|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część III
Cytat:
a te special price są w jednym miejscu pod jakimś hasłem czy trzeba je wyłapywać w poszczególnych markach?
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2733 |
|
Raczkowanie
|
do dziewczyn, któr stosowały Aquasource Non Stop Biothermu (to ten co jako minitaurki z żelem i tonikiem sprzedają w Sephorze) - czy po jego zastosowaniu skóra jest dobrze nawilżona i za bardzo się nie świeci?
Bo skończyłam próbkę Lancome Aquafusion żelu do skóry mieszanej i nie podoba mi się - jakoś słabo nawilża i twarz jest po pół godzinie od nałożenia tłusta...nadal musze szukac letniego nawilżacza :-( |
|
|
|
#2734 |
|
Rozeznanie
|
a tak a propos tych kosmetyków Bourjois.... ceny są niskie, dlaczego?
czy jakość tych kosmetyków jest niezadowalająca? A jakie są ceny w Polsce? Pytam bo nie używałam ich nigdy
|
|
|
|
#2735 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a gdyby ktoś mogłby doradzić mi w sprawie wcześniejszego postu, to będę naprawdę wdzięczna |
||
|
|
|
#2736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2738 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, ale jest data, kiedy robiono ten przelew.
|
|
|
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
A dostałaś email od Paypala potwierdzajacy dokonanie zaplaty? Tam musi byc numer zamówienia i numer identyfikacyjny jaki nadali płatnosci.
|
|
|
|
#2741 |
|
Zadomowienie
|
nadal szukam samoopalacza do twarzy i takze do ciała i nic...
Ostatnio straszie rozreklamowane sa te firmy Lancaster, ale ceny na tru nie sa wiele nizsze niz w douglasie, a co powiecie na samoopalacze Clinique? z Kanebo jest jden do twarzy w rozsadnej cenie , ale podobno jest bardzo leciutko brazujace
|
|
#2742 |
|
Zakorzenienie
|
Na swoje cienie mam już SS
![]() A deo koleżanki odebrałam wczoraj z poczty ucieszyła się
|
|
|
|
#2743 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do twarzy clarins eau lactee. lekki, szybko się wchłania, nie zapycha, nie da się nim zrobić zacieków a co najważniejsze świeży na Tru
|
|
|
|
|
#2744 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Podczytuje was regularnie od jakiegos czasu. Od ponad dwoch tygodni czekam na moje pierwsze truskawkowe zamowienia. Wczoraj zdecydowalam sie zadzwonic na ten numer reklamacyjno-alarmowy i bardzo mily pan poinformowal mnie, ze dwie paczki zostaly wyslane 22.05 i 26.05 do urzedu pocztowego nr... (i tu problem bo nie pamietam numeru, a dodzwonic sie nie sposob, na mojej poczcie powiedzieli, ze paczki do nich nie trafiaja w ogole...), jedna, opiewajaca na 33 zl zostala wyslana do Bytomia, a jedna jeszcze nie dotarla. Awiz jakichkolwiek brak.I tu moje pytanie, dodzwonic na ten numer dzis juz nie ma chyba szans, nikt nie odbiera. Czy do was paczki przychodza do waszego zwyklego UP? No i powoli zaczynam sie irytowac. Udalo mi sie jednak dodzwonic do warszawy, pan mowi, ze przesylki wyslane zostaley do UP krakow 2. Mowie panu, ze UP 2 w krakowie nie istnieje - dowiedzialam sie tego wczoraj. Na co pan mowi 'ojej, to gdzie my to wyslalismy?'... Podal mi jakis kolejny numer, tym razem do krakowa... Moze jest tu ktos z Krakowa, kto podpowie gdzie szukac paczki? |
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam swoje zakupy
, dotarły bez przystanków.Pozostałe w drodze, a część leżakuje w UC Bytom HR.JPG bl.JPG dior.JPG Były jeszcze ceramidowe kapsułki E.Arden, ale już są u Mamy. |
|
|
|
#2746 |
|
Zakorzenienie
|
Guaranko - gratuluję świetnych zakupów.
Wklej może jeszcze swoje zbiory w Truskawkowych zdobyczach.
