![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Re: enneagram - ciekawy test
Ja rowniez 4w3 no i nie ze wszystkim bym sie zgodzila, ale moze ten numer tak ma
![]()
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
marushka dlaczego twierdzisz że nie masz zdolności ?? na jakiej podstawie ja się pytam ??
![]()
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
Marushka
![]() na pewno masz zdolnosci tylko moze jeszcze ich nie odkrylas albo nie jestes pewna czy bedziesz wystarczajaco dobra( ja to mam)Co do smerci to ja zawsze lubilam rozmyslac o niej,w sumie jestem optymistka( ale przewaznie dla swiata) bo w glebi duszy pesymistka ze mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Wtajemniczenie
|
no nareszcie ktoś z tym samym wynikiem
![]() przybij piątke ![]()
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
CzarnyElfie zaczynasz mnie przerażać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Zu
![]() Ha niezle a co jeszcze lubisz? Bo ja wszystko co mroczne tajemnicze i oryginalne,lubie podroze takie niezaplanowane najlepiej spotykac nowych ludzi poznawac ich psychike pomagac im,nie znosze rutyny i siedzenia w jednym miejscu,lubie byc kreatywna choc czasami jestem leniwa....... no to tyle na razie bo sie zabardzo zaczynam otwierac(tez o tym mowa byla w tym tescie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
Czy mi się wydaje, czy rysują się dwie tendencje? Arystokratki i włóczęgowianki(?) ?
Ale nas jakby więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
do Jeza(faceta;))
Jez (facet
![]() > Mi wyszlo 4w3 (Arystokrata ![]() ![]() > Podsumowujac wydaje mi sie ze czesc moze i trafiona, ale niewiele wiecej niz z kilku innych opisow - inne typy przeczytalem w skrocie i prawie kazdy mial cos ze mnie. > Dalej nie wierze w psychotesty ![]() > > Edycja: no dobra, poczytalem wiecej i czworka ma faktycznie wiecej niz inne typy, ale na pewno nie 100% - tak z 60-70 ![]() Jez (facet ![]() ![]() ![]() ![]() i tak samo mam (jak Ty)sporo w sobie z 4w5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Martina napisał(a):
> Lucille ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() > Kchem, kchem taki już los sklerotyczek ![]() Wróć, to nie skleroza to niewyspanie ![]() ![]() Wodny Królik Arystokratyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zadomowienie
|
Zuzanka ![]() Czarny Elf ![]() hihihi, Dziewczyny, jeszcze, jeszcze ![]() ![]() ![]() ![]() W naszym profilu powinien sie pojawic kolejny punkt: "osobowosc" ![]() hihi, moj ukochany powiedzial: jak to nie masz zdolnosci??? przeciez umiesz tak ladnie sie umalowac, hihi
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
Marushka
![]() No pewnie ze lubimy komplementy ![]() ![]() A makijaz to tez sztuka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Raczkowanie
|
CzarnyElf napisał(a):
> Zu ![]() > Ha niezle a co jeszcze lubisz? Ło rany, że niby mam opowiadać o sobie! Koniec świata! ![]() Kreatywność to moje drugie imię ![]() ![]() Lubię czuć, że komuś pomogłam, ale nie lubię czuć, że potrzebuję pomocy. I mroki, mroczki, wszystko co tajemnicze, straszne i niebezpieczne ale bardzo potrzebuję poczucia bezpieczeństwa. A z drugiej strony uwielbiam się śmiać i żartować i fakt, wtedy gdy jestem z kimś, sama ze sobą jestem raczej ponurakiem. Czarne koty ![]() ![]() I wystarczy, bo wyjdę na ekstrawertyczkę i będę musiała zrobić test jeszcze raz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Raczkowanie
|
CzarnyElf napisał(a):
> Marushka ![]() > No pewnie ze lubimy komplementy ![]() ![]() > i podbudowują zaniżone poczucie wartości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ha to opowiadasz o mnie ,tez to lubie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
O tak tak!czytasz w moich myslach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Raczkowanie
|
CzarnyElf napisał(a):
> Ha to opowiadasz o mnie ,tez to lubie ![]() ![]() Najwspanialszy znak zodiaku: LEW (oczywiście bardzo skromny) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Dobry znak
![]() Boze dziewczyny ale sie zagadalysmy ja patrze na zegarek a tu za 15 min musze wyjsc do szkoly a jeszcze nie wyszykowana jestem.pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Zadomowienie
|
Czarny Elf, tak sobie pomyslalam, ze w sumie czasem tez msyle o smierci...ale to takie przelotne mysli...
Moj Ukochany tez zrobil sobie test i wyszlo mu, ze ...Arystokrata... ![]() Czyli zwiazek 4z4, hmmmm
************************* ********************** Czarownice sa zwykle tak towarzyskie jak koty......wiekszosc czarownic jest zyczliwa (ogolnie), lagodna (dla pokornych), wielkoduszna (dla zaslugujacych, bo nie zaslugujacy dostawali wiecej niz im sie nalezalo) i oddana generalnie swemu powolaniu, ktore oferuje w zyciu raczej kopniaki niz calusy. T.P ![]() ************************* ********************** |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
![]() |
#52 |
Raczkowanie
|
CzarnyElf napisał(a):
> O tak tak!czytasz w moich myslach ![]() Ha, powiem więcej, bo właśnie skojarzyłam ![]() Oglądając zdjecia z Colorado Srings, które wkleiłaś pomyślałam, że chciałabym tam mieszkać...a potem przeczytałam w poście, że Ty też... i co Waćpanna na takie dictum? ![]() Braterstwo włóczęgów? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Fantastyczny test.
4w5 ![]() zawsze podejrzewałam że nie jestem do końca normalna... PZDR ![]()
![]() |
#54 |
Zadomowienie
|
ZU! napisał(a):
> CzarnyElf napisał(a): > > Marushka ![]() > > No pewnie ze lubimy komplementy ![]() ![]() > > > i podbudowują zaniżone poczucie wartości ![]() ![]() ![]() ![]() hmm, ale tak sobie mysle, moze wstyd sie przyznac, ze tak jakoas zanizonego poczucia wartosci to nie mam. Jest pare rzeczy, o ktorych wiem, ze robie dobrze <zawstydzona>
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
CzarnyElf napisał(a):
> Dobry znak ![]() Tia... ta ambicja w moim przypadku działa destrukcyjnie... Ale co u mnie tak nie działa ![]() > > Boze dziewczyny ale sie zagadalysmy ja patrze na zegarek a tu za 15 min musze wyjsc do szkoly a jeszcze nie wyszykowana jestem.pa ![]() a ja spać, ach te różnice czasu ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Zadomowienie
|
Czyli kolejne Włóczężanki i Arystokratki
![]() Prosze, ile mamy wspolnego! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Rozeznanie
|
Kurczę, też jestem 4w5, i musze powiedzieć, iż opis sie zgadza .
Nie wiem, czy to dobrze, czy źle, ale np. Cobain zle skończył... |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Raczkowanie
|
marushka napisał(a):
> hmm, ale tak sobie mysle, moze wstyd sie przyznac, ze tak jakoas zanizonego poczucia wartosci to nie mam. Eeee tam może tylko tak Ci się wydaje ![]() >Jest pare rzeczy, o ktorych wiem, ze robie dobrze <zawstydzona> hmmm... kochana, a może Ty jeszcze raz powinnaś zrobić ten test coś tu mi pachnie zbytnią pewnością siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
i ja 'włóczęga" - dokładnie, dokładnie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
4w5
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:46.