace, niezadowolenie z pracy, ale to się powtarza raz za razem i nie ma żadnego logicznego wytłumaczenia. Albo nie raczą nawet zadzwonić domofonem, tylko zostawiają awizo, albo nie zostawiają żadnego awiza... zero rzetelności. Nie lubię mojej poczty. ![]() Żeby jednak zakończyło się pozytywnym akcentem - jeśli dziś odbiorę moją bakłażanową fatale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Zakorzenienie
|
Witam, ale nastukaliście postów
![]() U mnie w weekend pogoda była okropna, za to jak dziś trzeba iść do pracy, jest piękne słońce. Wciąż czekam na mój zestaw Fatale ![]() Do dziewczyn które mają deo Biotherm, czy działa on nawet na największą potliwość?? Mam kupić dla koleżanki a ona ma właśnie z tym duży problem |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cześć Asiu ![]() ![]() ![]() Na większą potliwość polecam deo Biothermu ale wersję meską. Działa o wiele skuteczniej niż wersja damska. ![]() ![]() Edit: Psycha - skleciłam parę zdań na prędko i przesłałam Ci na PW. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Raczkowanie
|
O rety
![]() A mi zaginął mój lancome- ten taniutki błyszczyk ![]() A zamawiałam na koniec kwietnia koleżance do Tarnowa jakieś kosmetyki i do tej pory ich nie ma! Pani w UC, która się tym zajmuje wyraźnie dała koleżance do zrozumienia, że ona ma to w nosie i jej się nie chce w ogóle tym zajmować... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak Mariolko, to ten krem ![]() ![]() ![]() Edit: Hm, obejrzałam własnie pudełeczko z moim kremem i jest na nim napisane High Resolution Yeux Fibrelastine TM. Sądzę więc, że jest to nowsza wersja tego kremu, ale na Tru jej nie widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wiesz dostałam masę zyczeń imieninowych (a ja obchodzę w sierpniu) i postanowiłam, że w przyszłym roku będę obchodzić w maju i tak wszyscy mi wtedy składają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra myśl Asieńko. ![]() ![]() Wszystkiego dobrego raz jeszcze. ![]() ![]() Jeszcze Ania (Reese) nam się nie zameldowała po powrocie. Aniu - czekamy. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
Właśnie dokonałam zakupu, na który długo czekałam
![]() Jakiś czas temu za to była baza rozświetlająca smashbox- bezbarwna z drobinkami, ale głupia nie kupiłam i nie ma jej i pewnie nie będzie ![]() A na marginesie- byłam właśnie w Niemczech i jestem w szoku, że kosmetyki są tam tak dużo tańsze- dlaczego u nas musi być tak drogo... |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Zakorzenienie
|
Czytam wszystkie wasze wpisy o pudrach brązująych ale jakoś nie mogę się zdecydować.
Który z brązerów (oczywiście najlepiej taki do zdobycia na truskawie ![]()
#1315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na te piękne fotki. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1316 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1317 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1319 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Co to za podkład? ![]() Cytat:
OOooo ja tez na nie poluję! ![]() ![]() Daj znać , jak dostaniesz paczuszke i jestem starsznie ciekawa działania, bo jak na razie testowałam tylko na łapce ![]() I oczywiście gratuluję ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Aguś właśnie tą męską wersję jej poleciłam i zakupię też sama sobie. Dla tej mojej koleżanki nawet Etiaxil nie pomógł, ja nie mam aż takich problemów z potliwością ale ona ogromne.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.