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Guaranko proooosze zamiec zdjecia blyszczykow lancome i chanel na ustach |
|
|
|
|
#2748 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkleję zaraz do zdobycznego wątku. Cytat:
Cytat:
http://us.strawberrynet.com/productD...78372&goChar=S Występuje w dwóch odcieniach, ja wolę Medium, bo tego jeśniejszego nic a nic nie widać. Medium nadaje baaardzo delikatny odcień. Właściwie stosuję co drugi dzień, bużka zyskuje zdrowy odcień. Nie śmierdzi! Baaaaardzo polecam, stosowałam już chyba wszystkie samoopalacze do twarzy i ten rekomenduję z czystym sumieniem! |
|||
|
|
|
#2749 |
|
Zakorzenienie
|
http://gospodarka.gazeta.pl/gospodar...unikniesz.html
http://podatki.gazetaprawna.pl/artyk..._oszustow.html Od 1 stycznia przyszłego roku podatnicy dokonujący zakupów za granicą i otrzymujący ja za pośrednictwem Poczty Polskiej nie unikną już cła od sprowadzanych towarów - pisze "Gazeta Prawna". Wszystko za sprawą nowelizacji prawa celnego przygotowanej przez Ministerstwo Finansów. Zgodnie z założeniami Poczta Polska przed wydaniem przesyłki pobierze należności celne, a następnie przekaże je właściwej izbie celnej. Co ważne, gdy poczta nie pobierze cła, to ona poniesie za nie odpowiedzialność, w tym finansową. Poczta będzie musiała wpłacić należność celną w ciągu 10 dni od dnia wydania przesyłki. Gdy się spóźni, do zapłaty dojdą jeszcze odsetki. Poczta Polska stanie się swoistym straszakiem na nieuczciwych podatników. Dziś osoba, która sprowadza towary z zagranicy za pośrednictwem poczty, z dużym prawdopodobieństwem uniknie cła, gdy zdecyduje się na przekazanie przesyłki zwykłym listem. Ważne! Należnościom celnym i podatkowym podlegają sprowadzone rzeczy, których wartość przekracza 45 euro, jeżeli nadawcą i odbiorcą jest osoba fizyczna, lub przekracza 22 euro, jeżeli nadawcą jest przedsiębiorca, a odbiorcą osoba fizyczna Mam (chyba płonną) nadzieję że "podatnicy" w tym przypadku to przedsiebiorcy sprowadzającymi w celu dalszego dopuszczenia towarów do obrotu...
|
#2750 |
|
Rozeznanie
|
Oooo!
w takim razie musze zrobić zapasy do końca tego roku a potem czatować na duuuuże promocje i robić pojedyncze zamówienia |
|
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2752 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2753 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, to jak to jest ostatecznie z tym Bytomiem? Złapali mi kolejną paczke...
Moge wysyłac na ich maila? Czy rzeczywiscie jest juz nieaktualny? |
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2755 |
|
Zadomowienie
|
Załamka
![]() niech sie nie wygłupiają.....bytom to juz chyba zaczął teraz to wdrażac :p wiem juz czemu nie przypasowal mi cristobal, mama uswiadomiła mnie ze kiedys od jakiejs ciuotki tata otrzymał męskiego cristobala- mają one jakies wspólne nuty....mogę pachniec podobnie do meza, ale nie do 67 letniego taty |
|
|
|
#2756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie załamuj mnie - ja go zamówiłam dla męża ![]()
|
|
|
|
|
#2758 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje! Cytat:
Ciekawe, czy ten chanel rozjaśnia ustaCytat:
![]() Z Truskawy odpisał do mnie Ben Pierwszy historyczny email z Customer Service od Bena...Chciałam Kotkę Wong
|
|||
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Guarano super zbiory
![]() Wadomość o cle od przyszłego roku to masakra chyba faktycznie trzeba kupić choć kilka rzeczy z listy do końca roku![]() Dziewczyny czy polecacie szampon Tigi owsiany?? Mam suche włosy, trochę zniszczone. |
|
|
|
#2760 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja przyglądałam się takiemu vitamin shampoo - ale dziś widzę, że już go nie ma, została tylko odżywka. Szkoda, że nie piszą całych, dokładnych składów ![]() czy ktoś może mi powiedzieć czy to nie jest stare? Pleaaaase ![]() http://eu.strawberrynet.com/productD...79963&goChar=E |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

Prosiłam, więc o anulowanie tego zamówienia, ale okazało się, że żadna kasa do nich nie dotarła, a jeszcze do tego mój TŻ, który robił płatność z mojego paypala, bo ja nie miałam wtedy dostępu do kompa, nie wpisał nr zamówienia truskawkowego
, dotarły bez przystanków.
Mam (chyba płonną) nadzieję że "podatnicy" w tym przypadku to przedsiebiorcy sprowadzającymi w celu dalszego dopuszczenia towarów do obrotu...
w takim razie musze zrobić zapasy do końca tego roku a potem czatować na duuuuże promocje i robić pojedyncze zamówienia
Gratulacje!
Ciekawe, czy ten chanel rozjaśnia usta